Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ha elfogy?
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
De sztem az nem golyót lõ ki hanem valami kábító/mérgezõ izét. gondolom ezért hívják Dart puskának
biztos én basztam el, de hogyan tovább?
persze most mosolyoghatnak a fegyverszakértõk, biztos baromságot írtam, mentségemül szolgáljon, hogy csak próbáltam érzékeltetni a dolgot
Mos akkor kibasztam a diamondot egy dragunovra...
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Rögtön egy kérdés:
Van olyan sniperpuska, amin van hagtompító? Most egy Dragonuv/Dragunovom(nem tom h írják) van, de az akkorát szól, mintha egy ágyúval sniperkednék. <#duma>#duma>
Még egy-két kép, csak úgy:

Rejtett küldetések a Far Cry 2-ben!
Manapság mit is ér egy játék, ha nem tartogat valami titkot?!
Ezalól a Far Cry 2 gyûjtõi változata sem kivétel, hiszen 1500 szerencsés ember, akik elõrendelték a játékot, "teljesebb" játékot kaptak. Egy speciális kóddal 4 extra küldetést (A grúz, A bolíviai, Különleges küldemény, Le Francais) lehet aktiválni a játékban, ami segít fényt deríteni a történetünk elõzményeire!
Így lehet elõcsalni:
1. Játék elindítása
2. Fõmenüben klikk az "Additional Content"-re
3. Klikk a "Promotional Content"-re. Itt kérni fog egy jelszót
4. Írd be SpujeN7x és katt az "accept"-re.
Ha jól csináltad ez az üzenet fogad: "You have successfully unlocked the missions"
Az interneten kószál egy másik kód is, ami állítólag szintén mûködik. Azt viszont nem tudom, hogy ugyan ezeket aktiválja, vagy épp más akciókat...
Ha ki szeretnéd próbálni: tar3QuzU
fc2.hu-ról van.
btw, nem nagy dolog, de hátha vkit érdekel, szal közlöm, hogy van Far Cry 2 höz bonus mission "kódom".
4 Bónusz küldetés kód :
6aPHuswe
6 bónusz küldetés kód :
sPEdru5r
bármerrrõl is mész ez a terület felé, a gyengébb nyelvtudású harcosoknak kresztábla szerû jelöléssel mutatják, hogy ott nincs lövöldözés
ha már belelkesedtél és lepukkantották pár fószert, nem tudsz mit tenni, mint egy darabig még a környékre sem mész, majd ha visszatértél ... próbáld meg betartani a szabályokat
(brutáááál)
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1> .....................<#gun>#gun> <#vigyor2>#vigyor2>
Bocs, csak félreértettem a helyzetét, azt hittem, már felvette a küldit és úgy keveredett balhéba, azért írtam amit írtam...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Én úgy tudom, november 5 elõtt nem kapható... Hol vásárolsz??? Megyek én is iziben!
www.gamedroid.hu
"egy a száz ellen" ? 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#hehe>#hehe>
lényeg h elfuss vmi jármûhöz és elhajtani vele
<#vigyor1>#vigyor1>
ilyen ez a mesterséges intelligencia ... úgy lõdd meg, hogy megfeküdjön, de ne krepáljon be ... ekkor is lehet, hogy csak feláll mint egy kezdõbuzi a gõzben, de jobb esetben jönni fog a segítség
jobb mordállyal ekkor egy lövésbõl kitudod nyújtóztatni mind a kettõt