9022
Far Cry 2
-
#2103 ugyan így nézett ki a crysis gép csak más festéssel -
#2102 Igen! -
#2101 Eddig meg sem fordult a fejemben hogy megveszem a gamet mert 9990-re számítottam,de az az ár elég baráti szal megveszem eredetibe a magyar feliratosat.
-
#2100 Asszem ja -
#2099 De okt előbb van mint nov. -
#2098 És ez az "Internetes engedményes ár:6 290 Ft" dolog akkor is érvényes ha én neten előrendelem de viszont személyesen a boltban veszem át? -
#2097 Igen, ha minden igaz igen.
CDG:
Fontos tudni:A játék beérkezése október végén vagy novemberben várható. Magyar feliratos változat készül a játékból, de lehetséges, hogy érkezik angol is belőle előtte. Bolti normál ár internetes rendelés nélkül: 6990 Ft. -
#2096 Na , most nem a kérdésre válaszoltam , szóval: Igen , de az csak később jön! (nov vége - okt eleje) -
#2095 Lehet hogy érkezik az angol verzió előtte (21.e után pár nappal gondolom) , a magyar verzió előtt , ami nov vége - okt elején jön nekik. -
#2094 Most akkor ami kapható lesz az alapból magyar feliratos lesz ?? -
#2093 Én is ma néztem , nagyot csodálkoztam! Olyan 10-12 re min. számítottam ilyen kaliberű játéknál ...
De ahogy nézem a Crysis Warhead beindíotta ezt a "magyaroknaknincspénzükocsójátékotnekikésakkormegisveszik" lázat (Bia 3 is 6.3k)
Meg is rendeltem...
(az viszont kár, hogy csak később jön ) -
#2092 Nagyon kedvező az ára. -
#2091 FC2 elővétel: 6290 Ft!
"Fontos tudni:A játék beérkezése október végén vagy novemberben várható. Magyar feliratos változat készül a játékból, de lehetséges, hogy érkezik angol is belőle előtte..."
forrás: cdgalaxis.hu
-
#2090 Amúgy grat az előkelő 3. helyhez a fansite listában
-
#2089 Ma van október 9, nem?
Valószínűleg ITT lesz, per pill még továbbdob az Ubi oldalra ;) -
#2088 holnaptól :) -
#2087 Mától lehet játszani a webes "Jackal Hunt" játékkal :D Pontos időpontot még nem tudok, jelenleg még nem elérhető!
Képek
LINK! -
#2086 De nem csak az állatok miatt mentek afrikába -
#2085 meg állatkert is létezik már egy ideje sok féle lakóval. :)
ezt a kéz töréses dolgot nem igen értem a multiban. míg visszatöri 5x fejbe lövik majd az illetőt. -
#2084 Gondoltam mar ezen tuljuottak manapsag a fejlesztok, ha masert nem esszeru sporolas miatt, hogy nem kuldenek ki egy teljes brigadot mikrofonnal rohangalni afrikaba, hogy rogzitsek a helyi allatvilag hangjait, hanem neten rendelnek tizezerert egy afrika hangjai cimu hang cd-t. Tevedtem. Mindenre van penz. Igy tenyleg fel lehet tornaszni egekig a koltsegeket feleslegesen.
De ha csak hatra ment volna az udvarba a mikrofonos emberke felvenni a szomszed asszony bolond csirkeje hangjat, a jatekosok 90 % -a mindenfele hang manipulalas elott se lett volna kepes megkulonboztetni, hogy ez egy csirke, vagy egy gazella hangja...
Vajon a jurassic park keszitesekor hanyszor utaztak korbe a foldet, t-rexet keresve, mig rajottek, a csirke hangja is megteszi...
-
#2083 Most már megy!! Visszavonom amit az előbb mondtam -
#2082 Oké!! Eddig nem írt ki semmit csak hogy megszakadt a kapcsolat, most már azt írja hogy critical error Nincs kapcsolat MySQL...
Remélem az adatok nem szálltak el -
#2081 Most valóban nem megy! Frissítés van vagy elszállt az adatbázis az oldal alól :(
szerk: most perpill megy ;)
szerk2: megint nem :(
ERGO: próbáljad később :D -
#2080 Ti be tudtok menni az FC2.hu-ra?
Mert nekem minden oldalt behoz csak azt nem -
#2079 Multiplayer trailer -
#2078 *(576 és galaxis kizárva, 12, 13 ezer körüli árak vannak sok heylen, de még nem láttam sehol se előrendelést) -
#2077 Nem tudjátok hol lehet előrendelni X360ra? -
#2076 Pont ezen agyaltam most... -
#2075 Járművek -
#2074 Várjuk
Más: Esetleg nincs arról infód, honnan lehetne majd letölteni? Mert a steam, ubistore, direct2drive oldalakon csak USA/Canada/Mexico lehet megvenni Ha valóban nem lehet tölteni (értelmét ugyan nem látom) akkor muszály leszek megrendelni a fadobozt Ha már fadoboz: nemtod nálunk meg lehet majd venni vagy muszály lesz külföldről megrendelni ? -
#2073 Én a megjelenés előtti napokat diafilmnézéssel fogom tölteni... szoktatom magam a játékhoz. -
#2072 Terepgyakorlat -
#2071 Hát ha amit mondtál igaz akkor lehet hogy már toljuk amikor mondani fogod -
#2070 Meg van a nagyon is jó oka, hogy miért nem mondta eddig senki...
Pár nappal a hivatalos megjelenés előtt szerintem én is fogok érdekeseket mondani De sajnos addig -
#2069 Azért engem picit zavar, hogy még nem mondták : GOLD! Pedig itt lenne az ideje, ha két hét múlva a polcokon akarják látni a játékot.... -
#2068 Már nem bírom ki a megjelenésig (hála az égnek csak 15 nap) -
#2067 Új gameplay videó! -
#2066 Ajánlom is! -
#2065 Ja. -
#2064 xboxról van szó.