Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kémmel

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

És hogy a fenébe öljem meg Sztálint
Muki100
Hát, ha a németek vagy az USA szétnyírja akkor igen. Ahhoz hogy puccsold és szétessen értelemszerûen nem jó ha te is kommunista vagy, és ha tudod nem árt Sztálint megölni elõte.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

lol nem lehetséges.esetleg coupal de az amjdnem lehetetlen sõt általában a játék ki is dob olyankor.

Én most magyarországgal vagyok 45-ben a Szovjetunió bábországaként.Az lehetséges a Szovjetunio összeomlik és oroszország lesz helyette
influence nationra katintasz a diplomáciánál

Nem tudjátok hogyan lehet növelni a viszonyt egy országgal
találtam egy módszert:ha counterökkel játszol sokkal gyorsabb a játék illetve ha spireteket törlöd(hibaüzenet ír ki de indítható a játék).persze ehhez újat kell kezdened,de egy biztos a counterrel nem olyan lassú

TH0R
Ja bocsi.. most nézem nem is nekem szóltam a hsz-ek 😄😄😄

NEm szóltam 😛

Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.

TH0R
Ezzel a moddólt magyarosításos HOI2-vel nyomom. Ha szövetséget kötök Ausztriával akkor azután kitör MO-n egy pucs és I. Gabsburg Otto követeli a trónt.. ha elfogadod akkor utána megalapíthatod a két országból az Osztrák-Magyar uniót és akkor németek békén hagynak d létrejön a balkáni szövetség is.

+ Ruszkikat úgy nyomomle hogy a 36-os magyarország scenarió fájlát megbuheráltam 😊
- Minden megyében maximális Supply drop energia/fém/olaj/rubber termelés
IK 900 😊 Minden megyében 10/10 -es bunker és AA lövegek. Budapesten 10/10-es reptér. Technológiai szintem a '45-ös Német birodaloméval felelmeg (kezdésnél) 😊 Alapból 3 infantryval kezked amikben 9 division van. 2 egység repülõvel (4 vadász egy csapat 4 bombázó másik csapat 😊) Minden megyében radar 10/10. Gyõrben és Szegeden pedig 10/10-es atom erõmûvek 😊

Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.

Sippie
ha ausztriának neki mész, nem üzennek hadat a németek?
Sippie
ruszkikat hogy nyomtad le? 150 manpowerrel? 😛
TH0R
szépen haladok 😊
Szovjetek folyamatosan kémkedtek nálam... aztán hadat üzentem nekik 😊 Kicsit felidegesített mikor 2x egymás útán szabotálta egy 90%-on álló kutatásom.
Egészen elõre nyomúltam a terülein 😊 Európából már majdnem teljesen elüztem õket, és kzben csináltam pár báb országot. Ukrajna, Fehéroroszország, Gíza, Örmény, Aberbajdzsán 😊és a sikereim láttán Perzsia és Afganisztán szövetséget kötött velem 😊 És a régi nagy ellenség Jugozlávia és szövetségre lépet velem 😄
Még sose foglaltam el oroszországot teljesen.. mindig ázsia felénél le áltam mert belassúlt a gém 😊 Most talán sikerül 😄
Másik érdekes dolog, hogy már '40 közepén járunk de a németek még nem támadták meg Lengyelországot és meg alapkúlt egy érdekes ki szövetségi rendszer Olaszország vezetésével amit még sose láttam a játékban :S A kisebb dél amerikai államok és néhány ázsiai ország van benne. Ja és egész Európával meg-nem támadási szerzõdésem van xD Miután hadat üzentem a ruszkiknak mindenki kötni akar velem egyet 😄
Várok még ha '41-ben sem támadnak a németek, akkor behívom a szövetségbe Lengyeleket.. sokat segíthetnének az orosz missziókban 😊 Ha a partizánokat leverik az is nagy segítség 😊Még az USA-t lenne jó meghívni a szövibe 😊 De õ nem adja magát 😊 Pedig már egyszer elértem azt is hogy a Tengely hatallmakhoz csatlakozott a szövik helyett és letámadta az oroszokat hátúlról 😄

TH0R
Inkább linket adok 😊
Elég ramaty netem van 10kb/s-es feltöltéssel... hamarabb leszeded onnan mint én elküldöm 😄

http://pogessor.freeweb.hu/

Itt a pacheket szedd le. Magyarosítja a gémet és sok hibát kijavít ami a magyar történelemre vonatkozik. Így már megalapíthatod az Osztrák-Magyar monarchiát meg hasonló finomságok 😊

Ez mien magyarítás? El tudod küldeni? Itt a fórumon privát üzenetben.
ha bábjaid vannak gyorsabb,mert egy nagy orsszággal lassul könnyen.persze lehetõleg szárazföldi országot csinálj,mert a bábok szellemhajói is lasíthatnak.

TH0R
Valaki nem tud valami módót amivel kilehet küszöbõlni hogy ne lassúljon az idõ ha háborúzik az ember? Mert 44-45-ben már olyan lassú a játték hogy kín kivárni bármit is 😞 Ott általában abba is hagyom a gémet pedig vinném tovább 65-ig ha lehetne de így..

U.i.: Bocs a hely(telen)es írásért 😄

TH0R
Így néz most ki 😊

http://images.netbag.hu/20080606/19464774019.JPG

http://images.netbag.hu/20080606/19470323148.JPG

http://images.netbag.hu/20080606/19472538915.JPG

http://images.netbag.hu/20080606/19473759538.JPG

lol de csaló vagy😄

TH0R
Üdv!
Kedvenc játékom a Hoi2 😊
Mindig magyarokkal vagyok. Bevallom kicsit meg buheráltam a scenarió fájlt 😛
- Minden megyében maximális Supply drop energia/fém/olaj/rubber termelés
IK 900 😊 Minden megyében 10/10 -es bunker és AA lövegek. Budapesten 10/10-es reptér. Technológiai szintem a '45-ös Német birodaloméval felelmeg (kezdésnél) 😊 Alapból 3 infantryval kezked amikben 9 division van. 2 egység repülõvel (4 vadász egy csapat 4 bombázó másik csapat 😊) Minden megyében radar 10/10. Gyõrben és Szegeden pedig 10/10-es atom erõmûvek 😊

Akinek kell ez a scenarió az küldjön üzit: [email protected] és elküldöm.

Amugy elég jól állok benne 😊
Ausztriával szövetséget kötöttem és 3. Ottó vissza küvetelte a magyar trónt amit elfogadtam. Így újra királyság az állm forrma 😛 Közben a két szövetséges országgal meg alapítottam az Osztrák-Magyar Uniót 😊 Erre válaszúl megt alapúlt a Balkáni szövetség: Csehsz. Románia és Jugo. Persze hadat üzentek nekem. Csahszlovákiát annektáltam a felvidék nálam maradt és csináltam egy puppet csehót. Romániát teljesen elfoglaltam, egész erdély teljesen bucharestig bezárólag az enyém maradt. A maradék területet oda adtam a puppet osztrákoknak. Jugoszláviát lerohantam maj meg alapítottam szlovéniát és után békét kötöttünk amiben vissza követeltem az adriai területeket és a régi magyar határokat vissza állítottam teljesen 😊 Még elég elején tart a gém de már épül a tengeri flottám is aminek az olaszok nem nagyon örülnek 😄

