Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vandyke
De most már ha ma haza megyek felrakom ismét a játékot és csak azért is megnézem, mert most már engem is bosszant 😊

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

De õneki más verzió van, tudod...
vandyke
Távol álljon tõlem, hogy bárki pártjára is álljak, de a térkép "használatáról" ha jól emlékszem a játék elején az autó megbütykölése után kapunk tájékoztatást és ott az 5-ös gombot említik.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

CroftManor
Hát épp ez az, ha bug volt, akkor semmi. De hogy mért kell egybõl arra következtetni, hogy biztos én vagyok a segghülye és nem értek hozzá...
Csoda ha vitába torkollik? Sztem nem.

Nothing is True, Everything is Permitted

Nem tom minek ezen a marhaságon vitázni. És ha bug volt neked akkor mi van? Semmi. Ennél nagyobb hibákat is lehet felfedezni nem csak ebben a játékban, hanem másban is. Mostmár tudod hogy '5' úgyhogy mars vissza Afrikába... <#smile>

CroftManor
Akkor olvasd el a 7073as hszt is. Köszi

Az igaz, de a 7074-ben már errõl beszéltél.. És már errõl a semmiségrõl vitázunk egy jó ideje. A 7072-vel meg senki nem foglalkozik. Egyébként a 7072-ben is a játék legelejérõl írsz, na ha eddig jutottál el, akkor még nem lehet ép érveket felhozni a játék ellen.

BattleTag: zydar#2910

félreértések végett meg a játkot avval kell kezdeni hogy options és beálligatod ahogy kezedre esik és kényelmesen tudjál játszani
nem kell ennyeri xa.. telenyomni a forumot

CroftManor
Még te írod, hogy nektek meg fõleg jobb lesz?
Hát bazmeg ha talán elsõre nem segghülyézed le a másikat, akkor talán még normálisan is megtudtuk volna beszélni.
Mert nem az én hibám, hogy nem írta ki, hogy vedd elõ az 5-össel a térképet.

Jólvan, hagyjuk... tényleg jobb ha nem játszol vele. Nekünk fõleg.
CroftManor
Na ácsi! Ha elolvasod a 7072es hszmet, láthatod, hogy egy szót se ejtek errõl az "apróságról"
Ezek a barmok kötöttek belém, hogy én vagyok biztossan a síkhülye

CroftManor
"Az R-betûs kiírás nem azt jelenti, hogy azzal vedd elõ a mapot."
Te idióta, már nem tudok rád mit mondani, ezt magyarázom fél órája hogy nekem scak azt írta ki, hogy Rel változtass a map arányosságán, de ha nem tudom elõvenni a térképet, akkor sokra megyek vele hogy R-el változtatok a map arányosságán....

CroftManor
Az 5ös kép meg bizonyítja hogy nincs igazam?
Ezt a képet nem a játékból szedtem most, hanem innen a fórumról!
Ezt kellett volna kiírnia, de nem írta. Vagyis igazam van!

Látom és elhiszem!
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen apróság miatt miért kell mindjárt leszarozni a játékot?

Mert ha játszol vele és valami bug miatt, vagy grafikai, játékmenetbeli dolog miatt nem tetszik, az rendben van. De ilyet még nem pipáltam, hogy valaki ezért kiakadjon... no offence

Most ezzel mit akarsz mondani?

Az R-betûs kiírás nem azt jelenti, hogy azzal vedd elõ a mapot.

A kép az 5-ös kiírásról meg bizonyítja, hogy nincs igazad.
CroftManor
Na most direkt rákerestem egy oylan képre
ezt kellett volna kiírnia
Ilyet nekem nem írt ki, ha ezt írta volna, sztetek idetoltam volna a képemet hogy bunkókat hallgassak? Hát biztos nem
Ezt írta ki: nyomj R-t hogy változtass a térkép arányosságán
De elsõre mért nem azt írta, hogy nyomj 5ös a térkép elõvételéhez?

CroftManor
Tévedsz, én egyikse vagyok, fõleg nem azért írtam be, hogy másokat bosszantsak, de ha valainek nem világos elsõre valami, akkor már segghülye meg síkhülye?
Hát ha ez alapján ítélne emg mindenki mindenkit, már senki nem beszélne senkivel.

elite
Egyes emberek vagy sík hülyék, vagy direkt próbálnak bosszantani másokat...<#lama>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Háát ezért letörölni egy játékot, mert az elsõ másodpercben nem úgy viselkedik, ahogy azt te akarod?! Nem semmi hozzáálás.

Rendesen megsértõdsz, ha ki kell lépni a menübe. Na lol!!

1. az elõzõ rész nagyon nem ilyen volt
2. sehol nem irta hogy R-el kell elõvenni, és fõleg nem folyamatosan...
CroftManor
Amúgy ha visszaolvasol, másnak is volt hasonló problémája...

CroftManor
Hát mások biztos játszottak az elõzõ résszel is és ott is így kellett elõvenni, de aki nem, annak honnan kéne kiszopnia, hogy a map elõvételéhez elõbb az 5-ös kell megnyomni, annak ellenére, hogy R-t ír folyamatosan?
De mindegy, lényegtelen, már letöröltem.

Nem tudjátok melyik küldetés után lesz elérhetõ a fegyverboltban az AR-16-os gépkarabély?Az tetszik legjobban.Egyszer már egy menedékhelyen adott be egy rozsdásat,de sajnos 6-7 tár után felrobbant.
Sajnos a fegyverboltban még nem elérhetõ.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Nyilván, ha az összes játékos közül csak te nem birtad elõvenni a mapot, akkor mindenki másnál van gond, és nem nálad.
Az meg egyenesen lol, hogy szerinted a játék azt mondja, hogy R-el vedd elõ a térképet 😊 De nyugodtan rakj egy screenshotot róla.
hali
a géped pöpec
de jobban mutatna rajta egy vista sok gondot megsporolnál
nekem minden játék stabil a vista alatt

CroftManor
Félreértesz, én tudok angolul, nem az itt a probléma. Na de ha neked azt írja ki, hogy nyomd meg az R-t a térkép elõvételéhez, akkor minek mennél be a Controls menübe, ha neked R-t ír ki? Ha meg a Controls menüben 5-ös szerepel a map elõvételéhez, akkor talán azt is kellett volna kiírnia kapásból.

Más játéknál is csinálja? Javasolt még a legfrissebb DirectX használata. Továbbá, nézd meg nem-e melegszik a kártyád. Nem ártana még egy memtest sem a RAM-oknak, meg egy BIOS frissítés.

Egyébként minden játéknak van Options menüje, abban Controls és ott le van írva. Sõt még meg is lehet változtatni...
A kézikönyvrõl már nem is beszélve!

9 éves unokaöcsém kijátszott már egy csomó gamet úgy hogy semmit sem tud angolul.

Hali!
Lenne egy komoly gondom a Far Cry 2-vel. Feltelepítettem, és amikor indítanám a Story Mode-ot és betöltene a pályára, megakad a hang és a gép újraindul.
Ez még a jobbik eset, amíg nem kerestem frissebb illesztõprogramot a videokártyához, addig mindig kékhalál jött be.

A gépet most raktam össze, 2,5 GHz-es C2Duo, 2GB RAM-mal és 512 MB-os Sapphire (ATI Radeon HD 3450) videokártyával. Most lett feltéve rá az XP is, a videokártya illesztõprogija a lehetõ legfrissebb.

Mi lehet a gond? Pls help!<#sir><#sir><#sir>

CroftManor
Azt nem írta hogy 5össel kéne elõvennem.
A véleményemet meg már leírtam, meg rólad is.

Szerinted nem írta. Sõt, szerinted azt írta, hogy R-el vedd elõ.
Ahm.
Ennek függvényében mégis hogy jellemeznéd az alább írt játékról alkotott véleményed?
CroftManor
És ezt nekem honnan kellett volna tudni, hogy az 5ös gombal kell elõvenni? Ezt nem írta.
Úgyhogy ennyit arról, hogy ki a segghülye.

omg..
mert az 5-ös gombbal kell elõvenni, az R-rel pedig a térképnézetet váltani -_-

CroftManor
Na tudtam, hogy sértegetés lessz belõlle.
Nem arról van szó, hogy segghülye vagyok az angolhoz, egyfolytában azt írta ki, nyomjam meg az R-t a térképhez.
Hát én hiába nyomkodtam, nem történt semmi, csak a fegyvert töltötte újra.

Ha segghülye vagy az angolhoz, és nem érted mit kell csinálni, az nem a játék hibája.
CroftManor
Hali.
Nem akarom lehúzni a játékot, elmondanám pár szóban szerény vélemnyemet:
Hát én nem játszttam az elsõ résszel, de a videók alapján gondoltam jó kis izgis játék lehet ez a FC2. Felraktam a gépre, 10 percig csak dumált hozzám a kocsiban az a néger pasi, lelõttek az afrikai faluban vagy hol, aztán hirtelen átkerültem egy kis szobába, ahol egy pasi magyarázott valamit, azt se tudtam mit kell csinálni, bármerre is indultam, egy idõ után sárgás "köd" kezdett hullámozni a képernyõn és mindíg összeesett... Beleuntam, uninstall...
Hát a grafika meg nem egy Crysis... <#gonosz3>

Jaja, a coop jó lenne..

grebber
Remélem ehhez is lesz majd 1-2 jó mod.
Far Cry hoz sajnos csak 2 értelmeset találtam. Az egyik a Matto mod abból is a 4-es volt az über.A másik pedig a Delta Sector mod bár ez nagyon rövid volt de nagyon szép!
Valami fasza coop mod kéne hozzá hogy haverral lehessen menni ketten!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
hangtompítós shotgun? pff

zorrobomber
áh...viccelsz

KaszaN
ja mostmá énis megtaláltam 😄 de azok a színes emberkék miafenére valók?<#fejvakaras>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

tobias88
igen, azt tudom, de ott se ellenfél, meg ablakban megy

amúgy meglepõdtem rajta, hogy milyen gyorsan behozza, szinte azonnal
KaszaN
Ha bent vagy az editorban akkor egyszerre lenyomod a ctrl+g-t és egy kicsit tölt aztán bedob oda ahol a kamera van.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Mármint e-mail címét
Vagy az ubisoft címéét valaki meg tudja adni?
Valaki le tudja nekem írni a pontos gépigényt? Tehát a támogatott video karik, támogatott procik stb...
köszi szépen!

w77d
de, megnyomod az r betüt amikor a kezedben a térkép...

Tib
Ez a konzol kezelõfelülete. És NPC-k ebben sincsenek... Amit szerintem annak hittél (piros és kék figurák), az teljesen más 😊 és szerepel a PC-s verzióban is <#nyes>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community