Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért így is nagyon szikla ez a játék - és remélem, hogy majd fejlesztenek még rajta. Ha más nem, akkor talán a MOD-os arcok...
A fizika tényleg nagyon ott van, a gázpalack-kilövési effektet imádom, a lángszórót pedig le sem tudom tenni 😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battletag: coolpet#2467
Bocsi ha már kérdezték de az miért lehet, hogy a fák meg a bokrok kocka alakúak😄?Very high-ra van rakva de még így is nagyon rossz.HD4670-es kártyám van.
csak ez a két dolog, hogy térkép egyik végérõl a másikra, aztán vissza, közben meg végtelenített ellenõrzõpontok...de én speciel abszolut tudok ezekkel együtt is játszani, de tudom, hogy sokaknak viszont ezek eléggé lerombolták az élményt.
nagy szavak...<#ticking>#ticking><#szomoru2>#szomoru2>
Az viszont gáz, hogy a 92 éves nagyim jobban tud sziklára mászni, mint ez a fickó, akit irányítunk. Hihetetlen szarul oldották meg, hogy képtelen kapaszkodni, csak ugráltatni lehet, ha fölfelé haladnánk. Ez már egy roppant bosszantó hiba.
Mondjuk állandóan, minden éjjel telihold van arrafelé, ez legalább attraktív látvány, fene bánja.
Az viszont idegesítõ, hogy lenyom az ember egy õrhelyet, és 5 perc múlva, visszafelé jövet újra le kell nyomnia õket, mert addigra feltöltõdött az õrség létszáma.
Ezzel a néhány hibával és sutasággal együtt ez minden idõk egyik legjobb FPS játéka.
a vege akarmit csinalok mindig ugyanaz.
Most 100%ra megcsinalom a gamet, minden kazi, fegyo, gyemanttaska, orposzt,egyeb kuldik(haveroktol es a radiotoronytol+fegyveres) es vedett haz meglesz, most kezdtem a bowa seko PartII-t. eddig 154 taskat talaltam meg 😊
szted nekem eredeti van? 😊
de amikor elindotod a gamet, akkor kiir egy linket, valami farcrygame.com/help vagy mi, na oda nezz fel hatha val ra valami solution.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Nappal alszom ejjel gepezem
nekem 2db Kingmax mars 1-1GB 667esek vannak a pcben es nagyon is jol muxenek.
Megegyszr elmondom.
1GB ram melle 1GB-ot vegyel.
nezd meg az elozo tipusat, es vegyel ugyanolyan 1GB-osat.
Ha 667es akkor olyant, ha 800as akkor olyant, ha 1033as akkor meg olyant. Lehetoleg tipusra is feleljen meg. Hidd el a 2GB boven eleg a gamehoz. Ha 2GBot veszel, lassabb lesz a geped, mert nem fogja dualchannelben kezelni.
Es valamit elmondok 😊 Ne jatekok miatt fejlessz gepet, feleslegesnek tartom abba olni a penzt. Ma megveszed a cuccot 80ert(mert teljes platformvaltas kell), majd 3-4 honap mulva meg 40be fog kerulni es teped a hajad 😊 de ha ezel jaccani akarsz akkor a proci melle nyuodtam vagjal bele 1GB ramot, sztem menni fog, igaz lehet hogy max medium grafon szaggatasmentesen, de ott is eszmeletlen szep a game. No para toltsd le (a demot) es probald ki igy milyen.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Memóriából tényleg kell 2GB a játékhoz, aminek párban vásárlását coolpet nagyon is jól látja <#eljen>#eljen> Ha javasolhatom, KIT-et vegyél, amit eleve már párban árulnak (pl. Geil Ultra DDR2 800MHz 2x1GB ~ bruttó 9.200Ft) A 800MHz-es DDR2-t több mint valószínû tudja kezelni az alaplapod, de a nagyobb (pl. 1066MHz) megvásárlása elõtt azért nézd meg az alaplap által támogatott típusokat.
A 2.4-es procid elvben kevés lesz hozzá, hacsak nem magonként érted a 2.4-et <#wink>#wink>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Angol nyelvu.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem 2 magos a procim, darabonkent 2.1 ghz.
Szerintem menne a konfigodon, max kisebb graf beallitaso. Nekem high graf beallitasok mellett akadas nelkul elfut, neked is elfog.
A ram kerdes sztem el fog kelni a 2gb, de mindig szimmetrikusan vasarolj. 2x1GB vagy 2x2GB, igy tu dualchannelben menni, igy lesz gyorsabb. na meg a mukodesi frekire is figyelj, 2 db 800as legyen vagy magasabb.
elõre is köszi
vagy, ha veszek ramot, akkor is xar lesz, mert gyenge a procim???
