Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borg: nem muszáj sehol se meghalniuk, illetve ha mégis, azt majd észreveszed 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de espec en valtozatosnak erzem, az hogy mindig lekell loni valakit es ez a kuldi az alap, most mit vartok tobbet egy akcio-fps-tol? mindig mashova megyek a terkep mas reszere, es meg ezernyi hely van amit nem lattam, nem fedeztem fel, nem csak atrohanok kocsival az egeszen hanem szepen megnezek mindent. es igenis elvezem.
biztos velem van a baj.
u dont have to listen anybody else but me
Szóval a kérdés normális a gyémántok újratermelõdése vagy bug? Mintha nem az összessel történt volna meg de azóta visszatöltöttem régebbi állást.
Bár most más emberrel is kezdtem nem tudom hogy ez befolásolja-e, de az bisztos hogy rohadt nehéz, ha puskábal jönnek rád, 2-t lõ és kampec...
De azért kezdtem újra, me most majd a kék küldetéseket csinálom nem a pirosakat, kíváncsi vagyok mi lessz a különbség.
A / gombbal olyan mintha kicsit ráközelítene.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
nem jó a far cry 2 mert pálya töltés közben újraindul a gép. Arra gyanakszom hogy nem jó a videokártya driver. Nvidia 7600Gs-em van ehhez nézben volna drivert a 180.43-as verziót nem nem találtam. Egyátalán van ilyen? Vagy ha nincs akkor mi van? Nem lehet ilyen videókártyával játszani? Mert érdekes lenne mivel a minimum gépigény szerint elég a 7600GS...
Thrash \'Till Death
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
már a Crysis warhead is iszonyatosan szaggatva ment a gépemen😞
Csakhát csinált a Crytek egy jóval lassabb engine-t ....Nv támogatásként 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Nálam HD4850-el Veri High (az árnyékok is) beállításokkal fut, 2X élsimítással, 1440 X 900-as felbontásban, DX 10-ben futtatva. Egy C2D E6400-as procim van, picit meghúzva és 4GB 800MHz-es ramom.
Egyébként a HDR ki be kapcsolási lehetõség miért nem aktív a menüben?
Gyilkolászási útmutató
Nem lehet valami konzolparancsal külsõ nézetet aktiválni pl vezetés közben. Elég zavaró ez a csak és kizárólag belsõ nézet.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
aztán egy küldi alatt elsült, mert útközben is jöttek ám ^^
vettem vmi olyat h lehessen nálam 2 primary fegyó, de végül mégse lehetett, 20 gyémántom ráment, most akkor nagyon jó nekem, ugye?
btw akit zavar a helyõrség az hajtson át rajta, mire észbe kapnak rég máshol jársz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A legerõsebb mesterlövész fegyver szerintem az AS-50-es: /ami nekem még nincs meg/
Caliber: 12.7x99mm / .50BMG
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Van esetleg valami tolózáras, nagy zoommos ágyú amivel akár kilóméterekre is el tudnék lõni? Tehát olyan mint az elsõ távcsöves csak sokkal durvább paraméterekkel 😛
Amit most vettem:
-Dragunow
-Desert eagle
-Lángszóró 😊
Ezzel egy helyõrséget már egész szépen ki lehet iktatni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