Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a fórumjukat mert én nem játszottam vele.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szia!
Van egy dolog amit nem értek a Kaiserreichben , vannk különbözõ német "országok" amiknek nincsen egyetlen tartományuk se , ezekkel mit lehet csinálnni?
Van egy dolog amit nem értek a Kaiserreichben , vannk különbözõ német "országok" amiknek nincsen egyetlen tartományuk se , ezekkel mit lehet csinálnni?
okok.
Ha tudsz várni pár napot, akkor én lefordítom. De olvass bele, mert nem látszik vészesnek.
Szia!
Leirnád nekem h a Kaiserreich mod mirõl is szól? Nemigen tudtam leforditani ezen az oldalon . S még azt , h hogyan telepitsem fel , tehát innen mit szedjek le.
Köszi elõre is.
Leirnád nekem h a Kaiserreich mod mirõl is szól? Nemigen tudtam leforditani ezen az oldalon . S még azt , h hogyan telepitsem fel , tehát innen mit szedjek le.
Köszi elõre is.
Az angol szövegre értettem. Mert gondolom lenne benne egy rakás szó amit nem értek... Jó persze ott az online szótár, de akkor is. Biztos van vki olya pro angolból hogy simán lefordítja. Ha meg nem akkor így jártam...
minek fordítaná le valaki ha úgyse olvasod el?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Van vki aki annyira vágja az angolt h szivesen lefordítaná azt a leírást? 😄 Mert én rohadt lusta vagyok nekiállni még olvasni is...
És az mért jó?
Sztem semmi értelme sincs a játékot jól megcsinálták minek változtatni rajt.
Sztem semmi értelme sincs a játékot jól megcsinálták minek változtatni rajt.
Vazz ti gondolatolvastok v mi?😄 Nekem is pont mostanában jutott eszembe ez a térkép dolog.😄
Hmm, ez a térképes dolog engem is érdekel, így Paradox fórumon szétnéztem. Sikerült egy srácnak megfejteni a .tbl mapok struktúráját, és csinált egy progit map editáláshoz, szóval lehetõség van újabb provinciák hozzáadására, sõt akár teljesen új térkép készítésére.😊
Én személy szerint örülnék egy kicsit kisebb felbontású mapnak, amiben több provincia van.
Van is egy tutorial, ami leírja az alapokat:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=366310&page=1&pp=20
Bár gondolom nem kis munka új térképet csinálni...
Én személy szerint örülnék egy kicsit kisebb felbontású mapnak, amiben több provincia van.
Van is egy tutorial, ami leírja az alapokat:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=366310&page=1&pp=20
Bár gondolom nem kis munka új térképet csinálni...
Én is leszedtem az Independent Nations-t. Nemrossz, bár annyira sok értelem nincs... 😄 Szóval rátérek a lényegre. Nem tudja valaki hogy hogyan lehet a provinciák határait megváltoztatni? Amit ugye Independent Nations készítõje is csinált. Engem ez nagyon érdekelne... 😊
Thx a segítséget nektek köszönhetõen kinyírtam az egyész szovjet vezérkart.
Ok. Kösz.
Azt a mappát simán bedobod a hoi2 alapba, és onnan úgy elindítod ahogy lejjebb leírtam a kaiserreichos példával
Na elég nehéz a felfogásom. Sajnos😞
Letöltötte és kicsomagoltam az Independent Nations modot. Kaptam egy mappát. Ez most a Dokumentumokban van. Nincs benne egy szem .exe sem. Ahhoz, hogy úgy tudjam játszani, hogy ha megunnám ne kelljen újratelepítenem a játékot mit kell csinálnom?
Letöltötte és kicsomagoltam az Independent Nations modot. Kaptam egy mappát. Ez most a Dokumentumokban van. Nincs benne egy szem .exe sem. Ahhoz, hogy úgy tudjam játszani, hogy ha megunnám ne kelljen újratelepítenem a játékot mit kell csinálnom?
a tömörített fájlban amit letöltöttél?
