Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a videó elég hangulatos,a játékban is lehetne már valami változatosság.
Ki a fõnök?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A ballisztika és a sérülésmodellel nincs gond, a dragunov lövése két emberen is átmegy ha úgy állnak.
vannak benne idegesítõ dolgok és az a furcsa, hogy ezek apróságok semmeddig sem tartana orvosolni õket, épp ezért merek reménykedni, hogy a patchek megoldják. Az egyik, hogy a kilött õrjáratok csak pár óra múlva termelõdjenek újra (ne haljanak ki végleg mert akkor tömény unalom lenne a kocsikázgatás, akkor meg az lenne a baj), legyen kihajlás és fekvés. Ezeket megoldják, akkor tökéletes lesz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Csak halkan, mert ez illegális...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem jó a játék mert pálya töltés közben újraindul a gép. Arra gondoltam hogy nem jó a videokártya driver. 7600Gs-em van ehhez néztem volna drivert a 180.43-as verziót nem nem találtam. Egyátalán van ilyen? Vagy ha nincs akkor mi van? Nem lehet ilyen videókártyával játszani? Mert érdekes lenne mivel a minimum gépigény szerint elég a 7600GS...
u dont have to listen anybody else but me
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mos probálom telepíteni havernál és alkalmazáshibát ír ha indítani akarom ez mér van?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100954573&no=4670
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Meg tudnátok mondani, hogy hol találom meg a játék mentéseit, mert újrahúznám az xp-t de nem találom.
Köszi
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100954573&no=4670
Másik: játszottam neten teamdeath meccset, amikor a társamat meg kéne menteni akkor mit kell nyomni? mert hiába nyomtam az e-t nem csinált semmit, ha pedig a h-t nyomtam akkor magamat kezdtem egy gyógyítani. ?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Maga a játék nekem tetszik, de félek, hamar meg fogom unni a gyenge combat miatt. Az original FC egy klasszissal jobb nálam.
valahol írták, valahol kihagyták, úgyhogy úgydöntöttem inkább megkérdezem:
akkor most ps2-ön is kiadták vagy nem?
a választ elõre köszönöm^^
HP+
köszi szépen

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A játékkal magával kapcsolatban, egyelõre számomra az év játéka. Nagyon ritkán tudom beleélni magamat egy játékba de most sikerült. Örülök, hogy nem egy lineáris, monoton hent jellegû játékot kaptunk, mert az az igazság, hogy én már azokból kinõttem. Elszórakozok én azokkal is, de nem igazán kötnek le. A Far Cry 2 képes magával ragadni az embert, köszönhetõen a csodálatos grafikájának, a változó napszakoknak, a zenei aláfestésének, játékmenetének, ami alatt azt értem, hogy nem egy csõben végighaladva kell megoldanunk különbözõ feladatokat, hanem viszonylag szabadon és a játékos döntheti el, hogy milyen módszerekkel él, éjjel, vagy nappal, végighenteli a játékot, vagy szépen lopakodva oldja meg a problémákat, esetleg felgyújtja az ellenség bázisát és amikor azok menekülõre fogják, szépen likvidálja azokat, stb.
Nem értem azokat akiknek nem tetszik a játék grafikája. Szerintem nagyon szép, de van akiknek csak az a szép grafika ami szaggat is.
Meg is találtam, miután 2x megöltek majdnem.
Belekapaszkodtam, és az inverz irányítás miatt fennakadtam az elsõ szikán, majd lezakóztam a folyóba. Ahol egybõl meghaltam. Szóval kezdtem elõrõl. De a sárkányrepülõ nem respawnolt (bezzeg az egész milícia igen). Arra mennyit kell várni?