Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Siman a diktatura-demokracia csuszkat vagy a bal-jobb csuszkat allitgatta. Elobb utobb paternal authocrat lesz, akkor jon Vilmos csaszar. Bar erre nem sok esely van hogy 1-2 ev alatt ennyit tudjon csusztatni, szoval valoszinu beirta, hogy freedom, es ugy tologatta.
Na az nekem is feltûnt. Engem is érdekelne.
Teeee. Hogy cserélted le Hitlert?????
Ha ez megvan akkor mehet az újratelepítés.
Start menü/Futtatás > írd be h regedit aztán ok > szerkesztés menü/keresés > aztán töröld ki az app és a path nevû reg fájlt.
ja ha megy akkor ok. ^^

Figy, van olyan program h registry cleaner.
Töltsed le, futtassd végig és hátha az segít.

kamaszaki
Érdekes.
Nem csináltam semmit és engedte az instalt.Mind1 az a lényeg ,hogy megy.
Kösz a segítséget.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

kamaszaki
Báár a reg filokat még nem néztem meg, mert nem tudom hol vannak.

kamaszaki
Már megcsináltam, de nem mûködik.

lehet hogy rosszul törölted le régebben, és még maradt a gépeden néhány fájl. szerintem törölj le mindent ami hoi a gépedrõl, és utána telepíts.

kamaszaki
Sziasztok!

Már többször volt a gépemen a HoI2 és ma újra akartam rakni, de installáláskor Karasztrófális hibát ír.
Mit tudnék csinálni?

Hello!volna egy kérdésem nekem doomsday armageddon 1.0 van fent.Kérdés erre van valami pach vagy magyarositás?elõre is köszi!
Hesler89
Hmmm...
Hát kíváncsi vagyok, mi lesz, a vh-t eddig még nem nagyon halasztottam el. Egyébként a szövetségesekkel is fogok háborúzni, csak azt is elhalasztom egy kicsit.
Akár írhat egy eventet, ami Németo.-ba annektálja Lenygyelo.-t háború nélkül...ha már átírásnál tartunk.
Én is most kezdtem 36-ban németekkel...Versenyezzünk! :-)
Bár én történelemhûen játszok.
I.C.ram
Van ra minimalis esely, hogy nem lepnek be, mert event. Akar at is irhatja.
Lengyelek belépnek 39 nyarán a szövetségesekhez, szóval abban ne reménykedj, hogy úgy le tudod nyomni a lengyeleket, hogy nem lesz vh.!
I.C.ram
39 kozepen altalaban belep automatan a szovibe lengyelorszag, szoval csak akkor uszhatod meg, ha valamiert megsem lep be a szovetsegesek koze. De erre kb 5% esely van.
amikor a nemetekkel jatszok mindig egy celom van:
elfoglalni a vilagot.

teged valami hithu naci meg fog keresni es kibelez 😄

"és így elkerülhetem a háborút a szövetségesekkel"
hat akkor kivel akarsz haboruzni?

Hesler89
Azt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy mi is a célom, azt arra értettem, hogy eddig minden játék elõtt kitûztem magam elé egy célt, pl.: Kommunistákat kiûzni Európából, a szövetségeseket elfoglalni, stb...
Hesler89
Most Németországgal kezdtem egy játékot, mindenféle módosítások nélkül, mert eddgi már egy csomó mindent kipróbáltam, aztán a winfost is újra kellett rakni, így a HoI-t is.
A játékot még csak most kezdtem, még nem igazán tudtam eldöjteni, mi is a célom, annyit tudok nagyjából, hogy a háború késõbb fog kezdõdni. A szövetségesek ugye garantálták Lengyelország függetlenségét, ami 5 évik tart, tehát sztem 1941-ben lejár, csak azt nem tudom, hogy ténylegesen lejár-e. Ha lejár akkor hadat üzenek majd és így elkerülhetem a háborút a szövetségesekkel. Egyébként 1936 júniusában tartok, Hitlert leváltottam II.Vilmos császárra, a kancellár pedig Meissner. Még nem tudom, hogy Magyarországot elfoglaljam-e, vagy sem, de majd, az anschluss után, meg Csehszlovákia annektálása után fog csak eldõlni.
Ti hol töltöltétek a Doomsday-t?
Tudtok egy jó oldalt ahonnan letölthetem?
Hát ezaz. Ott nincs.
Letöltöm és be másomlom a mentésemet.
az baj.

