9022
Far Cry 2
-
#4486 kb.10 másodperc...na itt jön elö a (4GB) DDR3 elönye.... -
#4485 A térképet meg lehet valahogy nézni egészében, játék közben ? -
#4484 a beta -alatt a far cry-hoz kiadott 8.10 hotfix-re gondoltal? -
#4483 sziasztok nalam lefagy felorankent ,nemtudom... alaplap driver ill. hankartya driver erdemes lenne frissiteni?
valakinek van problemaja a catalyst 8.10 hotfix-el? -
Cat 02 #4482 alt+enter talán. -
#4481 srácok,hogy lehet megoldani hogy ne ablakban fusson a game? tegnap még ment normál,most meg indítom és ablakban fut:S -
Rodman6 #4480 Fel kell rakni a legújabb nforce alaplap drivert(legfontosabb), legújabb videókártyadrivert (a béta nem jó) alaplapi hangot jó használni a másikat letiltani, minden windóz frissítést letölteni és fut mint a nyúl. Nekem elhihetitek mert 2 napja ezzel szórakoztam. -
#4479 jár már vki ott h a pálya másik felén egy városba el kell mennie egy dokihoz, majd ki kell jutni a városból? 1folytába jönnek az ellenek, kib. nehéz, vkinek sikerült megcsinálnia? -
#4478 15 perc azért nagyon sok.
Nekem 20 másodperc 2 gb-tal, úgyhogy ott valami más gond (is) lesz.
Olyan gondja már másnak is volt hogy csak forgott a jel és nem csinált semmit.
A warez topikban írtak róla, elvileg ha letiltod a hangot úgy megy, de úgy meg mi értelme... -
#4477 SEGÍTSETEK MÁR PLEASE!!!Ott járok h elfogyott a gyógyszerem és a papbácsi adott egy olyan küldetést h vmit elvileg megkell feújni.Le kel menni a map jobb alsó sarkába egy házhoz.Van pár fegyveres egy kocsis,azokat kinírom,megyek a házhoz de nem lehet bemenni,nem jelenik meg a kéz az ajtóknál.Bármit csinálok nem tudok tovább jutni és a GPS folyamatosan azt a helyet jelöli.(A háznál van vmi busz rom,pár sír és egy buggy) -
#4476 Az nagyon kevés memória, itt sokkal nagyobb a terep mint a crysisban. Nekem úgy 15-20 másodpercet tölt, két gigával. -
#4475 szevasztok
nektek is sokat tölt?
én már 4ed órája várok hogy betöltsön de még mindig tölt,nem fagyott le mert forog az a jel ott fönt
756 ramom van de attól nem kéne ilyen lassan betölteni
a Crysis tök hamar bejött -
#4474 Köszi megnézem! Játszani meg mindig éjszaka játszom, este 10 után -
#4473 Ha lennének civilek a sok Iq bajnok azokra is lőne, aztán szidná az Mi-t. hogy milyen hülye, még csak vissza se lő. :D De tényleg nem ártott volna pár civil.
Kicsit megakadtam, kéne gyógyszert szereznem, fel is vettem egy ilyen szokásos "papírt leszállítok - gyógyszert kapok" küldetést a dokitól. Odamegyek a házhoz, levadászom az ellenségeket és nem enged bemenni. Próbáltam vagy hatszor nekifutni újra a küldetésnek. Abba a házba kell bemenni, mert nincs más a környéken (egy tó keleti oldalán fekszik). Próbáltam nappal menni, éjjel, hajnalban, de semmi. Ilyenkor mi van?
-
#4472 "Mellesleg nekem semmilyen tűzfalam nincs és sose szopok be vírust , nem kell minden szart megnyitni és kész."
Én is így vagyok. Felesleges a tűzfal, csak lassítja a gépet. -
#4471 Egyszerűen szedd ki a Far Cry 2 t a tiltásból , hogy ne figyeljen rá ! Azért mondtam az uninstallt , mert lusta vagyok mindenkinek elmagyarázni , hogy hogykell... Mert énis játszani akartam nempedig 30 embernek magyarázni
Amúgy ha addig kiszeded míg játszol és utána visszateszed , akkor nem fenyeget semmilyen veszély. Mellesleg nekem semmilyen tűzfalam nincs és sose szopok be vírust , nem kell minden szart megnyitni és kész. -
#4470 Ja értem, szóval még nem járok ott.
Most csinálok pár főküldetést is, hogy haladjak.
