Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Elsõ mapon mondom már mindet befoglalom... már majdnem átjártam (szinte) másodjára a területet, de nem találom, h holvan a szerintem max 1 elhagyott locked safehouse - térképet is nézek
Egyébként lehet hülyeség, de már a legelején észrevettem, h van/volt olyan safehouse, amire én nem emlékszem h befoglaltam volna, mert látom a térképen, h vmi cucc mellett van (amine a térképen is van neve pl lumber) és ott nem volt, viszont a safehouse nyitva- de lehet csak nem emlékszem és kinyitottam :S
Nekem akkor szokta unlocolni a post-okat, ha felszedek valamit az ott található dologból (hp-s cucc, lõszer, rakéta, etc)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fehér körvonalut, de formára olyan mint a piros v a kék...és ez is egy kazihoz vezetett - vmi prediscsi blablaba mi a franc - menübe meglehet ugye nézni
Aztán megint ott volt a a boriték a térképen... megint megcsináltam, s megint ott van
mennyi hangkazetta van s mi ezekkel a szitu, h 2 fajta van
Thx elõre is
Reput növeli etc. , de ha megcsinalom mindent ad vmit ?
Az õrposztokat leszarom, elöször vhol láttam, h van rá acsivment, még emlékszme is a szövegére, de aztán mégse, megkönnyebbültem, fasz kivan velük 😄 57 dbvan vagy mennyi abból közel 20 van securálva nekem! de ha befgolalkok egyet mindig kiirja, h megvan... csak akkor nemtudom minek számolja...jár érte vmi bonus ha mind megvan ? (btw néha elöjön itt egy bug, kinyirok mindenkit, és 10 percig járkálok és semmi, s mikor megtalálom a medkitet a falon pl, akkor egybõl beadja, h megvan)
másik kérdés: a Néger újságíró hol a bánatba van, a bárba sosincs ott - egyébként nem értem ezt mivel 2 fajta kazetta van
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezek szerint nem került bele a véglegesbe.
E betü
D betüvel állitod.
Az órát elõ lehet venni menet közben, vagy csak alvás elõtt? Ha igen melyik gombbal?
Köszi.
van egy olyan gondom hogy 10-15-x perc után lefagy,szürke képpel lefagy(se kép,se hang)...Mi lehet a gond?
Configom:amd x2 5000+,geforce 9800gt(hybrid sli 8200) legujabb driverekkel,szépen fut 35-40 fps
egyszercsak szürke aztán csá...
mi lehet a gond?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Épp befejeztem egy buddy missiont, és mentem be a városba, ahol csak az 1-ik factionhöz lehetett bemenni. Viszont ott is zárva volt ajtó belül.
Ekkor vettem észre, hogy mike bárjára közben újra kikerült a felkiáltójel. Visszamentem megcsinálni, és utána már beengedett.
Illetve ugye van 1 csukott ajtóm, szal most szüneteltetem.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nincs összefüggésben a fõküldetésekkel.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Kutakodtam a guglival, de nem találtam választ a következõ problémára (lehet, hogy önnön hibámból, legyen úgy):
EMU 1212m hangkártyám van (zenecsinálós hangkari, ennek ellenére eddig minden játék, amivel toltam, kitûnõen ment vele), és egyszerûen nincs hang a game-ben! Beállítottam default hangkarinak az alaplapit, bedugtam rá a fülest, és azzal már hang - jó zajos... Kiváncsi vagyok, miért nem komálja az EMU kártyát a játék. Azért szeretném ennyire az EMU-n tolni, mert csak arról tudok hangfalon játszani.
Elõre köszi minden válaszért
gyuri http://gyur6.uw.hu
Sétálgattam valahol a puszta szavannán diamondra vadászva, erre azt veszem észre, h vmi barnállik a fûben 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
A játékmenet elég gyors, jármû van 1-2 de könnyû kilõni belõle. Nekem 1 nagy problémám van a multival, mégpedig a túl sok élet, hogy a sniperrel (alap és 1x upgradelt) ha nem találod fejbe 2 lövés kell minimum (volt már 3 kellett), és a többi fegyverel is túl sokáig kell lõni. Bár neten ha lehet upgradelni, utána jobb fegyverek vannak nyilván.
Emellett nincs voice chat, csak egy gyorsan eltûnõ chat.
És valószínûleg vmi bug volt, 2 menetben folyamatosan meghaltunk a semmitõl rövid idõközönként, mikor nem lõttek ránk meg semmi, tehát fedezékbe mentünk, nem lõtt ránk senki, még egyhelyben állva is magától lecsökkent hirtelen az élet és meghalt.
A pályák viszonylag nagyok (különbözõ méretûek vannak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Pályaméret, vannak-e jármûvek, mennyire gyors a játékmenet stb, egyszóval minden ami lényeges 😊
Két játékot tervezek a közeljövõben venni és lehet ez lesz az egyik.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
a map editor az meg no komment mennyire durva...
Ja igen, kb még az elején mikor annyit kellett utazni h belevertem a .... ráadásul v 3x egymas utan
Ja btw, néha zavar, hogy kiirtom a Õrsposztot és alig adja be, h megvan, volt ugy h járkáltam 10 percet is, mire megtaláltam az ammo pakkot v az élet kitet stb. mert ált. akkor irja ki a képrenyöre, h okés megvan a cucc!
Thrash \'Till Death