105
JAVA játékok elindítása PC-n
-
szemibor #65 Akkor nézd meg a félbehagyottat: www.szemiboy.fw.hu
Elég gagyi lett! -
Shadow_THH #64 .... tényleg
miért cikiznélek? :D -
szemibor #63 Letöltöttem de ezt írja ki: "ActiveX component can't create object" - ezzel most mit kezdjek? -
szemibor #62 Most tényleg vagy csak cikizésből érdekelne a honlapom !? -
szemibor #61 Kössz! -
Shadow_THH #60 nokia.com-nál mondjuk megnézed az infókat a telódról :) és ha esetleg a játék neve mellé oda lett irva, hogy mire készül akkor elég ha eszedbe jut, hogy kompatibilis-e vele
az oldalad majd érdekel -
skristof #59 JADMaker -
szemibor #58 Melyik az a progi amely .jar fájlhoz .jad fájlt készít? -
szemibor #57 Honnan tudom megállapítani azt hogy a 3220-omra jó-e a játék, annélkül hogy feltelepíteném(telefonra) ?
Ui.: Már van egy tucat javajátékom már csak meg kell csinálnom a honlapot! És tök ingyenes lessz! -
szemibor #56 Akkor csak annyit mondjatok meg hogy 3220-hoz SERIES hányas játékok kellenek? -
Shadow_THH #55 lol -
szemibor #54 Ingyenes honlapokat mondjatok léci mert szeretnék csinálni egy csak Teló játékok honlapot! De mindenhol csak pénzért lehet játékot szerválni! -
zs0ltee17 #53 Jah a jad-ot kezdtem el leszedni!
És el is kezdi leszedni, de marad 0%-on!
És ne tudsz olyan oldalt ahonnan c383-ös játékokat tudnék leszedni? -
Shadow_THH #52 igen az valószinü, bár akkor is le kellett volna hogy töltse. a jad filet kezd el tölteni ne a jar-t mert anélkül a telód tuti nem ismeri fel. -
zs0ltee17 #51 Én is úgy csináltam ahogy még régebben mondtátok!
Csináltam magamnak egy szervert és arra másoltam fel a játékokat, de nem müxik! Kiírja a telóm hogy letöltés és marad 0% és nem növekszik!
Szerintem az lehet hogy nem c385-re való java játékot töltöttem a telómra nem? -
Shadow_THH #50 http://games.kifejezetten.hu/c385
egyébként googlet vagy dc-t próbáltál már? sokat segít... -
zs0ltee17 #49 Valaki mondjom nekem olyan oldalt amin kifejezetten csak c385-re vannak java játékok!
-
skristof #48 amint látod igen -
zs0ltee17 #47 SEGÍTSEN VALAKI NEKEM!
MŰKÖDIK MÉG EZ A FÓRUM? -
zs0ltee17 #46 SEGÍTSÉG! -
Shadow_THH #45 nincs mit mobilos dolgokban nyugodtan kérdezhettek :) -
#44 JAD Wizard ugyanaz sztem. Legalábbis az is csak egy ablak az egész és drag&drop. :) -
skristof #43 JADMaker-t ajánlom... drag&drop módszerrel dolgozik, überlámák is tudják használni :) -
#42 Ez az! Van egy JAD wizard progi és egy ugyanolyan nevű .jad-ot kell feltenni a jar mellé és azt kell beírni és simán működik!
Kösz szépen! -
#41 Aha, hát erről a jad dologról még nem hallopttam de akkor utánanézek ennek is.
A memória kicsi probléma meg alapban egy hülyeség, mert hogy egy 132kbyte-os játéknak, hogy ne legyen elég 2.8 mega tárhely amikor még egy java cuccot nem töltöttem le az vicc.
Amikor először kiírta ezt utána töröltem az összes wav csengőhangot és lett majdnem 3 mega szabad hely, nehogy már ne legyen elég neki. -
Shadow_THH #40 nem... a játékok általában egyben vannak a jar és a jar fileban (pl egy zipben mappában találhatod meg), a jad file kicsi és csak a jar fileról, illetve annak letöltési módjáról stb tartalmaz adatokat. Néhány telefon csak ezzel tud telepiteni, van erre progi ami csinál jad filet ha hiányzik a jar mellé. De ha böngészőben ott a jad akkor azt töltsd le, aztán amikor elindul ujra el kezd tölteni mert akkor kezdi el szedni a játékot. A memória túl kicsit meg nem hiszem hogy túlságosan boncolgatni kéne :) asszem másfél mega a full kapacitása a telódnak törölj le pár képet stb de azt hiszem a nem telepitett hibás fileokat magától törli, ugyhogy azzal nem kell foglalkozni -
#39 Áhh, megpróbáltam egy tonna játékot innen wap: http://teswap.uw.hu/index.wml (akit érdekel nézze meg, 900 játék van fent igyen) és még mindig csak két üzenet volt, hogy a telefon memóriakapacitáse kicsi a játéknak vagy nem támogatott tartalomtípus.
A telefonnak elvileg a T610-es játékokat simán kéne futtatnia ennek ellenére ezeknél is nem támogatott tartalomtípus.
Ezt a .jad file-ot mire értetted? A jar-t nevezzem át jad-ra és úgy tegyem fel? -
Shadow_THH #38 2 fajta megoldás van:
az egyik, hogy a jad filera kéne hivatkoznod (tehát rakd fel a worms.jar és worms.jad filetegymás mellé és a böngésződbe a telefonon a jad-ot ird be)
a másik pedig, hogy nem kompatibilis a telefonod, mert vagy túl régi, vagy túl új neki a játék. Attól még hogy sony ericcson játékokat futtatni tudja, az még nem jelenti azt, hogy minden ilyen telefon minden ilyen játékot futtatni kell hogy tudjon!
Apropó: a worms egy szar :) -
#37 Ja a telefonnak simán futtatnia kellene a SonyEriccson játékokat. -
#36 Na még midig nem teljes a boldogságom.
Szóval leteszteltem pár játékot és 5 darabot felraktam egy freeweb-es tárhelyre, mondván majd beírom könyvjelzőbe és letöltöm a telefonra wap-on.
Igenám csak 1 gond van.
Faszán letölti a fájlt, majd pirosan kiírja, hogy Nem támogatott tartalom! vagy valami hasonlót. A telefon Sagem MY-V55 a játékok a soneric.ru-ról lettek leszedve, haverom még arról az oldalról töltött le párat amikor még ment és neki működtek.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Ja itt van egy aki ki akarja próbálni: http://www.freeweb.hu/baleex/java/worms.jar (ez 100kb alatti game) -
Shadow_THH #35 talán mert s60 ott a neve után, a ratyi régi java játékokat nem tudod futtatni vele. Amit tudsz az 3650 (jobb esetben), 7650, 6600 stb -
Shadow_THH #34 igen tévedsz -
skristof #33 joh, télleg dehülye vagyok -
#32 Na teszteltem a progit.
Nem telefonfüggő a dolog ugye, mivel ez számítógépen megy szóval nincs ilyen, hogy csak Siemensre. Két nokia skin van a porgiba és a kb. 160 .jar kiterjesztésű java játékomból olyan 50 körülit tudtam csak vele futtatni. Azaz az arány koránt sem tökéletes de legalább valamire már jutottam a témában.
De változatlanul ha van más program amiről tudtok azokat írjátok meg légszi. -
skristof #31 ez gondolom csak siemensre... vagy tévedek?? -
#30 Na megint a hwsw-n kaptam egy jó tippet, innen kell letölteni egy programot ami elvileg pont erre készült. Remélem műxik, majd este derül ki.
Game Magic S60 -
#29 Talált valaki _működő_ megoldát a problémára?
A lent írt Siemenses oldalról két progit is leszedtem de nem tudtam vele menni semmire, a forum.nokia oldalon van egy tonna program igazából nem tudom melyiket kéne kipróbálnom leszedni de nem is tudnám mert hiába regisztrálok nem tudok belépni.
Ja és azt is írta valaki megy Java SDK-val is, ilyet honnan szerezzek?
Szóval konkrét válaszokat kérek plz. -
Shadow_THH #28 olvass vissza talán, ennyi megoldás közül válogathatsz -
#27 Na talált akkor valaki a lentiek közül működő megoldást?
Mert az összes oldalra regisztrálni kell, melóhelyről meg ilyen helyekre nem szívesen reg-elek otthonról meg nem tudom letölteni a progikat mert lassú.
Ja, a soneric.ru-ról letöltött játékokat akarnám futtatni. -
nick név #26 "Létezik olyan program amivel mibolra készült .jar kiterjesztésű java programokat PC-n is tudjuk futtatni?"
erre válaszoltam, részletekhez már fáratt voltam