Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát Geo , nem lett rossz , viszont sajnálom , h szinte semmi német nem maradt benne.

De egész jó munka , grt

Ha valakit estleg érdekelne: Hearts of Iron 2 - Nazi Theme Expansion 1.0

Szerintem elég jó lett. Végül is én csináltam 😊 Már készül a nyilaskeresztes téma is. 😊
msn: bph.geo<kukac>hotmail<pont>hu
Én is ma kezdek el vele újra játszani, de sajna csak a telepített game van meg eltéve egy mappába és szét van esve, kilépeget meg minden baja van. Be kell szereznem újra a gamet

Adj mail címet Geo , mert tul nagy a mérete a képnek , h feltöltsem😞

Meg tudná mondani valaki hogy a parancsnokok képe alatt látható szám mit jelent? Pl.: 2.5 km meg ilyenek vannak, ezek mit jelentenek?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

akkor hajrá
Megvan még a mentés😊Felrakom.)

Rakj be screenshot-ot ha van, mert nem hiszem el. 😄
Magyarokkal is annektáltattam már a ruszkikat , nemnehéz , csak idõigényes😊))

mármint a szovjetekhez képest nyugaton.
Egyébként hol lehet átállítani az országok színkódját?
Értem. De egy valami még mindíg nem világos. Debrecenbõl indítottam a támadást Temesvár provincia ellen és a yugóké lett. Szted?
Az az ország száll meg egy másik állam tartományát, akinek a területérõl a hadmûvelet indult, úgyhogy ha meg akarsz szállni vkit, mindenképpen a saját területedrõl indulj! Vannak elõre programozott eseményekbõl adódó kivételek, de az alapszabály ez.

Értem, köszi. Na lenne mégegy. 😊 Ma ien kérdezõsködõs napom van. 😊 Szal ha modjuk én annexálni akarok egy x országot, pl. Romániát a németekel. Na a problémám az lenne, hogy Magyarországról megtámadom Romániát és az nem az enyém lesz, hanem Magyarországé. Bolgárokkal is megtámadtam Bukarestet és az is Bulgária része lett és nem az enyém. De volt h más országoknál hozzám került az a terület amit megtámadtam, annak ellenére h a terület nem volt velem határos, csak a szövetségesemmel.
Muki100
kapsz sok dissentet, az meg csinál sok partizánt, az meg leviszi az ICt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Köszi. Egyébként nem tudja valaki, hogy miért megy le vagy 40-el az IC-m ha a Molotov–Ribbentrop-paktum-nál a No deal with bolseviks!-et választom?
Muki100
f11

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

HoI2-ben melyik gombbal lehet elmenteni screenshot-ot rögtön kép-be? Szal nem úgy h PrintScreen aztán paint-ben szerkesztés/beillesztés.
Ki fogom próbálni. Csak az a fránya japán háború ne lenne. <#duma>
Egyébként nem tudjátok az orosz kapituláció eventjének számát? Meg akarom nézni mi kell hozzá pontosan.

Malarki Nac. Kínát mindenképp próbáld ki. Számos dolog miatt az eggyik legélvezhetõbb nép a játékban. Rengeteg nacional province van de abból csak egy pár van a kezén tehát lehet hódítani bõven. Nem annyira nagyonkönnyû mint németország. Nem Európai ország és nincsis az mint Japánnál hogy fõképp a tengeri hadszíntérre kell hagyatkozni viszont viszonylag magas ICvel rendelkezik
Csak nacionalista Kína.

Német, Magyar, Szovjet
nálam Magyar,Olasz,Német,Spanyol a favorit😊

Nekem kedvenceim: Kanada, Ausztrália, Finnország és Németország. Nac. Kíne érdekes lehet, majd kipróbálom.

Amúgy melyik országgal szerettek játszani? 😊 /nekem favoritok: Nacionalista Kína, Németország
Valóban megmarad deha jólemlékszem itt már olyan 400 környékén jár a német IC, nekem nem támadtak késõbb bár ez a mentésem még csak 1943 fele jár nemis kellett komoly erõket a határnál hagynom mert mire ide jutottam a szovjet erõk nagyrésze megsemmisült, elég pár 3 hadosztályból álló hadsereg a határ miden pontjára, ami nem nagy felület mert ugye ott már jóval nagyobbak a "megyék". Ha csinálsz Russia puppetet az nem tudom hogy hat rá, de biztosan lessz egy köztes ország német techel jelentõs ICvel. (100 körüli)
Kösz a sok infót, már közel járok a gyõzelemhez. Amúgy ha jól lkátom megmarad egy jó kis 200-as országnak. Remélem azért többet nem nagyon támad majd.

