Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy olyannal szeretnék hozzátok fordulni , hogy a játék , egy idõ után el kezd szaggatni , és onnantól szinte nemtudok vele semmit sem csinálni.
Van valakinek valami ötlete , h miért , és hogyan lehetne orvosolni problémámat???
Sas
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Pörgess pár napot, hátha helyreáll.
Mondjuk azt hiszem van valami dissentes event rá, szóval sokba kerül.
(alapból 5 dissent körül van a felszabadítás + mintha valami event is adna még +10-et...)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ez minek a jele?
Van routered is? Mert ha igen, ott is ki kell engedni.
Vagy lehet a hostnál van a probléma, és azért nem tudsz hozzá joinolni.
Õ is engedje ki minden tüzfalon a HOI-t.
Ha router van, akkor 3 tartományt kell kinyitni:
- 2300-2400 TCP/UDP
- 28800-29000 TCP/UDP
- 47400-47700 TCP/UDP
Paradox fórumon van róla részletes leírás elvileg.
Senkihez sem tudok csatlakozni a multiplayerben és mások sem tudnak hozzám belépni. Mit lehet vele kezdeni? Ezt írja ki: No game host found at Ip address. A vírusírtónál már feloldottam aa tiltást. Ez ugyanezt csinálja unokatesómnál.
Akkor légyszi mondjátok meg, hogy melyik könyvtárban találom perzsia event-jeit.
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet eventet megszüntetni?
Szóval átírni valami fájl-t vagy ilyesmit.
Meg akarok szabadulni egytõl.
Így már menni fog. Ha netán mégis lesznek problémáim, akkor írok.
Lenne egy kérésem.
Eltudná nekem magyarázni valaki, hogy hogyan kell megnézni mi az IP-m. Vagy, hogy lehetne multiban játszani. Tudom, hogy ez egy idióta kérdés, de még nem ismertem meg a játék ezen részét.
Nemrég tettem fel ujbol a játékot és lenne egy kérdésem a játék vibrál,nemtudom mi lehet a hiba, montiro beállitás egyebek mert a játékban nincs erre opcio.Magyaritások közül csak egy 50%-ost,találtam és 2005-ös van ennél ujabb jobb?
Párizs kell meg franciaország VPinek kb 25%á. Mire eljutsz Párizsig, nagyjából összei s gyûlt.