Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
NEm szóltam 😛
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
+ Ruszkikat úgy nyomomle hogy a 36-os magyarország scenarió fájlát megbuheráltam 😊
- Minden megyében maximális Supply drop energia/fém/olaj/rubber termelés
IK 900 😊 Minden megyében 10/10 -es bunker és AA lövegek. Budapesten 10/10-es reptér. Technológiai szintem a '45-ös Német birodaloméval felelmeg (kezdésnél) 😊 Alapból 3 infantryval kezked amikben 9 division van. 2 egység repülõvel (4 vadász egy csapat 4 bombázó másik csapat 😊) Minden megyében radar 10/10. Gyõrben és Szegeden pedig 10/10-es atom erõmûvek 😊
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Szovjetek folyamatosan kémkedtek nálam... aztán hadat üzentem nekik 😊 Kicsit felidegesített mikor 2x egymás útán szabotálta egy 90%-on álló kutatásom.
Egészen elõre nyomúltam a terülein 😊 Európából már majdnem teljesen elüztem õket, és kzben csináltam pár báb országot. Ukrajna, Fehéroroszország, Gíza, Örmény, Aberbajdzsán 😊és a sikereim láttán Perzsia és Afganisztán szövetséget kötött velem 😊 És a régi nagy ellenség Jugozlávia és szövetségre lépet velem 😄
Még sose foglaltam el oroszországot teljesen.. mindig ázsia felénél le áltam mert belassúlt a gém 😊 Most talán sikerül 😄
Másik érdekes dolog, hogy már '40 közepén járunk de a németek még nem támadták meg Lengyelországot és meg alapkúlt egy érdekes ki szövetségi rendszer Olaszország vezetésével amit még sose láttam a játékban :S A kisebb dél amerikai államok és néhány ázsiai ország van benne. Ja és egész Európával meg-nem támadási szerzõdésem van xD Miután hadat üzentem a ruszkiknak mindenki kötni akar velem egyet 😄
Várok még ha '41-ben sem támadnak a németek, akkor behívom a szövetségbe Lengyeleket.. sokat segíthetnének az orosz missziókban 😊 Ha a partizánokat leverik az is nagy segítség 😊Még az USA-t lenne jó meghívni a szövibe 😊 De õ nem adja magát 😊 Pedig már egyszer elértem azt is hogy a Tengely hatallmakhoz csatlakozott a szövik helyett és letámadta az oroszokat hátúlról 😄
Elég ramaty netem van 10kb/s-es feltöltéssel... hamarabb leszeded onnan mint én elküldöm 😄
http://pogessor.freeweb.hu/
Itt a pacheket szedd le. Magyarosítja a gémet és sok hibát kijavít ami a magyar történelemre vonatkozik. Így már megalapíthatod az Osztrák-Magyar monarchiát meg hasonló finomságok 😊
U.i.: Bocs a hely(telen)es írásért 😄
Kedvenc játékom a Hoi2 😊
Mindig magyarokkal vagyok. Bevallom kicsit meg buheráltam a scenarió fájlt 😛
- Minden megyében maximális Supply drop energia/fém/olaj/rubber termelés
IK 900 😊 Minden megyében 10/10 -es bunker és AA lövegek. Budapesten 10/10-es reptér. Technológiai szintem a '45-ös Német birodaloméval felelmeg (kezdésnél) 😊 Alapból 3 infantryval kezked amikben 9 division van. 2 egység repülõvel (4 vadász egy csapat 4 bombázó másik csapat 😊) Minden megyében radar 10/10. Gyõrben és Szegeden pedig 10/10-es atom erõmûvek 😊
Akinek kell ez a scenarió az küldjön üzit: [email protected] és elküldöm.
