Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudtommal szinte lehetetlen elérni hogy az amcsik hadat üzenjek szovjetuniónak

Csak az adott provinciába hat és ott pusztítja el a hadsereget(de nem az egészet).Nincs,azért nem egy szuperfegyver de nem is haszontalan

jah németekkel
És 6 reaktor lesz😊
Mert jött egy két orosz bombázó és eltüntette a romániai reaktort:S
Most dzrezdában van 5 és még jön 1

És nincs vmi videó vagy kép mekkorát szól?
Automítikusan készítenek ha kifejlesztetted a titkos fegyvereknél és megvan a kellõ számú atomreaktor.Németekkel vagy?

Heh még mindig oroszokal b**szok de most hál isten nem támad (énse😊)

románián túl a duna mentén 120 hadosztály beásva és itt patt helyzet (ez már új kampány) Most készitek atomfegyvert megvan a 6 reaktor (végre 1942-re) De most atomot hogy?

A nuclear power kikupálva a titkos fegyvereknél is és?

Nemlátom hol lehet csinálni pedig egy atmommal lesöpörném a vörös vihar felét a többi menne magátol

Lengyelek most nemsegítenek mert az uk-val szövik

Hogylehetne usát vagy valamelyik nagyobb hatalmat rávenni hogy támadják meg az oroszokat?
thx mindkettõtöknek
Valami ampithius assault vagy vmi

matthias92
transzporthajókba beleteszed a katonákat, jobbklikk egy oan területre ahol van beach és van biztos oan funkció (pontosan most nemtom mi a neve)

Nem rég játszom és segítség kéne. A németekkel vagyok és meg akarom támadni az Egyesült Királyságot. A baj az, hogy nem tudom hogyan kell partraszállni.
Azért mert a reinforcementre nem raksz IK-t(magyarul felmentésre) vagy raksz de nincs elég ember(manpower).

A páncélosaimat ugyan fel tudom nyomni üzemanyaggal, de az erõ szintjüket nem tudom feltölteni.Miért van ez?bocsi a sok kérdésért de amikor már azthiszem kenem-vágom a gamet utánna kiderül, h mégse😊 itt meg ahogy láttam mindenki nagyobb mester ebben mint én😄

For the greater good

Több módszer van:1,miniszterek és a central planing adhat bónuszt rá 2,gyárakat kezdesz építeni(nem ajánlott fél év legalább legjobb esetben is) 3,egyszerû módszer háborúval új területekhez jutsz

még annyi lenne, hogy egy adott ország IK-át hogyan tudom növelni?

For the greater good

nem fejlesztheted a gyalogságot motorizált gyalogsággá.

lenne egy kérdésem----->legyártok például egy 39 es natur gyalogos egységet. azt nem fejleszthetem mondjuk motorizáltá?ha lehet akkor leírnátok hogy kell?válaszotokat köszönöm!

For the greater good

morreau
Sziasztok!
Most kezdtem nemrég ezt a játékot. Tetszik nagyon, és szeretném vkivel vagy akár többekkel is kipróbálni hamachin. Hétvégente ált. ráérek. Írjatok! <#wink>

köszönöm<#eljen>

Ctrl+job egér gomb

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egy kérdés stratégiai áthelyezést csak a garisonokkal lehet megtenni?Ha a gyalogságot is átlehet hogy kell?Már régóta játszok de nem jöttem rá....

Ha megnézénéd #7126 számú hszemet megtalálnád a választ a kérdésedre.

csüt péntek nekem is jó lenne
Csüt -pénteken vagyok szabad szomb vas pont egész nap melos leszek, de felveszlek msnre és tárgyalunk

For the greater good

tud vki doomsday-hez magyarítást? nagyon kéne.
Szombaton az egész délutánom szabad. Kb. du.3-tól éjjel 3-ig. 😄

A többit beszéljül meg msn-en. címem: bph.geohotmailcom
Kb 3-4 hete nyomom a gamet.benne vagyok a játékban!😊Írd meg, h hogyan képzeled és kenhetjük.

For the greater good

http://pogessor.freeweb.hu/
Magyarosítás hivatalos oldala. minden rajta vann, a frissítések és a telepítés folyamata is.

énnekem az armageddont találták meg. tanulgasd a gamet, ha egy orosz comp ot le bírsz nyomni, akkor kezdj multizni, addig feleslegeshuman player sokkal nehezebb ellenfél
Sziasztok!

