496
és miért nem ismerik ezt el a nők?
-
#98 szerintem a nők sok mindenben jobbak a férfiaknál,
egy csomó dolgot fel tudnék sorolni, de...
viszont a nők többségéből hiányzik a logikai képesség
meg a megfigyelő képesség,
kíváncsiság, hogy egyes dolgokat még jobbá tudjanak tenni,
persze ez erős túlzás....
csak azért jutott eszembe, mert egyszer a Frei dossziéban láttam
egy nőt aki amerikában egy vadászrepülő -fejlesztő mérnöki csapatban
dolgozott, ők tökéletesítették a vadászgépeket, plusz a nő még
berepülő pilóta is volt.
-ez nem semmi.
Csakhogy a világon ő volt az egyedüli nő, aki ilyen
fejlesztő mérnöki-brigádban dolgozott,
ellentétben a több ezernyi mérnök társával a világon.... -
#97 még nem olvastam el a topikot, de elöljáróban addig is :
- Tegnap átmentem a fodrász csajhoz, mert megkért hogy nézzem meg a villanybojlert, mert nem jól folyik belőle a meleg víz...
Már megnéztem, meg minden, mondom neki, hogy előbb nem volt
víz, ezért akadozhat a melegvíz, de addigra már helyre állt a vízfolyás...
De azért mondott még valamit a csaj ami megfogott.
- Ugye ez nem GÁZBOJLER ?
Háááát könyörgöm ott van a falon egy bazinagy áramtalanító kapcsoló..
meg látni ahogy a villyanvezeték be van kötve...
a gázcső meg messzire elkerüli a bojlert. ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá
És egyébként sem látni gázlángot a bojler alatt. Áááá
4 éve van már itt a fodrászcsaj, és még mindig nem
tudja hogy milyen bojler is ez gáz, vagy villany??????
Hát ilyen kérdéseekel fársztanak engem a nők,
gondolom titeket is. DDD -
Aspyrin #96 Miért okosabbak a férfiak?
- mert nem nők
és miért nem ismerik ezt el a nők?
- mert nem férfiak
-
#95 ... azt képzelni, hogy szellemileg egy szinten állnak velünk, iszonyatosan lúzer dolog ...
Jéééééééééézusom .... -
#94 topik címéhez csak annyit, hogy kivételek mindig vannak... -
#93 Jah, én is affelé haladok, bugyuta hímsoviniszta topik ... -
#92 Csókolom, a Föld nem lapos ... -
#91 ide se jövök többet...:( -
#90 "a férfiak szeretnek problémákat megoldani, a nők meg inkább elmesélni szeretik, ilyen egyszerü"
Hmm, tényleg, a másodikhoz SOKKAL több IQ szükséges...... Te is nő vagy, mi? Ne szégyelld, szép még lehetsz! -
#89 "hisz a nők teljesen más beállítottságúak"
"a férfiak szeretnek problémákat megoldani, a nők meg inkább elmesélni szeretik, ilyen egyszerü"
gyerekek, ezek következmények, amiknek OKA van
a férfi és a női agy felépítése messze nem egyforma, ettőlfogva elég logikátlan dolog lenne azt képzelni, hogy mégis egyformán működnek
"Sok dolog van, amiben sokkal jobbak, pl. fodrászat, kozmetika, bármilyen szépség- és ruhaipari témák, és még hosszan-hosszan lehetne sorolni, csak azért, mert más az érdeklődésük és a beállítottságuk, nem szabad őket kevesebbre tartani"
Ugyan, ezek mind nagyon komoly intelligenciát igénylő dolgok. Bazzeg öcsém, beszélgettél te már két szónál többet kozmetikussal vagy fodrásszal? Ha igen, és elég okosnak találtad, akkor csak sajnálni tudlak.
Hidd el nekem, az átlagnál több nővel volt már dolgom, és imádom is őket, nélkülük nem semminek lenne értelme, de azt képzelni, hogy szellemileg egy szinten állnak velünk, iszonyatosan lúzer dolog. Az okos nő pontosan tudja, hogy soha nem lesz olyan okos mint az okos férfi, és ez bőven elég az érvényesüléshez. -
Cat #88 freak, ezeket te ugye nem gondolod komolyan :)
azért mert más a két nem érdeklődési köre, köze nincs az észhez
a férfiak szeretnek problémákat megoldani, a nők meg inkább elmesélni szeretik, ilyen egyszerü
azért mert gyakorlatiasabbak a férfiak, NEM okosabbak
tudod, IQ és EQ -
#87 Hát jó sok buta nő vehet téged körbe, ha ez a nézet alakult ki benned ...
Egy férfi nem ronda, a nők látnak bennü(n)k szépet, ahogy a férfi is szépnek látja a nőket (többségét, izlés kérdése ..)
És a szellemi szint (okosság) nemtől független, pont úgy, ahogy két keze, 2 lába és 1 feje van nőknek is férfiaknak is .
És nem érzem magam "nőiesen tompának", hanem a nőket nem érzem semmivel se kevesebbnek, mint egy férfit . Ebben semmi különös sincs, nem a középkorban élünk, nem is a magadfajta rövidlátó konzervatív emberek vitték előre az emberiséget ...
