Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi. Megvettem a fegyverbolt számítógépén a fegyvert, de a raktárban azt írja ki, hogy láda kell hozzá. Azt hol lehet venni? Mert a gépen ilyen tétel nincs. Köszi.

Scouser
mármint más játékokban nem fordult velem elõ. Ebben viszont igen. Csak azt veszem észre, hogy lõnek rám, és nem tudom honnan. Magyarán elbújik elõlem az ellenfél.

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Az azért lehet, mert nem a legnehezebb fokozaton játszol, mert azon tuti leszdne ha futsz felé a késsel. Alacsonyabb fokozaton több golyó kell beléd. Azért mondtam, hogy okos, mert még soha nem fordult velem elõ olyan, hogy úgy éreztem, õk vadásznak rám és nem én rájuk

You\'ll Never Walk Alone

Szasza20
A Menü zenéje a "A Nap Könnyei" c. filmet jutatja az eszembe az kezdõdött ilyen zenével, meg ilyen zenék voltak benne! Nagyon hangulatos sztem!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Ha beragad neki nem is fog tudni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gnome
annyira okos, h hardcore fokozaton sem fut el a gránátok elõl csak kiabál össze vissza + futok felé mácsétával 200 méterrõl és akkor sem tud leszedni az AKjával...mondhatjuk, h szép a játék meg minden de hogy az AI okos?.....nanemár
(habár lehet ironikus voltál, kicsit érthetetlen a mondatod😛)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Jah igen, néha keverem a kezeim 😄

Scouser
Az a legnagyobb, amikor tudod, hogy van valaki mert hallod, de nem látod. Szvsz Nagyon okos az MI

You\'ll Never Walk Alone

wedge31
Csak akkor ha 10órát nem játszol egyébként ahogy átmész egy másikra már respawnolnak,elég gáz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Blacksheep333
a térkép azt jelzi balra van😄

Az operációs rendszeren is túl...

Van már olyan mod hogy a kiirtott ellenõrzõ pontra csak másnap jönnek õrök?
vagy mondjuk csak 10 óra múlva?
Egyébként köszi szépen én használom és jobb!!!
grebber
57 db ellenõrzõ pont van de ezt irja is amikor elfoglalsz 1-et.
Sajna ha megtisztítod õket akkor sem lesz nyugtod ugyanúgy ott lesznek.

Next PC upgrade: 2022

lehet, na mind1... lehet azt ugyis csinálni hogy átlopakodsz a fû között

Onnan pedig nem nehéz. Sárkányrepülõtõl sacc/kb jobbra menj és ott leszel. (egyébként kemencét kell elpusztítani).

Szerintem ez a játék egyszerûen tökéletes. Vannak hibái természetesen, de ekkora szabadságot mint itt, sehol nem tapasztaltam. Stalkerben csak duma volt a szabadság, mindenhol kerítésbe ütközött az ember. Aki csak beül egy verdába és nem fedezi fel a tájat, az szinte negyedét sem látja a játéknak, hiába játssza végig. Mindenhol lehet érdekes dolgokat találni. A grafikával sincs gond, annyira hogy már keverem a napszakokat, mert ha a játékban délután van, teljesen olyan mint ha itt is délután lenne, közben meg csak reggel van. xD
Blacksheep333
Van az a küldetés a 2. map on amit, az "africa jelü" párt adott, hogy egy malaria elleni gyógyszer rakományt kell elpusztítanom, de az a hegy tetején van, ami alatt egy tábor van agyagházakból és sehogysem tudok feljutni a küldetés helyszínére, de találtam egy sárkány repülõt ami a vízesés felé néz, de a segítségével se tudok feljutni. Tud valaki segíteni?

Az operációs rendszeren is túl...

Sokkal több az mint 10.
Egyszer próbáltam h lelõttem egyiket sniperrel távolról, többi meg bebújt a házba. Aztán csak nem jöttek ki. Hirtelen azon kaptam magam, hogy oldalról lõnek engem. Kis sunyik ellopóztak a dzsungelben xD

hány ellenörzõ ppont van? 10? kb.. nahmost ha a játék elején kinyirod ezt a 10-et szánszá rá idõt, kb 2 óra... akkor játék végéig nem ütköznél senkibe... z meg tök uncsi lenne

Véleményem szerint ez a játék olyan amilyenné a játékos teszi, lehet Rambó módszerrel behajtani az útkeresztezõdésekbe, ahol postolnak az õrök és körbekaszálni mindent és mindenkit, de lehet pl egy magasabb pontról - sunyi módon - sniperrel kilõni õket egyesével, vagy egy benzines hordó szétlövésével az egészet a levegõbe repíteni. Tény: Küldetések közben nagyon frusztráló tud lenni, ha minden egyes ponton így kell "átrágni" magunkat és az ember legszívvesebben már a célnál lenne és azal foglalkozna. Biztos vagyok, hogy a fejlesztõk is mérlegelték ezt, tuti voltak érvek az õrhelyek újboli benépesítése mellett és ellene, de végül így döntöttek. Fátylat rá. Ezt leszámítva illetve ezzel együtt is, néha nagyon bele tudja az ember élni magát. 😊

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Bokafix2
Az FPS-ek alapkoncepciója az hogy mész és ölsz. Szerinted minek kéne lennie? Ki tudja lehet az FC3-ban - ha még Afrikában játszódik - olyan küldetés lesz hogy valaki meghív dolgozni a banánültetvényébe és ott fogod szétizzadni magad reggeltõl estig, vagy gyümölccsel teli ládákat pakolsz egy teherautóra és viszed eladni. <#nyes> Ez milyen FPS lenne szerinted? Semmilyen. Mert FPS=First Person Shooter. Tehát mindenképp lõni kell, vagy valamilyen fegyvert használni kell.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Pár screenshot tõlem:

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Ez a tûzterjedés nekem nagyon bejön meg ahogy a vízbõl a felszinre jön és a szemébõl kimegy a víz és újra rendesen lát egész faxa kis game 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Scouser
Mondom teljesen jó ha mindent max-ra tolok egyedül a shadow a medium. Valahogyan azt nem szereti. Így még a legnagyobb harcben és dzsungelben is 30 fps fölött van, úgy 30-45 között mozogva teljesen folyamatos a kép. High shadow-val ez olyan 26-40 között mozog, de ha nincs olyan nagy harc akkor így is 30 fölött van. Csak azért kérdezlek itt titeket, mert úgy gondolom, hogy a 4850-nek azért a high shadow-t is kellene vinnie és ez gondolom a proci gyengesége miatt nem megy neki. De ha nem is tudom feltenni high-ra akkor is játszok majd vele, mert így is nagyon szép, csak picit recések az árnyékok.

A játékról: Eddig csak 1-2 órát toltam vele és csak céltalanul kószáltam, mert elég sokat dolgozok, de nagyon tetszik. A grafika csodálatos, ilyet még nem láttam (a Crysis-ben sem), igaz, hogy a fizika nem tökéletes, de pont jó, ahogy van. Már nagyon várom, hogy leüljek elé és toljem jó hosszan.

Egyébként olvasgatom azt, hogy van aki unja az õrhelyeken újratermelõdõ katonákat. Erre azt tudom mondani, hogy ez egy fps és ha baj, hogy le kell lõni az ellenséget, akkor menjetek el RPG-t játszani. Az pedig, hogy lõnek rád bárki vagy: ki van téve mindenhova a tábla, hogy háborús övezet. Háborúban pedig nem nézik, hogy milyen színû a bõröd, vagy hogy ki vagy, lõnek rád ha nem olyan helyre mész ahova lehet. Ennyi.

