Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... és bajban lennének a rivjúk? <#hehe>

Because fuck you. That\'s why.

Gunner
sajnos már kinõttem abból h idegesítésbõl megjátszam magam, igy máson kell kiélned magad<#mf2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Demója után kikukáztam a listámról.

www.gamedroid.hu

Eléggé retard lehetsz, remélem, elmúlik majd.

Gunner
james bond gamma? ^^

Ahogy mondod, itt az összes apró elem adja a kompozíció zsenialítását. És akkor még meg sem említettem az editort, amit szintén imádok. Szóval ennyi, szerelmes lettem a játékba. 😄

Most gondold el, ha nem hagyják benne az apró kis hibákat, illetve nem hagynak ki néhány ziccert... 200%-os játék készült volna. 😊

www.gamedroid.hu

Akármekkora bûn, engem a GTA sokadik már nem igazán hoz tûzbe. Kábé mintha a Péntek 13 tizennegyedik részét nézném. Ha jó lesz, oké, Isimét megcsinálták, ha meg nem, az sem akaszt ki, kábé nem érdekel sokadszorra ugyanaz a csont. NFS pedig még inkább gáz számomra, CoD-ról nem beszélve. Falloutot 2 óra játék után leszedtem a gépemrõl, Dead Space még itt van ugyan, de nem érdekel a csõben megyek, jön x mutáns vagy mi és lövöldözzek rájuk és nyomjak meg x kapcsolót.

6017: Az elsõ idézet egy szubjektív vélemény. A második azt biztosítja, hogy a subjektív véleményem nem kívánja felülírni mások szubjektív véleményét. 😊

www.gamedroid.hu

Gunner
#6005-nek szólt

Gunner
"...úgy érzem, ez a legjobb játék, amivel életemben találkoztam..."
"...Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy mindne más játéknál jobb a FC2..."
he??? csak én nem értem? 😄

Gunner
úgy érted a GTA4, NFS Undercover meg a többi szar?

Hello Sir! Én is filózok egy ideje, mi az annyira qrva jó ebben a játékban, mivel hasonló a helyzet, nagy címeket láttam már, és ez pusztán a lövöldérõl szól, de mégis... itt valami olyan született, ami máshol még nem. Talán az animációk, talán a látvány, talán a hangok, talán mindez együtt... mint Mozart zenéje a maga korában, sok volt hasonló, de OLYAN csak az. Nos, megáldotta az FC2 fejlesztõit valami, tartson sokáig áldása <#eljen> És bocs a túlzott patetikus hangnemért <#merges3>

Találkozott valaki hasonlóval? = Elindítás után nincs kép! A zene az meg megy.
ATI driver a legutolsó, directX is friss, hardvers gond?

Lehetséges hogy kevés a ram a gépedben. +1gb biztosan megoldaná a problémát.
Nekem Xp Sp3 allatt 470/1150 a memóra igény, tehát nem vészes.

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

lac coo
Naponta megcsinálok egy küldetést, így nem unalmas és jó sokáig eltart 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hahó 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Magh
Újrakezdtem Infamous-ön, most sokkal aprólékosabban és céltudatosabban akarom csinálni. Lenne két kérdésem: lehetséges-e csak az UFLL vagy APR oldalán haladni ill. a buddykat hogyan célszerû "menedzselni"?
Elsõ alkalommal félig random mód vettem fel a fõküldetéseket, de ha jól emlékszem, rengetegszer csak az egyik félnél volt quest indikátor. Az elsõ legjobb buddy meghalt actváltásnál (ez megakadályozható?), a másikat megmentettem aztán soha nem is láttam. Az act2 best buddy meg rámtámadt a legvégén.

Én lelõttem mint a szél, az üvegházas téma után.
Szól hogy menjek segítsem ki, aztán ott flangált egy csomó enemy között. Nem ismertem meg távcsövesbõl háttal állva, igy õ kapta az elsõ fejest 😄D
16gaborm
alaki halott már olyanról hogy elindítom a játékot a Multiplayer rész nagyon jól megy de mikor Single plaxerben akarok akkor neki áll tölteni és csak tölt vártam 10-15percet de semmi....<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

elite
Na ezt én sem fogalmazhattam meg volna másképp. Pont így vagyok vele én is.
Mászkálok össze vissza, és csak hébe-hóba viszem a fõ szálat, hogy kitartson...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

FlyHigh
Buszozok ha lehet, meg rohanok az akcióhoz, nem szafarizok.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Hát igen.

A helyzet az, hogy úgy érzem, ez a legjobb játék, amivel életemben találkoztam. Pedig már jó néhány éve tolom, átestem néhány nagy néven. Tudom, hogy objektív szempontokat figelembe véve simán nekem lehetne esni, hogy miért ez nálam a best of amikor x+1 hibája van, de a hibákkal együtt is olyan ez a cucc, mintha nekem találták volna ki.

Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy mindne más játéknál jobb a FC2, de speciel engem ennyire még nem tudott megfogni semmi ebben a mûfajban.

Ezért is van az, hogy várhatóan marhára elnyújtom a dolgot, egyszerüen egy másodpercig nem érzem, hogy túl kéne esni a dolgon, hiszen minden percét élvezem.

www.gamedroid.hu

😄 Holnap lesz meg nekem, tudom tegnap beírtam, h ma, csak aztán tegnap már nem tudták feladni póstára...

SeanJRRussel
én 65%-nál járok és 12óra a játékidõm.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Fel nem fogom, hogy lehet ezt a játékot csak úgy átpörgetni. 23%-nál járok, 16 óra játékkal, úgyhogy nálam ez idénre simán kitart. Aztán a pangásra jó lesz a többi szar, ami még idén kijön. 😊

www.gamedroid.hu

Namár legtöbben végigvitték és kihalt a topik, loál 😄

Hm, fel kéne vennem questet, de az a szoba ahol szokott lenni a 2 arc zárva van, ez bug, vagy mi a fene ?

Sziasztok.
Tud valaki a második térképhez is olyat amin megjelennek a gyémántok helyei.

elite
Ha neked is XP-d van, és találsz ilyen fájlokat, akkor igen.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

nekem sem indul el a game, ki ír valamit dx... hülyeséget akkor én is töröljem ezeket ki és menni fog?

Sziasztos segitenétek abban hogy van az elején egyolyan rész hogy a GPS elvisz egy dombra ahol van két doboz meg nejlon zsákok a domb alatt egy falu van mindenkit kinyirtam de a GPS visszavisz a dombra a dobozhoz de ott nemtudom mit csináljak segitenétek LÉGYSZI???
"ESC" - gomb <#wow1> ... megjelenik a fõ-fõ menû és ott mindent megtalálsz, még az ilyen jellegû statisztikákat is <#lama>
Synchronous
Az úgynevezett "kényszeres okoskodásával" pont téged próbált igazolni. Erre letolod? Ejnye-ejnye. <#ejnye1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

dronkZero
Épp egy backtest fut EUR/USD-n, ami lefogja a procit, és kurva sokáig tart, és valamivel el kell baszni az idõt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Téged az életben folyamatosan ütnek-vernek-aláznak-kirögönek, igaz? Azok szoktak ilyen szintû kényszeres okoskodást lenyomni a neten...

www.gamedroid.hu

Sziasztos segitenétek abban hogy van az elején egyolyan rész hogy a GPS elvisz egy dombra ahol van két doboz meg nejlon zsákok a domb alatt egy falu van mindenkit kinyirtam de a GPS visszavisz a dombra a dobozhoz de ott nemtudom mit csináljak segitenétek???
Üdv!

Aki ezt írta :
"Töröld ki ezeket (vagy legalább mozgasd máshova) a windows könyvtáradból:

d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll

Pontosan nem tudom melyik alkönyvtárban vannak, de megtalálod õket biztosan."

Aki ezt írta annak azt üzenem ,hogy SZERETEM ! Elindult ! 😄😄
dronkZero
Nem spoiler ez, hanem OFF! 😄

"mondta valaki az ellenkezõjét?"
Hát, a játék, például? Mert az szavanna. Füves, fás. (De ha a második térkép esõerdõs, akkor ezért elnézést kérek, odáig még nem jutottam.)

"passzátszélnek nincs felszálló ága"
Ezt nézegesd picit. De bizony, az Egyenlítõnél felszálló ága van, Rák- ill. Baktérítõnél meg leszálló. Közte meg szél, magasan el az egyenlítõtõl, alacsonyan meg felé. A coriolis hatás csak eltéríti az észak-dél iránytól. Igazából nem is a szél térül el,hanem a Föld fordul el alatta,

A vérpistizést meg kiérdemelted azzal a hávájos mondatoddal... Nem megsértõdni kell rajta, hanem lenyelni szépen. 😛 Majd legközelebb elkerülöd. 😊

bacsobalint
már megtaláltam😄

Gunner
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Egyenlítõnél jellemzõen esõerdõ van, nem szavanna..."
mondta valaki az ellenkezõjét?
"...meg a passzátszélnek is max felszálló ága. Azt én nem nevezném szélnek."
passzátszélnek nincs felszálló ága, a szelek a földfelszínnel párhuzamosan mozgó légtömegek.
és kikell ábrándítsalak, egyenlítõ fele márpedig passzát szél fúj, de ezt a coriolis erõ változtatja (najó, ezt a coriolist már kikellett olvasni xD)

de azért kösz a vérpistizést

bacsobalint
azt holl tudom megnézni hogy hány km-t gyalogolok meg h mennyi a játékidõm....???
látam alul mondták h ezeket meglehet nézni...

Az alvással kapcsolatos dolgot tudtam eddig is sõtt értettem csak az érdekelt hogy játék közben mondjuk a szavanna közepén Elit_hun-nak igaza volt én is azt a képet láttam... Amúgy kösz a válaszokat!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ja, asszem 1bõl nem lett volna maláriás, inkább hallgatta volna a doboló niggákat 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hát õ közben akciózik, lehet akkor halt meg.

ProGabe
<#help><#help><#help>

valaki homályosítson fel, hogy mi franc történhetett, act1, 20-23%

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
arany megtalálása, ill. király megölése küldetést megcsináltam és felvettem egy újat, méghozzá egy fõküldetést

gondom az, hogy meghalt a best buddym, az adatlapján mercy killed van. az aranyrudas küldetésnél rendben volt, amikor felvettem és már majdnem befejeztem az újat (üvegházas), akkor vettem észre, hogy halott

a furcsa, hogy mercy killed. azt szerintem én csinálom, amikor megsérül. viszont errõl szó nincs, hiszen nem sérült meg :S

nem értem a dolgot. mindenképpen, mindenkinél meghal, vagy belefutottam egy szép bugba?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dronkZero
Ha kijavítod, akkor javítsd már jóra!

Egyenlítõnél jellemzõen esõerdõ van, nem szavanna, meg a passzátszélnek is max felszálló ága. Azt én nem nevezném szélnek.

A trópusi övezet meg a Rák- és Baktérítõ közti területet jelenti, az meg teljesen passzol a játékra.

Ja, Hawaii is a trópusi övezetben van.

zorrobomber
System Shock-okra is rá lehet mondani esetleg. De tény hogy sokan eltévejednek itt...Crysis rpg?? A Wizardry 8 akkor mi? Az is fps/rpg elvileg 😄

Gunner
be is álltál volna tõle xD

Gunner
trópusi levegõ? õõõ... az nem az ilyen hawaii féle tájakon van? 😄
itt inkább olyan egyenlítõi passzát szelet szívhatsz meg sivatagi homokosat 😛

Kender ültetvényt csekkoltátok már az elsõ városhoz közeli safehouse-nál? 😄 megpróbáltam lángszóróval begyújtani, de sajnos nem épp 1 éghetõ fajta 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ha nekiállok autókázni, egy percen belül felbukkan néhány hamilton és minden megtett km-ért meg kell küzdenem. Így inkább barangolok, élvezem a táj szépségeit, képeket készítek a NatGeónak, távolról kiszedem a posztokon az õröket és mélyen beszívom a friss, trópusi levegõt. 😊))

www.gamedroid.hu