Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.3 béta javítás ez most jó nem okoz semmi gondot a játékkal?
Báb államot szokot valaki csinálni?
pogessor mod nem mûködik pedig mindet úgy csináltam mindent ahogy kell kérlek segítsetek?
Mor3llo
De szeretem ez a látványt 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BlackShadow
a saját országodra menj az intelligence menüben, ahol állíthatod, hogy növeled-e, vagy csökkented a költségvetését a hírszerzésnek. 20 szintbõl áll.. minél magasabb annál drágább, és annál jobbak lesznek a kémeid akiket mostantól nem kell küldözgetni, hanem százalékosan írja ki minden ország mellé, hogy mennyire hatásos az ottani hírszerzésed.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Auric
Még nem próbáltam ki, de azt írták, hogy a kémküldés parancsot megszüntették, helyette pénz alapú lett a rendszer, körülbelül úgy, mint a fejlesztéseknél. Holnap kipróbálom, akkor többet tudok mondani.

GRUNGE IS DEAD

Valaki vágja, hogy mi ez az új kémkedési rendszer az arma1.3-ban?
Hogyan lehet pl növelni UK-ban (vagy bárhol) a kémeim számát?
Muki100
ctrl + jobbklikk

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Auric
Erh, hogyérted?

GRUNGE IS DEAD

Strategic redeploy-nak mi a gombja/módja?
Auric
A csapatmegállítás sem jó, mert az megintcsak ORG-ot von el az egységektõl... nemis kicsit.😊

Énmeg szerintem felrakom végre az 1.3 bétát az Armához és végre kipróbálooom.. 😄

GRUNGE IS DEAD

Jókor szóltok badzmeg😄 Nekem pont, hogy kellene ez a support attack és defense, mert én meg leállítom a csapatokat. Na, akkor szerintem most jön egy HOI2 újrarakás és kezdjünk tisztalappal új pogessor alapcsomaggal.
Én is ismerek pár embert akik nem használják a támogatások. Support attack helyett az összes egységnek kiadja a Támadás parancsot, és természetesen nem állítja le a támogató egységeket. Így aztán az összes egység a támadott területre menetel, és így könnyen bekeríthetõ szegénykém. Én alapból használom a Support Attackot, mert nagyon hasznos, sokkal könnyebb vele hadakozni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Auric
A 'Reserves' parancs pedig alaposan tartalékba rakja az egységeidet, amik a csatlakozó területeken lévõ egységeket mind támadásban, mind védekezésben támogatják. Én személy szerint nem használom, mert gyorsan kifutnak az org/str-bõl + a régebbi verziókban hajlamosak voltak átgyalogolni abba a provinciába, ahonnan éppen támadtam az ellenséget, ahelyett, hogy támogatást nyújtottak volna.. duh! Akkor szoktam le róla.

GRUNGE IS DEAD

Zseniális...
I.C.ram
Ha egy szomszedos teruletet tamadnak egy olyan teruletrol, ami hataros a suppord defense-es teruleteddel, akkor ellentamadasba lepnek az egysegeid.
ÖÖ. Ez jó ötlet! Jó, hogy mondod. És a support defense?
Auric
Pont arra ami a neve is. A support attack arra jó, hogy anélkül tudd támadni az ellenséget (feltéve, ha van legalább egy egységed aminek kiosztottad a sima attack parancsot), hogy az egységeid kimozdítanád a helyükrõl. Így sokkal könnyebb pl.: bekeríteni.

GRUNGE IS DEAD

I.C.ram
Pfff... kb az alapja a harcrendszernek. Support Defense nelkul meg csak-csak, de Support Attack nelkul...
Sose használtam a support attackot és defenset. Azt se tudom mire való😄
Auric
Sok sikert hozzá.😊 Kérdésekkel fordulj ide; elég segítõkész társaság van itt, ahogy eddig láttam. 😊

GRUNGE IS DEAD

Hú, nagyon köszönöm a gyors választ és a tippeket. Remélem így már menni fog és sikerül legalább 1 területet visszafoglalnom 😊
Auric
Aha, akkor tudom mi a baj. Az úton lévõ egységek szervezettsége folyamatosan csökken, anélkül pedig nem lehet harcolni. Ilyenkor támogatást kell rendelni az elõrehaladó egységek mellé. Ki kell jelölni azokat az egységeket, amiket támogatásra szánsz, majd velük jobb klikk és 'support attack'. Így a harcban résztvevõ hadsereged erõsebb is lesz és nagyobb lesz a szervezettség is. Az egységeid így már biztosan odaérnek a rendeltetési helyükre.

Ami a technológiát illeti... az nem valami jó. Elég nagy jelentõsége van a harcokban és az iparban is. Folyamatosan kell fejleszteni. A szárazföldi doktrinák növelik az egységeid erejét, szervezettségét és a támadó képességeiket is. Sokszor fontosabb is ezeknek a megléte, mint mondjuk a fejlettebb gyalogos egység... Itt egy példa, hogy miért is kell erre a részre sok figyelmet fordítani: mondjuk, hogy németország fejlettebb szárazföldi taktikákkal bír, míg gyengébb (régebbi) gyalogsággal; a franciák a hadászatban maradnak alul, viszont erõsebb (újabb) gyalogos egységeik vannak. Így például a következõ a felállás; tereptõl és idõjárási viszonyoktól eltekintve: FRA 3db '41-es gyalogos hadosztály; GER 3db '39-es gyalogos hadosztály. Mivel a németek a hadtudományokban elõbbre járnak, õk fogják a csatát nyerni, annak ellenére, hogy a francia hadsereg fejlettebb. Van erre jobb szemléltetés is, de szerintem ebbõl is érthetõ.