You\'ll Never Walk Alone

lac coo
FPS -ben szoktak lõni rád, ez már csak ilyen ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

de miez már ne haragudj? Quake3? ahol csak mész azt ölsz? Tökmindegy ha kinyírom õket, ha visszamegyek 3perc múlva ugyan ott vannak az emberkék és kezdhetem elõröl a gyilkolást. pfff
Nem próbáltam visszamenni, mert nincs már ott küldi, de majd meglátod.

davech: megölöd õket mielõtt rád tudnának lõni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Király 😊 Akkor annyira nagyon mégsem lesz egyhangú.
Az elõzõ mapra ilyenkor még vissza lehet térni? Csatlakoznak valamelyik oldalon, vagy ekkor a régi be van fejezve és kész?
"Meglehet azt csinálni h az ellenõrzõ helyeken ne lõjjenek reám?"
A titok nyitja mindössze annyi, hogy a MINIMUM fps-ednek kell 25 felett lenni.
Ha csak az átlag van fölötte, akkor bizony tûzharcban bõven alá fog esni, és azt észrevenni. Ahhoz meg, hogy a minimum 25 alá sose menjen, kell vagy 60 fps átlagban. Vagy még több is.
Spoiler
http://images.netbag.hu/20081025/11393864860.png

egyébként eddig sokkal jobb itt, meg az idevezetõ út is fasza volt 😛

ZsZso
Ennek utána kell járnom rendesen. Egy film általában 23-25 FPS, és ott sose érzed, hogy akadna ... a játéknál viszont 60 FPSnél is észreveszed? Lehet van benne valami .. na majd utánaolvasok, aztán jelentek 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ne lopott fegyverrel menj, és akkor nem fog besülni. Vegyél a boltban rendeset.
ZsZso
A fegyverbolt melletti raktárból felvett fegyverek biztonságosabbak, megbízhatóbbak, próbáld azokkal.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tud az többet is...

HöfEE
Nézz meg egyszer egy játékot 30fps-el majd 60 és utána mondjuk 100 fps-el futni. Látható a különbség. A mozgás minden esetben folyamatos de sebességbeli különbség észrevehetõ. Engem is zavar az alacsony framerate.

ez húz fel leginkább!!!!!!
ZsZso
Az emberi szem átlagosan 24 FPS tud csak feldolgozni <#pardon1>

Csak egy overview-et 😊 Hogy miért érdemes csinálni a missziókat..
üdv mindenkinek!

Király hogy ebben a játékban mindenki ki akar nyírni... Mondjuk mész a térképen bárhol, kivéve a városban mindenki lõ rám ész nélkül. Enyhén zavaró hogy csinálnád az adott feladatot és mindig azzal kell foglalkoznod hogy ne dögölj meg míg a célhoz nem érsz. Ez kicsit sok. A másik dolog, pl ha haldokolsz hipp-hopp ott terem a haverod és megment, biztos teleportált... 😊 Ja és tegyük hozzá hogy a fegyver elég sûrûn beragad, mondjuk majdnem mindig. Az úgynevezett küldetések igaz még az elején vagyok, elég harmatgyengék. Nem fikázódom, csak ezek a dolgok kicsit felhúznak.
Nagyon érdekel ? Mert spoiler meg most léptem ki 😄

LackoMester
hmmm...én inkább játszom picit gyengébb garfikán,de fusson rendesen,a 25-30Fps-nálam nem az...mindenféle képpen 45-50Fps legyen.

élet a legjobb méreg

Nyomass egy képet akkor a 2. mapról 😊
végülis volt itt régen egy térkép,hogy elég nagy afrikai részt kell bejárni...belefér pár kerület😊
Meglehet azt csinálni h az ellenõrzõ helyeken ne lõjjenek reám?

SeanJRRussel
Nekem Asus M2N32 Sli deluxe lapom van egy 5200x2 procival ami a gyári 2600mhz megy valamint 3gb kingmax mars ddr2 800, Ati 3870 512mb vga és nálam ha nem megyek be a jungelbe akkor 38-40 fps ha bennvagyok nagyon a sûrûjébe koscival akkor is 28-35 eddig még 28fps alá sehol nem ment és dx10be játszok 1280-960 6X élsimítás minden maxon ami csak van.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Õõ, azt hitted h végig azon kell garázdálkodni ? 😛

Ez mi hogy 2. map? Úgy érted, hogy egy teljesen új, bejárható map jön még, a jelenlegin kívül aminek a közepében a falu van? Valamelyik irányban hozzárakják a mostanihoz, vagy mi?
LackoMester
1 picit vegyél vissza a minöségböl,próbálgasd..a HD4850 az 1 jó kari...

élet a legjobb méreg