Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem akkor van ilyen ha nagyon sok egység van már a játékban, pl. '45 után. Ilyenkjor már extrémen is olyan mintha normálon játszanék. Nem lehet mit tenni, ilyen a játék.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekem nem csak akkor , van mikor 38ba már törölhetem a mentést , mert nemtudok mit kezdeni vele.

1947-es évektõl próbléma nem tudsz tenni semmit játék egyszerûen lassú lesz...

Üdv Mindenkinek!

Egy olyannal szeretnék hozzátok fordulni , hogy a játék , egy idõ után el kezd szaggatni , és onnantól szinte nemtudok vele semmit sem csinálni.
Van valakinek valami ötlete , h miért , és hogyan lehetne orvosolni problémámat???

Sas

Ja, gyárt egységeket. Leginkább csak gyalogosokat. Eventekrõl nem tok.
Á, szuper, nem marad 0-n, csak el kellet volna indítanom az órát miután felszabadítottam. Szal skandinávia IC-je 65/50.
Köszi, akkor most nekiesek a skandináv országoknak. És vannak rendes egységei meg eventjei?

Foglald el Svédországot + még egy skandináv országot. Svédország kell, mert amikor még csak Norvégia és Dánia volt az enyém akkor még nem volt ott h Skandináviát felszabadíthatnám. Teljes Skandinávia az Finnországból, Svédországból, Dániából és Norvégiából áll.
Muki100
Vickyben és HoI-ban is elég szerintem ha megszerzed a 3 ország nemzeti provinciáit, és felszabadítod, de Vickyben van nekik eventlánc ami egyesítheti õket. Akkor elég durva lesz, garantált nagyhatalom.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Van olyan hogy Skandinávia mint ország? És mi kell hozzá?

0/0 azaz mindkettõ. ok, majd megpróbálom hátha visszaáll. és köszi.
Melyik IC-je 0? A base vagy a full? Lehet a területátadásnál lement 0-ra és még nem ment fel teljesen. Vagy másik lehetõség, hogy a puppet átadta felszabadításkor a nyersanyagát és nem maradt neki iparra.
Pörgess pár napot, hátha helyreáll.
Mentettem egyet és felszabadítottam, de 0 az IC-je. Az hogy lehet?
Szerintem elég erõs puppet, fõleg ha megkapja a Német technológiákat + slidereket.
Mondjuk azt hiszem van valami dissentes event rá, szóval sokba kerül.
(alapból 5 dissent körül van a felszabadítás + mintha valami event is adna még +10-et...)
köszi, már el is foglaltam a svédeket, dánokat, norvégokat. Érdemes felszabadítani skandináviát hogy a bábállamom legyen?
I.C.ram
Ugyanaz, mint az erõd, csak partraszállás ellen nyújt védelmet, meg talán parti bombázás ellen is.
még meglátom 😄 lehet
Muki100
Tengeri invázióra készülsz Svédország ellen? 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Erõd. (azt hiszem coastal fort)

Ez minek a jele?
Minden tûzfalon engedd ki a HOI2.exét.

Van routered is? Mert ha igen, ott is ki kell engedni.
Vagy lehet a hostnál van a probléma, és azért nem tudsz hozzá joinolni.
Õ is engedje ki minden tüzfalon a HOI-t.

Ha router van, akkor 3 tartományt kell kinyitni:

- 2300-2400 TCP/UDP
- 28800-29000 TCP/UDP
- 47400-47700 TCP/UDP

Paradox fórumon van róla részletes leírás elvileg.
Üdvözlök Mindenkit!
Senkihez sem tudok csatlakozni a multiplayerben és mások sem tudnak hozzám belépni. Mit lehet vele kezdeni? Ezt írja ki: No game host found at Ip address. A vírusírtónál már feloldottam aa tiltást. Ez ugyanezt csinálja unokatesómnál.
I.C.ram
Armageddonban, már azért 200-as kapcsolattal simán van olyan 50%.
nincs rá esély csak ahogy elöttem szóltak franciák bukása után

I.C.ram
Általában csak 39 környékén hajlandóan bejönni Axisba. Sõt régebbi verziókban csak Franciao kapitulálása után.
Lenne nekem is egy kérdésem: Németekkel hogyan tudom elérni, hogy az olaszok csatlakozzanak a tengely-hez? Természetesen nem kóddal mert azt én is tudok: acceptall, és akkor mindenki mindent elfogad, béke, szövetség stb... Szóval próbálltam a nemzet befolyásolását, de +200-on volt már és még akkor is 0% volt az esély. Szóval, milyen más diplomáciai lépéseket kéne tennem, hogy az olaszok csatlakozzanak?
db / events / AI_PER.txt
Úgylátom senki nem tudja.
Akkor légyszi mondjátok meg, hogy melyik könyvtárban találom perzsia event-jeit.
Perzsiának van egy olyan eseménye, hogy felosztja az Egyesült Királyság és a Szovjetúnió. Éppen jól jött eddig, hogy független volt, mert így abból az irányból nem tudtak támadni. Elmondaná valaki légyszíves, hogy pontosan melyik mappában és mit írjak át, hogy ez ne történjen meg?
o százalékre kell átírni a megtörténés esélyét például

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet eventet megszüntetni?
Szóval átírni valami fájl-t vagy ilyesmit.
Meg akarok szabadulni egytõl.
Köszönöm a segítséget! 😊
Így már menni fog. Ha netán mégis lesznek problémáim, akkor írok.
Ha multi van akkor mindíg van egy gazda (host) és a többiek akik rácsatlakoznak a host-ra. Mindíg az a gazdának kell megadni a a többieknek az ip címét amit az alábbi képen nézheted meg hogyan tudhatod meg.

Nemtudom hogy ennyi elég e, de ha nem akkor még kérdezz.
Muki100

Hello!
Lenne egy kérésem.
Eltudná nekem magyarázni valaki, hogy hogyan kell megnézni mi az IP-m. Vagy, hogy lehetne multiban játszani. Tudom, hogy ez egy idióta kérdés, de még nem ismertem meg a játék ezen részét.
I.C.ram
Akkor szokott általában vibrálni, ha valami aktiv animált cucc megy a háttérben. Pl internetes hírdetés, vagy bármi hasonló program. Tessék kilépni minden olyan dologból, ami aktívan megy az asztalon.
a felbontással nekem is volt az egyik géppel ilyen próbléma nem tudom miért..de a megoldás a felbontást állítsd úgy hogy ne vibráljon

Hello!

Nemrég tettem fel ujbol a játékot és lenne egy kérdésem a játék vibrál,nemtudom mi lehet a hiba, montiro beállitás egyebek mert a játékban nincs erre opcio.Magyaritások közül csak egy 50%-ost,találtam és 2005-ös van ennél ujabb jobb?
Hoppá, összekevertem a vikit az EU3-al. Ja és egy másik fórumon már kaptam választ a kérdésemre, úgyhogy ne válaszoljatok rá.
Ha már a vikirõl volt szó tegnap, nekem ma lenne egy kérdésem: A régenségtanácsot (Regency Council) hogyan tudom megszûntetni?
I.C.ram
Dehogy...

Párizs kell meg franciaország VPinek kb 25%á. Mire eljutsz Párizsig, nagyjából összei s gyûlt.
Ha jól tudom Párizs és Vichy kell hozzá, más nem. Szóval elég az európai rész nagyrésze.

Csak az anyaországot? Vagy menjek el indokínába, ahol szintén vannak a franciáknak VP-i.
H a franciákot levered jön egy event.

és ha a revolituons van fent akkor hogyna kell???

Még egy kérdés: Németekkel hogy tudom létrehozni a Vichy-Franciaországot?
Tudtok nekem mondani pár hoi-hoz hasonló valósidejû stratégiai játékot? Az EU3-at már kipróbáltam, az nemrossz.
Muki100
Ha alap vikivel játszol, akkor annyit kell hogy Budapestet elfoglaltasd a lázadókkal.

igen

matthias92
vikiben?