A 'szárazföldi doktrinákat' egyébként 'land doctrines' név alatt találod meg a technológiai képernyõn.

GRUNGE IS DEAD

Ez a szárazföldi doktrinák, ez mit jelent konkrétan? Leírom amúgy mi volt, Gyõrbõl támadtam, abban az idõszakban, mikor már az USA partraszállt, felszabadította Franciaországot, tehát olyan 1944-1945. Én 2 fajta egységet gyártottam, abba a 30-ba, Turán II-õt és Hegyi vadászokat. Egyébként akik elsõnek, ott vannak és védenek, azokat legyõzöm, sõt, több hullámot is, de mikor már majdnem ott vagyok, jön még egy csapat, aki visszaver.
Technikákba, nem nagy szinten, csak ami ki volt fejlesztve alapból.
Auric
Telepítõs, ha jól emlékszek... ha nem akkor meg mindent abba a mappába másolni, ahova írják..

GRUNGE IS DEAD

A MOD34-et hogy kell felrakni?
Auric
Valószínû azért, mert nem gyúrtál eléggé rá a 'szárazföldi doktrinákra', vagy mert a gyalogságuk sokkal fejlettebb volt (pl. HUN '41 - USA '45, v. HUN '43 - USA '45). Egy kicsit bõvebben? Melyik évben jársz? Technológiákkal hogy állsz?

GRUNGE IS DEAD

Hi.
Tudtok segíteni? 😞 Van egy hatalmas problémám. A magyarokkal vagyok, 30 egységet legyártok, neki megyek Bécsnek, mert az USA elfoglalta, 5 egység visszaverte az én 30-mat.. pedig volt dandárjuk, a hadvezér se volt annyira rossz.
Ez miért van?
Pff. Szerintem most rakhatom új a játékot...
Auric
Megérkezett az 1.3 béta javítás az Armageddonhoz!!! Info/Letöltés

GRUNGE IS DEAD

Auric
Az az utolsó patch a Doomsdayhez.

GRUNGE IS DEAD

Auric
Én fel sem tudtam tenni... amúgy mit olvastam róla nem lehet rossz, bár a többi elterjedtebb mód mellett eléggé eltörpül és alul teljesít... Inkább WiF, vagy Mod34; nekem a TRP nembejön.

GRUNGE IS DEAD

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

sziasztok, hol találok egy komplett leírást a HOI2-höz?Elõre is köszi!

For the greater good

1.3a patch elég?
A total realism project jó mod?
# Doomsday (1.1 + 1.2 + 1.3a patchekkel)
# Armageddon
# Armageddon 1.2 hivatalos javítás
# 6.35 alapcsomag (Doomsday.part001.exe futtatása C:\Program Files\Paradox Interactive-t kiválasztva)
Javaslom hogy olvasd el tüzetesebben az oldalon található telepítési útmutatót!
Ha követed, akkor minden rendben lesz.
Nem kell amúgy külön kicsomagolgatni a rar-okat, csak indítsd el az exe-t, az elvégez mindent.
Ja, és a C:\Program Files\Paradox Interactive -be rakd! (alapesetben)
Nem tudnátok esetleg lépésrõl lépésre leírni hogy mit rakjak fel.Béna vagyok úgy látszik.
Csinált egy doomsday könyvtárat a játék fõ mappájába, úgy hogy ezekkel a fileokkal átírtam az eredetieket de így meg el sem indul.
sikerült, fel is raktam az alapjátékra de nem magyar.Sírás
Biztos az egyik darabot hibásan töltötted le. Töltsd le egyenként.
A fenébe.Leszedtem a legújabb 6.35-ös csomagot de a winrar nem tudja kibontani mert hibás.Valahol esetleg még van honosítás?
Patch kéne?
Nekem is jöhetne egy ilyen...
Van hozzá teljes honosítás?( nem a bétára gondolok ami a magyarítások oldalán fenn van)
Hesler89
Én még sosem láttam ilyet. 😊
Eddig minden alkalommal vagy békét kötöttek, vagy általában nac.Kína nyert.
Nálam már volt ilyen. Komcsi Kína szövetkezett Japánnal és együtt ledarálták nac. Kínát meg a többi hülye nevû országot. Aztán Kína kilépett a szövetségbõl, megtámadta Japánt, aztán belépett a Kominternbe és így Japánnak nem sok esélye maradt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Auric
Nincs event, csak van mikor egy 'passzívabb' (inkább ostobább) angol AI tölt be, ami hajlamosabb engedményeket tenni; pl.: odaadja az íreknek Észak-Írországot, vagy egyszerûen szabadon engedi a bábállamait (pont, mint a játékos a 'release puppet' paranccsal).

(hopsz.. bocsi a duplaposztért)

GRUNGE IS DEAD