Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
GRUNGE IS DEAD
Hogyan lehet pl növelni UK-ban (vagy bárhol) a kémeim számát?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Énmeg szerintem felrakom végre az 1.3 bétát az Armához és végre kipróbálooom.. 😄
GRUNGE IS DEAD
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
GRUNGE IS DEAD
GRUNGE IS DEAD
GRUNGE IS DEAD
Ami a technológiát illeti... az nem valami jó. Elég nagy jelentõsége van a harcokban és az iparban is. Folyamatosan kell fejleszteni. A szárazföldi doktrinák növelik az egységeid erejét, szervezettségét és a támadó képességeiket is. Sokszor fontosabb is ezeknek a megléte, mint mondjuk a fejlettebb gyalogos egység... Itt egy példa, hogy miért is kell erre a részre sok figyelmet fordítani: mondjuk, hogy németország fejlettebb szárazföldi taktikákkal bír, míg gyengébb (régebbi) gyalogsággal; a franciák a hadászatban maradnak alul, viszont erõsebb (újabb) gyalogos egységeik vannak. Így például a következõ a felállás; tereptõl és idõjárási viszonyoktól eltekintve: FRA 3db '41-es gyalogos hadosztály; GER 3db '39-es gyalogos hadosztály. Mivel a németek a hadtudományokban elõbbre járnak, õk fogják a csatát nyerni, annak ellenére, hogy a francia hadsereg fejlettebb. Van erre jobb szemléltetés is, de szerintem ebbõl is érthetõ.
A 'szárazföldi doktrinákat' egyébként 'land doctrines' név alatt találod meg a technológiai képernyõn.
GRUNGE IS DEAD
Technikákba, nem nagy szinten, csak ami ki volt fejlesztve alapból.
GRUNGE IS DEAD
GRUNGE IS DEAD
Tudtok segíteni? 😞 Van egy hatalmas problémám. A magyarokkal vagyok, 30 egységet legyártok, neki megyek Bécsnek, mert az USA elfoglalta, 5 egység visszaverte az én 30-mat.. pedig volt dandárjuk, a hadvezér se volt annyira rossz.
Ez miért van?
GRUNGE IS DEAD
GRUNGE IS DEAD
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
For the greater good
# Armageddon
# Armageddon 1.2 hivatalos javítás
# 6.35 alapcsomag (Doomsday.part001.exe futtatása C:\Program Files\Paradox Interactive-t kiválasztva)
Ha követed, akkor minden rendben lesz.
Nem kell amúgy külön kicsomagolgatni a rar-okat, csak indítsd el az exe-t, az elvégez mindent.
Ja, és a C:\Program Files\Paradox Interactive -be rakd! (alapesetben)
Eddig minden alkalommal vagy békét kötöttek, vagy általában nac.Kína nyert.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(hopsz.. bocsi a duplaposztért)
GRUNGE IS DEAD