Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Thrash \'Till Death
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1 km körzetben letettem csomot oszt szrrá feketitettem a szavannát 😄 print screeneltem,de nem találtam hogy lementette volna
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
A beállításokban melyik opcióval lehet kikapcsolni "motion blur " -t, avagy a homályt körben a célzáskor és futáskor???
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
sok macska az agyadra ment 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bónusz küldetésekbe amúgy mennyire éri meg belevágni? El lehet velük lenni, és ha igen mennyi +játékidõ?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Lenne egy kérdésem.
Feltelepítettem a játékot, de egy nagyon csúnya hibával elszáll. Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Erre tud valaki valamit mondani?
AS50 meg nagyon durva 😄 Csak közelre már végképp használhatatlan, szóval kénytelen vagyok a pisztolyövön lecserélni a grenade launchert uzira vagy vmi ilyesmire...
kis csaló <#hehe>#hehe><#gun>#gun>
jolvan benyomok minden kodot,és rekord idö alatt végigtolom a játékot,elsö leszek
na... válogatni mindenki tud 😛
ott még nem tartok,de nemsokára fogok.
az a rossz hogy ha elromlik a kocsi füstöl stb,meg egyéb jármü...akkor csak egy csavarhuzoval javitod 😄 ez elég béna lett azért nem ? 😄 mind1 nem olyan lényeg egy ilyen játékban...😊
értem hogy miért gyullat be igy természetesen ^^
gyémánt keresést megszerettem 😄 kihozza belölem a detektiv vagyok és tarolok cimü fejezetemet >.< 😄
monotovkoktél rulez 😄
azért kár hogy a rakétavetövel ha mondjuk rendesen betalálsz valami bozotba,az nem okoz tüzet 😊
Segítséget kérek a játék egyáltalán nem indul el. Felugrik a Far Cry felirat aztán semmi. És semmi nem megy se Benchmark se safe mode. Pedig indent ugy csináltam ahogy le van irva.
XP m van és radeon kártyám. Ja radeon hot fix is van .
Megoldást tudja valaki ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
bozotvágonak vagy késnek vagy minek azért van ereje 😄 5 katona géppuskával reám,énmeg késsel kinyirtam azt az 5 embert,maradt 1 csik életem,de a quest complete lett,ezért full lett az élet 😄 ez azért tetszett 😄 milyen szép tüzeket lehet már csinálni 😄 egy jo nagy térséget leégettem,ahogy égtek a fák meg a bozot,nem volt semmi <#eljen>#eljen>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
csoki11 jelszó:1234
Mindenkit várunk
Most sikerült végigvinnem a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy van több befejezése a játéknak?
Köszönöm
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
A térképemen pedig ott a kifosztott gyémánt helye flash fishben!
Az én karakterem egyébként Paul (nem tudom ez számít e valamit ) .
(Ha jól emléxem az is egy házban volt)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha valahol bejelez még a GPS, akkor az már csak kazetta lehet. <#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\"