Normál nehézségen játszom, de néha fél tár is kell egy emberbe, elég jól bírják...
(Ezért is szoktam mindig mesterlövész fegyvert vinni) -
#4469 Van erről a hamachiról valami teszt valahol? Ahol mondjuk biztonsági szempontból is tesztelték? Mert az tuti hogy nem fogom FULLra kinyitni a tűzfalat miatta -
#4468 Pontosan , a paphoz kell menni! Azthiszem olyan 16% nál kapsz olyan küldetést , egy ilyen kéz lesz a jele Pala közepén. -
#4467 Csak az a baj, hogy a fele nem tetszik vélemény abból adódik, hogy nem értik miért támadnak/nem támadnak rá szitukat
Akinek meg nem tetszik a sok ellenőrzőpont, utazzon busszal -
#4466 Sziasztok!
Megmondaná valaki hogy merre találom az "Underground" küldetéseket?
Tudom hogy valami paphoz kell menni, és ott kapok gyógyszereket is.
Most 12%-nál járok, és nagyon tetszik a játék :) -
Eddig ahogy nézem majdnem fele/fele a tetszik/nem tetszik arány... ez van elcseszték...
Első részt 2x (lehe 3x) játszottam le, nagyobb élmény volt -
#4464 "Akinek meg nem tetszik, az uninstall, viszlát a topictól és várja Jézuskával a nídforszpid száztizenegyet meg a kálofduti negyvenet"
Szerintem a fórum pont erre való ,hogy mindenki elmondja a véleményét a játékról akkor is ha az negatív vélemény. Neked tetszik másnak nem ,de azért ha olyan tökély lenne a játék mint ahogy te azt írod ,nem lennének tele a külföldi fórumok is hasonló negatív észrevételekkel. Az SG-mindíg is erről szólt , amíg kulturáltan mondja el mindenki a véleményét addig ne mond meg ,hogy ki mivel játszon és melyik topicot látogassa.
-
De igazábol azon voltam kiakadva , hogy nem írta ki , hogy mivel és hogy ki ölt meg... Biztosan nagyon elbújtál és nem értek el az UBI műholdjai -
Cat 02 #4462 Tegnap game fasza volt, Brenyo-t mindig 1 lövéssel öltem sniperrel, ő meg nem tudta mi van xD -
Nesztea #4461 a tegnapi gém nagyon jó volt, szépek voltak a csipás lövéseid brenyo, am spyker voltam tegnap ^^ megismételhetnénk valamikor.. -
zeoos #4460 Azt sem kellene ám elfelejteni egy játék lefikázásánál, hogy ha egyszer egy készítő azt mondaná: "egye-bassza összerakok én egy full extra, minden újdonságot felvonultató gamét, most megmutatom a játékostársadalomnak, hogy mire képes a mai technika (!?)
Hááááát? .... sokan nem tudnák annyira lebutítani a beállítást, hogy akár egy röccenés is megjelenjen a képernyőjén .... olyan silány vasakon nyomja a többség! -
#4459 Eredetivel is lehet Hamachizni!
Amúgy én is meg fogom venni , de ettől független legtöbbször hamachin fogom tolni , szervezett , összeszokott bandával ! Annál jobb nincs....
alex88 : Gyere fel hamachira és ha megvagyunk elegen akkor. Tegnap se jöttek 6 kor , csak úgy bekászálódtak páran 7-8 fele , de ettől függetlenül nagyon jót játszottunk! -
Borg #4458 Nem is ez a rossz benne, mert ok hogy már káosz van, de hogy ennyire kihalt legyen az egész... ez egy szar ötlet volt, hogy nincsenek civilek sehol, nincs közlekedés, nincsenek a földeken dolgozó emberek, állatot terelgetők... és nincs annyi vadállat sem, mint amennyi lehetne.
A játék kb olyan, mint ha a GTA-ban a városban nem lakna senki, csak üres utcákon lehet hajtani, ráadásul minden kereszteződésben van egy rendőrautó egy felfegyverzett squad egységgel... ja és ha 50méterrel elhagyod a kereszteződést, akkor respawnolnak.
Kb ugyanilyen, 3 napos játék lenne. Most vagyok 8%-nál, és véresen unalmas az egész. Az elején amíg felfedezgettem még jó volt, de most hogy már majdnem mindenhol jártam, ennyi... -
zeoos #4456 Héééé skacok ... ejnye bejnye! Ti már játszotok? Ahha (!?) szóval titeket láttalak a múltkor Ferihegyen a NewYork-i gép érkezése után?
