Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Olyan kérdésem lenne, hogy itt az SG-n írják, hogy megjelent az 1.03 patch - 2010. 07.06.- "A Ubisoft kiadta a Far Cry 2 javítását, mely játékmenetbeli változásokat is hoz. "
Úgy tudom, hogy 1.03 már van a játékhoz. Tudja valaki, hogy hol lehetne errõl a patchról bõvebben olvasni?
Nekem az a problémám hogy most felraktam a játékot egy 64bites win7-re és amikor elindítom megjelenik a far cry 2 logója majd elsötétedik a kép és kilép . Van valami megoldás ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hali all.
Tud valaki megoldást arra a problémára, hogy miért nem kapok küldit? Már mindent megcsináltam, csak az UfLL-nél kaphatnék, ha kinyitnák az emeleten az ajtót, de a kis "huncut" ezt nem teszi.
Az elsõ térképen vagyok, és 27%-nál áll a game.
Már minden save house megvan, csak azért mert olvastam egy fórumon, hogy az lehet a baj, mivel a legjobb barátom itt ajálja fel az alternatív küldetést.
Szerintem az is jó lenne, ha cheat-tel át tudnék menni a zárt ajtón, de amit a net-en találtam az nem mûködik. <#rinya>
Valki tud megoldást?<#help>

Colt17
Patchelés megoldotta!<#nyes> Ez a probléma már csak a Risen -nél merül fel.<#banplz>

Videókártya driver? :)
Colt17
Hello!Az lenne a gondom hogy a füstök szürke kocka ként jelennek meg!
Windows reinstall elõtt ezzel gondom nem volt.De most ilyen, a gépemben maradt azóta minden, tehát azzal nem lehet gond.Szóval mi lehet a probléma?

elitehun
De attól ha valaki jár erre válaszolhat a kérdésemre
grebber
Nem kell leírni minden nap ,attól még hogy leírod ugyanúgy kihalt lesz.

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Ennyire kihalt a topik :S
elitehun
Látom rendesen kihalt a topik
elitehun
Már megtaláltam honnan vehetem meg tehát az a kérdés kilõve
elitehun
Lenne pár kérdésem. Van normális magyar szerver? Milyen sokan multiznak? ÉS hol lehet megvenni a játékot? Elõre is thx
Tib
A www.FC2.hu oldal címet változtatott és visszavette a régi TRY-os elérhetõséget:
www.FarCry2.try.hu

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

ILLNeo
elsõre sokkal több. Legalább 2-3 hét hardmodeban. Csak úgy érdemes!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

JethroHUN
Csa, kb milyen hosszú a játék? mennyire éri meg feltenni? Az oké, h tök jó nagy terület, Afrika, gyémántok, de ha max 6-8 óra :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hello, ma feltettem a Far Cry 2-t de amikor tölti be a játékot megáll az egyik képnél és nem megy tovább :S
Mitõl lehet ez?
grebber
Menj át a warez topikba hátha ott tudnak segíteni!

sziasztok megoldottam az elobbi kerest! most egy serial kodot ker nagyon de nagyon halaslennek tenyleg ezert eloreis koszonom sziasztok
sziasztok nekem az a problemam, hogy amikor folakarom telepiteni a petch et elojon egy ijen dolog:>SetupNew\setup.cpp(135)
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$
@ WINDOWS XP SERVICE PACK 2 (2600) NON IE/NETSCAPE 11.0
ANAGYON HALASLENNEK HA VALAKI TUDNA SEGITENEI ELOREIS KOSZONOM SZIASZTOK
ILLNeo
A "meg minden"ben benne volt az 1.03 patch installása is? Mert ha az nem akkor az a baj.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Speedstick
Hali! Az mitõl van, hogy nem tudok multira felmenni? Regisztráltam, beírtam a CD kulcsot meg minden, de mikor próbálok csatlakozni egy játékhoz, azt írja ki, hogy Nem található megfelelõ meccs.
Pls help.

bocs keresõ nem adta itt meg nem töltõdött be a 3 link képe (sokadszorra se :S )

grebber
Van warez topik ott érdeklõdj!

hali! feltettem a razor verziót a kérdésem hogy hagyhatom az elején leszedni a frissítéseket vagy cancel?

Sziasztok,

Az exclusiv tartalom (letöltöttem + aktiváltam) mikor válik játszhatóvá?
Végigjátszás után vagy a játék során felvehetõ küldetések?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem serialt kér! Légyszi megtudna valaki dobni egy seriallal? Már minden lehetséges dolgot kipróbáltam, hogy elindúljon a játék de nem megy. Már azon gondolkozok, hogy uninstall.<#zavart2>

müködik aegyxbox 360-as kontrolerrel?
sniperelite
az ismeretségi szintet hogy tudom növelni? mer már 34%-nál járok és még mindig csak 2 az ismeretségi szintem...

Warton
De én nem online-ról beszélek, hanem single playrõl.

sniperelite
a csávó milyen idõpontban van a fegyverboltban????

zooleeh
Ugy tudom, csak akkor mukodik ha dedikalt szervert inditassz!<#nemtudom>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Sziasztok .ket napja mar nem tudok csatlakozni a ubi szerverekre <#szomoru1>
lealltak a szerverek vagy mi? Valakinel hasonlo tapasztalat?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Warton
Megtörtént. A problémám az, hogy az egy dolog, hogy én is nagyon könnyen meghalok, de az ellenségbe ugyanúgy bele kell engedni a fél tárat, hogy megmurdeljen.

Tib
Felteszed legnehezebb szintre a játékot és kész =)

Warton
Olyan mod nincs, ami a single playert teszi HC-vé?

Tib

Akinek nem lenne elég a 3. patch integrált tartalma, a HardCore mód, annak itt egy újabb nyalánkság!
Megint egy lelkes rajongó, Tango_2_0 kezének gyümölcse ez a kis módosítás, ami az Ultra HardCore nevet viseli. Nevéhez híven a fegyverek sebzési módja a sima HC-hoz képest is meg lett emelve, így érve el a teljesen halálos játékmenetet.
Bõvebb infó ITT.

AudiQuattro
Végignyomtam,nekem nagyon bejött.Csak mondjuk én nem ezt a címet adtam vna neki,mert az 1 hez semmi köze.De a gém 10/8

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

sniperelite
ez olyan hogy pl: kiteszek 1 szöveget robbanóanyagokból és ha felrobbantok 1-et akkor kirobban az írás???? (elég értelmes megfogalmazás xD)

Jim Morrison
Asszem ujra felteszem az FC2t, tetszik a palyaszerkeszto :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tib

Jó hír a rajongóknak:
Pályaszerkeszõ HACK látott napvilágot, ami a játékban szereplõ, de a szerkesztõben letiltott számos dolgot felold! A használható jármû limit kitolva 1000-re! =)

koschwarz
egyébként nem is értem, hogy gondolták ezt az egész koncepciót a fejlesztõk. azonnal újratermelõdõ ellenfelek, állandóan utazzam át a térképet a küldetés miatt, majd vissza, hogy felvegyem a jutalmat. nem látták elõre, hogy ez mennyire frusztráló lehet?
egyébként minden más szempontból nagyon ott van a játék, de ilyen ostoba dizájneri döntéssel elbakni egy ennyire ígéretes játékot...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Azért ha lehetne moddolni akkor annyi biztos h a 21. század über top1 FPS-e lenne, már csak a hivatalos fórumon a wannabe modderek ötleteit olvasva. Csak hát olyannyira letojják ezt a fejlesztõk, hogy abszolut átkódolhatatlan az egész. Még ha sünt szarnak a modderek akkor se tudják a legcsekélyebb dolgot megváltoztatni benn. És én ezt nem értem, mert rengeteg olyan játék van amire tömegesen jönnek különbözõ modok és majdhogynem csak ezért veszik még ma is az eredeti példányokat belõle és aktív közösségük van. Na mind1, biztos meg van a fejlesztõknek is a magyarázatuk erre, gondolom nem akarnak a 3asba akkora motor változtatást csinálni csak ötletesebbé tenni, hogy inkább majd azt vegyék...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

koschwarz
én 3x nekikezdésre játszottam végig...nem rambós, hanem lopakodós stílusban, a megfelelõ felszerelésekkel szerintem elég élvezetes lett.
bár ezt a sok értelmetlen mászkálást és a rögtön újraspawnoló õrséget én sem bocsátom meg a fejlesztõknek, ugyanakkor ha valaki okosan használja a buszjáratokat, sok holtidõt és felesleges harcot meg lehet takarítani.
végeredményben kellemesen csalódtam a játékban, és nekem határozottan tetszett a(z egyik) befejezés.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Doc Hooliday
Azért ilyen olcsó mert szar lett egy kicsikét :-) és az a pár ember aki ráfanyarodik hogy mégis mazohista módon végig akarja játszani a sok egyhangú küldetésekbõl álló játékot, az is inkább lewarezolja vagy 200-forintért! Ejnye ubisoft, ez nem jött most össze! Kétszer kezdtem neki...de nem bírtam soká mert kajak uncsi az egész egy idõ mulva a hülye ujratermelõdõ katonákkal, meg a többi fassággal együtt

Akkor gondolom nem kell csodálkozni azon hogy miért ilyen olcsó :)

És Tib igen én speciel sajnálok kiadni ennyi pénzt ha tudom hogy még ennyit se ér a játék.. <#falbav>

grebber
Sajnos errõl szól végig hot unalom az egész!Remélem a 3-ba újra maradandót alkotnak mint az 1-ben!

Egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy a single player szép, de ultra-unalmas? Most kezdtem a játékot és 10 óra után azon kapom magam, hogy semmilyen küldit nem akarok csinálni úgyis tudom, hogy mi lesz.
Tib
Magyar felirat, magyar felirat...
Wazze 2.990 Ft-ot sajnáltok egy magyar nyelvû játékért?! <#falbav>

Hello
nem indul a multi már december óta be vagyok regelve annyi a gond hogy be lépek rangsorolt meccs csatlakozok 1 szeróra és azt irja ki hogy:most nem csatlakozhatsz probáld késõbba gyors meccsnél meg nem talál szervertha akartok vegyetek fel x-en:solberg98 köszi