Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Csoda ha vitába torkollik? Sztem nem.
Nothing is True, Everything is Permitted
BattleTag: zydar#2910
nem kell ennyeri xa.. telenyomni a forumot
Hát bazmeg ha talán elsõre nem segghülyézed le a másikat, akkor talán még normálisan is megtudtuk volna beszélni.
Mert nem az én hibám, hogy nem írta ki, hogy vedd elõ az 5-össel a térképet.
Ezek a barmok kötöttek belém, hogy én vagyok biztossan a síkhülye
Te idióta, már nem tudok rád mit mondani, ezt magyarázom fél órája hogy nekem scak azt írta ki, hogy Rel változtass a map arányosságán, de ha nem tudom elõvenni a térképet, akkor sokra megyek vele hogy R-el változtatok a map arányosságán....
Ezt a képet nem a játékból szedtem most, hanem innen a fórumról!
Ezt kellett volna kiírnia, de nem írta. Vagyis igazam van!
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen apróság miatt miért kell mindjárt leszarozni a játékot?
Mert ha játszol vele és valami bug miatt, vagy grafikai, játékmenetbeli dolog miatt nem tetszik, az rendben van. De ilyet még nem pipáltam, hogy valaki ezért kiakadjon... no offence
Az R-betûs kiírás nem azt jelenti, hogy azzal vedd elõ a mapot.
A kép az 5-ös kiírásról meg bizonyítja, hogy nincs igazad.
ezt kellett volna kiírnia
Ilyet nekem nem írt ki, ha ezt írta volna, sztetek idetoltam volna a képemet hogy bunkókat hallgassak? Hát biztos nem
Ezt írta ki: nyomj R-t hogy változtass a térkép arányosságán
De elsõre mért nem azt írta, hogy nyomj 5ös a térkép elõvételéhez?
Hát ha ez alapján ítélne emg mindenki mindenkit, már senki nem beszélne senkivel.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Rendesen megsértõdsz, ha ki kell lépni a menübe. Na lol!!
2. sehol nem irta hogy R-el kell elõvenni, és fõleg nem folyamatosan...
De mindegy, lényegtelen, már letöröltem.
Sajnos a fegyverboltban még nem elérhetõ.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Az meg egyenesen lol, hogy szerinted a játék azt mondja, hogy R-el vedd elõ a térképet 😊 De nyugodtan rakj egy screenshotot róla.
a géped pöpec
de jobban mutatna rajta egy vista sok gondot megsporolnál
nekem minden játék stabil a vista alatt
A kézikönyvrõl már nem is beszélve!
9 éves unokaöcsém kijátszott már egy csomó gamet úgy hogy semmit sem tud angolul.
Lenne egy komoly gondom a Far Cry 2-vel. Feltelepítettem, és amikor indítanám a Story Mode-ot és betöltene a pályára, megakad a hang és a gép újraindul.
Ez még a jobbik eset, amíg nem kerestem frissebb illesztõprogramot a videokártyához, addig mindig kékhalál jött be.
A gépet most raktam össze, 2,5 GHz-es C2Duo, 2GB RAM-mal és 512 MB-os Sapphire (ATI Radeon HD 3450) videokártyával. Most lett feltéve rá az XP is, a videokártya illesztõprogija a lehetõ legfrissebb.
Mi lehet a gond? Pls help!<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
A véleményemet meg már leírtam, meg rólad is.
Ahm.
Ennek függvényében mégis hogy jellemeznéd az alább írt játékról alkotott véleményed?
Úgyhogy ennyit arról, hogy ki a segghülye.
Nem arról van szó, hogy segghülye vagyok az angolhoz, egyfolytában azt írta ki, nyomjam meg az R-t a térképhez.
Hát én hiába nyomkodtam, nem történt semmi, csak a fegyvert töltötte újra.
Nem akarom lehúzni a játékot, elmondanám pár szóban szerény vélemnyemet:
Hát én nem játszttam az elsõ résszel, de a videók alapján gondoltam jó kis izgis játék lehet ez a FC2. Felraktam a gépre, 10 percig csak dumált hozzám a kocsiban az a néger pasi, lelõttek az afrikai faluban vagy hol, aztán hirtelen átkerültem egy kis szobába, ahol egy pasi magyarázott valamit, azt se tudtam mit kell csinálni, bármerre is indultam, egy idõ után sárgás "köd" kezdett hullámozni a képernyõn és mindíg összeesett... Beleuntam, uninstall...
Hát a grafika meg nem egy Crysis... <#gonosz3>#gonosz3>
Far Cry hoz sajnos csak 2 értelmeset találtam. Az egyik a Matto mod abból is a 4-es volt az über.A másik pedig a Delta Sector mod bár ez nagyon rövid volt de nagyon szép!
Valami fasza coop mod kéne hozzá hogy haverral lehessen menni ketten!<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
amúgy meglepõdtem rajta, hogy milyen gyorsan behozza, szinte azonnal
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB