Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP alatt nekem is ez volt.
Win7 alatt javult a helyzet nálam.
Win7 alatt javult a helyzet nálam.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Utána átenged, ha jól emlékszem.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Vedd fel, utána "h" öngyógyítás.
Lesznek még gondjaid a játékkal...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak annyi a baj, hogy ez februári hír és a Hardcore Mode-ot (komolyabb emberi és fegyver sérülés modell) már tartalmazza a(z) v1.03-as patch, ami június elején jött ki:)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Van mód a .dat fájlok kitömörítésére?
Valaki ebbõl kiemelné a lényeget magyarul?
Most kezdtem el a játékkal játszani és engem is marhára idegesít, hogy a kilokkolt õrállomásokon visszateremnek az ellenfelek. Nem létezik erre valamilyen mod? Természetesen fent van az 1.03-as patch is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Balee mûködik 1.03 as patchal magyar változat
Ez az egyik legidegesítõbb játékban,én pl. ezért is hagytam abba...
Glory, Glory Man. United!
valakinek csinált olcsat a játék hogy egy bizonyos idõ után kilép magától? win7 64bites verzió használok meg mondjátok már el mi a büdös picsáért térnek vissza az emberek azokra az õrposztokra amit már megnyitottam
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
valaki tudna nekem adni egy olyan ami olyan 25% körül van?
elveszettt a mentésem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Valakinek müködik a multi win 7 64-bit alatt?
Ubisoft-os mappokra tudok,csak csatlakozni!
Nagyon szépen köszönöm.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Végig megy aztán amikor a végére ért kiírja h hiba.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
csak egyet beletehettek volna: ha már úgyis egy iszonyat korrupt országról van szó, akkor meg lehetett volna csinálni azt is, hogy egy ilyen õrposzthoz fegyvertelenül bemész és lefizeted õket. vagy nem kezdenek el kérdezés nélkül tüzelni rád (csak legfeljebb bizonyos ellenfelek), hanem csak ha fegyver van a kezedben, vagy te kezded el a harcot, nem tudom, akármit, de máris sokkal-sokkal élvezetesebb lett volna a helyszínek közötti utazás.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Az Ubisoft egyik forgatókönyvírója megerõsítette a brit hivatalos PlayStation magazinban, hogy a Far Cry 3 már javában fejlesztés alatt áll.
Kevin Shortt egy Avatar sajtótájékoztatón ejtette el a magazinnak az információt, amikor az rákérdezett, hogy õ személy szerint dolgozik e a tavalyi sandbox shooter folytatásán. A válasza az volt, hogy "Nem, én nem, de ismerem a csapatot akik igen, és elmondhatom, hogy elég izgalmasnak tûnik amit eddig összehoztak."
A hír túlzottan nem meglepõ, de megelõzi a hivatalos Ubi bejelentést. Shorttnak lesz bõséggel magyarázkodni valója, az már biztos. A Far Cry 2-t az Ubisoft Montreal készítette, miután a francia kiadó átvette a szériát az eredeti fejlesztõtõl, a Crytektõl. Aki nem játszott volna vele annak annyit, hogy az elsõ rész burjánzó dzsungele után a második sztyeppes afrikai környezetben játszódik és minden hibája ellenére, azért kiérdemelte a 80%-ot értékelésünkön.
info: Ipon
"elég izgalmasnak tûnik amit eddig összehoztak." - Hát legyen is az mert sajna a 2 hamar unalomba fulladt!
Next PC upgrade: 2022
Scriptwriter confirms third game is in Far Cry 3 is in development and looking "pretty exciting", an Ubisoft scriptwriter has told Official PlayStation Magazine.
Speaking at a recent Avatar junket, OPM asked Ubisoft scribe Kevin Shortt if he was working on a third Far Cry title and instead of the usual "no comment", the mag received a refreshing response...
"No I'm not," he replied honestly. "But I know the team are and what I've seen looks pretty exciting." Far Cry 3 confirmed then, just like that.
Other than that blatant response, it's mostly guess work so far on what we should expect from Far Cry 3. Last year though narrative designer Patrick Redding did mention that a sequel would likely retain an African setting, though he also mentioned Antarctica as a possibility.
It's also probable the third game will be based around an improved version of the Dunia engine, OPM points out, which was specifically built to handle complex real-world physics within a sandbox environment.
Next PC upgrade: 2022
Valaki multizik még,vagy lenne kedve?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Elméletileg most járok az elsõ ACT végénél. Csak az APR-tõl és a mobiltornyoktól tudnék küldetést kapni. Ha bemegyek az APR-hez a portás még simán átenged, de a házban bent sehol senki. Az emeleti ajtó csukva, kinyitni nem tudom , síri csönd és hullaszag. A felkiáltójel ide jelzi a küldetést, de akkor most hova merre menjek?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Ezt a Devmode dolgot sem értem! Beírtam. és? Semmi nem történt. Ugyan úgy meghalok, ugyan úgy nincs lõszer se fegyver se semmi... Ez csak új játék indításánál mûködik? (nekem ott sem)
Mostmár bármilyen a témával foglalkozó infót elfogadnék!
Köszönöm!
---Ger----
Én full amatõr vagyok ehhez a játékhoz!
Frankón mindent úgy csináltam ahogy te leírtad de kb a bal ctrl+alt meg numerikuson a del el sikerül elérnem, hogy kitegyen a játékból egy windows feladatkezelõre... No és ha visszalépek természetesen nem mûködnek a kódok.
Tudsz ez ellen valamit mondani nekem?
Én kétszer végigjátszottam már a 2-t és az egyet is. Most gondoltam kipróbálom milyen ha egy kicsit könnyebb :)
Segítséged köszönöm!
G.
---Ger----
Ez lehet a háttérben futó víruskeresõd adatbázis frissítése, egy napi rendszerességre automatizált víruskeresés...
...vagy a játékban egy idõjárás változás, a látótérbe éppen bejövõ ellenséges egység és/vagy állatok.
...vagy mittudomén <#vigyor5>#vigyor5>
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
fc2deadman >> örök élet (kivéve jármûben!)
fc2inventory >> összes fegyver
fc2cashman >> +50 gyémánt
fc2clip >> "repülõ" mód, át lehet menni a falakon is
fc2ending1 >> záró képsorok megtekintése
fc2ending2 >> záró képsorok megtekintése
fc2showmap >> térkép 2. felének megnyitása
fc2view >> külsõ nézet
A kódok beírása után a konzolban hibaüzenet jelenik meg ("unknown command"), de ez ne tévesszen meg senkit! Bal Ctrl, bal alt és a numerikus (!!!) billenytûzeten Del gomb megnyomása után egy hang közli (Activated!), hogy él a csalás. A csalások kikapcsolásához újra be kell írni a parancsot, melyet majd szintén egy hang (Deactivated!) jelez.
Fontos!!! Ne a nyilak feletti Del gombot nyomd meg, mert akkor újraindul a géped!