Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne, hogy itt az SG-n írják, hogy megjelent az 1.03 patch - 2010. 07.06.- "A Ubisoft kiadta a Far Cry 2 javítását, mely játékmenetbeli változásokat is hoz. "
Úgy tudom, hogy 1.03 már van a játékhoz. Tudja valaki, hogy hol lehetne errõl a patchról bõvebben olvasni?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Tud valaki megoldást arra a problémára, hogy miért nem kapok küldit? Már mindent megcsináltam, csak az UfLL-nél kaphatnék, ha kinyitnák az emeleten az ajtót, de a kis "huncut" ezt nem teszi.
Az elsõ térképen vagyok, és 27%-nál áll a game.
Már minden save house megvan, csak azért mert olvastam egy fórumon, hogy az lehet a baj, mivel a legjobb barátom itt ajálja fel az alternatív küldetést.
Szerintem az is jó lenne, ha cheat-tel át tudnék menni a zárt ajtón, de amit a net-en találtam az nem mûködik. <#rinya>#rinya>
Valki tud megoldást?<#help>#help>
Windows reinstall elõtt ezzel gondom nem volt.De most ilyen, a gépemben maradt azóta minden, tehát azzal nem lehet gond.Szóval mi lehet a probléma?
Next PC upgrade: 2022
www.FarCry2.try.hu
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mitõl lehet ez?
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$
@ WINDOWS XP SERVICE PACK 2 (2600) NON IE/NETSCAPE 11.0
ANAGYON HALASLENNEK HA VALAKI TUDNA SEGITENEI ELOREIS KOSZONOM SZIASZTOK
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Pls help.
Az exclusiv tartalom (letöltöttem + aktiváltam) mikor válik játszhatóvá?
Végigjátszás után vagy a játék során felvehetõ küldetések?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
lealltak a szerverek vagy mi? Valakinel hasonlo tapasztalat?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Akinek nem lenne elég a 3. patch integrált tartalma, a HardCore mód, annak itt egy újabb nyalánkság!
Megint egy lelkes rajongó, Tango_2_0 kezének gyümölcse ez a kis módosítás, ami az Ultra HardCore nevet viseli. Nevéhez híven a fegyverek sebzési módja a sima HC-hoz képest is meg lett emelve, így érve el a teljesen halálos játékmenetet.
Bõvebb infó ITT.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jó hír a rajongóknak:
Pályaszerkeszõ HACK látott napvilágot, ami a játékban szereplõ, de a szerkesztõben letiltott számos dolgot felold! A használható jármû limit kitolva 1000-re! =)
egyébként minden más szempontból nagyon ott van a játék, de ilyen ostoba dizájneri döntéssel elbakni egy ennyire ígéretes játékot...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
bár ezt a sok értelmetlen mászkálást és a rögtön újraspawnoló õrséget én sem bocsátom meg a fejlesztõknek, ugyanakkor ha valaki okosan használja a buszjáratokat, sok holtidõt és felesleges harcot meg lehet takarítani.
végeredményben kellemesen csalódtam a játékban, és nekem határozottan tetszett a(z egyik) befejezés.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
És Tib igen én speciel sajnálok kiadni ennyi pénzt ha tudom hogy még ennyit se ér a játék.. <#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
Wazze 2.990 Ft-ot sajnáltok egy magyar nyelvû játékért?! <#falbav>#falbav>
nem indul a multi már december óta be vagyok regelve annyi a gond hogy be lépek rangsorolt meccs csatlakozok 1 szeróra és azt irja ki hogy:most nem csatlakozhatsz probáld késõbba gyors meccsnél meg nem talál szervertha akartok vegyetek fel x-en:solberg98 köszi