Amugy elég jól állok benne 😊
Ausztriával szövetséget kötöttem és 3. Ottó vissza küvetelte a magyar trónt amit elfogadtam. Így újra királyság az állm forrma 😛 Közben a két szövetséges országgal meg alapítottam az Osztrák-Magyar Uniót 😊 Erre válaszúl megt alapúlt a Balkáni szövetség: Csehsz. Románia és Jugo. Persze hadat üzentek nekem. Csahszlovákiát annektáltam a felvidék nálam maradt és csináltam egy puppet csehót. Romániát teljesen elfoglaltam, egész erdély teljesen bucharestig bezárólag az enyém maradt. A maradék területet oda adtam a puppet osztrákoknak. Jugoszláviát lerohantam maj meg alapítottam szlovéniát és után békét kötöttünk amiben vissza követeltem az adriai területeket és a régi magyar határokat vissza állítottam teljesen 😊 Még elég elején tart a gém de már épül a tengeri flottám is aminek az olaszok nem nagyon örülnek 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kösz az értékelést
Várjuk a következõ részt!<#eljen>#eljen>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Fõ híreink😮laszország legyõzte Etiópiát.Japán megtámadta Kínát.Magyar támadás Ausztria ellen.
Amikor az olaszok megtámadták Etiópiát,gyorsan szétverték a királyi haderõt,és fél év múlva az olaszok már a fõvárosban meneteltek.Miért is tartott ilyen sokáig ez a harc,hogyha az olaszok létszám és technikai fölényben voltak.A válasz az etióp partizánok,akik súlyos veszteségeket mértek az olaszokra kihasználva országuk rossz földrajzi adottságaitt.De végül a túlerõ gyõzött.
Mikor Japán megtámadta Kínát az még harcban állt a kínai kommunistákkal,ezért megleptepte õket a japán támadás.A harcok elsõ heteiben a japánok elfoglalták a tengerpartot és a szárazföld belseje felé meneteltek.A japánok súlyos veszteségeket mértek a kínaiakra,és azt hitték a nacionalista hadsereget legyõzték.Nem tudták, hogy egy olyan országgal állnak harcban,amelyiknek óriási tömeg áll a rendelkezésére.A kínaiak ki is használták ezt és nem sokára hatalmas ellentámadást indított a japán sereg ellen,ami már súlyos veszteségeket szenvedett.A kínaiak egészen a japánnal szövetséges Mandzsúria határáig vonultak,itt viszont a japánok megellították õket.
A halottak száma eddeig 500 000 fõ és ebbe még nem számoltuk a sebesülteket és a civil áldozatokat.Még évekig tartó állóháború,vagy inkább vérszivattyú is kialakulhat.
Pár nappal ezelõtt országunk megtámadta Ausztriát.A támadás ékét a II. hadsereg alkotta,amelyik egyébként magyar oldalról a legnagyobb veszteséget szenvedte.A magyarok gyorsan áttörték a határ mentén álló védelmet és a blitzkrieg taktikát alkalmazva egészen Bécsig tört elõre.Ekkor az osztrák kormány azzal állt elõ,hogy egész közép Ausztria a miénk lesz ha békét kötünk.A magyar kormány ezt elfogadta.
A halottak száma összesen 10000 fõ.
Önök a Magyar Rádiót hallották.
Egész ázsia😛
Ui:
Terület követelés..😊aztán utána több IKd lesz , s akkor nagyobb hadsereget csinálhatsz😊
Ha pedig nem így akarod , akkor elõszõris rohand le Ausztriát...de szerintem nem nehéz terjeszkedni Magyarországgal...Csehszlovákiánál pedig a felvidéket akkor kell elfoglalni , amikor a németek bekebelezik a Szudéta-vidéket , s akkor nem sok egység lesz felvidéken , igaz h akkor a lengyelek megtámadnak , de akkor azt szeptemberig tartani kell , utána meg Németo. már leüti a lengyeleket.
Szegény Ausztria meg nem ért sokat.
Amúgy helló!
Arra vagyok kiváncsi hogy tudtok a magyarokkal igy terjeszkedni.Lehet hogy idétlen kérdés de én már az elsõ évben elbuktam.