ÖÖÖ. Ennek a gyökérmappának hol kell lennie?
A hoi2 ismeri a moddirt. Valsz a mod amit leszedtél is egy gyökérmappával rendelkezik (pl. "kaisereich" és abban vannak a gfx, data stb.)
ekkor így indítod parancssorból hogy hoi2.exe -kaiserreich
ekkor így indítod parancssorból hogy hoi2.exe -kaiserreich
Az mirõl szól? Mi a lényege?
Az úgy nem jó, hogy az eredeti mappákat amikbe módosítások lesznek átmásolom egy másik helyre, aztán a mod letörlése úgy történne , hogy a teljes mappákat letörlöm és az eredetiekkel helyettesítem õket?
Az úgy nem jó, hogy az eredeti mappákat amikbe módosítások lesznek átmásolom egy másik helyre, aztán a mod letörlése úgy történne , hogy a teljes mappákat letörlöm és az eredetiekkel helyettesítem õket?
halal2: Ha a küldetés sikerére gondolsz, akkor több kémet kell küldened, de túl magas sose lesz.
Vardar: Amiket én eddig próbáltam modok, sima bemásolással, felülírással mûködtek. A gond csak az volt, h utána le kellett vakarni az egész játékot, ha meguntam. Nemrég találtam egy JSGME nevû programocskát, amivel ezt el lehet kerülni. Nemtudom minden modhoz jó-e, én is csak nemrég találtam.
Nemrég kipróbáltam a kaiserreich nevezetû modot, és nagyon jó. 😄 Ajánlani tudom mindenkinek😊
Vardar: Amiket én eddig próbáltam modok, sima bemásolással, felülírással mûködtek. A gond csak az volt, h utána le kellett vakarni az egész játékot, ha meguntam. Nemrég találtam egy JSGME nevû programocskát, amivel ezt el lehet kerülni. Nemtudom minden modhoz jó-e, én is csak nemrég találtam.
Nemrég kipróbáltam a kaiserreich nevezetû modot, és nagyon jó. 😄 Ajánlani tudom mindenkinek😊
Haha! DD Arma 1.2 fel van telepítve! Yeah. Van ez a mod. Ezt, hogy rakjam be a játékba? Úgy, hogy minden mappába bemásolom az új adatokat és felülírom a régieket? És az befog zavarni, hogy ebbe a modban színes képek vannak?
Hogy lehet a miniszterek gyilokásába azt a számot feljebb tolni?
Sima nehézség csak nagyjából annyit hogy jobban csal a gép, te pedig negatív bónuszokat kapsz, az AI nehézségében aggresszívabb lesz (hamarabb üzen hadat), logikus lenne hogy jobban is játszik akkor már de ebben azért nem vagyok biztos.
A nehézségi szint mit változtat?
Nézõpont kérdése, azért az amcsiknál partra szállni még tud vicces lenni, bár inkább csak nehezebb szinten 😊
Amíg van komolyabb ellenség😊. Mondjuk sima 36-os kezdésõ németországgal én spec szu lerohanásáig. Ha az megvan, legalább Kaszpi tenger vonaláig, akkor már nincs túl nagy tétje. De ez a többi országra is igaz.
Ti meddig szoktátok játszani?
Oké, köszi. Ezen már eltudok indulni.
Köszönöm.
Kicsit összezavar a Hearts of Iron 2 -Doomsday -Armageddon dolog. Csak a Herats of Iron 2 magyarítást kerestem:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=539
Még mindig nem vagyok tisztában a "kiegészítõkkel", de leszedtem mindet és fel is rakom.
Nekem csak a Hearts of Iron 2 volt meg.
köszi
Kicsit összezavar a Hearts of Iron 2 -Doomsday -Armageddon dolog. Csak a Herats of Iron 2 magyarítást kerestem:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=539
Még mindig nem vagyok tisztában a "kiegészítõkkel", de leszedtem mindet és fel is rakom.
