Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok és honnét tudom letölteni?
Kaiserreich: Legacy of the Weltkrieg modot hol lehet letölteni?
Sehogy, ne hozd létre Vichy-t. Vagy töröld az eventet.
meg hogy ne keljen visszaadni marseilles-t?
hello!kérdésem az volna amikor elfoglalom a némtekkel,fr.országot hogy kel bábállamként kezelni wichy-t hogy a seregek átmehessenek az országukon?
Éljen Franco hálál a Spanyol köztársaságra.
Legyél az albánokkal és igázd le Európát

For the greater good

Kommunista Kínával kéne elfoglalni egész Kínát, csak sajnos mostanában nem vagyok olyan türelmes😊

BariHUN
rohand le a szovjetúnióval egész európát 😄

Spanyol köztársaság.Harcolj Franco ellen!
Nem rossz ötletek, köszi! 😊
Legyél finnekkel és ellentámadj a ruszkik ellen. Vagy legyél Csehszlovákiával és próbálj meg életben maradni. Rövid játékok lesznek de jók.

Kedvet kaptam egy kis játékhoz, de nem tudom kikkel legyek. Most nem akarok nagyhatalommal lenni, de azért miniállammal sem. Ajánljatok vmit! <#smile> Indokoljátok is meg! <#smile>
vagy gyárts hegyi hadosztályokat, és hegyekbe pakolj le belõlük 5-6dbot minden hegyi tartományba, az engem mindig megfog. megyek 22hadosztállyal az meg '41es hegyi hadosztályokkal feltartóztat eléggé... (5-6-7 hadosztállyal, és még megkerülni se tudom õket) és kénytelen vagyok várni a hegyi egységeimre amiket gyártottam, addig meg pl tudja hozni az összes többi egységét és visszaver... és általában elkezdõdik az állóháború😊

nézz ki egy pontot a térképen, ahol felállitasz sok hadosztályt, megvárod mig besétál közéd, vagy odaér és szépen kerits be minnél több hadosztályt... más ötletem nagyon nincs

BariHUN
40-ben vok a SZU-val. minden tartományban van 5-10 hadosztály, ami gyalogos vagy páncélos. megtámadott németország, és csak nyomulnak befelé. a hadosztályok szervezettsége 45-ös. igaz a fejlettség az olyan amilyen, de már van elég sok 41-es hadosztályom is. hiába bombázom õket akármi csak mennek elõre. partra se tok szállni sehol mert a partokat is védik. teendõ? 😄 ja és a játék könnyûben van...

agresszívabb AI például nagyobb intenzitással építgeti az atombombáit.

Van egy nehéz kérdésem.Az atlanti-óceán térképén kéne be jelölni a brit és amerikai konvoj útvonalakat.Elõre is kösz.
Az agreszívitás ha jól tom nem befolyásolja a támadási kedvet,csak a hadüzenet könyebben jön

Azért jobb mert gyorsan kész van, alig kerül valamibe a gyártása, szinte semmit se fogyaszt, de mégis elég jó ahoz hogy késleltesse a partraszállást amíg odaér a segítség, fõleg valamilyen védelemfokozó dandárral. emellett a partizánok ellen is sokkal jobb.
A milíciát meg inkább oszlasd fel a harcokban, jobban jársz. Semmit se számítanak, a gyalogosoknak kb a felét érik, könnyen zuhan az erejük.
Németekkel nehéz úgy játszani hogy ne retteg a manpowerelfogyástól.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lehet hogy nem kifogyhatatlan, de single 36-os kampánnyal nekem eddig kifogyhatatlannak tûnt, pedig sokat játszottam...Lehet hogy én takarékosabb vagyok az átlag játékosnál a csatamezõkön hagyott saját hullákkal? 😄
Amúgy agresszív AI-val játszom, lehet ezért akarnak annyira partraszállni...még a hollandok is.
Single-ben talán partraszállás ellen jók az igaz.De Malarkival értek egyet manpower zabálók...ezt csak 3 ország engedheti meg a SZU,Kína és USA...német manpower nem kifogyhatatlan...

mikor jön ki a teljes?

Azért nekem szépen partraszálltak párszor singleben is, amíg nem raktam meg végig egységekkel...persze multiban egész más a taktika.
A manpowert még sohasem sikerült felélnem, ezért nem is érdekel.
Azt viszont magyarázd el légyszi, hogy miért jobb helyõrséget rakni az Atlanti-falba!
Amúgy a milícia a további harcokban is hasznos...persze csak védelemben.
marci1110: nyomj kihagyást és jó lesz.
hana1: az Atlanti falba kár milíciát rakni. Singliben úgy is nagy ritkán szállnak partra, multiban meg úgy is kell gyalogságot hagyni Franciaországban. Sokkal jobb inkább helyõrséget elhelyezni, Az igaz hogy a milícia vissza tud vonulni, de a további harcokban semmi hasznuk sincs, csak az ellátmányt meg a manpowert zabálják.

1, Nem, csak Doomsday-el.
2, Itt.
De késõbb lehet hozzájuk csatolni dandárt!
a modern day sceniaro megy armával?
1.3 arma bétát hol tölthetem le?

Ja az "Ez mással is így van" végérõl lemaradt egy kérdõjel, de remélem érthetõ.