Idehaza (hivatalosan) még meg sem jelent a játék, a fórumon pedig már a négyezredik hozzászóláson is túl van a társaság ... helyes!
Amúgy ne essetek abba a hibába, hogy a játékot/-kat összehasonlítjátok. Semmi értelme egyiket fikázni a másik javára, hisz más a kiadó, más megoldásokkal és más "nagyfejűek" készítik őket.
Nekem is van kedvencem amihez egyes game lejátszása után visszatérek ... de hát lejátszom az újdonságokat és ez a lényeg. Persze jó lenne, ha valaki/-k kompetens ember/-ek elolvasnák az összes játékfórumot és ennek alapján csinálnának egy tökéletes game-t (ebből is egy kicsit, abból is egy csöppet), de jobb híján örüljünk, hogy folyamatos a fejlődés, hogy mindig örülhetünk valami forradalminak és már rég a fiókba rakhattuk a tetriszeinket
Tökéletességközeli játékot még nem sikerült alkotni, hiszen a mai technikai keretek között valami mindig a másik rovására megy:
-ha jó a grafika, blődli a történet,
-ha fasza a játékélmény, silányok a karakterek,
-ha elájulsz a hangulattól ... valami biztos megsínyli a kárát
..... egyelőre itt tartunk, de bízhatunk a töretlen fejlődésben, mint ahogy Némó-kapitány kitalálása óta ma már atom-tengeralatjáróval kavirnyáznak összevissza a szerencsések
FarCry2: nagyon jó játék ... hangulatos, élvezetes, tele van jobbnál-jobb megoldásokkal ... mászkáljatok, lövöldözzetek, élvezzétek a hangulatot és néha ücsörögjetek ki egy szirt szélére és csodáljátok Afrika tájait. -
#4455 ettol fuggetlen nagyon elvezem es komolyan nagyon jo jatekot hoztak ossze! -
#4454 bizony számomra egyedüli nagy hátránya a ellen ujratermelődés, rengetegszer leirtottam már azt a folyoparti meredek szikla tetejen levo villat, es megyek arra es ujra es ujra ottvannak, ertem en hogy ujra jonnek be katonak, es elfoglaljak ujra, de legalabb egy kis reszen ha elvezhetnem a ven katonat, olyan rambo szazmillios erzesre gondolok, csonakba be, es elvezni ahogy suhanok a vizen, ahogy bognek a majmok stb. nem arra ugyelni hogy hol van a legkozelebbi helyorseg. amit persze mar ezerszer kivegeztem.
ha lehetne a "sajat bekes" teruletemet novelni az lenne az igazi, folyamatosan tisztitani meg a rosszfiuktol a dzsnugelt. -
#4453 Majd akkor szóljatok ha eredetivel multiztok, mert én nem telepítek a gépemre "hamacsacsit" -
#4452 A Crysishoz képest ez a vélemény felér egy 110%-os értékeléssel -
#4451 Ez igaz.... Nincs tökéletes játék!
Mindenesetre nekem tetszik , igaz kicsit hiányos a single , de a multija nagyon ottvan!!! -
chooselee #4450 Lehetett volna terjeszkedős játékmenet, hogy legyen valami sikerélmény,nem csak a küldetések egymásutánja és semmi látszata. :D
De a motor kifogástalan szerintem,gyönyörű grafika, jól optimalizált, a fizika pöpec.(Robánásokat rohadtul élvezem amikor pereg a falevél és mozognak a fák,por épületdarabok a levegőben.)Szerintem a tűz is nagyon jó, életszerű. -
Cat 02 #4449 Pedig korrekt :)
Egyébként tényéleg jó lenne ha lehetne csatlakozni 1ik félhez. Mert én pl az afrika jelűekhez akarok, de azok most nem adnak questet :S -
#4448 Vadállat van benne, vagy csak jámbor legelésző jószágok?:D -
zeoos #4447 az "Oazis" előtti sivatagban van sok állat ... én is lerodeóztam egy csomót (szegények) ... de amúgy nyílt területen találhatsz sok békésen legelésző élőlényt (Leo-t még én sem láttam, pedig nagyon hiányzik kiterítve az ágyam elől) -
Borg #4446 Béna magyarázatot könnyebb kitalálni, mint rendesen megcsinálni a játékot...