Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
A más játékokra írsz pár példát...?
Példa nélküli, más játékoknál az elmúlt idõszakban nem volt ilyen jellegû problémám.
Qwerty4
Én ma telepítettem fel a játékot és miután elindítom a játékot, kiválasztom a karaktert, tölt és kékhalál következik.
Mitõl lehet?
Konfigom: MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 4000+ proci, Galaxy 9600GT kártya, 1GB+1GB Kingston+Kingmax DDR2, a táp pedig RaidMax 500
Qwerty4
Káromkodnak benne mint hatan xD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Én szlovákiában vettem a TESCO-ban és tiszta magyar xDXD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Má' bocs, de ha itthon vetted a játékot (ergo magyar nyelvet tartalmaz) és csak így tudtad megoldani a magyar feliratokat, akkor mégis Te vagy a <#lama>#lama> Egyes, leülhetsz! <#idiota>#idiota>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Most miért kapod fel a vizet? 😊
beszóltam? ... nem.. akkormeg?
azsxts csá
1.3-mas patch-t az 1. indításnál leszedte és feltettem és nekem is geci sok kell az emberekbe...
Az mitõl van?
Nehézségi szintem a legkönnyebb xD
Nekem lenne egy kicsi problémám az FC2-õvel..
Megvásároltam és amikor online módban akarok regisztrálni,nem enged tovább jutni :S
A játék kódját kötõjelek nélkül kaptam meg. Én tettem közéje kötõjelet,nem volt jó. Ha nem tettem,akkor sem volt jó. Aztán pedig olvasom a jobb oldalt,hogy felhasználónévként írjam be ezt: ubisoft.com...
Tudnátok segíteni?
Mert a sírba visz 😄
Már vagy 10 %-nál vagyok 2 óra alatt.. és se az elõzõ részt nem játszottam,se hasonló játékot még 😄
De igazán jó!!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ilyenek meg lehet próbálni... milyen oprendszered van?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
AZ egész játékmechanizmusa nem jó, multira meg fõleg nem ahol dinamikus kellene az ott tompa,lassú és gyenge.
Az egész játék egy rakás szar multit nézve.
az egyedi térképenek kívül semmi nem dobja fel, de még az se mert nem lehet rajta játszani...
ez a játék editor nélkül egy fillért nem érne...így se sokat.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A macsete nekem nem jött be, akármilyen halk vagyok ha azzal odacsapok akkor rögtön észrevesznek, míg a két fegyverrel nem.
A speciális mesterlövészpuskát is nagyon szeretem.
Halálosan pontos és messzirõl csendben elintézhetõ vele bárki.
Csak egy gyenge pontja van, csak negyed annyi lõszer lehet az embernél mint a többi hangosabbaknál (pl. Dragunov, AS50).
De még így is kifizetõdõbb mert így nem kell lemondanom a géppityuról mellette.
Nekem elsõsorban az, hogy egy emberbe kb. egy tárat bele kellett lõni, hogy megfeküdjön. Tkp. ez nyírta ki nekem teljesen, mert minden más elfogadható volt. A másik probléma talán még a matchmaking volt. De azt még úgyahogy elviselte az ember, meg a patchek valamicskét javítottak is rajta.
A multi pedig azért szar, mert túl késõn jöttek ki a hc moddal, mire kijöttek volna addigra már alig játszottak vele.
Sok értelme am nincs lopakodni, rpg mellett bármivel tömegpuszíttó fegyver vagy.
máig nem tudom emgérteni h ilyen jó potenciálú multi mellet h lehet ennyire szarul megvalósítani...
Bánom azt a 3k forintot amit kidobtam rá, szinte senki nem multizik vele és saját mapra meg esély nincs h bárki is rálépjen.
A single meg hát megnit jó lenne mert szép az egész környezet de a küldetések halál szarok,unalmasak...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Azóta én is találtam kettõt is és tényleg csak AK-k voltak.
Ládám van, csak az a baj, hogy abba is csak egy fetyót lehet beletenni és az AR-16-os tartaléknak sokkal jobban tetszik.
