Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnapelõtt tettem fel a játékot, teljesen jól mûködött. Tegnap egyszer nem töltött be, hanem vagy 10 percig csak forgott a LOADING meg cserélgette a képeket, de a vinyóhoz hozzá em nyúlt, reset oldotta meg a gondot.
Ma már állandóan ezt csinálja, nem tudom betölteni az elmentéseim.
Legújabb FW fent, XP SP3 fent.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bár azóta sem voltam ott, körülményes megközelíteni. 😄
élet a legjobb méreg

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
valaki tolja HD 4870 512 DDR5 õs videókarival? Megy full grafikán? 1920x1200? 60fps? kösz
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
videókártya driver tök mindegy, hogy milyen nyelvû ... a lényeg, hogy lehetõleg a legfrissebb verziójú legyen (illik idõnként frissíteni)
arra mindig figyelj, hogy az operációs rendszerednek és a videókártyádnak megfelelõ verziót szedd le és a bétákat szerintem hagyd a fenébe
(béta verzió: még csak próbaszerûen kiadott dolog ... ha vársz egy kicsit és kijavítják a "gyermekbetegségeit" kijön majd normálba is)
Lehet ez ellen tenni valamit? példáúl nehézségi szintõl függõ?
Sokszor már majd belerúgtam a gépbe, mert sosem tudtam elcsípni az átkozott célpontot. Próbáltam kocsival üldözni, de mindig gyorsabb volt. Mindig csak mentem utána, de sose kaptam el.
Próbáltam elé vágni, de kikanyarodott és így ez se sikerült. Szal, tizen-huszon akárhanyadszorra tudtam egy ilyen mozgó célpontos küldetést, nagy nehezen megcsinálni. Az egerem ki kellett utána csavarni, mert olyan ázott lett az izzadt kezemtõl.
Ha egy npc mégegyszer ilyen küldetést bíz rám eskü, hogy ledurrantom. <#falbav>#falbav>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ILYET TALÁLSZ: