Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leirná nekem valaki hogy ausztriával hogyan lehet azt megcsinálni hogy kitürjön a magyar forradalom????
elöre is köszönöm
Játék közben meg voice komm, úgy az igazi😊)
A magyar-bulgár-török szövetség érdekes, szerintem jugót, görögöt meg románt simán lenyomnák de utánna nem sok vizet zavarnának. Esetleg Perzsia, Szíria és Jordáni jöhet még szóba mint meghódítható terület.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
AI ellen max hard vagy very hardot érdemes játszani, easyn, normalon nincs kihívás. Max kis országokkal, de azok amúgyis nagyban függnek az alliance leadertõl...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként én Kanadával játszva nézet ezt.
Hát nem tom h mien nehézségen csinálta a srác, de elég szép munkát végzett. 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Valaki tudja?
Maradtam a belsõ megoldásnál és átírtam a provinciakódokat.
Viszont lenne még egy kérdésem.
Mentésnél problémám akadt.
Sem az auto save nem mûködik, se más.
Nem találkozott valaki ilyen hibával? Ja igen, az MDS 2-rõl beszélek.
írd át a democratic-ot 1-re és akkor diktatúra lesz. ott van a provinciás kódok után pár sorral.
amúgy az MDS2-ben hogy a fenébe lehet például hadat üzenni Magyarországgal Szlovákiának? mert ügyebár mindketten demokratikus országok vagyunk.
nationalprovinces = { 456 457 458 491 492 497 428 496 498 476 477 478 490 499 493 496 430 429 427 494 454 381 382 455 495 }
ownedprovinces = { 456 457 458 491 492 497 }