Velem is elég furcsa.Az oroszokkal mentem 44-ben fél év alatt legyûrtem a németeket és lettek bábországaim.Támadás japán ellen aztán save és irány magyarország.Erdély már az enyém
Nálam most nagyon érdekesen alakult a játék. A magyarokkal játszok. A csehek nem akarták odaadni a németeknek a Szudéta-vidéket, háború tört ki, mibe belépett Franciao. és Anglia is, de a lengyelek nem. Én kapva kaptam a kínálkozó lehetõségen és lerohantam a védtelen cseh határt. Visszatért a Felvidék, de háborúba kerültem a szövetségesekkel. Nem baj, majd lenyomjuk õket mondtam. Ment is szépen minden, Párizsig is elértünk, de ekkor jött egy váratlan francia ellentámadás és a holland határig visszavetett minket. Közben betámadott Lengyelo. is. De ekkor jött a meglepetés. 1-2 hónap múlva lengyelországban puccs tört ki és nemcsak kilépett a háborúból, de beállt mellénk. Így már könnyen lenyomtuk a franciákat. Aztán amikor követeletm Erdély átadását, de a románok nem adták, ûjabb háborû robbant ki. Érdekes módon a románokat a lengyelek annektálták, így nekem csak Erdély jutott, de nekem az is bõven elég. Aztán jött jugó mfelosztása, az ment simán, mostz éppen SZU-t csépeljük, szóval nekem ez a játék nagyon jól alakulat.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nme udja valaki, hogy hol vannak azok a fájlok, amik az egyes területek nyersanyagtermelését tartalmazzák?

Hogy hogy távirati iroda.Hiszen ez rádió adás.

Kösz az értékelést
Muki100
Egyébként jó, csak egy kis megjegyzés: nem lenne jobb Magyar Távirati Iroda akkor már? 😛
Várjuk a következõ részt!<#eljen>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jó napot kedves hallgatók.Önök a Magyar Rádiót hallgatják.

Fõ híreink😮laszország legyõzte Etiópiát.Japán megtámadta Kínát.Magyar támadás Ausztria ellen.

Amikor az olaszok megtámadták Etiópiát,gyorsan szétverték a királyi haderõt,és fél év múlva az olaszok már a fõvárosban meneteltek.Miért is tartott ilyen sokáig ez a harc,hogyha az olaszok létszám és technikai fölényben voltak.A válasz az etióp partizánok,akik súlyos veszteségeket mértek az olaszokra kihasználva országuk rossz földrajzi adottságaitt.De végül a túlerõ gyõzött.

Mikor Japán megtámadta Kínát az még harcban állt a kínai kommunistákkal,ezért megleptepte õket a japán támadás.A harcok elsõ heteiben a japánok elfoglalták a tengerpartot és a szárazföld belseje felé meneteltek.A japánok súlyos veszteségeket mértek a kínaiakra,és azt hitték a nacionalista hadsereget legyõzték.Nem tudták, hogy egy olyan országgal állnak harcban,amelyiknek óriási tömeg áll a rendelkezésére.A kínaiak ki is használták ezt és nem sokára hatalmas ellentámadást indított a japán sereg ellen,ami már súlyos veszteségeket szenvedett.A kínaiak egészen a japánnal szövetséges Mandzsúria határáig vonultak,itt viszont a japánok megellították õket.
A halottak száma eddeig 500 000 fõ és ebbe még nem számoltuk a sebesülteket és a civil áldozatokat.Még évekig tartó állóháború,vagy inkább vérszivattyú is kialakulhat.

Pár nappal ezelõtt országunk megtámadta Ausztriát.A támadás ékét a II. hadsereg alkotta,amelyik egyébként magyar oldalról a legnagyobb veszteséget szenvedte.A magyarok gyorsan áttörték a határ mentén álló védelmet és a blitzkrieg taktikát alkalmazva egészen Bécsig tört elõre.Ekkor az osztrák kormány azzal állt elõ,hogy egész közép Ausztria a miénk lesz ha békét kötünk.A magyar kormány ezt elfogadta.
A halottak száma összesen 10000 fõ.

Önök a Magyar Rádiót hallották.

Japánok és nac. kína kivételével

Legnagyobb birodalmat magyarokkal...😊
Egész ázsia😛

Írj, én is fogok, mert most nyáron nagyon ráérek majd erre.
Akkor irjak
Na irjak
Sippie
szovjetekkel, egész európa, bár az nem nagy szám. Németekkel szintén európa, beleértve spanyolokat, angolokat, svájc, talán a skandináv országok, de a balkánt kihagytam, Oroszország, aztán USA természetesen, afrikánál meguntam.
Szóval szerintetek irjak hiradot
én is megunom egy pillanat alatt ha nincs ellenfél.nekem a legjobb braziliával volt,egész amerika,plussz nagy britannia(gyarmatai,mini szigetei nem).

Láttam hogy az egyik játékos Zsolo007 irt egy hiradot.Nagyon tetszett ezért ha olvassa tudatom vele,hogy nagyon klassz ezért örülnék ha még irna.Egy kérdés.Hogyan lehet interneten játszani met amikor én behivom az internetes játékot mindig azt irjy:Szerver nem található.Ha valaki tudja a megoldást kérem részletesen irja le.

Ui:
Én folyton játszom
I.C.ram
Igazából mindig abbahagyom a játékot, ha már látom, hogy nincs ellenfelem, szóval hatalmas nagy birodalmat még nem hoztam létre. Talán egyszer Németekkel, amikor majdnem egész ázsia az enyém volt Európával együtt.
Nektek eddig melyik országgal hoztátok létre a legnagyobb birodalmat.Én eddig a németekkel lengyel országot dániát norvégiát svédországot belgiumot hollandiát franciaországot Vichy franciákatjugoszláviát bulgáriát görögöket.Szövetségeseim😮laszország Szlovákia Magyarország.Az olaszok súlyos vereséget szenvedtek afrikában.Ellenségeim:USA anglia franciák meg még a többi ilyen semmire se jó szövetséges állam.
Lehet
Lol.nem volt valami okos lépés béke után újra hadat üzenni nekik...mert gondolom hogy megszegted a békeszerzõdést...

Az igaz.De én nekem nem fogadták el a területi követeléseimet.Ausztriából pedig egy kis részt elfoglaltam és békét kötöttem velük.De amikor újból hadat üzentem nekik a németek megtámadtak.
Muki100
A legegyszerûbb, vagy inkább túl egyszerû mód az, hogy '36-ban csatlakozol a tengelybe, és hadat üzensz a cseheknek, jugóknak, a románoknak pedig mielõtt még õk is beszállnának a tengelybe.

Sippie
nem az elején kell neki rohanni mindenkinek. Legyártassz 20-30 infantryt utána verhetõ a balkán. Persze ez attól is függ melyik verzióval toljátok, az új peccsekkel véresen komolyan vették az independence guarantee cuccost, és már 36-ban kilehetett robbantani a világháborút szinte. Vagy álljatok német szövetségbe, és akkor segít leverni, vagy várjátok meg 39-et akkor lejárnak a garantálások.
Sippie
oké kösz srácok, lassú sebességnél nem volt lag, csak 36-al kezdve megalszik a tej szánkban mire történik valami 😊
egyszerû..😊
Terület követelés..😊aztán utána több IKd lesz , s akkor nagyobb hadsereget csinálhatsz😊
Ha pedig nem így akarod , akkor elõszõris rohand le Ausztriát...de szerintem nem nehéz terjeszkedni Magyarországgal...Csehszlovákiánál pedig a felvidéket akkor kell elfoglalni , amikor a németek bekebelezik a Szudéta-vidéket , s akkor nem sok egység lesz felvidéken , igaz h akkor a lengyelek megtámadnak , de akkor azt szeptemberig tartani kell , utána meg Németo. már leüti a lengyeleket.

Én is. Engemet szépen felosztottak a jug.-ok a csehszlovákok és a románok.
Szegény Ausztria meg nem ért sokat.

Amúgy helló!
Hello!

Arra vagyok kiváncsi hogy tudtok a magyarokkal igy terjeszkedni.Lehet hogy idétlen kérdés de én már az elsõ évben elbuktam.
Ha valakit érdekel és még nem töltötte le:

HoI2 - Nazi Theme 1.1 (A német zászlókat mindenhol kicseréli horogkeresztesre)

Próbálkozzatok szünettel. Ha áll a játék, álltalában rendezõdik az idõ.