105
JAVA játékok elindítása PC-n
-
roland987654321 #105 hogyan tudok feltenni játékot a motorola w377-re? -
denys #104 Andris, zedge.no-n van minden
-
Andris27 #103 Hello nem tudja vki h sonyericsson v630i-hez honnan lehet game-t szerezni? lehetőleg ingyé :) -
#102 Ez hogy jön ide,hogy hány éves vagyok? -
Shadow_THH #101 és 14 éves vaty! -
#100 Én külön vettem!
Van a kábelhez illesztőprogi,és nokiának meg nokia pc suite! -
CéZé #99 nahát, én a telóhoz kaptam ilyet :) -
skristof #98 tényleg??
nahááát.. köszi -
#97 Amugy nem csak wappal lehet áttölteni játékokat!
Vesztek egy usb kábelt(nekem amugy dku-5 van nokia 3220-hoz)
és azzal alkalmazásokat lehet áttölteni a telora
Söt még képeket,mp3 zenéket,csengöhangokat stb -
Tigerson #96 hello!
melyik programmal lehet PC-n lejátszani a Sony Ericssonos Java játékokat?
plz, ha vki tudja adjon hozzá linket is
köszi -
skristof #95 akkor beviszed magentáékhoz és ott kiprobáltatod amit rád akarnak sózni
ember, kis gondolkodást -
szemibor #94 Már kipróbáltam és nem ismeri fel a gép! -
skristof #93 akkor elmondom mit csinálj
vedd elő a telefont
vedd elő a dku akármidet
dugdb bele USBbe
ezután a telóba
totalcommander
cserélhető lemez
ha meg nem, akkor nem jó... ennyi
-
szemibor #92 Félre értettetek mert csak DKU-2esem van és a többi próbájára esélyem sincs!
De kössz a segítséget PUDING! -
skristof #91 neked minek vett anyuci telefont?
Jézusom... könyörgöm....
tudod, puding próbája az evés -
Shadow_THH #90 amelyikkel müködik amikor bedugtad talán?.. -
szemibor #89 Valaki mondja már meg hogy melyiket dughatom bele a 3220-omba:
DKU-2est (amim van)
DKU-5öst (amit a www.nokia.com ajánl)
CA-42est (amit a www-t-mobile ajánl)
Most melyik jó hozzá? -
szemibor #88 Ja így utólag észrevettem hogy a www.nokia.com -on meg DKU-5-ös kábelt ír a 3220-omhoz. -
szemibor #87 Van adatkábelem de DKU-2-es! Valaki aki ért hozzá mondja meg hogy az előírt CA-42 helyett ha ezt használom nem lessz semmi baj?
Beleillik a telefonba a kábel, de jó is hozzá?
Ui.: A honlap már készül és tök ingyen lessz! -
szemibor #86 Háj!
Nekem telepítés után csak rá kellett kattintani a járékra és már indította is! -
zs0ltee17 #85 helló!
hogy kell használni ezt a midp progit?
sikerült feltelepítenem, de mikor kéri azt a http:...........
akkor megadom a jad helyér és hibár ír ki! mit kell csinálnom?
segítsetek!
elöre is köszi segítsegetek! -
#84 Tudtok valami olyan tárhelyet ahol nem tiltották le a jar játékok wap-os futtatását? Egy hónapja még a freeweb oldalamra tettem fel a .jad és a .jar fájlokat, a .jar fájlok akkor sem működtek, de ha a .jad-ot adtam meg a telefonban akkor felismerte és letöltötte.
Most már ez sem működik, csak egy fehér képernyő jelenik meg a telón ha megadom a címet. Melyik tárhelyet lehet erre használni? -
#83 Korrekt a program!
80%-a fut rajt a Nokiás és SonyEriccsonos játékoknak. -
szemibor #82 Háj skacok találtam egy állati honlapot teli játékkal de mivel elég kicsi az angol tudományom nem tudom hogy hogy szedhetném le őket!?http://www.n6230.prv.pl
Ui.:Remélem nem fizetős!!!
-
szemibor #81 Senkinek sincs Big Boiler vagy Big Bang JAVA Játéka? -
szemibor #80 Kinek van meg a Big Boiler? -
szemibor #79 De én erre a programra gondoltam, de neked is köszönöm a segítséget, csak a tiéd nem vált be. De tényleg köszi!!! -
Shadow_THH #78 jad filet már leirtuk hogy melyik progival lehet késziteni -
szemibor #77 Kössz a programot tök állat és ajánlom mindenkinek!
Még annyit mondj hogy hogy lehet vele jad fájlt készíteni? -
Shadow_THH #76 ha kifagy a jar-tól akkor nagy valószinüséggel a jar program a hibás, mert általában a vele nem kompatibilis játékot nem is hajlandó feltelepiteni a telefon. Sis-t akkor futtathatsz ha okos symbian telefon -
#75 Kérdés: azt olvastam, hogy vannak telefonok, amik kifagynak a .jar játékoktól.
Samsung E 330-am van, és azt Istenért se sikerült megtudnom, hogy .sis vagy .jar game jó-e a telóra -
#74 Nagyon kíváncsi leszek erre a progira, hogy mit tud, mert a lentebb írt nokiás cucc kb. 20%-al bírkózott csak meg. -
#73 Az attól függ, hogy a szolgáltató lekorlátozta-e ezt a lehetőséget a mobilon. Általában le van tiltva a java játékok kábelen keresztül történő felvitele, mivel a java játékok íróinak ugye abból nem folyik be pénz ha szabadon másolgatja bárki. De pl. a SonyEriccson telefonok legtöbbjére simán lehet pl. infraporton küldeni játékot.
Ahol ez le van töltve ott wap-ról lehet rá tölteni akár úgy is, hogy te feltöltöd a .jar meg a .jad fileot egy tárhelyre és a .jad url címét beírod a telódba wapozásnál. -
Shadow_THH #72 szemibor baromságokat beszélsz ugye tudod? miért nem olvasol vissza? :) -
#71 windows alatt tegyetek fel az MidpX nevu cuccot, utana barmelyik jar file-ra entert uttok, azt elindul, lehet vele jaccani.
MidpX:
http://kwyshell.myweb.hinet.net/
NEM a midp2exe, hanem az midpx, azt konnyu kezelni. -
szemibor #70 Nekem is megvan de nem működik! Szóval azzal a kéréssel fordulok hozzád hogy mondd meg hogy honnan töltötted le és hogy a fenébe kell működtetni mert nekem egy telefont nyom be és csak egy angol szöveget ismétel!!!Hogy nyissam meg vele azt a nyamvadt Java játékot?
Köszönöm előre is mert nekem elegem van az egészből!!!
JAD Wizard -
szemibor #69 Tényleg nem lehet egy-két telefonra kábellel vagy infraporttal játékot telepíteni? -
szemibor #68 Éedekelne az a 200 játékod. Egy listát nem tudnál adni róluk vagy esetleg nincsenek fent honlapon? -
#67 Téged a topci címe ("JAVA játékok elindítása PC-n") mire emlékeztet?
Igen, pont ezt tárgyaltuk egész idáig. -
szemibor #66 Tudtok olyan programot amellyel a gépen is el tudom índítani a Telefonjátékokat?