9022
Far Cry 2
  • CamelX
    Alt-enter?
  • ego73
    Sziasztok!

Lenne egy problémám és szeretném a segitségeteket kérni!
    Felraktam a játékot (magyar nyelvű, eredeti), utána a 3 patch-ot, majd a fortunes pack és az IntelBonusMissionn-t.
    Ezután játszottam vele majd mentés és kilépés elfoglaltság miatt.
    Most pedig csak ablakba indul a játék.
    Valaki meg tudja mondani, hogyan tudom teljes képernyőssé tenni a játékot?
    Eddig mindig ment igy, csak most akadtam bele ebbe a hibába.

Segitségeteket előre is köszönöm!
  • ILLNeo
    A fc2 multiban pedig irreálisan sokat kell lőni az ellenfeledbe, ahhoz, hogy meghaljon. Azt javaslom, hogyha a single player része nem érdekel akkor ne vedd meg! (fc2 mp:cheaterek itt is vannak természetesen)
  • Narancs
    Sziasztok!

Én szeretném eredetiben megvenni a játékot, kifejezetten a Multiplayer miatt. Far Cry 1-gyel rengeteget toltam multiban, csak az a baj már elég kevesen játsszák, és kurvasok a csíter csicska. Mindig van 1-2 hülye aki elrontja más játékát. Kérdésem az lenne: ez Far Cry2-ben is így van? Mert ha ott is lehet csítelni multiban meg használják is sokan a csalásokat, akkor nem veszem meg, felesleges pénzkidobás, fél óra után elmenne a kedvem az egésztől.
  • DarkSector
    Amúgy thx a segítségeket.
    A barom állat analfabéta gecilow haverom egy 0-át D-nek nézett, mert x-fire-n bármikor beszélek vele soha nem képes arra figyelni amit mondok neki...

faszomat elmentem hozzá beirtam én és multizik azóta....
  • DarkSector
    :D
  • gosumofo
    szerintem franciául is, elég ratyik
  • DarkSector
    thx csak angolul lehet nekik irni?
  • gosumofo
    írjatok ubi supportnak.
  • DarkSector
    máig nem fogadja el...szuper kis játék mi a fasznak adott havernak steam ha nem jo a cd-key...:S
  • DarkSector
    oks thx.
  • grebber
    Googleba beírva gondot csak azt találtam többször kell próbálgatni és majd csak jó lesz!(Legalábbis ha nem értettem félre)
  • DarkSector
    Sziasztok, akinek steam-en van meg a játék leirná röviden hogy a multib ahogy lehet bejutni?

Havernak le van töltve de állitolag kér valami online pass-t, gondoltam az a cd-kulcs helye de nem fogadja el neki.
  • termination
    Szevasztok! az sg sok fórumán írtam már, de itt m ég nem, és mivel imádom a far cry 2 őt/az 1 et is/ és a hozzá hasonló , nagy szabadságteret adó játékokat /mint az arma széria/, ezért írok most ide.
    igaz hogy hosszú távon ha csak a far cry 2 vel játszol megunod /mint minden játékot csak valamelyiket előbb, másokat utóbb/
    De olyan elképesztő arzenállal, taktikai lehetőséggel, realitással rendelkezel/igaz hogy em minden fegyver reális, de ez nehezebb szinten javult úgy érzem/ hogy szó szerint a mámorba repített amikor először játszottam vele. Bevallom először léeszedtem a játékot, és a hozzá tartozó patcheket magyarul, de csak kipróbálás céljából. amióta a cd galaxis, és a hozzá bhasonló játékcégek többször átvertek megfogadtam nem veszek játékot, csak is akkor ha kipróblta,, vagy ha biztos hogy nem rom lik el. mert kb 30 ezret költöttem olyan játékokra, amelyek kis rongálódás után 2-3 éven belül egszerüen nem lehetet felinstallálni . másik probláéma a steam ami szintén istenverte átok az embereknek ma már. a Lényeg megvettem kb fél éve/korábban tölöttem le kb másfél évvel ezelőtt/ és meglepve tapasztaltam hogy a multi nem működik.
    az ubi rendszere manapság elképeztően túlbonyolított/mintha 1 labirintusban járnánk/ m,egvan a regisztráció, a kód is el lett fogadva ,a 1.03 mas patch is fent van mégsem tudok multizni.megmutatja a szerókat ám egykre sem enged rálépni tud valaki segíteni? skat olvastam ezt a fórumot és láttam hogy rendes, normális emberek, civilizáltan beszélnek/nem csak ebben a topicban. sűrgős segítség kellene met direkt a muli miadt vettem meg
  • Blackfoot
    Azthiszem találtam valamit, hm ebben vannak értékek amik nyílvánvalóan config értékek lehetnek. Jó hosszú fájl. Egy kicsit cheat színezete van a dolognak, de én éppen hogy nem azért akarok ilyesmit csinálni hogy könnyebb dolgom legyen, hanem nehezebb!! Ha valaki Játszott már az OFP vel az tudja milyen veszélyesek ott a fegyverek:) Ott nincs ugrabugrálás meg rohangálás. Ha megtudom csinálni hogy erősebbek legyenek a fegyverek, akkor txt ben leírom azt hogy hogyan kell az egészet a programba beaktiválni, és ha valakit érdekel elküldöm majd neki.

Ahogy olvastam van egy tag, aki csinált egy hack fájlt, és ezt kell használni egy bizonyos módon, de ebben a fáljba minden benne van:) Ha sikerűl megcsinálnom majd jelzem.
  • Blackfoot
    Nem lehet a kézifegyverek dammage vagy Hit értékét feljebb venni? Amúgy nagyon nagyon jó lenne de az hogy két hosszú sorozatot kell rálőni az ellenfélre nem realisztikus főleg AK-ból! Gondolom konfigurálni kellene valamit. Én régen csináltam ilyesmiket Az OFP resistance-hez meg az Arma hoz. Addonkészítésnek hívják:) Vagy nincs ehhez valami utility??
  • Blackfoot1
    Köszönöm az infót annak akitől származik. Tehát ha a fény már nem villog akkor abba az irányba kell menni, ahol abbamarad a villogás. Igen ezt tapasztaltam hogy egy pillanatban megáll a villogás mikor forog egyhelyben. Remélem működik majd.
  • Blackfoot1
    Ja bocs:))))))))))
  • Blackfoot1
    Ezt mire írtad?
  • Fpocok
    Banner alatt van egy nagyon nagy link. Az nem jó?
  • Blackfoot1
    Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban hogy a gyémát doboz, amit a GPS el kell megkeresni hol a francban van???:) Amikor már nem villog a led, azt jelenti ugye hogy ott vagy valahol ott kell lennie a doboznak vagy azt se tudom igazábólhogy doboz vagy táska vagy, más hasonló dolognak. De semmi sincs!! A küldetések elején járok amikor legelőször kell megkeresni a gyémánot. Tudna valaki segíteni?

Ezer kösz:)
  • steweee
    visszaolvasgattam a hozzászólásokat. hát meg kell valljam, nekem nem IGAZÁN jön be. elején ellófrálgatok, felfejlesztem a fegyverkereskedőknél a cuccost, elvállalok pár frakció küldit. de ha nem fog javulni a harc szinvonala a küldetésekben, scriptelve vagy mittomén, akkor törlés...
  • ILLNeo
    Innen szedd le az új Punkbustert és állítsd be a Far Cry2 benne. Utanás semmi gond nem lesz, mert bármi változás van a program magától kezelni fogja azt.
    PunkBuster offical site
  • Jim Morrison
    telepiitsed újra a punkbustert.
  • kishandris
    Császtok!
    Nekem az a problémám hogy amikor multizni szeretnék akkor 2 másodperc után kidob a játék ezzel a hibaüzenettel:pnkbstrb.exe failed!
    (És eredeti a játék)
  • ILLNeo
    Van hozzá egy Fortune pack
    Egész kellemes. A hangtompitós shotinak szép damage van.
  • ILLNeo
    Ezt tanácsolom én is. Gombokért hozzá lehet jutni.
  • soo277
    vedd meg
  • oltilacika
    Telepítés, crack után nem tudom elindítani a Far Cry 2-t se "dunia"-val, se mással. ?????????????? Online reget követel. Mit tegyek, segítsetek!!!
  • Jim Morrison
    nekem is tetszett akkor amikor mondjuk egy nap max 1-2 órát játszottam vele. akkor élvezhető is volt. mondjuk még az elején abbahagytam, úgyhogy lehet nekiugrok majd megint.
  • grebber
    Hát nem sokan osztoznak ezzel a véleménnyel az biztos.
  • JB arts
    Ez a játék olyan élményt ad amit a mostaniak se. Változatos küldetések, többfajta megvalósítás, nincsenek unalmas jelenetek amit végig kell kínlódni.
    Nagyon-nagyon le a kalappal a készítők előtt. Végigvittem vagy ötször.
  • ratgab
    Szavanna hangulat, meg eddig példa nélküli, a tűzhasználatról nem is beszélve!
  • grebber
    Van valaki aki nagyon belefolyt a Far Cry 2be és ismer valami jó módokat hozzá?
  • ILLNeo
    izlèsek ès pofonok. Nekem tetszik, hogy nem lineáris a játèkmenet, mint a gta-ban. Azt csinálsz amit akarsz. Eddig kb 8x vittem végig. A mai napig előveszem, ha vadászós hangulatban vagyok.
  • grebber
    Gépigénye egészen barátságos lett azzal nincs gond.
    Vegyesek a vélemények,mert jó is ,meg nem is. Elég monoton lett énszerintem és ezek az újratermelődős ellenek sem okésak :(
    1320ft-ért bőven megéri pláne hogy ott a multi is!
  • Optimus Prime
    Üdv!
    Én is emiatt írok. Megéri, úgy értem inkább tényleg olyan szép, hangulatos? Más, mint az 1, mert az szörnyű. Az Avatar demója szépen fut, ergo gondolom ez is elcsoszogna a gépemen.
  • grebber
    Steam-en Far Cry 2 - 4,99 Euro (1320 Ft.)
  • strebacom
    Hali, ez a játék megy Xfire-el, meg van még multi ???
  • MBP Schaefer
    Köszönöm Szépen