Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali,
leirná nekem valaki hogy ausztriával hogyan lehet azt megcsinálni hogy kitürjön a magyar forradalom????

elöre is köszönöm

Hát igen, elõre le kell beszélni a dolgokat, ki kivel van, szabályok, játékidõ stb.

Játék közben meg voice komm, úgy az igazi😊)
2 hátrányuk van:a technikai csapatok,meg az eleinte erõs nyomás,plusz az infrastruktúra.az elsõ 2 idõvel megoldódik.technikai csapatokat anektálhatsz is az armában...a gép japán támadást túlélni igazán nem nehéz...

nos egyértelmû hogy magyarország a legerõsebb a 3 közül miután a területeket vixaszerezte,bulgária elég gyengus,ami a törökre is igaz lévén demokrácia ami még nem lenne baj csakhogy minor állam.a fõ próbléma valóban az lenne hogy nem tudnak hova terjeszkedni,a bulgárokra különösen igaz lehet egy idõ után,de ez áll a magyarokra is esetleg szu felé az ai által irányított németekel karöltve csakhogy a bitter peace,halálos lenne mert a szut nem kötné le a német front.

matthias92
de esetlegesen eldöntheti a háború sorsát... vagyis eléggé bekavarhat 😄

Hát Nac. Nínának elég gyenge egységei vannak és a techteamjei is gyengécskék. Plusz jön a Japán elleni háború, ami nem túl jó.
A magyar-bulgár-török szövetség érdekes, szerintem jugót, görögöt meg románt simán lenyomnák de utánna nem sok vizet zavarnának. Esetleg Perzsia, Szíria és Jordáni jöhet még szóba mint meghódítható terület.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

elég gyenge
matthias92
egyszer multiban kikéne próbálni, hogy mit tud csinálni a világban egy magyar + bulgár + török szövetség...

na és persze szövin kivül lehetsz bármelyik országgal:leszámítva uk-t németországot és szut.😄

de.például brazília azt ajánlom.vagy persze nacionalista kínát a kedvencemet😄

multiban az a baj nehéz egyeztetni...

igaz, de nincs olyan ország ami igazán számítani a szövetségeken kívül.

matthias92
ha szövin kívülivel vagy, az az igazi királyság!

Játszatok multiban, sokkal reálisabb a játék. Illetve ti irányítjátok hogy mi történjen.😊)

AI ellen max hard vagy very hardot érdemes játszani, easyn, normalon nincs kihívás. Max kis országokkal, de azok amúgyis nagyban függnek az alliance leadertõl...
Ha jól emlékszem a fejlesztõk egy alternatív világháborút ígértek. Hát azt meg is kaptuk. Csak elég irritáló hogy ilyen mértékben eltér a valóságtól a dolog. Ha nem egy vezetõ nagyhatolommal játszol, borul az egész történelem. nincs partraszállás, a németek széttépig az oroszokat, Kínának esélye sincs. USA semmit se csinál, vagy ha igen akkor is vlamai bõdületes baromságot, pl. partraszáll Japánban. Nem mondom hogy ez nem jó, de sztem az lett volna a legjobb, ha a nehezebb fokozatokon van ekkora eltérés, normálon vagy könnyûn nagyábból menyjen minden "rendesen". Én most kanadával nyomom, esélyem nincs a gyõzelemre, SZu hamarosan kapitulál, az angolokat meg úgy rugdosság az olaszok hogy csak porzik.

Muki100
Megvannak a szépségei. Az 1.2 verzióig viszont 4 naval bomberrel szét lehetett ölni szinte az egész Royal Navyt, kicsit azért az elvette a valósághûségét.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Amúgy mindenki utalja a tengeri hadviselést vagy csak én?Például japánnal vagy egyesült királysággal ezért nem játszottam még soha

valószinû szerintem próbáld ki.amúgy elég nevetséges hogy gyakran nem a történelemnek megfelelõen alalkul a játék,jó értem hogy direkt úgy van de akkor is nagyobb esélyt kéne adni a valós történéseknek.például:nálam a nacionalista spanyolország kb 10 játékból 7 ben veszít.vagy kínát japán 20 játékból 19 ben bábot csinál belõle

Normálon simán szétverte. Most könnyûn néztem, hát ott se valami fényes a helyzet. Ha mondjuk '39-tõl kezdeném több esélye lenne?
Egyébként én Kanadával játszva nézet ezt.

majd délután

mit nem értesz?😄

matthias92
vki elmagyarázná hogy ezt az editort hogy kell használni? 😄

legyen normál nehézség,normál agreszivitás szerintem.de amúgy könnyûn szinte mindig nyer azt tom amúgy sokat függ még a szerencsétõl is...

