Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A busz meg lófasz.. Olyan messze vannak a buszmegállók mint az állat.. Egy nyomi taxi kéne, vagy annyi, hogy ha civil cuccal megyek, akkor ne kössenek.. Ott lehetne még plusz izgalom, hogy mondjuk elkéri a papírokat, vagy ilyesmi, és akkor headshotolni kéne 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
szal menejk el a városbol amenyire csak tudok.....?
Terepen az õrposztoknál pedig csak addig spawnol a nép, amíg nem lesz az õrposzt scouted. Ehhez be kell menni az õrposzthoz és körül kell nézni. Magyarul 1× kell kipucolni az õrposztokat aztán kész.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha több npc-vel lehetne dumálni (pl a politikai háttérrõl), vagy lehetne taxizni, neadjisten legalább azt megoldották volna, hogy az a frakció nem lõ amelyiknek dolgozunk, akkor ez lenne az egyik legistenebb gém evör. Helyette van egy orbitális map, telistele random ellenséggel.. Akiket egyébként nem lehet kiírtani..
Viszont arra gondoltam, hogy az engine nagyon adná magát egy zombis-survivoros játékhoz.. 😄DD
az embereket nem tudod kiirtani mert 1000-ren vannak
én is kifelé csk menekültem mert annyi löszer ninc ahány ember ott van
meg elég sok golyo kell hogy valaki meghaljon
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
szerintem ez a legjobb kpfeltöltö
gyors, és nagy méretet is lehet tölteni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Próbából néhányszor meglöktem az embert a fegyvermentes zónában( nekifutottam...), elõször csak káromkodtak, majd megunták és mindenki elkezdett rám vadászni ! 😊
Amúgy tényleg uncsi, nem értem miért eröltetik ezt a hatalmas nagy szabad teret ( tudom most ez a menõ...), mikor sokkal izgalmasabb volna töb kissebb de teljesen más helyszín ....Ez így valóban dögunalom, kocsikázok oda-vissza a mapon mint a hülyegyerek 😞(((
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
A víz mellett kerestem éppen egy gyémántot, mikor odaballagott melleém egy zebra. Hát gondoltam megnézem mi lenne ha rálõnék. Szóval hasbalõttem... semmi, csak áll tovább. Még egy lövés... semmi. Harmadik lövésre meg behalt. Következtetés: öngyilkos zebra.
Jelenleg 20 %-nál tartok Normálon és gondoltam megosztom veletek az eddig tapasztaltakat, jót-rosszat.
Jók:
+ gyönyörû grafika
+ eszméletlen fizika
+ szabad küldetések, illetve szabad tér.
Rosszak:
- pár óra játék után kezd idegesítõen unalmas lenni
- "derült égbõl villámcsapás" jelennek meg az emberek a semmibõl (lõnek elõttem, hátranézek - semmi!, Elfordulok hátam mögött egy jeep gépágyúval lõ. 😞)
- MI marharossz (az ember kiszáll a kocsiból 3 másodpercig csak bambul maga elé, aztán cselekszik.)
- Nagy nehezen semlegesített úttoralszt ha elhagyom 20 méterre és visszamegyek az ellenség újra, mintha mi sem történt volna ott álldogál. Kérem legalább egy fél nap telne el az erõsítésig.
- küldetések egy kaptafára mennek, egy helyszínen akár 3 különbözõ küldi is lehet.
- maláriás gyógyszer... no comment.
Remélem nem tiportam el senkinek sem a lelkivilágát, a játék sok hibája ellenére, én is nyúzom még egy ideig. De ha egy két apróságot jobban átgondolnak, az embernek szava sem lehetne.
link
Ide nagy képet is feltölthetsz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
és van egy sárga körrel emgjelölve egy ház de oda nem tok bemenni ott mit csináljak...?
elõre is közs a helpet!😄
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano