Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiírja hogy vége a kampánynak!
Miért? :@
De egy kissé több véráldozatot igényel ez a hábóru mint gondoltom angolok nemjönnek oroszokat gyilkolni.... senki se csak én
Na akkor vagy totális támadás vagy béke? Mert hábórú közben ugye sereg gyártás lehetetlen az utánpotlás stb miatt
Oroszország hadereje béka segge alatt (igaz idegesítenek az 1-2 fõs kamikaze akcíoik amikben nem védett földjeimet támadják kb ennyit tudnak ha kilépek az összegzésnél tengely hatalom 250 kommunista 90 és ez mongólia és egyéb kisebb országok együtt ami jó messze van😊
Lenygelek és ausztriaiak a tengyelyek rajtam kivûl (német) leningrád és moszkva enyém még hány fontosabb provincia kellene? (ezen kivül még 8 hülye nevû provincia van oroszbol kb az út az oroszokhoz a 2 fõváros felé)
Mert kezdem unni hogy enyém a 2 fontosabb városuk és akkor a fronton csinálok 100km-es betõrést és utána vissza 100 de a fõváros és környéke be van védve (az oroszoké németekel és lengyelekel) natehát mi kell még remélem nem az összes románia is letette a fegyvert 200 ezer német katonám elött pedig csak 4 provincia +fõváros volt magyarok meg csak fõváros és eltüntek😊
hogy kell ezt az egész Hoi2 modern day scenariót csinálni?
A kémekkel csak annyi még:
Egy országba 32százalék az esélye h kémet küldök, ezt a százalékszámot szeretném növelni.Ez, h lehetséges?
For the greater good
Ha valahova felraknád egy napra amíg letöltöm, azt igazán megköszönném! Meg se tudnám hálálni😊 Mivel itt a többségnek az van, kellene nekem is, mert szeretném multiban tolni. Régebben a hivatalos hoi chatrõl gameltem, de túl sok volt a vissza nem térõ gamer, szinte alig volt 3-4 gamer akikkel végigjátszottunk gamet.
Torrent oldalakon nem igazán vagyok ott, az tuti felejtõs.
Paddy ! Minnél több kémed van egy országban, annál nagyobb eséllyel megy utánnuk a következõ.
For the greater good
For the greater good
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
üdv.: Mau
Figyeljetek ide légyszives! No szóval letöltöttem ezt a progit a progessor.freewebrõl össszenyomtam a Doomsdayyel és mit látok?
Azt hogy amikor elindítanám a kampányt befagy a játék!
Álítólag kell hozzá az armageddon, azt is feltelepítettem és úgy is kipróbáltam úgy is elromlott a Doomsday!
Ha valki tud segítsen!<#rinya>#rinya>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
de mivan ha a legelején lenyomom a briteket(londont beveszem),akkor is vége a warnak?vagy mindenképpen követni kell a történelmet?
Modban amúgy lehet, hogy megbabrálták ezt, de alapból így kell hogy legyen. Vagy lehet hogy bitter peace volt, mondjuk az azért "látszik" a térképen.
hogy érted a 3 szovetséget?
Mert nálam a németek(AXIS) békét kottokket az oroszokkal(KONTINERN) és nem is lett bábállam semmi! csak sima béke volt
For the greater good
Azért nem 99 % hogy partraszálnak mert nekem FR.-ben mindig partra dobtak 1-2 hadosztályt hetente.
Az angolok ls amerikaiak az esetek 99 %-ban nem szálnakpartra. Az oroszokkal elõbb vagy utóbb mindenféleképen háborúba kerülsz.