Hol van az intelegencia menû? Mert én hoi2 vel játszok nem a dommsday-vel.<#fejvakaras>
Köszi
SZU?😄
BariHUN
1940 végén tartok, a németek lerohanták csehszlovákiát, lengyelországot, amit nem osztottak fel a szovjetekkel ugyanis mikor a németek megtámadták a cseheket a lengyelek pedig hadat üzentek a németeknek 😄 nem lett se szlovákia, se kárpátalja, se magyar felvidék :| na gondoltam mivel jóban voltam a jugoszlávokkal (150+) szövit kötök velük, aztán eszembe jutott hogy nem kéne, mert németek lerohnják õket is, aztán ha esetleg szöviben vok velük még ott vannak a románok is... akik ugye németekkel vannak. szal most se jobbra, se balra, se fel, se le. nem akarok belépni a tengelybe, mert már nem jutna nekem terület sehonnan 😄 szövetségesekhez meg értelemszerûen nem lépnék be...

Egy darab hajójuk nincs mert az egész német légierõ konvojokat bombáz/tengeri csapást végez. Valahogy ki kell vernem õket.
Jemenre van valami jó tippetek?😄
Az nem baj, juttass el USA-ba 10 kémet, majd coup nation. Úgy melléd fog állni. Nagy mázli kell hozzá, hajrá

A technológiánál fejleszd ki a transport gépeket, szállítórepülõk. ' repülõ 1 ejtõernyõst tud fuvarozni. Még az a jó bennük, hogy tudnak légi úton ellátást is biztosítani.

ja és az usa már rég az ellenségem. Mivel már 1940-van.
Nos én nem vagyok tapasztalt a hoi2-ben. Azért van pár ertõernyõs. azzal melyik fajta repölõ gépel lehet õket ferakni? Most felteszek pár hogy azért valahogy gyõztesként jussak ki.<#email>
1. Kémet nem lehet csinálni, kém az van magától -> intelligence és kém küldése 1 országba. pénzbe kerül.
2. Még ha ki is szenveded azt h Mexikó veled legyen, kb 2 hónapot adok neki az USA ellen. Többet ér ha magát az USA-t szereznéd meg.
3. Ha elkészül az atombomba, az jó, én is így szálltam partra. Ill. ejtõernyõztem partra. Ledobtam rájuk vagy 3-4 atomot, oda ahol sok katonája volt, majd ejtõernyõs támadás, és a többi.

Hát nem tudom. Mindenesetre a harc afrikában és Keleten zajlik leginkább.<#violent>
És mondjátok hogyan lehet kémet.<#help>
Tudom, ezért kérdeztem vissza, hogy: "Hogy-hogy hogy?" (Hát ilyen nincs. 😄)
Furcsa. Mert manucha kilépet a teneglybõl. Manucha mivel japán bábország ezért japán megvédé a szovjetektõl. Ezért háboróban káne lennem de csak manucha és csak japán ellen harcol.
nincs abban semmi meglepõ 2 év alatt simán lelehet gyûrni...

Hogy-hogy hogy? 😄 (Érdekes ez a magyar nyelv. <#vigyor2>)
Még 36-ban nekikugrottam ha az érdekel.
Ja és a szovjetek a Szövetségesek ellen van.
Románok nincsenek mert magyarországnak segitetem elfoglalni. Amúgy hogy is lehet kémet csinálni? Mert én még nem hallotam róla. Mert én is tudnám akkor be vonnák pár országot hogy segitsen. Pl. Mexikó menne az USA ellen így két front alatt lenne. És ha elkészül az Atom bomba akkor lehet hogy partra tudok szálni Nagy Brittaniába.
Üdv
azt szeretném kérdezni h mitõl függ hogy hol lesznek partizán lázadások és hogy lehet végleg felszámolni õket?
Hogy foglaltad el Kínát?
Jó az editor, kösz! Se ha ha valamilyen cuccot, amibõl a legtöbb van pl: nemesfém, vagy olaj, és ezekbõl sokat írok be egy tartományra hogy annyit termeljen akkor mindig hiány van. Kb -40-nel. Miérr?
Én épp most játszom Japánnal. Most így állok.
Hesler89
Én és voltam már Japánnal. Jó játék volt, csak sajnos nem tudtam befejezni. Északon kezdtem a támadást, eljutottam komcsi Kínáig, a Sárga-folyó mentén állóháború alakult ki, vagy még az sem, mert senki nem támadt senkit, délen pedig partra szálltam és onnan kezdtem egy offenzívát.
érdekelne vkit egy multi az Armageddon 1.2-vel? Természetesen szabályokkal és apró "játszhatósági" változtatásokkal az alapjátékon (4 helyett 24 repülõt lehessen összehúzni, stb.)