Nekem csak a Hearts of Iron 2 volt meg.
köszi
Kezdésnek szerintem nézd meg az alap eventeket a /db/events könyvtárban. Egyszerû .txt fájlok, szövegszerkesztõvel lehet írni, olvasni.
Amúgy nagyon egyszerû a felépítése.
Parancsok ugyanitt az event commands.txt-ben le vannak írva, persze angolul.
De a http://www.paradoxian.org/hoi2wiki/index.php/Modding_events linken van róla leírás (ez is angolul, de magyarul szerintem nem nagyon találsz sehol)
Amúgy nagyon egyszerû a felépítése.
Parancsok ugyanitt az event commands.txt-ben le vannak írva, persze angolul.
De a http://www.paradoxian.org/hoi2wiki/index.php/Modding_events linken van róla leírás (ez is angolul, de magyarul szerintem nem nagyon találsz sehol)
<#rinya>#rinya>
Eventet gondolom ugyanúgy kell mind a 2ben írni.
én vagyok az egyetlen akinek csak a sima hoi2 van meg
Jó kérdés mert az eventekhez én sem értek
Van valahol egy event csinálást oktató oldal/szöveg/videó? Mert már elkezdenék csinálni eventeket csak nem értem ezeket a zárójeleket és egyéb állatfajtákat.
nálam franciaországban némely részen nem is voltak partizánok
Vagy felszabadítasz országot, vagy vársz (úgy hogy nem a Hitler típus az államfõ).
Helyõrséget teszel és azok antipartizánon vannak, minden környezõ provinciában idõvel csökkentik a revoltrisket.
Helyõrséget teszel és azok antipartizánon vannak, minden környezõ provinciában idõvel csökkentik a revoltrisket.
Pálinkás jó reggelt!😊
Két kérdésem lenne:
-Hogy lehet belligerence-t csökkenteni(vagy csak idõvel lehet)?
-Hogy lehet a lázadás kockázatát csökkenteni? Nem úgy, h odaküldök egységeket, hanem egyéb módon.(ha van ilyen)
Két kérdésem lenne:
-Hogy lehet belligerence-t csökkenteni(vagy csak idõvel lehet)?
-Hogy lehet a lázadás kockázatát csökkenteni? Nem úgy, h odaküldök egységeket, hanem egyéb módon.(ha van ilyen)
A sikeres V1 program.Anglia romokban hever
A DD önmagában egy teljes káték, ha kell, rárakhatod az Armát.
Ezen a cimen megtalalod.http://pogessor.freeweb.hu/Ez nem csak magyaritas,hanem kiegesziteseket is tartalmaz
természetesen a Hearst of Iron 2-rõl van szó
köszönöm
köszönöm
üdv
nem találok sehol LETÖLTHETÕ magyarítást
pls help, mailben is elküldhetné vki, csak max 3 mb
[email protected]
nem találok sehol LETÖLTHETÕ magyarítást
pls help, mailben is elküldhetné vki, csak max 3 mb
[email protected]
Én meg nem tudok írni eveneteket és láttam, hogy van spanyol nyelvû event készítõ XD
Én sima szövegszerkesztõben szoktam írni az eventeket, egyszerú txt file.
Csak valami spanyol event szerkesztõt találtam. Van angol nyelvû is?
Geo most töltöm az általad ajánlott torrenteket. Mikor felrakom a DD-t utána mit csináljak? Patcheljem van rögtön Arma? Armát is patcheljem?
Geo most töltöm az általad ajánlott torrenteket. Mikor felrakom a DD-t utána mit csináljak? Patcheljem van rögtön Arma? Armát is patcheljem?
Hát végülis írhatsz rá eventet😊
Nem úgy. Ha nem, hogy miért nem kiáltják ki a függetlenségüket a gyarmatok miután lerohantam a fõszigetet?