Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16gaborm
Nincs vmi kod vagy paraméter sor hogy ha beirom a 0-hoz akkoir kiirja az FPS-em meg a többi adatot?mint a Crysisben<#nezze>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

ahh... látom volt ilyen kérdés /me vaksi állat/
sziasztok, egy ilyen dilettáns kérdés: gyógyszert hol lehet találni a maláriához? mer ugye a hülyéje benyelte mindet.... és idõnként szédeleg :]
elitehun
Kéne már F.A.Q.
elitehun
Az nem doki hane pap
Gunner
esetleg a térképet megnézted már valamikor? a dokinál lehet kapni küldit

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

extra sensory
Ja, thx... most olvastam el a spoilert. <#vigyor>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

extra sensory
A második térképen kitõl lehet malária elleni tablettát szerezni? Mert eddig a pap által adott küldetés végén kaptam meg, de az új helyen nem lehet bejutni a templomba.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Gunner
akkor meghalsz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
v elmész az ököl jelhez és felveszed a küldit amivel tudsz szerezni még 2-3 bogyót

azt tom
és ha elfogy?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

DarkSector
A billentyûzethez H gomb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet kérdezték de hova kell menni gyógyszerért?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Gunner
mérgezõ nyílat

elitehun
Én úgy szoktam 😄
De sztem az nem golyót lõ ki hanem valami kábító/mérgezõ izét. gondolom ezért hívják Dart puskának
jó-jó ... bírtam és ez az üzenet fogadott ... amikor viszont próbáltam továbbjátszani visszatett az utolsó mentésemre <#confused>

biztos én basztam el, de hogyan tovább?
ajajj....látom nem sokan voltak katonák közületek....a seregben úgy tanítják, ha valahonnan elkezded osztani az "igét", egy kis idõ múlva illik helyetváltoztatni, mert visszalõnek
a tipusát meg nem tudnám mondani, de ami a fegyverszoba jobb hátsó falán van, az tök halk ... egy vele csak a baj, hogy nagyon kevés (10db) skuló jár csak hozzá ... viszont nem túl erõs, de nagyon pontos ... hangja pedig mint ha nem is robbanó lõszert használna, mint inkább gázos lenne

persze most mosolyoghatnak a fegyverszakértõk, biztos baromságot írtam, mentségemül szolgáljon, hogy csak próbáltam érzékeltetni a dolgot
elitehun
Tökmindegy mekkorát szól mert visszhangzik és nem tudnak beazonosítani. Mert olyan mintha mindenhonnan szólna
elitehun
Alapból nem lõnek rá csak ha már Õ rájuk lött. írja is hogyha Õnem lõ akkor nem lõnek vissza
Szép!

Freddycom
Egyzserû, mint az egyszeregy. Kösz
Mos akkor kibasztam a diamondot egy dragunovra...

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Dart Rifle.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Freddycom
Na most rákaptam a sniperkedésre(eddig sunyinak tartottam, de ki kellett próbálni)Persze sunyiságot konkrétan az MP részre értettem, mert ugye azért ott csak hús-vér emberek ellen játszunk.

Rögtön egy kérdés:
Van olyan sniperpuska, amin van hagtompító? Most egy Dragonuv/Dragunovom(nem tom h írják) van, de az akkorát szól, mintha egy ágyúval sniperkednék. <#duma>

Még egy-két kép, csak úgy:

Freddycom
és akkor ez mit csinál?

Rejtett küldetések a Far Cry 2-ben!

Manapság mit is ér egy játék, ha nem tartogat valami titkot?!
Ezalól a Far Cry 2 gyûjtõi változata sem kivétel, hiszen 1500 szerencsés ember, akik elõrendelték a játékot, "teljesebb" játékot kaptak. Egy speciális kóddal 4 extra küldetést (A grúz, A bolíviai, Különleges küldemény, Le Francais) lehet aktiválni a játékban, ami segít fényt deríteni a történetünk elõzményeire!

Így lehet elõcsalni:
1. Játék elindítása
2. Fõmenüben klikk az "Additional Content"-re
3. Klikk a "Promotional Content"-re. Itt kérni fog egy jelszót
4. Írd be SpujeN7x és katt az "accept"-re.
Ha jól csináltad ez az üzenet fogad: "You have successfully unlocked the missions"

Az interneten kószál egy másik kód is, ami állítólag szintén mûködik. Azt viszont nem tudom, hogy ugyan ezeket aktiválja, vagy épp más akciókat...
Ha ki szeretnéd próbálni: tar3QuzU

fc2.hu-ról van.