Megmondaná valaki hogy milyen nehézsségi fok és MI agresszivitás kell ahoz hogy német ne gyalulja le SZU-t 41-ben?

normálon vagy könnyûn nem nagy dolog németországgal a gép ellen persze😊

http://youtube.com/watch?v=RLe6-VwH7ho&feature=related

Hát nem tom h mien nehézségen csinálta a srác, de elég szép munkát végzett. 😊
matthias92
szívesen 😊

Egyszer én is láttam ilyet multiban: az egész Axis (JAP + Kina puppet is) nekiugrott SZU-nak 40 tavaszán és 41 végére már annex volt...
az igen
Muki100
Magyar + olasz külön szövetség, németek meg a többi kis tengelyhatalommal karöltve, multiban (mi voltunk külön), végigmentünk Vlagyivosztokig és lett magyar kikötõ a Csendes-óceánra.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ti ismertek olyan embert aki anexálta a szovjetuniót?
már megoldódott a probléma. köszi matykó
valaki becsomagolna és msn-en átküldene nekem pár fájl-t doomsday-bõl? mert valahogy elszaródott és nem tom újra feltenni. azokhoz szólok akiknek 1.3a-s verziószámú doomsday-ük van. szal kéne a teljes config mappa és a scenarios/data mappából a scenario_1945.bmp nevû kép. pár mega az egész, nem sok. elõre is köszi.
mert elcseszték a készítõk. svédország '95-ben csatlakozott, uk meg asszem vmikor a 70-es években.
Nem tudom, hogy az MDS 2-ben miért nincs benne az EU-ban Svédország, Ausztria, az Egyesület királyság, pedig már 2006-ban járok...
Valaki tudja?
Valaki megtudja mondani hol lehet teljes magyarítást letölteni a HEARTS OF IRON 2 DOOMSDAY-hoz.
csinálj a scenarios mappán belül egy save games navû mappát és onnantól kezdve menni fog a mentés.
Okés, köszi.
Maradtam a belsõ megoldásnál és átírtam a provinciakódokat.
Viszont lenne még egy kérdésem.
Mentésnél problémám akadt.
Sem az auto save nem mûködik, se más.
Nem találkozott valaki ilyen hibával? Ja igen, az MDS 2-rõl beszélek.
köszi, ezt a kódot eddig nem ismertem.
I.C.ram
egyszerûbb beírni a konzolba, a játékban (f12), hogy freedom. Ilyenkor szabadon tologathatod a csúszkákat a politikai beállításoknál.
scenarios/mds/hungary.inc

írd át a democratic-ot 1-re és akkor diktatúra lesz. ott van a provinciás kódok után pár sorral.
köszi, de ott simán megtudom csinálni, mert ott van editor... sõt már volt hogy meg is csináltam.
amúgy az MDS2-ben hogy a fenébe lehet például hadat üzenni Magyarországgal Szlovákiának? mert ügyebár mindketten demokratikus országok vagyunk.
Muki100
Itt vannak a provinciák Horvátországgal együtt:
nationalprovinces = { 456 457 458 491 492 497 428 496 498 476 477 478 490 499 493 496 430 429 427 494 454 381 382 455 495 }
ownedprovinces = { 456 457 458 491 492 497 }

De amit én csinálok az nem MDS2-hez lesz, hanem Doomsday-hez.
Szóval Nagymagyarországot akarsz? 😄 Akkor várj egy napot, már dolgozom a scenario-n. Majd felteszem ide a letöltési linket.
Muki100
Csak átírod a scenario könyvtárán belül az .inc fájlban a nemzeti provinciák számát. Ahhoz hogy megnézd minek melyik a száma segíthet az editor.

A Modern Day Scenario 2-ben nem lehet valahogy beállítani, hogy Magyarországnak (vagy akár más országnak) több nemzeti területe legyen?
köszi
Muki100
Vagy eg rakétát vagy egy stratégiai bombázót kiválasztassz, és ha van atombombád ott lesz a brigádos gomb helyén az atom betöltése.