Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Kösz azt is felteszem!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ha fent van a FW, akkor a Matroschka vírus is lehet h akcióba lépett, szereti tönkretenni a dll fájlokat ha nem vagy felvértezve spyware eltávolítóval. (A közismert vírusirtók nem jók hozzá, a Spyhunter nálam bevált.

[/reklám] 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Írtam már: Legújabb nforce driver(alaplaphoz) és fog világítani töltéskor a vinyó lámpája! És el is indul! +minden windóz frissítés
Adam II
Nekem egyszer a reptéren kellet egy fickót kinyírnom. A fickó csak ott álldogált a hangár bejáratánál én meg leszedtem Dragunovval jó messzirõl. A legkönnyebb és legjobban kivitelezett küldetésem volt eddig 😄

Narancs
Sziasztok!
Tegnapelõtt tettem fel a játékot, teljesen jól mûködött. Tegnap egyszer nem töltött be, hanem vagy 10 percig csak forgott a LOADING meg cserélgette a képeket, de a vinyóhoz hozzá em nyúlt, reset oldotta meg a gondot.
Ma már állandóan ezt csinálja, nem tudom betölteni az elmentéseim.
Legújabb FW fent, XP SP3 fent.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

SötétBarom
Amióta ez többször megesett, azóta PK-t hordok magamnál 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sztem sokat lõttél már vele, cseréld le.

SötétBarom
Az amúgy normális, hogy az RPG ahelyett, hogy szépen elrepülne, leesik az orrom elé a földre, picit pörög, majd robban?

SötétBarom
Bezony. =D
Bár azóta sem voltam ott, körülményes megközelíteni. 😄

LackoMester
szerintem a legjobbak a bérgyilkos küldetések...belopózol azt kinyirod,igaz volt amikor rommá löttem 1 bádog falut,mire meglett a célszemély....birom nagyon:-)

élet a legjobb méreg

Szerintem 2.

lalakov
Ne a buszokat nézd, van ott négy tábla, azon jelzi hová visz egy-egy busz. Rákattintasz arra amerre menni akarsz és már ott is vagy.
lalakov
A Goka Falls-nál(jobb felsõ négyzet), a "k" betû felettihez, hogy jutottál fel? Körbejártam az egész hegyet, de nem tudtam feljutni rá.
Bal alsó sarokban Barom kedvenc safehousa :o

Csináltam egy térképet, hogy könnyebb legyen megkeresni a gyémántokat <#vigyor2>

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

SeanJRRussel
voltam a buszmegnél de ott csak ronscok vannak.Amúgy ott lehet másik mapokra átjutni?Vki tudja h hány map van?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

huh anyám de ronda...<#wow1>

Super Mario Bros 3 sokkal , de sokkal izgalmasabb és jobb játék lett mint ez. Mivel nem nagyon hiszem hogy 10-15 év múlva ezt is elõfogjuk venni , azt meg 50 év múlva is elõvesszük, mert jó lett. <#wink>

üdv!
valaki tolja HD 4870 512 DDR5 õs videókarival? Megy full grafikán? 1920x1200? 60fps? kösz
Encore
Magasabb nehézségi szinten kell nyomni, ez easy-n iszonyat könnyû. A konvoj igaz hogy köröz, de látod, hogy így is sokaknak gondot okoz, mi lenne ha nem lehetne elõre kiszámítani az útvonalát? A fejlesztõk mindig az aktuális játékostársadalomhoz igazítják a játékmenetet és mint az megfigyelhetõ a játékok kicsit butulnak, a gynegébb playerek miatt, ez van.
Szerintem elég gáz hogy a konvoj körbe-körbe mozog. Legalább lenne valami uticéljuk és meg kellene gátolni hogy odaérjenek. (bár csak easy szinten nyomom, de a többiben sem különb szerintem) Sajnos a mai játékok zöme csak a grafikára hajaz, játékmenetben néha a 80-as évek végét súrolja. (Pl Assassins Creed) Néha úgyérzem - egyenlõ szinten van a kihívás a Super Mario Bros 3-al.
Én zillel mentem oda, arról simán fel lehet szedni.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Encore
A konvojos küldetések ilyenek elvégre mozgó konvojt kell elkapnod, de figyeld a térképet hogy merre mozognak és kerülj eléjük. Sok ilyen küldetést lehet felvenni, de ezek mellékküldetések, ha utálod akkor vegyél fel másnál küldetéseket.
látom nagyon dilettáns módon állsz a kérdéshez (nem gond, majd belejössz egyszer) <#vigyor2>
videókártya driver tök mindegy, hogy milyen nyelvû ... a lényeg, hogy lehetõleg a legfrissebb verziójú legyen (illik idõnként frissíteni)
arra mindig figyelj, hogy az operációs rendszerednek és a videókártyádnak megfelelõ verziót szedd le és a bétákat szerintem hagyd a fenébe
(béta verzió: még csak próbaszerûen kiadott dolog ... ha vársz egy kicsit és kijavítják a "gyermekbetegségeit" kijön majd normálba is)
háááát (?!) ... neked sem lennék a szomszédod <#violent><#guluszem1>
nekem 8.7,szerintem is hagyom inkább minden játék fut tök jól nincs kedvem most szenvedni!
macleody
XP-d van vagy Vistád? De ha megy rendesen szerintem hagyd a fenébe. Az elõzõ drivert teljesen le kell pucolni. Nekem még a 8.8-as van és semmi gond vele.
és ezt hol tudom letölteni magyar nyelven?
macleody
Attól még lehet régi a driver. Töltsd le a 8.10-es catalystot.
hát most vettem vadi uj gépet,hd 4850es-em van!
macleody
Mert régi a videókártya drivered?
helo,felraktam ma a játékot és inditás elõtt ezt irja ki:your video card drivers are too old,please update them!ezt mér irja ki?
Azt szeretném megkérdezni, hogy másoknál elõfordul a játékban ,hogy ahol egyszer már megöltél mindenkit és ugyanoda visszamész akkor újra vannak ott?
Lehet ez ellen tenni valamit? példáúl nehézségi szintõl függõ?
Bokafix2
Bizonyos küldetésektõl fel tudnék robbanni!! Olyan mértékû dilettantizmusról árulkodik az ilyesmi, hogy ki se lehet mondani? Milyen dolog az kérem szépen, hogy a célpont, amit meg kell semmisíteni állandóan megy össze-vissza. Vagy néha körpályán körbe-körbe.
Sokszor már majd belerúgtam a gépbe, mert sosem tudtam elcsípni az átkozott célpontot. Próbáltam kocsival üldözni, de mindig gyorsabb volt. Mindig csak mentem utána, de sose kaptam el.
Próbáltam elé vágni, de kikanyarodott és így ez se sikerült. Szal, tizen-huszon akárhanyadszorra tudtam egy ilyen mozgó célpontos küldetést, nagy nehezen megcsinálni. Az egerem ki kellett utána csavarni, mert olyan ázott lett az izzadt kezemtõl.
Ha egy npc mégegyszer ilyen küldetést bíz rám eskü, hogy ledurrantom. <#falbav>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Rage47
milyen vid karid van?
Mr_no_NaMe
Ahhoz képest, hogy mennyire le van butítva elég szép.
Maxtreme
Király.. és mit csináljunk vele?

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

köszi
A benchmark progin keresztül tudod behívni.

www.gamedroid.hu

passsz:/egyik haverom találta én 82% elakadtam mert bebugolt a játék
Mentsd el így, ne foglalkozz vele, aztán küldd át a mail címemre, mert ezt csak élesben lehet kinyomozni.

www.gamedroid.hu

még egy kérdés😄 ha felveszek videot.... num 8 talán "Recording playback" amit kapok filet azzzal mit lehet kezedeni??
Gunner
most találtam meg én is, de nem nagyon izgatott fel, inkább hangtompitos mp5 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

BiG G
és kopik az arany AK is? 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
el kell kerülni az õrposztokat, le kell vágni az utat ahol lehet, illetve ha nincs rá mód akkor minnél gyorsabban és ügyesebben átszáguldani, néha nem vesznek üldözõbe, néha meg le is lehet õket hagyni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

HA IDE MÉSZ:

ILYET TALÁLSZ:
Adam II
Sajnos nem.

Valaki azt mondjamá meg nekem h arra van e megoldás h amikor mek az úton.. ne támadjon meg mindeki... mert egy kicsit már idegesítõ.