Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
..igaz, legalább ésszel bánnak a poligonokkal a (képek alapján)...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát az indirect light kõkeményen DX10 efekt !

de ez a 2 résznek semmi köze nem lesz az 1 az is biztos (történetre gondolok)

biztos nem kell neki akkora max a fele meg tuti nem lesz d10 grafika

Tigristank
Tetszetõs, csak ne kelljen neki olyan gépigény, mint a Crysisnek...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

grebber
Bullet
*...ezzel a motorral.

Bullet
Ezek a növekekéses videók szerintem csak a játék alatt mûködõ motor lehetõségeit prezentálják. Semmi köze a játékhoz. Azért ezen mutatják be, mert csak ez a játék van eddig ez a motorral.

Prince23
xD ha ennyire növény növekedõs centrikus játék, akkor ne lepõdjünk majd meg azon, h a fõellenségünk egy afrikai majomkenyérfa lesz xD
De amúgy nem értem minek tették bele ezt a növekedés dolgot😛

Tigristank
<#eljen><#eljen><#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

VRSDM
szimplán örülhetünk hogy tud ilyet is,

de nem kéne csak a fákra leszûkíteni, pl. az aljnövényzet, fûk, bokrok, cserjék, gazok mivanmégottasivatagba 😄 szóval leég a híres tûzeffekt után akkor a játék végig egy nagy feketeséget akarunk ott látni? én nem... szépen lassan visszanõ az.

a fák is szép lassan hát pech ez van.

másrészt engem nem zavarna ha a fák picit gyorsítva nõnének, úgyértem hogy sosem látnék egy egész fát felnõni, de akár látnám hogy heh ez a játék elején még picike volt, most már nagyobb pár ággal.

ja meg minek ragadunk le ilyenen? 😄 amekkora terület lesz ahogy néztem 😛 azt se tudjuk majd merre hány méter, nem hogy ott mekkora volt a fa 😄

szóval jó lesz ez, örüljünk hogy tudja, hátha valami valóban 5letes készül belõle a végén.

u dont have to listen anybody else but me

Tigristank
Szóval a legjobb megoldás az lenne, ha 1 erdõírtás után kidõlt fák maradnának, meg leégett fû a lángszóró hatására, de ilyen úgyse lesz. 😞

Tigristank
Persze hogy hülyeség, de attól még mindig jobb, mintha rögtön kinõ valami (persze ilyen nem lesz) és legalább látom, hogyha a törzsek megmaradtak, akkor jártam azon a területen. Mellesleg ha a realitásnál tartunk, akkor az is nagyon "reális", ahogy a szél fújja a nagyobbnál nagyobb faágakat, de az emberünk meg könnyedén talpon marad... 😄DD

PyRex
ez hülyeség... gondolkozz már. ha 10 év múlva mész vissza, akkor lehetne egy ilyen kisebb fa. a játék idõtartama nem évtizedeket fog felölelni valószínû...

a másik dolog meg: ha ledarálsz egy fát és a törzse marad csak, soha a büdös életbe nem fog így visszanõni lol, minimum göcsörtök kellenének (realitás rulz) 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Rage47
sztem lesz benne minigame, ahol növényt kell gondozni 😄
dante3
Húsevõ?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kirol
Na anno valaki ki kérdezte a szörnyek helyett mi lezs akkor a játékban.
Hát most kiderült: Mutáns, hipergyorsan regenerálódó növények ellen kell majd harcolni!

lac coo
Ugyan nem tudhatom hogyan mûködik ez a növény fejlõdés, de pálya építésnél komoly haszna lehet.....Fiatal vegetáció vagy jó kis susnyás egy csúszkával ....

Tigristank
Ugyanakkor ha belegondolunk, akkor nem biztos, hogy rossz ötlet ez a növénynövekedés, persze csak akkor, ha nem ilyen gyorsan történik.
Pl. gépfegyverrel lekaszáljuk a fákat egy bizonyos területen, majd továbbhaladunk. Általános esetben (mint pl. a GTA-kban), amikor legközelebb arra megyünk, nyoma sincs annak, hogy ott jártunk, míg itt lehet, hogy pl. kis cserjéket látunk majd, mégkésõbb pedig kisebb fákat stb. Ez esetben pedig nem is tûnik olyan rossz megoldásnak. 😊

Igen, egyértelmûen azokból kéne kiindulniuk. Azokban nagyon nagy fantázia van. Valszeg a megjelenéshez közeledve jönnek is majd ilyen terjedõ tüzes videók.

PyRex
ja ez nem, de a környezeti hatások (szél, tûz, füst, stb) azok iszonyat durvák és értelmük is van 😊

Valszeg igen, nyilván Ubisoft is szeretne kialakítani valami olyasmi hype-ot FC2 körül, mint ami Crysis körül volt/még most is van(?). Mindenesetre ez a növénynövekedés videó nem hiszem, hogy jó kezdõ lépés. 😄D

PyRex
Egyébként az a durva, hogy anno, amikor a topicot nyitottam, még közel sem volt FC2, de az alcím most is megállja a helyét 😊

PyRex
de komolyan ezen filózok, hogy ennek a videónak mi értelme volt? erõfitogtatás a cryteknek, hogy bibibíí a mi endzsinünk ezt is tudja (bár kurvára semmi eértelme) ? 😊

