Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mial nem kell egy pompás Olasz ally az orosz hadjáratodhoz?😊 Esetleg Spanyol? úgy gémelnék már valakivel allyban!
matthias92
nemtom, jókérdés... megpróbálhatjuk, de szntem akkor is ezt fogja kiírni

Akkor egyértelmû nem?MDS2 nélkül müködik a no time limit?

matthias92
MDS2-höz való NTL pacthet használtam
és nem m1 😞(
havernak is ezt írta ki

matthias92
ez hülye válasz volt...

talán az mds2-õ miatt....

matthias92
HELP!!! Feltelepítem az MDS2-õt, peccselem a No Time Limittel meg minden és nem jó 😞
Kiírja hogy vége a kampánynak!
Miért? :@

Attól függ mi a célod ha angliát el akarod foglalni célszerû lehet békét kötni a szovjetekkel,abban az esetben ha antikomcsi vagy akkor hódíts meg egész szovjetuniót😄

Hmm valaki játszana 2v2 3v3 vagy comp ellen? Nem is feltétlen Armageddon, bármi jöhet.
Akor 1 darabig még hábóruzok vele :S de lengyeleknek a hadereje (és ausztriáé) az enyém nem az egész de military control van bent lengyelek leningrád én moszkva fele

De egy kissé több véráldozatot igényel ez a hábóru mint gondoltom angolok nemjönnek oroszokat gyilkolni.... senki se csak én

Na akkor vagy totális támadás vagy béke? Mert hábórú közben ugye sereg gyártás lehetetlen az utánpotlás stb miatt
Hogy hangzik ez?UK vs Japán vs Németország Vs Szovjetunió

Mit ajánlsz hogy 4 játékos számára egyenlõ esélyü legyen a játék?

Valakik kezdenek mostanában gamet, amihez csatlakozhatok?
én frankón nem értem mit beszélsz, de nem fontos elfoglalnod az Oroszokat. Ha elég területet foglalsz, akkor Sztálin békét fog kínálni. Ha nem bírod a gyûrõdést, fogadd el. Hagyj hátra egységeket partizánok ellen. Ha Sztálin békéjét elfogadod, nem lesznek partizánok. A csillagos területekre menj, azok döntik el, hogy mikor ér véget a küzdelem a vörös vihar ellen
I.C.ram
USA kb ledarál mindent. UK elvérzi kegy pillanat alatt. Németek, szovjetek meg szenvedni fognak majd a kétfrontos háborúval.
Más multiba kiegyensúlyozott ez:Szovjetunió vs Usa vs Németország vs Nagy Britannia?Vagy ez nem balanced?

nehezen de megértettem a kommentet.sajnálattal közlöm minden kulcs provincia kell ami gyõzelmi pontot ér csak akkor anektálhatod szovjetuniót.Ami azt jelenti hogy az ország 90%ékát el kell foglalnod kivéve az értéktelen területeket

I.C.ram
Egy árva szót nem értek, az egész kommentbõl.
Hy az út a hábóruig scenariot játszom és problémám van😊

Oroszország hadereje béka segge alatt (igaz idegesítenek az 1-2 fõs kamikaze akcíoik amikben nem védett földjeimet támadják kb ennyit tudnak ha kilépek az összegzésnél tengely hatalom 250 kommunista 90 és ez mongólia és egyéb kisebb országok együtt ami jó messze van😊

Lenygelek és ausztriaiak a tengyelyek rajtam kivûl (német) leningrád és moszkva enyém még hány fontosabb provincia kellene? (ezen kivül még 8 hülye nevû provincia van oroszbol kb az út az oroszokhoz a 2 fõváros felé)

Mert kezdem unni hogy enyém a 2 fontosabb városuk és akkor a fronton csinálok 100km-es betõrést és utána vissza 100 de a fõváros és környéke be van védve (az oroszoké németekel és lengyelekel) natehát mi kell még remélem nem az összes románia is letette a fegyvert 200 ezer német katonám elött pedig csak 4 provincia +fõváros volt magyarok meg csak fõváros és eltüntek😊
várjatok elakadtam!
hogy kell ezt az egész Hoi2 modern day scenariót csinálni?
valaki game? megvan az armageddon 1.1 ha valaki jönne gamelni, ne csináljon titkot belõle, kezeket a magasba!!
hát az én tudásom szerint az a max. a gamet tölti egy haverom valami u torrentrõl. remélem este lesz kivel gamel
Kapd le mininovárol!Ott komplett pakkban vann fenn az egész hoi!És jó seedje van.A pecseket meg ráérsz leszedeni utánna akárhonnan,

A kémekkel csak annyi még:
Egy országba 32százalék az esélye h kémet küldök, ezt a százalékszámot szeretném növelni.Ez, h lehetséges?

