Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
www.gamedroid.hu
Most gondold el, ha nem hagyják benne az apró kis hibákat, illetve nem hagynak ki néhány ziccert... 200%-os játék készült volna. 😊
www.gamedroid.hu
6017: Az elsõ idézet egy szubjektív vélemény. A második azt biztosítja, hogy a subjektív véleményem nem kívánja felülírni mások szubjektív véleményét. 😊
www.gamedroid.hu
"...Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy mindne más játéknál jobb a FC2..."
he??? csak én nem értem? 😄
ATI driver a legutolsó, directX is friss, hardvers gond?
Nekem Xp Sp3 allatt 470/1150 a memóra igény, tehát nem vészes.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elsõ alkalommal félig random mód vettem fel a fõküldetéseket, de ha jól emlékszem, rengetegszer csak az egyik félnél volt quest indikátor. Az elsõ legjobb buddy meghalt actváltásnál (ez megakadályozható?), a másikat megmentettem aztán soha nem is láttam. Az act2 best buddy meg rámtámadt a legvégén.
Szól hogy menjek segítsem ki, aztán ott flangált egy csomó enemy között. Nem ismertem meg távcsövesbõl háttal állva, igy õ kapta az elsõ fejest 😄D
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Mászkálok össze vissza, és csak hébe-hóba viszem a fõ szálat, hogy kitartson...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Thrash \'Till Death
A helyzet az, hogy úgy érzem, ez a legjobb játék, amivel életemben találkoztam. Pedig már jó néhány éve tolom, átestem néhány nagy néven. Tudom, hogy objektív szempontokat figelembe véve simán nekem lehetne esni, hogy miért ez nálam a best of amikor x+1 hibája van, de a hibákkal együtt is olyan ez a cucc, mintha nekem találták volna ki.
Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy mindne más játéknál jobb a FC2, de speciel engem ennyire még nem tudott megfogni semmi ebben a mûfajban.
Ezért is van az, hogy várhatóan marhára elnyújtom a dolgot, egyszerüen egy másodpercig nem érzem, hogy túl kéne esni a dolgon, hiszen minden percét élvezem.
www.gamedroid.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
www.gamedroid.hu
Tud valaki a második térképhez is olyat amin megjelennek a gyémántok helyei.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.gamedroid.hu
Aki ezt írta :
"Töröld ki ezeket (vagy legalább mozgasd máshova) a windows könyvtáradból:
d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll
Pontosan nem tudom melyik alkönyvtárban vannak, de megtalálod õket biztosan."
Aki ezt írta annak azt üzenem ,hogy SZERETEM ! Elindult ! 😄😄
"mondta valaki az ellenkezõjét?"
Hát, a játék, például? Mert az szavanna. Füves, fás. (De ha a második térkép esõerdõs, akkor ezért elnézést kérek, odáig még nem jutottam.)
"passzátszélnek nincs felszálló ága"
Ezt nézegesd picit. De bizony, az Egyenlítõnél felszálló ága van, Rák- ill. Baktérítõnél meg leszálló. Közte meg szél, magasan el az egyenlítõtõl, alacsonyan meg felé. A coriolis hatás csak eltéríti az észak-dél iránytól. Igazából nem is a szél térül el,hanem a Föld fordul el alatta,
A vérpistizést meg kiérdemelted azzal a hávájos mondatoddal... Nem megsértõdni kell rajta, hanem lenyelni szépen. 😛 Majd legközelebb elkerülöd. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondta valaki az ellenkezõjét?
"...meg a passzátszélnek is max felszálló ága. Azt én nem nevezném szélnek."
passzátszélnek nincs felszálló ága, a szelek a földfelszínnel párhuzamosan mozgó légtömegek.
és kikell ábrándítsalak, egyenlítõ fele márpedig passzát szél fúj, de ezt a coriolis erõ változtatja (najó, ezt a coriolist már kikellett olvasni xD)
de azért kösz a vérpistizést
látam alul mondták h ezeket meglehet nézni...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
valaki homályosítson fel, hogy mi franc történhetett, act1, 20-23%
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondom az, hogy meghalt a best buddym, az adatlapján mercy killed van. az aranyrudas küldetésnél rendben volt, amikor felvettem és már majdnem befejeztem az újat (üvegházas), akkor vettem észre, hogy halott
a furcsa, hogy mercy killed. azt szerintem én csinálom, amikor megsérül. viszont errõl szó nincs, hiszen nem sérült meg :S
nem értem a dolgot. mindenképpen, mindenkinél meghal, vagy belefutottam egy szép bugba?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyenlítõnél jellemzõen esõerdõ van, nem szavanna, meg a passzátszélnek is max felszálló ága. Azt én nem nevezném szélnek.
A trópusi övezet meg a Rák- és Baktérítõ közti területet jelenti, az meg teljesen passzol a játékra.
Ja, Hawaii is a trópusi övezetben van.
itt inkább olyan egyenlítõi passzát szelet szívhatsz meg sivatagi homokosat 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
www.gamedroid.hu