Kizártnak tartom, hogy ilyen lesz benne, de annyira feleslegesnek tûnik egyelõre ez a növénynövekedés, hogy nincs jobb ötletem. 😄

PyRex
háát, remélem nem lesz benne ilyen. meg azért ennyire lassító cucc? pár másodperc alatt eltelik 20 év? 😊 ez akkor inkább gyorsító cucc 😊

PyRex
pff lol

Scottt
Hát ezt csak valamennyire értem..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Füves srác gondolja szív egy spanglit, kimegy az erkélyre, leül, rágyújt a jointra, egyszercsak elhúz keresztbe az égen egy hatalmas tûzgólyó. Srácnak nagyon tetszik, rágyújt még egyre. Megint elhúz elõtte egy tûzgolyó. Rágyújt még egyre, hátha lesz most valami jobb is, de megint csak egy hatalmas tûzgolyó repül el elõtte. Megunja és inkább visszamegy a lakásba, anyja pedig megkérdezi:
- Hát te meg hol voltál?
- Kint az erkélyen.
- Három napig???

:p

Én arra gondoltam, h ahogyan farcry-ban is beadtak Jacknek vmi szérumot, lehet itt is fog kapni vmi lassító hatású cuccot. 😄😄

grebber
Ezzel az a gond hogy akik ott dolgoznak akiknek ezlenne a dolga hogy jó ötleteket találjanak ki énszerintem értelmi fogyatékosok.Mert nekünk mezei usereknek több ötletünk van pedig mi ezért pénzt se kapunk.
És simán megvalosítható lenne amiket kitalálunk.

Dehát õk sose azt nézik nekünk akik megveszi a szarjaikat mi a jó csak azt nézik mennyi millió dollárt fog hozni.

Next PC upgrade: 2022

PyRex
szerintem az editorban is felesleges ez. nem tudom, hogy egyáltalán hol lehetne használni, csak valéami scifijátékban, ahol mittudoömén jonnek az élienek (kikmások lol) és ilyen növény növesztõ szérumot dobnak mondjuk a városra ami dzsungellé válik.. hmm, nem is rossz ötlet. Milyen durva lenne toronyházak belsejében kommandózni de úgy hogy teli van növényzettel és a falakat néhol szétrepesztették a fák... 😊))

grebber
De feleslegesen mit demóznak mégha értelmes dolgokat mutogatnának!

Valószinüleg az editor-ját demózták, elég fura lenne a játékban percek alatt felnövõ fák, meg kilövöd azt visszanõ, elég lol lenne 😊

PyRex
ja kb...

grebber
Ezeka videók feleslegesek szerintem meg ha lesz ilyen a játékban akkor nagyon gáz!

VRSDM
ööö nem 😄

És nem azt kaptad? 😊

VRSDM
a hype-al nincs baj, sõõt ha jó akkor még élvezem is, mert engem is felcsigáz (hülyekocka 😄), de ha utána nem azt kapom amit ígértek na akkor van a gond :]

PyRex
jah hát ez is igaz 😊

minden esetre ennek a játéknak (számomra) lesz hangulata, ellentétben a crysis-szal, ami nem rossz de valahogy túl nagy volt körülötte a hype...

VRSDM
de mondjuk egy rpg-be, ahol mondjuk éveken át játszhatsz hogy elérd a kívánt fejlõdési szinten, hogy bebarangold az egész világot, és végigjátsz minden küldetést, jó értem hogy itt mire gondolsz, de egy olyanba már látnám értelmét... :]
pl. veszek egy telket, elszóróm szép virágmagvakkal, vagy veszek kis fákat, és mire megöregszem az egész palotámat, egy hatalmas erdõ nõtte be, engem jó érzéssel töltene el... 😊

és ami még mindig, vicces, eddig semmi olyan nem volt a videókban, amit dx9-be ne lehetne megoldani, de azért eröltessük csak azt a tizet 😄

csodálatos 😊

PyRex
ez mindent büntet... csak kár, hogy a növények növekedésének nincs értelme. ugye míg egy fa a valóságban megnõ ekkorára, az több év(tized), gondolom a játék nem ilyen idõintervallumot fog feldolgozni, szóval nem tudom hová tenni ezt az egészet, de mindenesetre techdemo-nak büntetõs 😊

dante3
Új videók!
Link
Link
Link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

emberek talán? -.-

Prince23
Hát akkor meg mik lesznek benne? III. világháború? xD

Herold
Hála a jó istennek. <#buck>

kirol
Most olvasom, hogy a Far Cry 2-ben nem lesznek szörnyek.
Végre valami jó hír!<#worship>

PyRex
szerintem a legjobban 2db 8800gt 512MB-os éri meg sli-ben 😄 hülyére verheti a 8800gtx 768mb-osat 😊

grebber
Majd a következõ nv és ati kártyák már tudják futtatni 30 fps fölött is very highon.Legalábbis bizom benne bár 120 alatt nem igen lesz olyan kártya ezért nekem nem fog ez a variáció bejönni.
De nemértem hogyha egy 8800GT-t tudnak 60-65 ért árulni akkor miért nem csinálnak picivel jobbat ami ütné 8800GTX-et mondjuk 80-90 ezer között nem sok mindent kéne rajta változtatni ha 256bitel így hasit!

dante3
Te tudod, nekem nem lesz zsém az új NV csúcskategóriás kártyára, ami sztem 130 alatt nem igen lesz!