Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
atyaég, ez minden eddigi engine-t lealáz! crysis elmehet a sunyiba 😊 a topic alcíme, amit még anno adtam ismét kezd életszerûvé válni! ez valami brutális!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

elég félelmetes tudott lenni a játék egyes részeken, de ez máig a kedvencem.

dante3
Ja az ugrálósakat nem szerettem! Hamar le tudtak csapni.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

De ugrani azt annál inkább. <#whatever>

grebber
Mindeni ugy odavan a szörnyekkel szerintem faszák voltak és még uszni sem tudtak <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Nevem senki
Az a rakétás egy agyrém.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

"Akkor a FC 2-ben nem lesznek szörnyek??!!"

Hál' Istennek...

(azt a rakétásat de rühelltem 😄)

Prince23
Há várjatok má! Akkor a FC 2-ben nem lesznek szörnyek??!! Olyan lesz mint a blood diamond meg a nap könnyei keverve?!

Pretorian
A videók és a képek alapján a látvány és az egész setting leginkább a Blood Diamondra és a Nap Könnyeire emlékeztet. Remélem a hangulat is hasonlóan jó lesz, szerintem egy ilyen polgárháborús/etmikai tisztogatásos fekete-Afrikában játszódó sztori nagyobbat ütne, mint egy újabb terroristás/titkoskísérletes, kliséktõl hemzsegõ történet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nekem inkább csak a dzsungeles részek teccetek, a belsõ környezet elléggé nyomasztó volt, igaz ez is volt a célja 😄
Szerencsére én már elsõ adandó alkalommal (2005 végén) maximális grafikai beállításokkal játszottam (igaz, akkor VGA-n csak élsímítás nélkül), és mivel azelõtt cseréltem eléggé öreg gépemet, a látványtól leesett az állam (a DX9 grafika elég nagy ugrás volt a DX7-hez képest xD).
Remélem, hogy a 2. rész is faxa lesz, bár abban már nem vagyok biztos, hogy a mostani gépen rendesen elfut majd. A Crysis talán.
Egyébként bejön az FC2 afrikai feelingje, a pálmafás szigetvilág a Crysis után már nem ütne akkorát. 😄

MaSzKa
nekem bagyon tetszet a far cry

kár hogy 2-é vált a csapat és lesz far cry 2 és crysis de lehet fasza lesz mind2 és így 2 játékot kapunk

az rész tetszett mikor a fák tetején kellett menekülni a gorillaszerû szörnyek elöl

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

00 Blue 00
van ez így, nem mindenki lehet olyan kreatív. de nyugodj meg, majd a következõ életedben, talán összejön.

00 Blue 00
Far Cry a legjobb<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Prince23
Jövõre😞

AntiHero
<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mikor jelenik meg,
?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

PyRex
sz@rjuk már le a far cry szörnyeit! ebben - szerencsére - nem lesznek és kész! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Prince23
Heh, vidd végig, aztán majrózz. nem minden pálya szól ám a szörnyekrõl😊

MKpowaa
Muszáj lesz neki,remélem képes lesz rá <#mf2>

de vajon ability aláírja-é? 😄

MKpowaa
köszi, számitottam rád :p

MaxPayne
Lehet tudni mikor jön ki a game?
boccs a hülye kérdésekért de nem követtem eddig ezt a topikot.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Shep
Én még ötödjére sem tudtam ugyanúgy megcsinálni, mindig máshogy történtek a dolgok, sõt az elsõ pályán jött olyan heli ami addig sose, valamint a bunkeresen amit a demot is beleszámítva vagy 15x biztos megcsináltam, vártam, hogy jön a két motoros heli (nem tudom mi a neve, de a hl-ben is olyannal jöttek a kommandósok) hát erre nem jött, szóval király még mindig és hdr-el a grafika még mindig üt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Pedig azok adják a játék magják és beletartoznak a story-ba!
Én végigtoltam 3x most tolom 4x-re.Csak már az a baj hogy tudom mi hol ki merre 😄

AntiHero
Ameddig vittem addig nagyon is tetszet. Aztán megláttam az elsõ szörnyt, na mondom ezt minek rakták bele:S?

