Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Máshol meg legalább mindenütt egy kis élet, nem ilyen kihaltság.
De akkor a fegyvereknek is meg mindennek modernebbnek kellene lennie.
Vagy akik kimentek Afrikába, mert ugye voltak, azok mind vakok, vagy rövidlátóak voltak és nem láttak egy élõ állatot se, és ezért ne rakta õk se a játékba?
BattleTag: zydar#2910
Ez lesz az utolsó aztán többet nem postolok a témában.
Már az alábbiakat is írtam, idézem: Sorry, általánosságban írtam, nem kizárólag neki címezve. Benéztem hogy megnézzem mik a vélemények a játékról, esetleg multit nyomnak e valakik... erre azt olvasgassam oldalakon keresztül, hogy kinek hogy fagy a tört verziója....
Ha angol verzót vettél, értelemszerûen NEM JÁR HOZZÁ a magyar nyelv, ergo a buherálásod Warez kategória ha jogi szempontból nézzük. Etikai szempontból nem találok abban kivetnivalót, ha a legálisan megvett angolt akarod magyarítani. De a te eseted az egyedi, nem az a jellemzõ, hogy jogtiszta játékot magyarítanának. Mindössze azért a te postodra bökve válaszoltam, mert te voltál akkor a "hogyan magyarítsak" hozzászólások közt az utolsó.
Valamint piszkosul hidegen hagy, hogy ki milyen régen regelt, én sem hivatkoztam arra hogy x éve vagyok regisztréált, mert álláspontomat tekintve ez indifferens információ.
Egyébként az egész SG játékkal foglalkozó része a fórumának úgy ahogy van törvénysértõ a warez miatt, bármikor bukhat érte az egész lap is, nem tudom hogyan engedhetik meg maguknak egyébként. Olyan warez infok, mint az itt és itt tudod letölteni, eldugott kis fórumokon szoktak szerepelni maximum, itt van egy cég az oldal mögött, amit egy figyelmeztetés után milliókra büntetnek... Bátor társaság 😊 Az utolsó talán azon nagy oldalak közül akik még engedik a warez infpok megjelenését. Csak örülni tudok, hogy nem lakossági használatra szánt szoftverekkel foglalkozom, ilyen mértékû warezolás mellett.
Több post részemrõl nem lesz - ebben a témában....😊
ON
Látom te egy olyan ember vagy aki egy kicsit elhamarkodottan itél.
Még miellõtt leharapnád a fejem képzeld el eredeti angol verzióm van ehhez kellett a magyar nyelv,meg nem is értem miért nekem írtad az én számból soha nem halottad hogy nekem valami nem negy a játékban meg hogy kell megbuherálni.
Én nem vagyok itt öreg motoros még is te viselkedsz úgy mint egy friss reges és körbe anyázol mindenkit mielõtt belenéznél a tükörbe!<#nezze>#nezze>
Ez kb most olyan, mintha 1 filmet már a szereplõk felvezetése után leszarozna valaki. (tehát mikor még az adott múvi el sem kezdõdik)
Ne aggódj vannak ilyen emberek én is ismerek egy kettõt,ha az elsõ 5 percben nem hal meg senki az nem film!
A játékosok is különböznek egyik cimborám csak olyan játékokkal játszik amiben csak a "W" kell nyomni oszt csá,az FC2 rõl két perc után megállapította hogy szar mert "nehogy má én csináljak mindent"( a tutorialokat el sem olvasta) felkelt az ágyból az elején és ment mint a vakkutya!
<#hehe>#hehe>
No a krízissel sincs semmi gond, de ez legalább egységesen szép, illetve nem kell neki atomerõmû.
Másrészt még mindig nem bántam meg hogy megvettem a játékot. Bár mostanában nincs túl sok idõm játszani, de azért igyekszek foglalkozni a témával 😊
Az meg hogy unalmas.. Hát fene tudja, kinek mi. Nekem pl 10x jobban tetszik mint a hasonló gameplay-el rendelkezõ stalker.
De hát ízlések és.
Arra meg végképp nem tudok mit mondani ha valaki már azelõtt uninstallálja, hogy eljut az elsõ jármûig (az kb 10 perc)
Ez nem 1 seious sam aminél 5 perc leforgása alatt el lehet dönteni milyen a játék.
Ez kb most olyan, mintha 1 filmet már a szereplõk felvezetése után leszarozna valaki. (tehát mikor még az adott múvi el sem kezdõdik)
Tegnap átjutottam végre valahára a második pályarészre. Annyit tudok mondani, hogy az állatokból az már rekord ha 4 db együtt szalagdál, általában csak 2-3. És ezzel sem lennék nagyon oda a tervezõk helyében, mert ha "véletlen baleset" folytán elütök egyet, a kocsi meg se rezdül csak megy tovább... Ezt szerintem ellensúlyozza a tûz nagyon szép ábrázolása. Ahogy terjed, az felülmúl minden eddigi effektet.
Ez a játék viccesen egyszerû, ha az ember a megfelelõ fegyverösszeállítással nyomul, bár lehet hogy a közepes szint a kevés, nem tudom.
A lényeg az, hogy ajánlom mindenkinek, mert nagy élmény játszani vele!!!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Dolgozol? Akkor nem nehéz megvenni a játékot, mivel filléres tétel... Na most lehet háborogni hogy "de én minimálbéres vagyok!"... Sajnos sokan azok, ez nem vita tárgya... De! Igen filléres, mert 6-7 ezer forint semmiség a 10-12 ezer forintos játékárak mellett. Meglepõen olcsó, baráti, vagy éppen filléres az ára.
Tudom, erre majd jön az, hogy "De én akkor is xarul keresek a melóhelyen..." Szerintem az egy havi cigi vagy az egy havi buli lóvéja is van ennyi nem?
Nem bulizol? Nem cigizel? Igen, van ilyen is. Akkor az ilyen spórol max 2-3 hónapig és meg tudja venni 6-7 ezerért ezt a játékot... feltéve ha akarja.
És ha valaki azt mondja, hogy munka mellett havi 2000-2500 forintot nem tud félretenni, de van a Far Cry 2 futtatásához elegendõ konfigja, akkor azon jót mosolygok <#nyes>#nyes>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mondom bóklászok egyet. Nagy nehezen eljutottam valaki nyiltabb területre, erre rámtámadnak. Ha kinyírom õket, visszajövet felélednek?
Meg egy nyiltabb területen mondom végre, bámészkodok kicsit, erre vagy 3 db gnú vagy mi árválkodott egymástól jó messzire. Ezen állatok tudtommal csoportokban élnek. De legalább, már láttam állatot. Más nincs benne, csak elvétve 1-2 gnú?
Na meg felraktam a 180.70 -es drivert, ami oly király, hogy 25-30 FPS-el megy a FRAPS szerint, távcsõbe nézve meg 15.
Pedig anno mintha sokkal több lett volna. Mondjuk nem akad, csak furcsa.
aki nem akarja megvenni, mert kell a pénz másra, fikázódjon a "warez topik"-ban.
az erre van, ez meg azoknak, akik fizetnek más munkájáért is.
No one can stop Death!
Ezt a játékot is letöltöttem, elkezdtem vele játszani, majd amikor megláttam milyen hihetetlen komoly game elslattyogtam az árkádba a MM-be és megvettem!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sorry, de tököm kezd telelenni, hogy minden topik arról szól lassan, hogy ezt meg azt a törést, buherát hogyan kell csinálni a nem jogtiszta játékoknál. Gyakorlatilag te meg a hasonszõrûek belõlem, belõlünk éltek. Belõlünk akik kifizetjük a játékot, mert ugye kutya nem fejlesztene semmit az ótvaros kis pctekre, ha mindenki csak a törtet használná.
Személy szerint kikérem magamnak, valamint én nem másolásvédelemmel, hanem vírussal látnám el a programokat, és ha nem jogtisztát használsz, hát megsütögetném a géped hardware-ját. Nem csak neked, hanem az összes warezoló balfasznak szól. Egy rohadt jó játék, MAGYARUL! gyakorlatilag fél áron a hasonló színvonalú játékok átlagárához képest, éd képtelenek vagytok megvenni.
Akinek ez a játék jól fut annak 100 rugó feletti gépe van. Ha 6.5 pizt nem bír kifizetni, az kb. nálam a rongyember kategória. És ezekután nem várnám el egy kiadótól sem, hogy energiát feccöljön bele a lokalizációba, avgy , hogy egyáltalán jelen legyen a magyar piacon.
Tudom, nem leszek népszerû, de mindenki, aki képtelen értékelni azokat a lépéseket, amit a kiadó esetleg tesz az érdekünkben(lokalizál, árat csökkent), és azért anyázik mert a törés nem jól mûködik, hát kapja be. Tövig.
Ha azt látom hogy "elhagyott" egy segítõm az miért van? Egyszer ottermett mikor majd meghaltam, de aztán hogy lerendeztem a környéket beszélni sem tudtam vele, szóval akkor most miért is hagyott el?
Szerencsére, mert ez kinéz valahogy, ráadásul élsimítást is lehet használni.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nothing is True, Everything is Permitted
Ennyi történt össz vissz. Sehol nem volt kocsi szerelés
Nothing is True, Everything is Permitted
Pls segítsetek mert igy elég gáz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
BattleTag: zydar#2910