Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(habár lehet ironikus voltál, kicsit érthetetlen a mondatod😛)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
You\'ll Never Walk Alone
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
vagy mondjuk csak 10 óra múlva?
Sajna ha megtisztítod õket akkor sem lesz nyugtod ugyanúgy ott lesznek.
Next PC upgrade: 2022
Az operációs rendszeren is túl...
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A játékról: Eddig csak 1-2 órát toltam vele és csak céltalanul kószáltam, mert elég sokat dolgozok, de nagyon tetszik. A grafika csodálatos, ilyet még nem láttam (a Crysis-ben sem), igaz, hogy a fizika nem tökéletes, de pont jó, ahogy van. Már nagyon várom, hogy leüljek elé és toljem jó hosszan.
Egyébként olvasgatom azt, hogy van aki unja az õrhelyeken újratermelõdõ katonákat. Erre azt tudom mondani, hogy ez egy fps és ha baj, hogy le kell lõni az ellenséget, akkor menjetek el RPG-t játszani. Az pedig, hogy lõnek rád bárki vagy: ki van téve mindenhova a tábla, hogy háborús övezet. Háborúban pedig nem nézik, hogy milyen színû a bõröd, vagy hogy ki vagy, lõnek rád ha nem olyan helyre mész ahova lehet. Ennyi.
You\'ll Never Walk Alone
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
davech: megölöd õket mielõtt rád tudnának lõni.
Az elõzõ mapra ilyenkor még vissza lehet térni? Csatlakoznak valamelyik oldalon, vagy ekkor a régi be van fejezve és kész?
Ha csak az átlag van fölötte, akkor bizony tûzharcban bõven alá fog esni, és azt észrevenni. Ahhoz meg, hogy a minimum 25 alá sose menjen, kell vagy 60 fps átlagban. Vagy még több is.
http://images.netbag.hu/20081025/11393864860.png
egyébként eddig sokkal jobb itt, meg az idevezetõ út is fasza volt 😛
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Király hogy ebben a játékban mindenki ki akar nyírni... Mondjuk mész a térképen bárhol, kivéve a városban mindenki lõ rám ész nélkül. Enyhén zavaró hogy csinálnád az adott feladatot és mindig azzal kell foglalkoznod hogy ne dögölj meg míg a célhoz nem érsz. Ez kicsit sok. A másik dolog, pl ha haldokolsz hipp-hopp ott terem a haverod és megment, biztos teleportált... 😊 Ja és tegyük hozzá hogy a fegyver elég sûrûn beragad, mondjuk majdnem mindig. Az úgynevezett küldetések igaz még az elején vagyok, elég harmatgyengék. Nem fikázódom, csak ezek a dolgok kicsit felhúznak.
élet a legjobb méreg
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb