9022
Far Cry 2
-
Harry Seldon #6102 ??????
Én úgy tudom, november 5 előtt nem kapható... Hol vásárolsz??? Megyek én is iziben! -
#6101 De akkor lőjjem ki az össze ember és után go tovább?vagy hogy?Mert jelöl 2épületet a GPS hogy bekéne menni vagy vmi,sztem -
#6100 De fognak emlékezni a crysisra mert lesz 2. meg 3. része is :P -
#6099 akkor végülis mondhatom hogy:
"egy a száz ellen" ? :D -
#6098 lőjj tovább, majd elfogynak !
lényeg h elfuss vmi járműhöz és elhajtani vele -
#6097 Hali a segítségeteket kérném még nagyon az elején vagyok a Mosate Selao résznél ahol egy pár házból álló kis falu van,de ezt irj ki "ESCAPE THE CLEASE-FIRE ZONE AND LOSE YOUR ATTACKERS."(Menekülj el a tűzszünet-zóna elől és veszd el a támadóidat) Már vagy 50ember kinyirtam de állandóan jönnek az épületekből MIT TEGYEK,merre mennyek? -
#6096 hmm... ez eszembe se jutott...na pl. az ilyenek lehetetlenek az FC2-ben :\ -
zeoos #6095 a fegyverszoba bal hátsó falán van három fajta, a jobb hátsó falán egy és az áldozataidnál is van néha egy-egy tuningolt AK (?) ... vagy mi -
zeoos #6094 látom alfred hitchcock-on nőttél fel -
zeoos #6093 okés, de távcsövesből is van vagy ötfajta !!! -
zeoos #6092 csirkére visszatérve csak eszembe jutott, hogy a crysisben tök jó volt, hogy fel lehetett venni őket, mert az egyik aláaknázott tengerparti résznél úgy jutottam tovább, hogy odavittem pár csirkét egymásután, azok elkezdtek lődörögni, majd szépen feláldozták magukat a továbbjutásom érdekében ... BUMM
-
#6091 hát most irtam volna h elcsípi a torkod? -
testarossa94 #6090 Csipával szoktam megküldeni :S -
zeoos #6089 ha-ha ... hát ne cseresznyemag-köpködővel küld meg szegény párát -
#6088 egy rakéta az alkalmas helyre és leég a fél helyőrség... -
zeoos #6087 a csőrös szájszerkezettel szokás harapni? -
testarossa94 #6086 de hát épp az a baj hogy hiába lövöm nem használ , mert hiába lövöm combon , simán elfut -
zeoos #6085 látod-látod?
ilyen ez a mesterséges intelligencia ... úgy lődd meg, hogy megfeküdjön, de ne krepáljon be ... ekkor is lehet, hogy csak feláll mint egy kezdőbuzi a gőzben, de jobb esetben jönni fog a segítség
jobb mordállyal ekkor egy lövésből kitudod nyújtóztatni mind a kettőt -
#6084 h elharapja a torkod -
testarossa94 #6083 Az fut el a fedezékbe amelyiket meglőttem -
zeoos #6082 mire nevelnél egy csirkét? -
#6081 értem,köszi a választ.
este jelentkezem ha megakadtam egy feladatnál. -
testarossa94 #6080 Hali all ! Anno volt egy vidi amiben ecsetelték hogy milyen okos az AI . Mutatták hogy ha megsebzed az egyik ellenfelet pl a lábán akk a társa odamegy és felsegíti , nah ez mind szép és jó csak én hiába lövöm ki a lábát , vagy a kezét lazán elfut a fedezékbe :S , ezt be kell valahol állítani vagy ez kimaradt ? :D -
zeoos #6079 Crysis-ben sem volt semmi különleges grafika, talán a háttérképek kicsit jobban kidolgozottabbak.
Viszont a mai játékok már egyre jobban törekszenek az ilyen fasza dolgok kivitelezésére (haladni kell a korral)
Egy-két év múlva már azt sem fogod tudni mi volt a Crysis -
#6078 értem,köszi
most megyek megvenni a játékot :) -
zeoos #6077 nem lesz nagy veszteség -
#6076 annyira h nem gyengébb
és nagyon jó játék, bár az AI fog néha idegelni, a lopakodás lehetetlensége meg h csak ölni lehet, csirkéket nevelni nem -
#6075 ez nagyon jó játék igaz?
crysishez képest kb mennyire gyengébb a grafika ? -
#6074 vannak különcködők... majd grebber kitiltja innen -
#6073 Nem lehet spoilert használni? -
tboy01 #6072 Nekem meg olyan volt, hogy megyek és nem láttam, hogy ki lő. Aztán nagy nehezen észrevettem, hogy a csávóka beesett a sziklába, és csak az arca látszott ki, de azért a lövések átütötték a sziklát. -
zeoos #6071 az pedig a tömör-gyönyör -
zeoos #6070 jahh (!?), hogy a kiegészítő még nincs is meg nektek?
nem értem a játék még meg sem jelent mégis nyomjátok, akkor a kiegészítő is meglehetne mint nekem
ahha (!!!) most olvasom csak a borítót: ZOO-SIMS -
zeoos #6069 Azért azt is meglehetne vitatni ... ki és hogyan oldotta meg az elefántagyarak eladását (egyszerűen), mert én napokig hurcolásztam magammal, mire végül eltudtam sózni egy valakinek -
zeoos #6068 Basszus ... itt vagyok az utolsó pályán a völgyben.
Kilehet kerülni ezt a kurva krokodilos részt, mert annyira belefeledkezem a harcba, hogy állandóan megöl ez a dög -
#6067 Jobban belegondolva nem jó ha a ''gumi'' kilyukad(értitek) -
zeoos #6066 + alkatrészek nincsenek, csak bizonyos jellemzők tuningolhatóak -
zeoos #6065 tömörgumi, mint egyes targoncák kereke -
#6064 Nektek volt már olyan, hogy 2. mapon bementetek a városba, és egy arc leesett, v. ledobták az emeletről?? APR-rel szemben lévő épületről..
Most láttam ilyet először... -
#6063 Ebben nem lehet a fegyvereket fejleszteni +távcső, hangtompító stb. mint pl. a STALKER-ben?