9022
Far Cry 2
-
#8782 EZ a történet része, a templomban is kb. ugyanez a vége, tehát teljesen mindegy. De nem akarom spoilerezni a dolgot. -
krisztajo #8781 Újabb kérdésem lenne!
Az első fejezet végén meglehet menteni egyáltalán valahogy a barátaimat???
Én Mike kocsmájába mentem, de bármit csináltam a végén elkaptak.
Ez rendben is van így, hiszen ilyen a történet.
De azóta minden barátom neve át van húzva a statisztikában.
És oda van írva, hogy elhagyva, bár nem tudom ez mit jelent.
Pedig még volt aki élt amikor engem lelőttek.
Vagy talán a templomba kellett volna mennem hogy kocsmában lévők életben maradjanak?
Vagy teljesen mindegy és úgy is mindenki meghal?
Egyáltalán találkozom még az első fejezetben megismert barátok közül bárkivel vagy innen csak újak lehetnek? -
krisztajo #8780 Én azt hittem ez a gépkarabélyhoz van.
Elvileg a pisztolyhoz más ír, ha jól emlékszem az a legfelső a sorban ez meg a második.
De végül is mindegy a lényeg, hogy köszi a segítséget.
(Engem az zavart meg, hogy a menedékházakban mindig láttam egy hátizsákot és azt hittem ha megveszem majd ez lesz az. )
-
#8779 Szvsz az csak a pisztolyhoz tartozó lőszer mennyiségét növeli meg. De mintha lenne az elsődleges fegyverhez is ilyen táska. Amúgy nem kell csinálni semmit, megveszed és automatikusan használod. AMikor lőszert vételezel több lesz, ennyi. -
krisztajo #8778 Bocs a dupláért, de játékmenetbeli kérdésem van.
Erre biztos tudja valaki a választ.
A lőszer fejlesztések mint a könnyű katonai hátizsák mit csinálnak?
Megvettem és nem változott semmi.
Nem lett több a töltényem és a hátizsákot sem találtam meg a fegyvertárban.
Vagy ez nem kell magamra vennem ezért nem jelenik meg?
Egyik fejlesztés sem fog?
Hogyan van ez a lőszerfejlesztéses dolog egyáltalán? -
krisztajo #8777 Sziasztok! Én most kezdtem játszani.
Eddig nem foglalkoztam a promóciós tartalommal, de adhatnátok róla egy kis infót.
Ha valami érdekes nem szeretnék lemaradni róla.
Ez mit takar egyáltalán, speckó fegyvert, plusz küldit vagy valami mást?
És ha aktíválom, mikor és hogyan kapom meg? Előre is köszi! -
#8776 Nincs szerintem és nem is lesz mert akkor az amúgy is unalmas game még unalmasabb lenne! -
#8775 Csá! Van olyan mod amivel nem termelődnek újra az ellenfelek? -
#8774 szavaztam -
A CMS Award.hu weboldal most egy szavazás indított az Őt reklámozó oldalak között: Melyik a legjobb oldal?
Ezúton kérnék minden kedves Far Cry 2 rajongót, hogy a cmsaward.hu/szavazasok oldalon, a FarCry2.try.hu-ra leadott szavazatával tiszteljen meg minket. Előre is köszönjük! -
Triantafillo #8772 Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy itt az SG-n írják, hogy megjelent az 1.03 patch - 2010. 07.06.- "A Ubisoft kiadta a Far Cry 2 javítását, mely játékmenetbeli változásokat is hoz. "
Úgy tudom, hogy 1.03 már van a játékhoz. Tudja valaki, hogy hol lehetne erről a patchról bővebben olvasni? -
grimm13 #8771 Nekem az a problémám hogy most felraktam a játékot egy 64bites win7-re és amikor elindítom megjelenik a far cry 2 logója majd elsötétedik a kép és kilép . Van valami megoldás ? -
erebosz #8770 Hali all.
Tud valaki megoldást arra a problémára, hogy miért nem kapok küldit? Már mindent megcsináltam, csak az UfLL-nél kaphatnék, ha kinyitnák az emeleten az ajtót, de a kis "huncut" ezt nem teszi.
Az első térképen vagyok, és 27%-nál áll a game.
Már minden save house megvan, csak azért mert olvastam egy fórumon, hogy az lehet a baj, mivel a legjobb barátom itt ajálja fel az alternatív küldetést.
Szerintem az is jó lenne, ha cheat-tel át tudnék menni a zárt ajtón, de amit a net-en találtam az nem működik.
Valki tud megoldást? -
#8769 Patchelés megoldotta! Ez a probléma már csak a Risen -nél merül fel. -
totya4 #8768 Videókártya driver? :) -
#8767 Hello!Az lenne a gondom hogy a füstök szürke kocka ként jelennek meg!
Windows reinstall előtt ezzel gondom nem volt.De most ilyen, a gépemben maradt azóta minden, tehát azzal nem lehet gond.Szóval mi lehet a probléma? -
#8766 De attól ha valaki jár erre válaszolhat a kérdésemre -
#8765 Nem kell leírni minden nap ,attól még hogy leírod ugyanúgy kihalt lesz. -
#8764 Ennyire kihalt a topik :S -
#8763 Látom rendesen kihalt a topik -
#8762 Már megtaláltam honnan vehetem meg tehát az a kérdés kilőve -
#8761 Lenne pár kérdésem. Van normális magyar szerver? Milyen sokan multiznak? ÉS hol lehet megvenni a játékot? Előre is thx -
#8760 A www.FC2.hu oldal címet változtatott és visszavette a régi TRY-os elérhetőséget:
www.FarCry2.try.hu -
#8759 elsőre sokkal több. Legalább 2-3 hét hardmodeban. Csak úgy érdemes! -
#8758 Csa, kb milyen hosszú a játék? mennyire éri meg feltenni? Az oké, h tök jó nagy terület, Afrika, gyémántok, de ha max 6-8 óra :S -
Kyle07 #8757 Hello, ma feltettem a Far Cry 2-t de amikor tölti be a játékot megáll az egyik képnél és nem megy tovább :S
Mitől lehet ez? -
#8756 Menj át a warez topikba hátha ott tudnak segíteni! -
traktor0007 #8755 sziasztok megoldottam az elobbi kerest! most egy serial kodot ker nagyon de nagyon halaslennek tenyleg ezert eloreis koszonom sziasztok -
traktor0007 #8754 sziasztok nekem az a problemam, hogy amikor folakarom telepiteni a petch et elojon egy ijen dolog:>SetupNew\setup.cpp(135)
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$
@ WINDOWS XP SERVICE PACK 2 (2600) NON IE/NETSCAPE 11.0
ANAGYON HALASLENNEK HA VALAKI TUDNA SEGITENEI ELOREIS KOSZONOM SZIASZTOK -
#8753 A "meg minden"ben benne volt az 1.03 patch installása is? Mert ha az nem akkor az a baj. -
#8752 Hali! Az mitől van, hogy nem tudok multira felmenni? Regisztráltam, beírtam a CD kulcsot meg minden, de mikor próbálok csatlakozni egy játékhoz, azt írja ki, hogy Nem található megfelelő meccs.
Pls help. -
gyupee #8751 bocs kereső nem adta itt meg nem töltődött be a 3 link képe (sokadszorra se :S ) -
#8750 Van warez topik ott érdeklődj! -
gyupee #8749 hali! feltettem a razor verziót a kérdésem hogy hagyhatom az elején leszedni a frissítéseket vagy cancel? -
simonl #8748 Sziasztok,
Az exclusiv tartalom (letöltöttem + aktiváltam) mikor válik játszhatóvá?
Végigjátszás után vagy a játék során felvehető küldetések?
Köszönöm -
#8747 Ez tartalmaz CD kulkcsot -
Danryu82 #8746 Nekem serialt kér! Légyszi megtudna valaki dobni egy seriallal? Már minden lehetséges dolgot kipróbáltam, hogy elindúljon a játék de nem megy. Már azon gondolkozok, hogy uninstall. -
Novotsik #8745 müködik aegyxbox 360-as kontrolerrel? -
#8744 az ismeretségi szintet hogy tudom növelni? mer már 34%-nál járok és még mindig csak 2 az ismeretségi szintem... -
#8743 De én nem online-ról beszélek, hanem single playről.