9022
Far Cry 2
-
smusher #6015 Hello Sir! Én is filózok egy ideje, mi az annyira qrva jó ebben a játékban, mivel hasonló a helyzet, nagy címeket láttam már, és ez pusztán a lövöldéről szól, de mégis... itt valami olyan született, ami máshol még nem. Talán az animációk, talán a látvány, talán a hangok, talán mindez együtt... mint Mozart zenéje a maga korában, sok volt hasonló, de OLYAN csak az. Nos, megáldotta az FC2 fejlesztőit valami, tartson sokáig áldása És bocs a túlzott patetikus hangnemért -
peetee76 #6014 Találkozott valaki hasonlóval? = Elindítás után nincs kép! A zene az meg megy.
ATI driver a legutolsó, directX is friss, hardvers gond? -
informen #6013 Lehetséges hogy kevés a ram a gépedben. +1gb biztosan megoldaná a problémát.
Nekem Xp Sp3 allatt 470/1150 a memóra igény, tehát nem vészes.
-
#6012 Naponta megcsinálok egy küldetést, így nem unalmas és jó sokáig eltart :))))) -
Cat 02 #6011 Hahó :) -
#6010 Újrakezdtem Infamous-ön, most sokkal aprólékosabban és céltudatosabban akarom csinálni. Lenne két kérdésem: lehetséges-e csak az UFLL vagy APR oldalán haladni ill. a buddykat hogyan célszerű "menedzselni"?
Első alkalommal félig random mód vettem fel a főküldetéseket, de ha jól emlékszem, rengetegszer csak az egyik félnél volt quest indikátor. Az első legjobb buddy meghalt actváltásnál (ez megakadályozható?), a másikat megmentettem aztán soha nem is láttam. Az act2 best buddy meg rámtámadt a legvégén. -
Borg #6009 Én lelőttem mint a szél, az üvegházas téma után.
Szól hogy menjek segítsem ki, aztán ott flangált egy csomó enemy között. Nem ismertem meg távcsövesből háttal állva, igy ő kapta az első fejest :DD -
#6008 alaki halott már olyanról hogy elindítom a játékot a Multiplayer rész nagyon jól megy de mikor Single plaxerben akarok akkor neki áll tölteni és csak tölt vártam 10-15percet de semmi.... -
#6007 Na ezt én sem fogalmazhattam meg volna másképp. Pont így vagyok vele én is.
Mászkálok össze vissza, és csak hébe-hóba viszem a fő szálat, hogy kitartson... -
#6006 Buszozok ha lehet, meg rohanok az akcióhoz, nem szafarizok. -
Harry Seldon #6005 Hát igen.
A helyzet az, hogy úgy érzem, ez a legjobb játék, amivel életemben találkoztam. Pedig már jó néhány éve tolom, átestem néhány nagy néven. Tudom, hogy objektív szempontokat figelembe véve simán nekem lehetne esni, hogy miért ez nálam a best of amikor x+1 hibája van, de a hibákkal együtt is olyan ez a cucc, mintha nekem találták volna ki.
Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy mindne más játéknál jobb a FC2, de speciel engem ennyire még nem tudott megfogni semmi ebben a műfajban.
Ezért is van az, hogy várhatóan marhára elnyújtom a dolgot, egyszerüen egy másodpercig nem érzem, hogy túl kéne esni a dolgon, hiszen minden percét élvezem. -
Ragnar360 #6004 :D Holnap lesz meg nekem, tudom tegnap beírtam, h ma, csak aztán tegnap már nem tudták feladni póstára... -
#6003 én 65%-nál járok és 12óra a játékidőm. -
Harry Seldon #6002 Fel nem fogom, hogy lehet ezt a játékot csak úgy átpörgetni. 23%-nál járok, 16 óra játékkal, úgyhogy nálam ez idénre simán kitart. Aztán a pangásra jó lesz a többi szar, ami még idén kijön. :) -
Ragnar360 #6001 Namár legtöbben végigvitték és kihalt a topik, loál :D -
Cat 02 #6000 Hm, fel kéne vennem questet, de az a szoba ahol szokott lenni a 2 arc zárva van, ez bug, vagy mi a fene ? -
Konaboy #5999 Sziasztok.
Tud valaki a második térképhez is olyat amin megjelennek a gyémántok helyei. -
#5998 Ha neked is XP-d van, és találsz ilyen fájlokat, akkor igen. -
Djemba #5997 nekem sem indul el a game, ki ír valamit dx... hülyeséget akkor én is töröljem ezeket ki és menni fog? -
MORO67 #5996 Sziasztos segitenétek abban hogy van az elején egyolyan rész hogy a GPS elvisz egy dombra ahol van két doboz meg nejlon zsákok a domb alatt egy falu van mindenkit kinyirtam de a GPS visszavisz a dombra a dobozhoz de ott nemtudom mit csináljak segitenétek LÉGYSZI??? -
zeoos #5995 "ESC" - gomb ... megjelenik a fő-fő menű és ott mindent megtalálsz, még az ilyen jellegű statisztikákat is -
#5994 Az úgynevezett "kényszeres okoskodásával" pont téged próbált igazolni. Erre letolod? Ejnye-ejnye. -
#5993 Épp egy backtest fut EUR/USD-n, ami lefogja a procit, és kurva sokáig tart, és valamivel el kell baszni az időt. -
Harry Seldon #5992 Téged az életben folyamatosan ütnek-vernek-aláznak-kirögönek, igaz? Azok szoktak ilyen szintű kényszeres okoskodást lenyomni a neten... -
MORO67 #5991 Sziasztos segitenétek abban hogy van az elején egyolyan rész hogy a GPS elvisz egy dombra ahol van két doboz meg nejlon zsákok a domb alatt egy falu van mindenkit kinyirtam de a GPS visszavisz a dombra a dobozhoz de ott nemtudom mit csináljak segitenétek??? -
AssAssyn #5990 Üdv!