És persze, hogy nincs annyi női feltaláló, hisz a nők teljesen más beállítottságúak, mint a férfiak, ebben sincs semmi különös, és azért, amiért többségüket nem érdekli a tudomány, vagy bármilyen férfias téma, még nem kell / szabad lenézni őket . Sok dolog van, amiben sokkal jobbak, pl. fodrászat, kozmetika, bármilyen szépség- és ruhaipari témák, és még hosszan-hosszan lehetne sorolni, csak azért, mert más az érdeklődésük és a beállítottságuk, nem szabad őket kevesebbre tartani, mert bármikor összetalálkozhatsz egy nálad sokkal okosabb és erősebb nővel ... -
#86 ahogy mondod, a genetikai kód által nő farkad, leszel erősebb, szőrösebb, rondább és többek között intelligensebb, kreatívabb
a nők szintén genetikai alapon lesznek kisebbek, szebbek, érzékenyebbek és szőrtelenebbek stb stb stb
kivételek mindig vannak (szőrös nő, nyeszlett pasas és így tovább akár fizikai akár szellemi szinten), de nehogymár ebből induljunk ki
ha ennyit sem vagy képes felfogni, akkor már értem, miért érzed magad nőiesen tompának......
"Hol van az leírva, hogy Edison azért találta fel a szénszálas izzót, mert okosabb volt a nőknél ?"
NYILVÁNVALÓ, hiszen maga a tény önmagát igazolja. Mivel Edison és feltalálók/felfedezők 99%-a férfi, semmi alapunk nincs azt gondolni, hogy a nők is képesek lennének ilyesmire. Ha elég okosak, miért nem használják ki? -
#85 És szted van olyan gén, ami azt a kódot hordozza, hogy ha férfinek születsz, akkor okosabb leszel, mintha nőnek születnél ? Sztem semmi köze a genetikához, előre meg van írva a génjeidben, hogy legfeljebb milyen szellemi szintet érhetsz el, függetlenül a nemedtől . -
#84 És milyen jogon kellene bárkinek is többnek éreznie magát, mint egy nő ? És miért ne olvashatnám olyan férfiak nevét ? Hol van az leírva, hogy Edison azért találta fel a szénszálas izzót, mert okosabb volt a nőknél ? -
#83 "lehet mindkettő egyaránt művelt és talpraesett"
Ennek mi köze az okossághoz? Tanulni, gyakorolni bármit lehet, de a genetikát nem lehet átverni. -
#82 így van, ennek fő oka, hogy a szépség többnyire egy nő tulajdonsága
-
#81 hát az a férfi, aki úgy érzi, hogy szellemileg a nőkkel van egy szinten..... hát izé.... szóval nem ilyen férfiak neveit olvashatod a tudományos és történelmi könyvekben, sry
persze hogy van hülye pasi és okos nő, de nem mindegy, milyen arányban -
#80 vagy papucs -
#79 A szépség elég gyakran butasággal is párosul. -
#78 Már miért lenne ez tény ?! Férfi és nő is lehet borzalmasan buta, de lehet mindkettő egyaránt művelt és talpraesett ... aki okosabbnak képzeli magát a nőknél, az vagy csak üresfejű plázacicákkal találkozott eddig, vagy nagyon vak .. -
#77 szerintem meg nem, mert a szép nő SEMMIT nem veszít azzal, ha XY-nal kefél, ellenben XY könnyen megszabadulhat pár milkától, ha nem figyel
SZÉP nőt nem lehet kihasználni, BUTA nőt annál inkább -
#76 tényeket kijelenteni nem beképzeltség
ugyanilyen tény, hogy a nők szebbek a férfiaknál, nincs ezzel semmi baj -
#75 Enyhe beképzeltség azt kijelenteni, hogy a férfiabbak okosabbak a nőknél ... -
#74 Óóóóóóóóóóó, te szegény! -
#73 Ja, hogy szereotípiák?
Pofára, cickóra?
Autóra, lakásra, mobilra... -
#72 Mi miértne? -
#71 miért ne? -
#70 Egyre rosszabb... -
#69 meg cickóra...DDD -
#68 Pofára megy minden... -
#67 szerintem ha egy hatalommal rendelkező pasi egy szép, de aranyásó csajjal van, akkor mindketten kihasználHATják a másikat...
de az igaz, hogy a szépséggel nagyon sokat el lehet érni! -
#66 hogy lehet egy szép nőt kihasználni? kihasználni egy gazdag vagy tehetséges embert lehet, de mit használsz ki a szépségen?
épp ellenkezőleg, a mai világban a szép nők MINDENT megkapnak, mert szépségükkel kihasználják a hatalommal rendelkező férfiakat -
#65 Sajnos a mai világban sokan csak ki akarják használni a szép nőket. -
#64 Megkérdezném mikikét, de nem válaszol. -
#63 Mikike biztos alapozza valamire azt, hogy butábbank tartja a nőket, mint a férfiakat. Lehet, hogy ő butábbaknak ismerte meg őket. De hány nő él a földön? -
#62 Köszi hogy legalább te vágod, hogy miről hadoválok!!!
Valószínűleg én vagyok előítéletes... -
#61 Mire vonatkozik a kérdésed? Te is érted vagy te is normális vagy?
Azt nem tudom, érted-e Rózsalányt, de normálisan gondolkozol a lányokról - szerintem (az alapján, amit leírtál). -
#60 „A természet bikáknak szarvat, lónak patákat, futást adott a nyúlnak; oroszlánnak fogas nagy szájat, halaknak úszást, madárnak szárnyalást és a férfiaknak elmét. Nőknek mi sem maradt már. Mi hát, mit ád? A szépség: minden paizs helyében, minden gerely helyében. A tűz, a vas hatalmát a nő, ha szép, legyőzi.”
volt már? -
#59 Én is ? :DDD