Lehet, hogy búcsút fogok venni az AK-tól nekem nem igazán jön be, bár jó a sebzése, de elég nagy a félrehordása.
Ezen kívül én a lopakodást és csendes akciózást preferálom abba sem illik bele.
De az sokat segítene, ha a ládákba két fegyvert is bele lehetne tenni!
2. nem használódnak el, sebzést nem tudom
3. igen, menõn néznek ki, de lásd 2.
4. passz, de van egy pár és úgy tudom mind AK, én legalábbis nem találtam más fegyvert
5. eltûnik, úgyhogy ládát kell venni hozzá
Találtam egy aranyszínû AK.
Mi a helyzet az aranyfegyverekkel?
Nagyobbat sebeznek, pontosabbak nem használódnak el?
Vagy csak menõn néznek ki és nincs semmi különös?
Egyébként hány darab van és az AK-n kívül még mik ezek (pisztoly, mesterlövész puska stb.)
Ja és ha ledobom a földre a bázisomon, akkor ez is eltûnik egy idõ után mint a többi vagy ott marad? Egyszóval muszáj-e fegyverládában tárolni ahhoz hogy megmaradjon?
Ezek szerint bármit csinálok és bármelyik helyre megyek a kettõ közül az elsõ fejezetben megismert barátoknak annyi lesz, mindnek?
Csak ennyit szeretnék tudni, részleteket nem kell. Kár, mert öt havert összeszedtem,
Nem is tudom, hogy lehettek-e volna többen?
De ha így van, elfogadom.
Bár reménykedtem benne, hogy legalább egyet vagy kettõt valahogy megmenthetek.
De hát ha nem akkor jöhetnek az újak.
Az elsõ fejezet végén meglehet menteni egyáltalán valahogy a barátaimat???
Én Mike kocsmájába mentem, de bármit csináltam a végén elkaptak.
Ez rendben is van így, hiszen ilyen a történet.
De azóta minden barátom neve át van húzva a statisztikában.
És oda van írva, hogy elhagyva, bár nem tudom ez mit jelent.
Pedig még volt aki élt amikor engem lelõttek.
Vagy talán a templomba kellett volna mennem hogy kocsmában lévõk életben maradjanak?
Vagy teljesen mindegy és úgy is mindenki meghal?
Egyáltalán találkozom még az elsõ fejezetben megismert barátok közül bárkivel vagy innen csak újak lehetnek? <#help>#help><#help>#help>
Elvileg a pisztolyhoz más ír, ha jól emlékszem az a legfelsõ a sorban ez meg a második.
De végül is mindegy a lényeg, hogy köszi a segítséget.
(Engem az zavart meg, hogy a menedékházakban mindig láttam egy hátizsákot és azt hittem ha megveszem majd ez lesz az. )
Erre biztos tudja valaki a választ.
A lõszer fejlesztések mint a könnyû katonai hátizsák mit csinálnak?
Megvettem és nem változott semmi.
Nem lett több a töltényem és a hátizsákot sem találtam meg a fegyvertárban.
Vagy ez nem kell magamra vennem ezért nem jelenik meg?
Egyik fejlesztés sem fog?
Hogyan van ez a lõszerfejlesztéses dolog egyáltalán?
Eddig nem foglalkoztam a promóciós tartalommal, de adhatnátok róla egy kis infót.
Ha valami érdekes nem szeretnék lemaradni róla.
Ez mit takar egyáltalán, speckó fegyvert, plusz küldit vagy valami mást?
És ha aktíválom, mikor és hogyan kapom meg? Elõre is köszi!
Next PC upgrade: 2022
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A CMS Award.hu weboldal most egy szavazás indított az Õt reklámozó oldalak között: Melyik a legjobb oldal?
Ezúton kérnék minden kedves Far Cry 2 rajongót, hogy a cmsaward.hu/szavazasok oldalon, a FarCry2.try.hu-ra leadott szavazatával tiszteljen meg minket. Elõre is köszönjük!
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community