105
JAVA játékok elindítása PC-n
  • BaLeeX
    Ja és imádom az ilyen segítőkész embereket.
  • skristof
    melyiknek??? :D
    amugy attól is függ, h mire kell....
    én ilyesmiket használok:
    P2Kman - seem fileok buherálásához
    MIDWay 2.8 - ezzel töltöm fel a stuffokat
    JADMaker - ha csak a .jar lenne meg, akkor ez csinál jadot mellé
    Motorola PST - soft/flex/flash cserebere
    Motorola Service Software (VictorGSM) - java feltöltés aktiválásától kezdve minden. de beszél a progi neve is...

persze ezek használata nem feltétlenül legális
    jah, és azt gondolom mondanom sem kell, h garanciavesztéssel jár! szóval csak óvatosan
  • tom..
    mi a progi pontos neve?
  • skristof
    gőzöm sincs..
    nézz utánna
  • tom..
    az a progi esetleg nem jó samsunghoz is?:)
  • tom..
    Hello! nem tudsz esetleg vmi progit amivel samsungraa E310-re lehetne feltölteni játékot infrán keresztül?
  • Shadow_THH
    nm kérdezzetek nyugodtan ha még van valami :)
  • skristof
    jah, hát én mondjuk (már) tudok feltölteni a motorolámra adatkábellel is játékokat, segítségemre volt hozzá a victor gsm progija, illetve a midway nevű stuff ;)
  • BaLeeX
    A legtöbb telefonra nem lehet bluetoth, infra de még adatkábel segítségével sem java alkalmazásokat tölteni. Pont a szerzői jogi dolgok miatt.

Ezért akarom kipróbálni a progikat gépen mielőtt feltölteném valahova amelyik tetszik és wapon leszedném.

De kösz a tippeket.
  • Shadow_THH
    hát annyiban nem ingyenes, amennyibe a wapon töltött idő és kb-k kerülnek a csomagodtól függöen. De ezt ha külön más oldalakon töltesz le játékokat akkor IS ki kell fizetni, szal nem "csak" 600huf+áfa hanem még +a gprs is. Bár szerintem egyes esetekben ez még mindig olcsóbb mint venni egy adatkábelt
  • skristof
    hali, köszi majd csekkolom a sc-eket ;)
    sajna az én telomra (moto e398) még nem sok gamma akad...

a megoldásodra: de szted ez igy miért ingyenes? a WAP az miért lenne ingyenes? max átalánydíjas, nem?!?!
  • Shadow_THH
    akkor ott van a második megoldás... érted?

Még egyszer akkor utoljára:

csinál magának egy saját (wap) oldalt, akár a freeweben is és oda felrakja... pl www.freeweb.hu/jozsibacsioldala/games/game1.jar
    és EZT irja be a telója böngészőjébe. Mert ugye valószinüleg html tagokat nem tud megjeleníteni, de ha egyből egy letöltésre hivatkozik akkor ugyanaz mint amikor a klikk ide a letöltéshez gombra megy wapon azon a könyvjelzőn amit megkapott sms-ben... mostmár világos? És ez INGYEN van...
    Ha pedig emulálni akartok, akkor ott van a Java stb SDK (fejlesztői környezet) ahol elindithatod őket. Ha pedig pár képpel megelégszel, akkor winrarral megnyitod a jar filet, és ott megnézed, hogy milyen fileok vannak becsomagolva... igen, ez is csak egy sima becsomagolt állomány alapból, és az újabb gameknál általában képek és hangok vannak benne amiket használ majd a játék, tehát ezeket megnézegetheted és eldöntheted, hogy megéri-e.
    skristof a tomb raider tényleg nagyon szar, az összes része az, ajánlanám az újabb splinter celleket amik elég komolyak.
  • skristof
    szal honnan lehetne szedni ilyen emulátorokat???
  • Tufa16
    nade tegyük fel hogy egy 3410e van. azon nincs se infra, se BT, ha nincs adatkábelje akkor az sincs... érted?
  • skristof
    engem is érdekelne a dolog

nekem auért kée, mert van 200+ játékom, és nem óhajtom mindet feltenni
    már megjártam többször is. vmi nagy neve volt (TombRaider) és mégis szar volt a gamme
    és ezért jó volna kipróbálni előtte gépen
    lustaság rulZ ;)
    csáó
  • Shadow_THH
    te nem érted, lehet hogy túl hosszú szavakat használtam
    itt minden variácóval amit leirtam megúszhatja a fizetést...
  • Tufa16
    nem érted..
    Azért próbálni ki gépen hogy ne keljen fizetni érte wap-on.

Az 1esre reagálnék. Nem minden telefonban van BT és/vagy infra ;)

2, talán kipróbálná elötte mielött a wapra költ...
  • Shadow_THH
    nos akkor nem igazán értem e gyereket...
    hiszen:
    -ha wapról tölti, akkor eleve már fizetett érte
    -ha gépre tölti akkor megvan neki már a game ingyen, akkor mi a rizikó
    -ha gépre leszedte de kiváncsi hogy vajon telón milyen akkor pedig:

1) adat kábel, bluetooth-, infra- portok, vagy ha ez nincs akkor megkérsz valakit akinek okos telefonja van és van kábele hogy rakja rá a telefonjára és ő küldje el neked bluetoothon v infrán

vagy

2)csinálsz magadnak egy oldalt ahová feltöltöd a jar és jad fileokat, megjegyzed a nevét és beirod a a telód wap böngészőjébe, vársz egy kis ideig amig letölti (általában csak azt látod hogy még dolgozik csikot százalékot nem) és ha meg van telepitsd fel.

nincs mit
  • Tufa16
    az első hozzászólásban írta miért akarja a gépen futtatni...
  • Shadow_THH
    java program java felhasználói környezet is elég hozzá asszem. Egyébként meg mobil játékokat minek akarsz gépen futtatni?.. (ha N-gage játékra gondolsz: NEM létezik hozzá emulátor, ha látsz ilyet az trójai ugyis)

akyyy felraktam neked a konvertálót meg van?
  • orkenyid
    www.my-siemens.com/developer innen toltsd le az smtk-t + egy emulatort. (regelni kell elotte)
    forum.nokia.com itt is van: sdk a neve
  • nick név
    igen van
  • akyyy
    engem is érdekelne
  • McHaals
    hát ez engem is érdekelne...
  • BaLeeX
    Létezik olyan program amivel mibolra készült .jar kiterjesztésű java programokat PC-n is tudjuk futtatni?

Ugye jó lenne kipróbálni őket mielőtt a telóra teszem, mert ez csak wapon megy az meg keményen pénzbe kerül.
    De ha előtte ki lehetne próbálni PC-n akkor már könnyebben lehetne válogatni.