Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel nem volt nálam két alkalommal sem gyógyszer ezért fejbe kellett h lõjem Ferencet is, meg egy öreg bajszos fickót. Így most egy spanom sincs.
Cinkes, mi?😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
a gombkiosztásokat a szokott módon tudod megnézni a beállításoknál
5 - térkép (térképnagyítás, ha közben megnyomod a R-gombot
E - általános akció (beszállás, felvétel, használat ... stb)
F5 - gyorsmentés
ha a fegyvered beragad R gomb a javításhoz
busszal utazás (több térképet találsz az állomáson) zöldbõl mész pirosba
javítás a motor felõl közelítve E gomb (homokfutón, csónakban hátul van a motor) <#nyes>#nyes>
valójában tök egyszerû a kezelése ... majd megszokod
ha csinálni kell valamit (kinyitni, beszélgetni, lefeküdni alukálni) ... mind-mind E gomb
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
késõbb kitágul a tér és az egész térképen kell öszevissza mászkálva fõ, illetve mellék-küldetéseket csinálni
van egy harmadik fajta feladat is ... mivel maláriás vagy a játékban, szükséged lesz folyamatosan gyógyszerre, amit külön küldetésben tudsz megszerezni
fõ feladat - kék
másodlagos küldetés - piros
gyógyszer ügy sárga (jelölésüek)
alapvetõen két egymással szembenálló csoportnal fogsz segíteni elintézni piszkos ügyeiket (hol ennek, hol annak)
áááááá ... nagyon sokat kellene itt dumálnom a kezdeti lépésekhez, szerintem olvass kicsit vissza .... sok felmerülõ kérdésedre találsz megoldást
hékás az nem afrikai állat, viszont nagyon bizarr kis jószág (használom máshol a wolverin nick nevet) <#nyes>#nyes>
térkép nagyítása "R" gomb
lámpa: "G" gomb
jó-jó !!! ne torkoljatok le, az éppen most kezdõk segítségére írtam <#crazya>#crazya>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Korábban Patrick Redding az elsõ letölthetõ extra tartalmakról is nyilatkozott. Állítása szerint késõbb ragadozó állatok is az utunkba kerülhetnek, akik simán az életünkre is törhetnek. Redding arról nem beszélt, hogy pontosan milyen vadakról van szó, ám az afrikai szavanna királya, az oroszlán tuti benne lesz.
(digitalTREND Számítástechnika)
de ha nem ragaszkodsz a legjobb kivitelhez, biztos találsz ASUS-on kívül is más gyártót olcsóbban
amúgy látványra is van különdbség ... egy alapfegyver ütött/kopott/rozsdás szar, a tunning viszont zsírkutya
amúgy nvidia dolgában a 280-as széria most a legjobb (9800 már a múlt)
nézz utána megfelelõ oldalakon
Akarok map editorral mapot csinálni de,mikor kész és el akarom menteni mindíg ezt írja ki.Pedig beletettem mindent spawn pont stb.Ha vkinek sikerült írjon lécci!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
most csak szólok, hogy a gyémántokat tartalmazó táska néha elég szopatós helyen van (háztetõ, bedeszkázott helységben, vagy bemélyedésben, esetleg valami magas jármû tetején)
mindig van valami megoldás, csak meg kell keresni a helyes utat
a deszkázatot egyszerûen verd szét a macsétáddal, a magasabb pontokat legegyszerübben úgy érheted el, ha odaállsz a járgányoddal és arról ugrasz át, a magasabb pontok általában egy szomszédos akármirõl átugorva kûzdhetõ le, de használhatod akár a sárkányrepülõt is, ami a szomszédos hegyen van (már ahhol)
gyémántok a pálya egész területén vannak, még a térkép legszélén autózva is találhatsz jópárat, csak folyamatosan figyeld a gps lámpáját
Barmi: Ahogy a képen állsz elvileg jobbra van a legalacsonyabb része,odazargatsz egy jeep-el és rámászol.Így feljutsz rá könnyen.
Egy részen találtam én egy táskát egy vagon tetején,de nem tudtam rá felmenni,mert a zil felrobbant...pech.Jeep szerintem ahhoz meg túl alacsony lenne.Majd legközelebb..
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
<#help>#help>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
csak ezek után tudsz majd válogatni a fegyverszobában és ott már egyértelmû lesz, hogy mit-mivel tudsz lecserélni
(nem biztos, hogy pont lesz a kedved szerinti varriáció, de azért ha már van mibõl válogatni, akkor egész jó arzenált lehet összeszedni)
ameddig nem fejleszted a fegyvert, addig tök rozsdás és mindig beragad ... érdemes áldozni a tunningolásra
gyémántkeresésre lentebb visszaolvashatsz, a gps-zöld led-je villog ha a közelében vagy és folyamatosan világít, ha szembe-irányba állsz vele ... ha pedig már a közelében vagy, akkor meghallod a táska hangját
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Még az elején tartok és tudom hogy lehetett már rola szó!
második vagy harmadik feladat amikor a GPS-sel kell szenvednem vagy is valami gyémántott kell keresni de nem találom hiába zöld a jel a térképen nem látok semmit!
mit kell itt pontosan csinálni...??
Állok és fiorgok de semmi!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Viszont az éjszakák csúnyák, mint kisdisznó.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
És itt meg egy kép, aminél szebb nem kell: