Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem baj, menj vissza legózni. Abból is Duplo-t ajánlom.

na végre talaltam egy locked Safeh.-t remélem ez a uccso

hát én rohadtul vártam ezt a játékot kíváncsi voltam, hogy milyen lesz ez a új környezet és történet de 3óra játék után uninstal😊 az évezred csalódása számomra😞 és ezért kéne kiadnom pénzt, viccnek is rossz😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

btw2 kb 5 órája szopok a Save houseokkal...

Elsõ mapon mondom már mindet befoglalom... már majdnem átjártam (szinte) másodjára a területet, de nem találom, h holvan a szerintem max 1 elhagyott locked safehouse - térképet is nézek
Egyébként lehet hülyeség, de már a legelején észrevettem, h van/volt olyan safehouse, amire én nem emlékszem h befoglaltam volna, mert látom a térképen, h vmi cucc mellett van (amine a térképen is van neve pl lumber) és ott nem volt, viszont a safehouse nyitva- de lehet csak nem emlékszem és kinyitottam :S

Hát ad cuccokat a safe house-ba (töltény, med-kit).

Nekem akkor szokta unlocolni a post-okat, ha felszedek valamit az ott található dologból (hp-s cucc, lõszer, rakéta, etc)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

1 mapon vagyok még, jobb alsó sarok, kis levél ikon = azt irja rá h SPECIAL MISSION, na mondom zsir, odamek kiirtom azt a pár embert... és ott volt egy kazetta, ok felveszem... aztán kiadott egy pontot a térképen...

Fehér körvonalut, de formára olyan mint a piros v a kék...és ez is egy kazihoz vezetett - vmi prediscsi blablaba mi a franc - menübe meglehet ugye nézni

Aztán megint ott volt a a boriték a térképen... megint megcsináltam, s megint ott van

mennyi hangkazetta van s mi ezekkel a szitu, h 2 fajta van

Thx elõre is

Skacok, a buddy side missionöket mennyire érdemes csinálni, acsi nincs rá
Reput növeli etc. , de ha megcsinalom mindent ad vmit ?

Az õrposztokat leszarom, elöször vhol láttam, h van rá acsivment, még emlékszme is a szövegére, de aztán mégse, megkönnyebbültem, fasz kivan velük 😄 57 dbvan vagy mennyi abból közel 20 van securálva nekem! de ha befgolalkok egyet mindig kiirja, h megvan... csak akkor nemtudom minek számolja...jár érte vmi bonus ha mind megvan ? (btw néha elöjön itt egy bug, kinyirok mindenkit, és 10 percig járkálok és semmi, s mikor megtalálom a medkitet a falon pl, akkor egybõl beadja, h megvan)

másik kérdés: a Néger újságíró hol a bánatba van, a bárba sosincs ott - egyébként nem értem ezt mivel 2 fajta kazetta van

Doomista
nincs értelme :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lehet csak megnézte az idõt 😄

Doomista
jéh ezt még én sem láttam 😄 ilyen is van ?😄 lehet küldi vagy valami,ott még nem tartok sorry.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ja ok. Csak láttam már olyan elõzetes képet, amin a csávó fogja a szavanna közepén. Íme:

Ezek szerint nem került bele a véglegesbe.

A kéket, azzal elvileg segítessz a havernak/könnyebb lesz a fõ küldi.

Doomista
csak alvás közben.
E betü
D betüvel állitod.

Csõ.
Az órát elõ lehet venni menet közben, vagy csak alvás elõtt? Ha igen melyik gombbal?

Köszi.

szevasztok!

van egy olyan gondom hogy 10-15-x perc után lefagy,szürke képpel lefagy(se kép,se hang)...Mi lehet a gond?

Configom:amd x2 5000+,geforce 9800gt(hybrid sli 8200) legujabb driverekkel,szépen fut 35-40 fps

egyszercsak szürke aztán csá...

mi lehet a gond?
SeanJRRussel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végülis nem sokban különbözik a gyémántos az akustól,annyi h a gyémántot elviszed nem túl messze a határhoz avgy mihez ott egy néger tag elveszi és utána jön az a vidi ami az akusnál h robbna a szikla a pali meg fényképez és ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

HD JOHNNIE
Amikor elmész az egyik fõbázishoz és ad neked egy missziót, ami pirossal van jelölve, aztán rögtön egy buddy felhív, ad az is egy missziót ami meg kékkel. Ha pl a buddys missziót csinálom meg akkor a pirosat késõbb még meg lehet csinálni?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nekem is volt csukott ajtóm.
Épp befejeztem egy buddy missiont, és mentem be a városba, ahol csak az 1-ik factionhöz lehetett bemenni. Viszont ott is zárva volt ajtó belül.
Ekkor vettem észre, hogy mike bárjára közben újra kikerült a felkiáltójel. Visszamentem megcsinálni, és utána már beengedett.
Nekem is ez, nem tetszett h 1 arctalan ember ad parancsokat 😄
Illetve ugye van 1 csukott ajtóm, szal most szüneteltetem.

elitehun
Detto
Én egyedül a radaros missziók közül hagytam ki párat (összesen 1-et csináltam meg), viszont a buddy missionök mind megvoltak, meg a fegyverkereskedõsek is.
Freddycom
a kék is fõküldi, csak haverszálon.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Gunner
látom ti nem nagyon csináltok kék küldit... csak bele a vakvilágba, naná h rövid és uncsi a game <#buck>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

elitehun
akkor ott 😄
köszi szépen <#worship>
Nekem 32% körül volt ez a rész, és onnantól kb 3 mission volt zsinórban, majd mehettem a dolgomra megint.
elitehun
De, mert 20% körül (SPOILER! miután kijutottunk a homokviharból) elkezdi automatán adni a küldetéseket és akkor nem tudok mást csinálni. Mondjuk lehet hogy egy idõ után ez abbamarad és és minden olyan lesz mint az elején. csak jó lenne tudni
Freddycom
Nem teljesen értem mit mondasz, de a fegyveres küldetésekért el kell menned a fegyverkereskedõ boltjába(ha van felkiáltójel mellette), és adja a feladatot, h pusztítsd el a convoyt.
Nincs összefüggésben a fõküldetésekkel.

elitehun
Most a játék automatikusan adja a küldetéseket. arra lennék kíváncsi hogy akkor már nem tudok csinálni más küldetéseket (pl.: fegyver)? Mert jó lenne megvenni a desert-et
Skiper
Hi!
Kutakodtam a guglival, de nem találtam választ a következõ problémára (lehet, hogy önnön hibámból, legyen úgy):

EMU 1212m hangkártyám van (zenecsinálós hangkari, ennek ellenére eddig minden játék, amivel toltam, kitûnõen ment vele), és egyszerûen nincs hang a game-ben! Beállítottam default hangkarinak az alaplapit, bedugtam rá a fülest, és azzal már hang - jó zajos... Kiváncsi vagyok, miért nem komálja az EMU kártyát a játék. Azért szeretném ennyire az EMU-n tolni, mert csak arról tudok hangfalon játszani.

Elõre köszi minden válaszért

gyuri http://gyur6.uw.hu

Doomista
ha meghalsz,ide temetnek el mint egy halott karaktert.

Freddycom
Kurvára bírom a játékokban az ehhez hasonló rejtett scene-eket. <#vigyor2>
Sétálgattam valahol a puszta szavannán diamondra vadászva, erre azt veszem észre, h vmi barnállik a fûben 😄

Köszi.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

elitehun
A térképen 1 boríték jelzi felkiáltójellel
Azokkal a bizonyos pályakódokkal, ha aktiválom a pályákat akkor azokkal hol lehet játszani?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Valaki #6221

Sziasztok!Elakadtam a játékban!88% -nál tartok és az a feladat h "meet Reuben at the marina bar"!Meg is találtam a bárt de valahogy nem tudok bemenni az ajtón!Tudtok segiteni?Lehet h valamit elfelejtettem megcsinálni?köszi elöre is!
Balumann
(vagyis lan-on is lehet upgradelni, csak elveszik mindig újrakezdésnél).

Balumann
Hát ha érdekel az én véleményem a multival kapcsolatban:
A játékmenet elég gyors, jármû van 1-2 de könnyû kilõni belõle. Nekem 1 nagy problémám van a multival, mégpedig a túl sok élet, hogy a sniperrel (alap és 1x upgradelt) ha nem találod fejbe 2 lövés kell minimum (volt már 3 kellett), és a többi fegyverel is túl sokáig kell lõni. Bár neten ha lehet upgradelni, utána jobb fegyverek vannak nyilván.
Emellett nincs voice chat, csak egy gyorsan eltûnõ chat.

És valószínûleg vmi bug volt, 2 menetben folyamatosan meghaltunk a semmitõl rövid idõközönként, mikor nem lõttek ránk meg semmi, tehát fedezékbe mentünk, nem lõtt ránk senki, még egyhelyben állva is magától lecsökkent hirtelen az élet és meghalt.
A pályák viszonylag nagyok (különbözõ méretûek vannak)

lac111
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen vége. Nem az a Disney féle Happy end! 😄 Én az aku+dinamit kombót választottam.. <#falbav> A másik milyen?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

SeanJRRussel
Nem hsizem me lefognak lõni.Én irtottam õket de kemények nagyon,mellesleg olyan mind1 h életben hagyod e õket vagy sem me vége a játéknak azon a pályán.[/spolier]

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Nah végre végig vittem a gémet.15óra 18perc alatt ebbe volt egy kevés mellékküldi is.A vége érdekes bár én a sokak által emlegetett krokodilos résszel nem találkoztam.Összességében enm volt rossz a játék de egy idõ után nagyon unalams a sok monoton menés.

bulba
Esetleg egy rövid leírást tudnál adni?
Pályaméret, vannak-e jármûvek, mennyire gyors a játékmenet stb, egyszóval minden ami lényeges 😊
Két játékot tervezek a közeljövõben venni és lehet ez lesz az egyik.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Doomista
überf*sza a multiplayer része a játéknak 😊

Doomista
multisat nem vágom,nem megy nálam...de a másik topikba irtam...

hát én boxon tolom és vmi eszeveszett jó!

a map editor az meg no komment mennyire durva...

Doomista
huh multit még nem probáltam,most nézem :o

Na nagyonjó a gém, tegnap soakt toltam...viszont volt egy olyan pont ahol azt mondtam komolyan, h hagyom a francba és eladom az egészet a picsbe...

Ja igen, kb még az elején mikor annyit kellett utazni h belevertem a .... ráadásul v 3x egymas utan - meg akkor vhogy kicsit uncsi volt a gém, de utánna jólett, mert sokszor tudtam buszozni stb. bepörgött a játék meg minden és BAROMIJÓ - a MULTI meg ááá HATALMAS!

Ja btw, néha zavar, hogy kiirtom a Õrsposztot és alig adja be, h megvan, volt ugy h járkáltam 10 percet is, mire megtaláltam az ammo pakkot v az élet kitet stb. mert ált. akkor irja ki a képrenyöre, h okés megvan a cucc!

FlyHigh
oda-vissza autózol, ezzel megy el minden idõ, tényleges akció meg ritka.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
fpsek közül csak a haloban szórakoztató az autókázás sztem. Aki nyomta a Halo egyet, azt tudja miröl beszélek.

Thrash \'Till Death

VRSDM
nem tetszik hogy a fû nem ég le, csak feketére vált a színe... :/

u dont have to listen anybody else but me