In gém ném: MaxWell125

Most kezdtem volna egy 1941-es játékot, és mikor betöltené, kb valami ilyesmit ír ki:
Jászvásár (498) is controlled by Románia, but Szovjetunió wants it.
Ekkor beléptem a fõkönyvtárba, és megnéztem, és tényleg be volt írva Jászvásár a szovjeteknél és a románoknál is.
Erre csak simán kitöröltem a szovjetek provinciái közül Jászvásár számát.
Ekkor már betöltött a játék, és mikor elindulna az idõ, akkor csak simán kilép a játékból mindenféle hibaüzi nélkül az asztalra.
Ez mással is így van
HoI DD Arma 1.2 Pogessor van fenn.

Nekem nem engedélyezi a milíciák legyártását dandárokkal.
Én az atlanti-fal védelmére szoktam milíciákat gyártani, hogy végig legyen egység ott, ahol partra lehetne szállni. Partra azért jók, mert vissza tudnak vonulni, ellentétben a helyõrséggel és még késleltetik is a partraszállást...addig oda lehet érni hajókkal, vagy felkészülni az ellentámadásra. Ha be lett szorítva az ellen a tengerbe, vissza lehet állni velük.
Vadar: Lehet dandárjuk! (igaz nem mindent lehet rájuk pakolni)
Ritkán adok nekik dandárt, max légvédelmet ha nagyon kell...a tüzérség drágább mint maga az egység. 😊
De megszállásra szerintem nem jók, kicsi az elnyomásértékük és MP-t nem lehet melléjük adni asszem. SZU-ban a csatlósok seregeibõl hagyok hátra megszállókat, Európa többi részére helyõrségek mennek.
Valaki elküldené a [email protected] címre az HOI2(lehetõleg DD Arma, mod nélkül) összes eventjét?(angolul kellene)
A miliciának nem is lehet kiegészítésük. Én arra szoktam használni, hogy ha megnyúlik a front akkor biztosítsam a csapataim hátát/elfoglaljam az egérutat kínáló tartományokat. Pl: magyarok megtámadják Ausztriát, minden sereget Bécsnek küldök, közben a grazi-ak ellentámadást indítanak és Gyõrt a népfelkelõkkel szoktam védeni.
Üdv. Ezzel azért vitatkoznék. Én pl. megszálló feladatokra szoktam, csendesebb helyekre rakni (Balkán, Franciaország atlanti partvidéke, Norvégia, Észak-Irország), ahol a partizánok ellen tökéletesek-fontos, hogy legyen tüzér vagy páncéltörõ dandáruk-, és nem kell ezeken a területeken rendes gyalogsági hadosztályokat tartanom. Persze helyõrségi hadosztályokkal együtt az igaziak. Szal én nem tartom haszontalannak, de a gyártás során nyilván sokadlagos fontosságú.
Semmire,haszontalan egység

Te moddal játszól?
Hát ha az az erõdrendszer jól ki van építve, akkor a védõ sereg nem lehet túl acélos😛. Most fejbõl nem tudom mibe kerül egy földi erõd és meddig tart megépíteni, mert én nem nagyon építek ilyeneket, de gondolom nem olcsó mulatság.
Én a milíciát általában feloszlatásra használom😛 Gyártani sose gyártok, de pl olaszoknál a milíciákkal védem be az afrikai kikötõket, másra nem nagyon használhatóak.

Ti mire szoktátok használni a milliciát ?
Hesler89
Igen, pl. én.
Ezért kérdeztem, hogy ki mennyi idõ alatt tudta elfoglalni a SZU-t.
Várom az alkalmat, hogy bizonyítson a "Keleti fal"-am. Nem tudom, szerintem megbuksz, mert pluszba jön a folyó védelme is😄(Kivéve a Dnyesztert és a Düna összekötõ tartomány)
Mindenkinek akinek megvan a world in flame mod nálatok is csak az olaszoknál 36-ban 64 ic-van?
Ne feledd, hogy mielõtt Hitler megtámadta a SZU-t, addig a szövetségesek sem voltak jóban Sztálinnal és õ sem velük. Az M-R paktum inkább a németek felé húzta õket.
A finn téli háborúnak majdnem szövetséges beavatkozás lett a vége, ha még egy kicsit elhúzódik. (Már kezdték szervezni az intervenciós erõket, ezek mentek késõbb Norvégiába.)
Egyszóval reális lehetõség volt 41'júli-ig a hadiállapot SZU és a szövetségesek között.
Mire elérem a "Sztálin vonal" erõdítményeit, már nem létezik olyan erõ, ami megvédhetné. 😄
Amúgy meg partraszállnék mögötte vagy ilyesmi...hidd el, megoldanám. 😊
Persze ezt multiban lenne jó kipróbálni.
Én volt hogy németekkel elfoglaltam a SZU összes VP-s tartományát, tehát Vlagyivosztokot is. De ez régen volt, amikor a játékban még nem volt SZU megadja magát event.
Akinek fenvan a world in flame az küldjön egy képet a techtree-bõl egyképet?
Úgy mint nálam.
Történt egy igen furcsa esemény velem méghozzá az hogy 41' elején járok a németekkel és javában készülok a Barbarossára és egyszercsak azt látom hogy a SZU hadat üzent a Szövetségeseknek.Ez mégis hogy történhetett meg???
Tudom, de én kiépítek😄
Volt már olyan valaki, aki szó szerint elment Vlagyivosztokig? 😄