a partizánkodás lemegy a SZUba a bitter után ilyen 1%okra
Gerd von Rundstetd17, SZU-ba bitter esetén nem feltétlen Berija lessz. Nekem Molotov lett a Head of State. Malarki, SZUa amúgyse tud átmenni fasisztába mert akkor átugrik Russia-ra nekem Yavuz volt a head of state couppal bírod megcsinálni (csak acceptallal sikerült, mindenképp megakartam nézni 😛), vagy fel bírod szabadítani a bitter által hozád kerülõ részt akkor két oroszország lessz egy német puppet és egy szovjet
Muki100
Pl. igyekszel +200on tartani velük a kapcsolatot. De attól még be fognak támadni elõbb utóbb.

valami datákban hekkelõs módszer is jól jönne 😄
Üdv!
valaki légyszi segítsen. Akadt egy olyan problémám, hogy épp Anglia elleni inváziómat folytatom és ez leköti a hadseregem egy részét. Keleten kezdetleges erõdrendszert építettem ki a szovjet határon. Állandóan hadat üzennek és kb 10 nap alatt nem tudok csodát tenni hogy kellõ mértékben megerõsítsem a védelmi vonalam. Hogyan tudnám késleltentni az esetleges támadást? Légyszi írjatok, elõre kösz
megmarad komcsi csak sztálin nélkül,berija lesz helyette..de nem számít úgyse támadnak többé...sverdlok is kell a bitterhez talán.pf arra nem emlékszek

Nekem elég a bitter. És akkor megmarad komcsinak vagy átmegy fasisztába? A kapott területeken lesz partizánkodás vagy lemegy mint a franciáknál?

deh ha anektálást érted az összes gyõzelmi pont...nem ajkánlatos..elég a bitter peace is.

nem sok.moszkva,leningrád,baku..kbsztálingrád

A royal Navy nagy részét szerintem már szétvertem. 5 hordoz, 11 csatahajó, és még egy rakás kisebb hajót gyászolnak az angolok. Japán most nekiment USÁ-nak, szóval szerintem a flottájának nagy része ott van. SZU-nak már most kevesebb divije van mint nekem, szóval az nem lesz nehéz. Egyébként mi kell SZU kapitulációjához?

Muki100
Ahhoz hogy az amcsikat nem tudod azért olyan könnyen leverni, gondolom a royal navy is arra felé úszkál mivel elfoglaltad az otthoni bázisaikat, meg egy jó kis keleti parti flotta még pluszba. Meg ha az amcsikkal kezdenél, az oroszok betámadnának az meg lehet, hogy sok. Szóval szerintem is elõbb SZU aztán usa.

A SZU-t hamarabb mielõtt még jobban megerõsödik az amerikaik közel sem olyan veszélyesek.

Tanács kellene. meghódiítottam Britanniát. Az angoloknak már csak Indiában vannak területeik. 41 júniusa van, már felkészültem a SZU elleni háborúra. Ám ekkor jutott eszembe hogy le kellene rohanni USÁt is. A kérdáés az hogy melyiket támadjam meg. Összesen van 251 divim, abból 46 tank. SZUnak valami 300 divije lehet, USÁ-nak 50 alatt.

MALARKI!!!😄 Legyé fenn msn-en😄
Gondolom port tartományokra gondolsz?

Pl. ha van routered akkor ott. (a firewall menüben)

Sima szoftveres tüzfalnál (pl. XP beépített tüzfal) szerintem elég csak simán kiengedni a hoi2.exét, nem kell portokkal hülyéskedni. (legalábbis nálam megy így)
Kikapcsolni a tartományokat? Ez mit jelent?

Valaki el tudná mondani , h a multihoz hol kell kikapcsolni a tartományokat?

Nem tudom hallotatok-e róla, de Paradox elérhetõvé teszi pár régebbi játék forrását. (HOI 1-2, EU2, Victoria)

Így akár mi is belepiszkálhatunk a gamebe, rakhatunk bele új lehetõségeket, csak programozni kell tudni kicsit😊)

http://www.europa-universalis.com/forum/showthread.php?t=352059&page=1&pp=20

Addig is jöhetnek az ötletek ki min változtatna, milyen új funkciót rakna bele stb.
Nálam elõfordult olyan is, hogy Olaszországtól átvettem a katonai irányítást, de valamiért egyik kikötõjében(talán Palermo) folyamatosan hozta létre a flottákat. Igaz ezek teljesen üresek voltak, de valahogy "osztódhattak"😊, mert elõször 20-30 lett, utána naponta egy csomó, és emiatt végül már nem is tudtam szinte játszani. Végül visszaadtam az irányítást és jó lett.
Nálam is akadt mint az állat 45-46 fele, fogtam kitöröltem az összes mentést és kész (az is elég ha kivágod és beillszted valahova a játék mappáján kívül ha még kellenek a mentések). Utána jobb lesz. Persze a legutóbbit azért meghagytam.