For the greater good

Malarki!
Ha valahova felraknád egy napra amíg letöltöm, azt igazán megköszönném! Meg se tudnám hálálni😊 Mivel itt a többségnek az van, kellene nekem is, mert szeretném multiban tolni. Régebben a hivatalos hoi chatrõl gameltem, de túl sok volt a vissza nem térõ gamer, szinte alig volt 3-4 gamer akikkel végigjátszottunk gamet.
Torrent oldalakon nem igazán vagyok ott, az tuti felejtõs.

Paddy ! Minnél több kémed van egy országban, annál nagyobb eséllyel megy utánnuk a következõ.
kérdésem lenne skacok.Hogyan lehet annak az eséllyét növerlnem, hogy egy adoptt országba kémet tudjak küldeni?Válaszotokat köszönöm!

For the greater good

az armeggeddon meg a doomsday+a hoi 1-2 egy komplett pakkban fenn van torrenten---angolon(mininova)

For the greater good

Nekem megvan, ha nagyon kell feltöltöm valahová.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Esetleg hol lehet megvenni ezt az Armageddont? Nem találom sehol.
Sziasztok! Szeretnék én is multiban gamelni, Doomsday van fent, Armageddon nincs, nem is hallottam róla. Ha valahol van hely, vagy valakinek szintén van kedve gamelni szóljon! Armagedon nicns fent, ne olyan verzióval akarj gamelni ha hívsz, mert nincs meg.
üdv.: Mau
Szivesen! Tényleg most jut szembe nincs kedved multizni? vagyunk most 3-an nincs kedved beszálni 4.-nek??
Jaaa kössz Árpád vére ezer kössz!
Kellene hozzá az armagedonhoz kiadott patchs ITT töltheted le! Ha minden igaz utána menni fog!
Hy!
Figyeljetek ide légyszives! No szóval letöltöttem ezt a progit a progessor.freewebrõl össszenyomtam a Doomsdayyel és mit látok?
Azt hogy amikor elindítanám a kampányt befagy a játék!
Álítólag kell hozzá az armageddon, azt is feltelepítettem és úgy is kipróbáltam úgy is elromlott a Doomsday!
Ha valki tud segítsen!<#rinya>
hogy az Urálig minden német
na nálam úgy szoktak béket kotni
www.pogessor.freeweb.hu

w77d
sziasztok! még mindíg nincs magyarosítás a játékhoz?

Muki100
Urálig német minden.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Ha Londont beveszed a németekkel akkor jön egy olyan event, hogy megadják magukat, széthullik a birodalmuk és kibékültök.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem lene kedve valakinek multiban nyomni? Ketten már vagyunk, a pogesszor féle mód van fent, meg egy fájl van megbuherálva. mindenkit szívesen várunk.

aham értem!
de mivan ha a legelején lenyomom a briteket(londont beveszem),akkor is vége a warnak?vagy mindenképpen követni kell a történelmet?

hogy érted hgoy látszik a térképen?
Muki100
Ennyire nem nézhetted be, az COMmunist INTERNational = Comintern, nem pedig kontinern 😄
Modban amúgy lehet, hogy megbabrálták ezt, de alapból így kell hogy legyen. Vagy lehet hogy bitter peace volt, mondjuk az azért "látszik" a térképen.

ja ezt nem tudtam
hogy érted a 3 szovetséget?
Mert nálam a németek(AXIS) békét kottokket az oroszokkal(KONTINERN) és nem is lett bábállam semmi! csak sima béke volt
Muki100
Eventekkel van ez megcsinálva. A franciákat le kell nyomnod elõször, miután kiválasztod, hogy megalakuljon-e Vichy Franciaország vagy nem. Bármelyik esetben továbbmegy a háború, és itt nem árt tudni hogy a 3 szövetség tagjai SOHA nem kötnek békét egymással, így van a mesterséges intelligencia, akármit próbálkozol is. Vagy te buksz el, vagy pedig a britek, amihez pedig el kell foglalnod Londont.

csak a franciakkal. a békéhez az angolokkal kell békét kotni
ha a franciákkal békét kötök tehát vagy annexálom,vagy csak sima béke,akkor vége is a háborúnak a szövetségesekkel?vagy csak a franciákkal?

Nálam az oroszokat a németek mindig a kaukázuson túlra verik egészen ázsiáig, de a baszott nagy orosz ellentámadás soha nem következik be.nálatok van ilyen?

For the greater good

Igen a páncélosokat gyártsad ezerrel.
Azért nem 99 % hogy partraszálnak mert nekem FR.-ben mindig partra dobtak 1-2 hadosztályt hetente.
Gyárts sok páncélost! Ez a tuti terv.
Az angolok ls amerikaiak az esetek 99 %-ban nem szálnakpartra. Az oroszokkal elõbb vagy utóbb mindenféleképen háborúba kerülsz.