Aki ezt írta :
"Töröld ki ezeket (vagy legalább mozgasd máshova) a windows könyvtáradból:
d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll
Pontosan nem tudom melyik alkönyvtárban vannak, de megtalálod őket biztosan."
Aki ezt írta annak azt üzenem ,hogy SZERETEM ! Elindult ! :D:D -
#5989 Nem spoiler ez, hanem OFF! :D
"mondta valaki az ellenkezőjét?"
Hát, a játék, például? Mert az szavanna. Füves, fás. (De ha a második térkép esőerdős, akkor ezért elnézést kérek, odáig még nem jutottam.)
"passzátszélnek nincs felszálló ága"
Ezt nézegesd picit. De bizony, az Egyenlítőnél felszálló ága van, Rák- ill. Baktérítőnél meg leszálló. Közte meg szél, magasan el az egyenlítőtől, alacsonyan meg felé. A coriolis hatás csak eltéríti az észak-dél iránytól. Igazából nem is a szél térül el,hanem a Föld fordul el alatta,
A vérpistizést meg kiérdemelted azzal a hávájos mondatoddal... Nem megsértődni kell rajta, hanem lenyelni szépen. :P Majd legközelebb elkerülöd. :) -
#5988 már megtaláltam:D -
#5987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Egyenlítőnél jellemzően esőerdő van, nem szavanna..."
mondta valaki az ellenkezőjét?
"...meg a passzátszélnek is max felszálló ága. Azt én nem nevezném szélnek."
passzátszélnek nincs felszálló ága, a szelek a földfelszínnel párhuzamosan mozgó légtömegek.
és kikell ábrándítsalak, egyenlítő fele márpedig passzát szél fúj, de ezt a coriolis erő változtatja (najó, ezt a coriolist már kikellett olvasni xD)
de azért kösz a vérpistizést -
#5986 azt holl tudom megnézni hogy hány km-t gyalogolok meg h mennyi a játékidőm....???
látam alul mondták h ezeket meglehet nézni... -
grimm13 #5985 Az alvással kapcsolatos dolgot tudtam eddig is sőtt értettem csak az érdekelt hogy játék közben mondjuk a szavanna közepén Elit_hun-nak igaza volt én is azt a képet láttam... Amúgy kösz a válaszokat! -
CamelX #5984 Ja, asszem 1ből nem lett volna maláriás, inkább hallgatta volna a doboló niggákat :) -
Cat 02 #5983 Hát ő közben akciózik, lehet akkor halt meg. -
valaki homályosítson fel, hogy mi franc történhetett, act1, 20-23%
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arany megtalálása, ill. király megölése küldetést megcsináltam és felvettem egy újat, méghozzá egy főküldetést
gondom az, hogy meghalt a best buddym, az adatlapján mercy killed van. az aranyrudas küldetésnél rendben volt, amikor felvettem és már majdnem befejeztem az újat (üvegházas), akkor vettem észre, hogy halott
a furcsa, hogy mercy killed. azt szerintem én csinálom, amikor megsérül. viszont erről szó nincs, hiszen nem sérült meg :S
nem értem a dolgot. mindenképpen, mindenkinél meghal, vagy belefutottam egy szép bugba? -
#5981 Ha kijavítod, akkor javítsd már jóra!
Egyenlítőnél jellemzően esőerdő van, nem szavanna, meg a passzátszélnek is max felszálló ága. Azt én nem nevezném szélnek.
A trópusi övezet meg a Rák- és Baktérítő közti területet jelenti, az meg teljesen passzol a játékra.
Ja, Hawaii is a trópusi övezetben van. -
#5980 System Shock-okra is rá lehet mondani esetleg. De tény hogy sokan eltévejednek itt...Crysis rpg?? A Wizardry 8 akkor mi? Az is fps/rpg elvileg :D -
#5979 be is álltál volna tőle xD -
#5978 trópusi levegő? őőő... az nem az ilyen hawaii féle tájakon van? :D
itt inkább olyan egyenlítői passzát szelet szívhatsz meg sivatagi homokosat :P -
CamelX #5977 Kender ültetvényt csekkoltátok már az első városhoz közeli safehouse-nál? :D megpróbáltam lángszóróval begyújtani, de sajnos nem épp 1 éghető fajta :P -
Harry Seldon #5976 Ha nekiállok autókázni, egy percen belül felbukkan néhány hamilton és minden megtett km-ért meg kell küzdenem. Így inkább barangolok, élvezem a táj szépségeit, képeket készítek a NatGeónak, távolról kiszedem a posztokon az őröket és mélyen beszívom a friss, trópusi levegőt. :)))