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
a gépem:2.4 GHz-proci,1GB-Ram,Ati Radeon HD 3650 512MB DDR3-vidikártya
szerintetek menne a játék???
elõre is köszi
És a Vista-t soha sem fogom felrakni pláne ha holnaptól black XP-m lesz,
De ez akkor is furcsa, hogy ennyire nem viszi. És kikérem magamnak a HD4870 egy most kapható egyik legjobb kari, najó ez tulzás, de az már nevetséges hogy nincs is ultramagason csak sziplán nagyon magason 1680x1050 felbontásban nemképes AA-t rakni rá. Egyetlen probléma volt vele ki is írta mert nem volt meg a legújabb catalyst, de azt is megszereztem kicsit jobb lett, de továbbrasem volt méltó, egy 8800GT-n talán még reális. Crysis, Warhead mind 1 röccenés nélkül maximum grafikán mentek és érdekes hogy nem hogy maximumon (azon már elhinném hogy akadozna) de a lelkét a grafikának ráse rakhatom az AA-t és ez furcsa, remélem ha már Black XP-m lesz már mennifog rendesen.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Elakadtam.Van 2 olyan küldetés ahol foglyokat kell kiszabadítani.Az egyik fogoly
a vágóhídon van,a másik a kakasviadalos háznál.Az a gondom,hogy az egyik foglyot sem tudom kiszabadítani,pedig megöltem mindenkit,és nem nyílik ki az ajtó egyik helyen sem.
HELP!!!
Elõre is köszi.
Hát azért ... tényleg van különbség.
A zizegõ sásban/elefántfûben elbújt ellent csak jobben észreveszem a nagyobbikon :-)
És még így is 2 km-rõl lelövi valaki a fülemrõl a pattanást, anélkül, hogy látnám: hol van az illetõ imposztor <#confused>#confused>
Van egy magánhonlapom, a fejedelem.hu ... erre gondoltam.
A gold Ak nagyon precíz, de õszintén szólva jobban kultiválom azt a suttogó :-) géppisztolyt.
Többször lelövök 1-3 ellent, mire rájönnek, hogy mi történt.
A gold AK-t betettem egy dobozba, mert azért természetesen jól jön esetenként.
Egyebkent amit belinkeltem az csak a terkep egyik fele, hianyzik rola az also resz es a central sivatag
valamint nincsenek rajta a gold AK47esek, es a Jackal szalagok lelohelyei sem.
Ha hazaertem feldobom a kepeket, azt belinkelem oket spoilerben.
Coolpet
Így van.
Csak lehetne a csónakon is 360-ban elforgatni a géppistát.
Idõnként ennek hiánya igen veszélyes helyzetet tud teremteni.
Soxor ugrom fejest a nedvességbe, hogy a gaz ellent így ártalmatlanítsam <#violent>#violent>
Most átmentem gyalogosba, és csillagtúrákat teszek egy-egy pihenõhelyrõl kiindulva.
Idõnként felszedve egy küldetést.
Azóta volt már újabb gliders, és a gold AK is meglett.
Most per pillanat ezt a vonalat viszem tovább.
A teljes térkép megvan, a spojlerben közölt címen.
Jelenleg inkább majd apróbb kérdéseim lesznek, engedelmeddel.
<#worship>#worship>
DDR2 800MHz CSX Oc 2x2048Mb (tap utan)
Adamq01:
nekem iylen gepem van:
Monitor: Samsung LCD 2243BW 22" widescreen
Vidkari: Gef 7900GS 256MB
Mem: 2x 1024@667 kingmax mars ram
Alaplap: asus P5B-E
Proci: intel 6400 2.1GHz
Tap: 450W asus
Ezen a konfigon 1680x1050 (LCD-m nativ felbontasa - csak azon szep mer lcd) es high grafikai beallitasokon 25-40 FPS-ig megy a game. Es k@rva szep.
Ahogy nezem a te konfigod piciket jobbacska, bar a vidkarit nemismerem. Ja a vidkarim DX9.1C-s, es 32bites XP-t hasznalok SP3-al, ami kb egy eve lett mar telepitve...
Semmi bajom nincs vele. Szoval szerintem csak az a te problemad, hogy tulsagosan maximalista akarsz lenni. Egyezz ki valami szamodra is emesztheto grafikaval, es jattsz azon. Ennyi a velemenyem.
Ahogy lejjebb elhangzott, nem mindegy mekkora felbontásban futtatod a játékot, azaz mekkora a monitorod, de úgy általában ne akarj mindent maxra tenni, az a csecsemõk jellemzõje. 4870-bõl inkább 1GB-osat kellett volna venni, ha mániád van mindent maxra húzni. Egy percig se hidd egyébként hogy a VGA-d valami brutál kártya, mert ha minden játékot maxon futtatna akkor ki venne mondjuk 4870X2-õt? 😊
A memóriát nem írod mennyi van, abból minimum 2GB legyen, de inkább 4.