Sorry, lehet már volt, nemtudom - gondoltam szólok, sõt az is lehet pc-n, nem müxik...

btw, nem nagy dolog, de hátha vkit érdekel, szal közlöm, hogy van Far Cry 2 höz bonus mission "kódom".

4 Bónusz küldetés kód :

6aPHuswe

6 bónusz küldetés kód :

sPEdru5r

neked sem lennék a szomszédod <#nyes> ... ami mozog szétlövöd <#wow1>
héééé az ott demilitarirált övezet, ott találod a két egymással szembenálló csapat vezetõit, pont abban a két házban

bármerrrõl is mész ez a terület felé, a gyengébb nyelvtudású harcosoknak kresztábla szerû jelöléssel mutatják, hogy ott nincs lövöldözés

ha már belelkesedtél és lepukkantották pár fószert, nem tudsz mit tenni, mint egy darabig még a környékre sem mész, majd ha visszatértél ... próbáld meg betartani a szabályokat

(brutáááál)

<#violent><#guluszem1> .....................<#gun> <#vigyor2>
Ja, hogy véletlen belépett egy tiltott zónába... Na igen, ott a térkép mutatja, hová nem lehet bemenni, pirossal jelöli.

Bocs, csak félreértettem a helyzetét, azt hittem, már felvette a küldit és úgy keveredett balhéba, azért írtam amit írtam...

www.gamedroid.hu

Vedd a kezedbe a térképet és úgy menj be,esetleg úgy nem lõnek rád.

Ahogy szeretnéd, de ha maradsz, nehéz lesz talpon maradni. Szerintem koccolj le a helyszínrõl, az életképesebb megoldás.

www.gamedroid.hu

??????

Én úgy tudom, november 5 elõtt nem kapható... Hol vásárolsz??? Megyek én is iziben!

www.gamedroid.hu

16gaborm
De akkor lõjjem ki az össze ember és után go tovább?vagy hogy?Mert jelöl 2épületet a GPS hogy bekéne menni vagy vmi,sztem

elitehun
De fognak emlékezni a crysisra mert lesz 2. meg 3. része is 😛
Doomista
akkor végülis mondhatom hogy:
"egy a száz ellen" ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gunner
lõjj tovább, majd elfogynak !

<#hehe>

lényeg h elfuss vmi jármûhöz és elhajtani vele

16gaborm
Hali a segítségeteket kérném még nagyon az elején vagyok a Mosate Selao résznél ahol egy pár házból álló kis falu van,de ezt irj ki "ESCAPE THE CLEASE-FIRE ZONE AND LOSE YOUR ATTACKERS."(Menekülj el a tûzszünet-zóna elõl és veszd el a támadóidat) Már vagy 50ember kinyirtam de állandóan jönnek az épületekbõl MIT TEGYEK,merre mennyek?

Gunner
hmm... ez eszembe se jutott...na pl. az ilyenek lehetetlenek az FC2-ben :\

a fegyverszoba bal hátsó falán van három fajta, a jobb hátsó falán egy és az áldozataidnál is van néha egy-egy tuningolt AK (?) ... vagy mi <#confused>
látom alfred hitchcock-on nõttél fel <#wow1>
okés, de távcsövesbõl is van vagy ötfajta !!!
csirkére visszatérve csak eszembe jutott, hogy a crysisben tök jó volt, hogy fel lehetett venni õket, mert az egyik aláaknázott tengerparti résznél úgy jutottam tovább, hogy odavittem pár csirkét egymásután, azok elkezdtek lõdörögni, majd szépen feláldozták magukat a továbbjutásom érdekében ... BUMM
<#vigyor1>
Gunner
hát most irtam volna h elcsípi a torkod?

Csipával szoktam megküldeni :S
ha-ha ... hát ne cseresznyemag-köpködõvel küld meg szegény párát <#nyes>
Gunner
egy rakéta az alkalmas helyre és leég a fél helyõrség... <#violent>

a csõrös szájszerkezettel szokás harapni? <#hehe>
de hát épp az a baj hogy hiába lövöm nem használ , mert hiába lövöm combon , simán elfut
látod-látod?
ilyen ez a mesterséges intelligencia ... úgy lõdd meg, hogy megfeküdjön, de ne krepáljon be ... ekkor is lehet, hogy csak feláll mint egy kezdõbuzi a gõzben, de jobb esetben jönni fog a segítség
jobb mordállyal ekkor egy lövésbõl kitudod nyújtóztatni mind a kettõt
Gunner
h elharapja a torkod

Az fut el a fedezékbe amelyiket meglõttem