Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pisztolyövön: UZI
assault övön: gránátvetõ
specialon: sniper dart
8 gránát, 8 molotov
oszt hajrá.
Elõször is a legközelebbi buszmegállóba buszozok, majd ha lehet útbaejtek egy fegyverboltot, onnantól gyalog, max ha 3 õrposztot kell érinteni a célig.
Ha autó jön, gránát vetõ = flawless victory.
Ha nem tudom elkerülni az õrposztot, akkor sniper, majd gránátvetõ, max egy kis zárótûz molotovval hogy ne tudjanak közel osonni hozzám.
Az outpostok felét gyalogosan meg lehet kerülni lazán. Néhányat autóval is, mezõnek keresztbe, vagy ki a térkép szélére a sivatagba. Vizen meg lazán lehet menni, a kisebb mólók mellett simán elspeedelsz, nem kapnak el, a nagyobb keresztezõdésekben kell csak vigyázni, abból meg van kb 2-3 egy térképen. Ha csónak jön szembe az nem gond, mert nem tud idõben rád fordulni. Ha mégis, akkor gyorsan fel kell állni a csónakban, és kilõni.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
1: FABLE II
2: FAR CRY 2
3: FIFA 09
4: PRO EVOLUTION SOCCER 2009
5: SAINTS ROW 2
6: DEAD SPACE
7: LEGO BATMAN: THE VIDEOGAME
8: WII FIT
9: MARIO KART WII
10: MIDNIGHT CLUB: LOS ANGELES
11: WII PLAY
12: DR KAWASHIMA'S BRAIN TRAINING
13: STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED
14: CARNIVAL: FUNFAIR GAMES
15: MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES
16: TIGER WOODS PGA TOUR 09
17: GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK
18: BIG BEACH SPORTS
19: BEN 10: PROTECTOR OF EARTH
20: BROTHERS IN ARMS: HELL'S HIGHWAY
Nem ezt írja ki ,hogy a tied, hanem azt, hogy scouted, magyarul felderítve.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Am azon szakadok, amikor megyek jármûvel és járõrösbe botlok, de amibe csak 1 ember ül 😊 - nem dzsip, hanem személyautó, az a gagyi😄 elmegyek mellette aztán megfordul és spuriz utánnam xD
Nyomorékja leakars szorítani, fogom kiszallok és kinyirom a gecibe 😊
Ha elmész a kék küldetésre, akkor utána könnyebb lesz elvileg a fõküldi. Vagy elmész egybõl a pirosra, akkor meg logikus hogy a kéknek már nem lesz értelme.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
GT: lilpac17
Nekem 1024x768 mellett, minden High beállítással, AA nélkül sem ilyen a horodó <#guluszem1>#guluszem1> A gépedben lesz a bibi...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Gondolj csak bele. Ugyan azt az utat járod jópár alkalommal a küldetések célpontja felé. Ha csak az elsõ alkalommal lenne arra õrjárat, akkor a többin meg unalmas utazgatás lenne...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
1. Mi a jelentõsége annak hogy ha a kékkel jelölt küldiket csinálom sorba egymás után és nem megyek egybõl a pirosra ?
2. Vannak reputaton növelõ küldik amikért nem kapok gyémántot azoknak mi a jelentõsége ?
3. A sárgával jelölt küldik csak gondolom a malária ellenes gyogyszerért vannak ?
4. Mi a jelentõsége ha egy pályán tegyük fel véletlenül összegyüjtöm az összes gyémántot GPS-esekre gondoltam ?
Most éppen kaptam egy küldit Mikes Bar-hoz kell menni azt éppen ostromolják valakik azokat szétlöttem és a végén elvesztittük a csatát és bedobtak egy teherautora . Meglehet nyerni az ostromot ? Volt hozzá csatolva egy sárga küldetés egy pappal kellet találkozni Pala-ba bementem hozzá beszélt velem utána nem csinált semmit még doksit se adott . Miért mit kell csinálni ?
Lehetett volna választani ehelyett a küldi helyett valami vöröscsillagos frakció küldetést azzal nem jártam volna jobban ? Hogy épül föl ez a játék mi a sztorivonal ?
Valszeg' nem én vagyok. :-)
A probléma amit írtál, szerintem egyedi, én még ilyet nem láttam a játékban. Próbájl esetleg DirectX-et frissíteni, esetleg videó drivert.
Azért írtam amit írtam, mert szerintem 3 óra elteltével ehamarkodott dolog véleményt írni egy játékról. Szíved joga úgy látni a dolgot, ahogy akarod. de nekem is. Peace!
Ez az upgradelés hogy néz ki? Olyan mint CoD-ban a perkek vagy inkább úgy kell venni?
A pályaméretet tudnád valamelyik más népszerûbb multis játékhoz viszonyítani (CoD, CS, Battlefield stb)?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
hordó 1
hordó jó
2 jó pontot tudok adni az egész játéknak 1 az optimalizáció mert nagyon jól megy, 2 a tûz terjedése az nagyon tetszik😊
ám 1ik jó haveromat hívják Me Ga-nak😊 de õ most ép Hollandiába tartózkodik... ugye nem tevagy? XD
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
btw, az õrposztoknál nekemis az van mint nked 😉 - de azoknak akkor végképp nincs értelme (vagyis cxska annyi h minket szivassanak 😄)
1 mapon vagyok még, jobb alsó sarok, kis levél ikon = azt irja rá h SPECIAL MISSION, na mondom zsir, odamek kiirtom azt a pár embert... és ott volt egy kazetta, ok felveszem... aztán kiadott egy pontot a térképen...
Fehér körvonalut, de formára olyan mint a piros v a kék...és ez is egy kazihoz vezetett - vmi prediscsi blablaba mi a franc - menübe meglehet ugye nézni
Aztán megint ott volt a a boriték a térképen... megint megcsináltam, s megint ott van
mennyi hangkazetta van s mi ezekkel a szitu, h 2 fajta van
Thx elõre is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