A HoI2 Antology-val játszom, és azt szeretném megtudni egy hozzáértõtõl, hogy a magyarítást (amit amúgy nagyon köszönök, hatalmas munka), hogyan kell felrakni.
Ha az Antology-ból az Armageddont installálom, akkor két könyvtárat hoz létre, egy Doomsday és egy Armageddon nevezetût.
A kérdés : a magyarításokat melyikbe másoljam?

Elõre is kösz a választ!
Te mióta játszol? Mert én kb. 2 hete. Ha kb. te is akkor multizhatnánk.
mininovan a hoi anthology néven fenn van a game+kiegészítõk jó seedel!
kicsit még tanulgatom a gamet utánna multiznék szivesen veletek!!

For the greater good

torrent mininova vagy micsoda. nekem is onnan szedték le. 23 mega kb, fél óra. ha van kedved gamelni feltétlen szólj! valahogy nem akar összejönni az itteniekkel a game.
hello

Tudnátok ajánlani egy oldalt ahonan gyorsan és ingyen letomm kapni a játékot?

mert a mininováról nagyon lassan vánszorog lefelé, meg régeben játszotam vele csak a dvd megadta magát és ismét kedvet kaptam hozzá, és jó lenne még a hétvégén bele jönni a játékba ismét....

Meg látom ugy élet is van ismét a fúrumon és multiba jó ez a játék😊

Elöre is köszönöm a segitséget.
hát akkor szupergyönyör!

Német+ Olasz+ Spanyol(ÉN) vs UK+ USA (UK franciákat is kontrollálja)
így kijön 5 gamer és balanced. bár az usa ellen nem lesz könnyû. Historical game lesz? Történelemhû? Nincs korai háború stb. ?
Armegeddonnol de a jó öreg második világháborús felállásban 1936-os kampányban úgy mondjad😊

oké, megvan a biztos tipp: el kell kezdeni játszani, és kialakul😊
Francia+ skandináv+ kozák 3 human playerrel kiegyenlíti 2 human +2 comp ellent olasz+ uk+ 2 comp

Az elsõ caspatnak a 4. szövetségese Kína, és comp az messze van, nem számít túl sokat sztem.
bocs, nemjó amit mondtam, olasz+ uk túl erõs, alapból van 2 erõs szövetségese
ja, az más.. hát ott szerintem csak abban van különbség, hogy kinek hány frontvonala van, az bizony nem egyszerû...
Skandináv+ Kozák vs UK+ Olasz = 2 vs 2

ha van hely 5. gamernek, vagy egyik csapatot gyengébbnek gondolod szólj, beszállok 5. gamernek!
HOI, Doomsday : német+ japán/olasz VS UK+ USA
német+ japán+ olasz VS UK+ USA VS SZU

Armageddont

Von Runstedt! Ha hoi, v doomsdayt játszotok? Vagy Armageddont? Armageddonnál nem látok tul nagy különbséget a nemzetek között.
a no time limit az az MSD-vel egyutt feltelepítodik neked el kell indítanod
na még 1: Honnan tom letölteni azt a no time limit patch-et? Mert sehol sem találom...
Lenne 2 kérdésem.

1, Hogyan tudom egy adott országnál a puccs sikerességének esélyét növelni?

2, Ha sikeról a puccs, akkor az adott ország a bábállamom lesz?
Nekem is segíthetne valaki hogy egy balanced játszhassak 4 en vaunk.aki tapasztalt mondjon egy jó beosztást.

matthias92
nekem nem segít senki?? kiírja hogy vége a kampánynak

Telepítési útmutató

A következõ módon telepíthetõ a játék:

1. Doomsday (Ez magában foglalja az alapjátékot is)
2. Armageddon
3. Armageddon 1.1 hivatalos javítás

4. 5.20 alapcsomag
5. 5.xx javítócsomag

Mindenképp ezt a telepítési tervet kövessétek! Amit felül kell írni, írj felül, de ne törölj semmit! Jó játékot!

matthias92
nekem is az a bajom mint slave13-nak

doomsday+ 1.1 armageddon patch+ magyarosítás és akkor lép ki
Hello

Kûzdök a MDS2 vel felraktam elindul és rögtön vége lejárt az idõ 1953-ig lehet játszani és ugyebár 2003 van ... na ilyenkor mi van?
A másik a doomdayen fent van az 1.1es patch meg a magyarosítás a játék elindul de betöltés kozben kilép a winfosban... Mi a helyes sorrend ahogy telepíteni kell??? Help!
Kösszi