Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egész jó munka , grt
Szerintem elég jó lett. Végül is én csináltam 😊 Már készül a nyilaskeresztes téma is. 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként nem tudjátok az orosz kapituláció eventjének számát? Meg akarom nézni mi kell hozzá pontosan.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
valaki légyszi segítsen. Akadt egy olyan problémám, hogy épp Anglia elleni inváziómat folytatom és ez leköti a hadseregem egy részét. Keleten kezdetleges erõdrendszert építettem ki a szovjet határon. Állandóan hadat üzennek és kb 10 nap alatt nem tudok csodát tenni hogy kellõ mértékben megerõsítsem a védelmi vonalam. Hogyan tudnám késleltentni az esetleges támadást? Légyszi írjatok, elõre kösz
Pl. ha van routered akkor ott. (a firewall menüben)
Sima szoftveres tüzfalnál (pl. XP beépített tüzfal) szerintem elég csak simán kiengedni a hoi2.exét, nem kell portokkal hülyéskedni. (legalábbis nálam megy így)
Így akár mi is belepiszkálhatunk a gamebe, rakhatunk bele új lehetõségeket, csak programozni kell tudni kicsit😊)
http://www.europa-universalis.com/forum/showthread.php?t=352059&page=1&pp=20
Addig is jöhetnek az ötletek ki min változtatna, milyen új funkciót rakna bele stb.