Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ami viszont fasza, az az IED 😄D Hatalmas.. Most például arra használtam, hogy 3 DB-ot beleraktam egy csónakba, irányba állítottam aztán kivetõdtem.. Az meg szép lassan odacsordogált az arcokhoz, azok meg csak lestek.. Aztán paff 😄DDD Ill. a fegyverkereskedõ unlockolós, konvojmészárlós küldijeihez sem utólsó..
A lángszóró se rossz, ezzel már egyszerûbb rágyújtani a gazt a rosszarcúakra..
Viszont az kurván érdekelne, hogy miért nem lehet lopakodva ölni.. Aárhányszor lecsapok valakit a bozótvágóval, néhány másodpercen belül jön az össztûz mindenhonnan..
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nekem olyan problémám van, hogy felrakom a játékot, elindul, de miután betöltené a játékot kidob kék halállal és ujraindul a gép. Ha valakinek van hasonló problémája és esetleg tud rá megoldást, megköszönném ha megosztaná velem.
Köszi!
Amúgy durva a Dragunov 😊 Jobb min a sima sniper ami az elején van, ezt nem kell minden lövés után újratölteni...
A respawnban csak részben van igaza annak aki látja értelmét, és részben annak aki nemlátja. Velem is megesett, hogy lemészároltam a postot odébmentem, de annyira csak, hogy 1280-as felbontásnál még jól láthatók az emberek, és máris újra tele volt a post.Enyhén zavaró volt. Ahogy már sokan leírták, nem kell ,hogy örökre kihaljon, elég lenne ha csak 1-2 játékban eltöltött órára halna ki.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez nem olyan mint a Crysis, vagy a Far Cry 1, ahol nem tudsz oda-vissza mozogni a pályák között, hanem mész lineárisan elõre, mikor végigvitted az elsõ pályát betölti neked a másikat, és a pálya végétõl legfeljebb a pálya elejéig mehetsz vissza, de az elõzõ pályára már nem léphetsz át. Itt nem így van, sokkal nagyobb a szabadság, és ha nem raknának neked a már megtisztított helyekre új ellenfeleket akkor rengeteg lenne az üresjárat. Sok-sok kilométert csak kocsikáznál mindig és nem lenne közbe semmi akció. így viszont mindig van izgalom.
Ezért is hasonlítják egyesek a GTA-hoz a játékot.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Valamelyik vasúti kocsiban lessz a dobozok mögött.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
kérnék egy kis segitséget,végre megszereztem a gamét már nagyon vártam.az elején járok és nemtudom mit kell csinálnom.kijövök a húsüzemböl ahol a fegyvereket is megkaptam,az autót megszereltem de hogyan megyek tovább mert a kocsiba nemenged beszállni. köszönöm elõre is.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
http://www.freetvmaci.info/
azt mondtátok h a felkiáltó jeles ábrákhoz menjek igaz...?
egy olyan van de nem tok bemeni az ajtón körüljártam 100x-or semmi...
HELP pls
NVIDIA GETFORCE 6200SE KARIM VAN!Valamilyen drivert akar??Help!!(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//