Azután abba is hagytam. Majd láttam az említet pályát ahol rakétavetõs szörnyek vannak, és itt végleg lemondtam az egészrõl.

Shep
Nem kukacoskodás, csak hülység azt mondani egy játékra, hogy szar ha nem vitted végig, max azt mondhatod, hogy amit láttál belõle az nem tetszett, de amíg nem vitted végig értelmetlen kijelenteni, hogy szar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero
:S jó haggyuk, kukacoskodsz...

Shep
Ja értem, ez az ismerek valakit akinek a nagyapja ismer valakit aki már majdnem látott olyat téma.

AntiHero
Mer olvastam cikket ,meg láttam ahogy haverom játszik egy pályán ott már a szörnyek rakétákat lõttek meg stb.. Mondom jó, jól elkurták...

Shep
Honnan tudod, hogy jobb ha egyszer nem vitted végig?

AntiHero
Én abba is hagytam anno a Far Cryt az elsõ szörnynél. Azóta csak a MATTO modokat vittem túl. Mert azok igenis sokkal jobbak mint az eredeti játék.

Shep
Ja és a bioshock is mekkora foshulladék, hogy darazsak, jég meg ki tudja még micsoda nõ a balkezébõl. Nem? Ennyi erõvel az összes játék szar.

Shep
Haver ez egy játék ez volt a történet, akinek nem tetszett nem játszott vele ennyi. A Diablo is milyen szar játék már mert tûzlabdát lõ a kezébõl, az ótós játékok is milyen szarok, mert túléled ha 200-al belerohansz a falba. Sõt az összes akciójáték is milyen szar, mert nem halsz meg 1 golyótól.

koschwarz
nekem bejött a far cry-ban (egy hete fejeztem be megint) hogy kétféle "harcmodor"-t kellett alkalmazni, egyik a szörnyekre másik a zsoldosokra.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Herold
Nehogy már elhidd, hogy némi kísérletezésbõl szörnyek lesznek! Lett volna egy jó kis real hangulata a játéknak, erre elcseszik ilyen kommersz szarokkal.
Az meg a másik, hogy bugosak voltak. Volt az, amelyik a borotvaszerû karjával suhintott, na egy olyan elõl bemenekültem egy kis szûk szellõzõbe. Ez a szar meg suhintott egyet, ami simán átment a falon meg mindenen és lesebzett.

aláírtam :p

MKpowaa
Aki játszott a farcry multijával és szerette/szereti az assault modját az most szavazzon hogy legyen a fc2-ben is ez a kiváló mod.

itt itt

köszönjük <#vigyor2>

Így van, a Crysisban is a sztori részei az alienek. <#wink>

grebber
Far Cry-ban a szörenyekkel nincs semmi baj kisérleteztek állatokkal és az lett belölük ,ennyi. A story részei nemtom mit van mindeki ugy oda tölük!

Én speciel szeretek szörnyekre vadászni. 😊 Mondjuk a Far Cry szörnyei eléggé idegesítõek voltak.

AntiHero
Én anno ezért hagytam abba a Far Cryt megláttam az elsõ szörnyeket.
Mondom jó kabbe nem doomozni akarok.
Meg nem is Serius Samezni.

Ha ebbõl tényleg kihadják a szörnyeket szerintem meg is fogom vásárolni.

azért mert te félsz tõlük az nem azt jelenti hogy rossz 😛 nekem is teccet 😄
NeoMaN
Nekem is bejött. 😄

Alwares
Meg a Crysis...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Herold
Mi volt abban a jó te szerencsétlen? Azzal baszták el az egészet.

VRSDM
júzerek 99.9%-ának nemjött be a felmérések alapján :] úgyhogy nemlesz :] szifikell ottvan a maradék soksokfps :]

u dont have to listen anybody else but me

Tigristank
Pedig ebben a játékban olyan nem lesz.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MaSzKa
sci fi rész nagyon tetszett a sörnyekkel az 1.részbõl kár lenne kihagyni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

2008 tavaszát mondtak. De szerintem ez korai. Igaz ez lehet május is. 😄