Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
kinek van még meg rajtam kivül a hearts of iron 2 doomsday pogessor leujabb verziója rajtam kivül?😄
Szeretnék multizni, mert már halálosan unom a gép elleni csatározásokat...Ha valaki akar velem multizni pls irjon privibe vagy vegyen fel msnre msnt privibe adok csak meg.
kinek van még meg rajtam kivül a hearts of iron 2 doomsday pogessor leujabb verziója rajtam kivül?😄
Szeretnék multizni, mert már halálosan unom a gép elleni csatározásokat...Ha valaki akar velem multizni pls irjon privibe vagy vegyen fel msnre msnt privibe adok csak meg.
A Crusader Kings is Paradox játék, a Vicky-rõl is szoktak itt kérdezni, szóval a kettõ nem uaz😉
Nekem aztán tök mindegy <#buck>#buck>
Akkor nekem is lenne egy kérdésem: nem tudjátok véletlenül hogy miért van az a Civilization 1-ben hogy a repcsijeim az anyahajókon maguktól megdöglenek? <#buck>#buck>
Akkor nekem is lenne egy kérdésem: nem tudjátok véletlenül hogy miért van az a Civilization 1-ben hogy a repcsijeim az anyahajókon maguktól megdöglenek? <#buck>#buck>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ja csak általlában a régi topikokra nem válaszolnak.
öröklés biztosítást,jó viszonyt a nemesekkel stb...
egyszer olvastam róla,középkorban játszódó játék inkább diplomáciát helyezi elõtérbe,elég uncsi a hoi-oz hasonlítva...
Ja, és egy teljesen másik játék topic-jába teszi fel ezt a kérdést.
Amúgy mi az a Crusedr Knights? <#buck>#buck>
Amúgy mi az a Crusedr Knights? <#buck>#buck>
<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Beszarok rajtad neha 😄
Allandoan beirogatsz egy mondatos kerdeseket/kijelenteseket, es itt ki is merult a kommunikacios kepesseged 😄
Allandoan beirogatsz egy mondatos kerdeseket/kijelenteseket, es itt ki is merult a kommunikacios kepesseged 😄
Rájönni, mi a játék lényege. Hogy kell játszani. Nekem túl zavaros volt. Már pedig ami nem tetszik meg az elsõ 5 percben az felejtõs. <#vigyor3>#vigyor3>
Mi nem sikerült?
Lehet. Ha rájöttem volna hogy kell játszani... De nem sikerült...
A crusader kings az jó játék?
Sanaa-nak adj VPt.
Csak bontsátok ki a HoI2 fõmappájába.
Editorban. Vagy a scenarios/19**/vp.inc-ben
valaki tudna nekem egy linket adni ahol van olyan magyar zászló amelyiken még a középcímer (angyalos) van?
Hello!
Ha szomszédos vagy vele, akkor lehet látni mennyien vannak ott, de csak akkor ha decryptionban elõtte jársz. Különben csak ?-et látsz. Illetve van Army Intelligence miniszter is, amit ha beraksz segíthet.
Egyik lehetõség amit írtál is, hogy betámadsz, nem kell mindenkivel, elég 1 db egységgel.
Másik, hogy repülõket kiküldöd bombázni, ekkor is meg lehet nézni kik vannak ott. Mondjuk a repcsik nem mindig ott bombáznak ahol szeretnénk, mert nem terület, hanem area alapon mûködik a misszió... Ha elrepül fölötte akkor is látszik hány db ho. van ott, mondjuk az már nem hogy pontosan milyenek.
HOI2-ben "Movement is Attack" rendszer van, szóval ezen nem lehet változtatni.😞(
Viszont van olyan, hogy unit reorder idõ, ami alapböl 24 óra, de ez moddolható. Vagyis egy támadás után ennyi ideig nem lehet újra támadni. Végülis talán ez modellezné azt amit írsz.
Support attack is ugyanolyan hatékony mint a sima támadás.
Ha szomszédos vagy vele, akkor lehet látni mennyien vannak ott, de csak akkor ha decryptionban elõtte jársz. Különben csak ?-et látsz. Illetve van Army Intelligence miniszter is, amit ha beraksz segíthet.
Egyik lehetõség amit írtál is, hogy betámadsz, nem kell mindenkivel, elég 1 db egységgel.
Másik, hogy repülõket kiküldöd bombázni, ekkor is meg lehet nézni kik vannak ott. Mondjuk a repcsik nem mindig ott bombáznak ahol szeretnénk, mert nem terület, hanem area alapon mûködik a misszió... Ha elrepül fölötte akkor is látszik hány db ho. van ott, mondjuk az már nem hogy pontosan milyenek.
HOI2-ben "Movement is Attack" rendszer van, szóval ezen nem lehet változtatni.😞(
Viszont van olyan, hogy unit reorder idõ, ami alapböl 24 óra, de ez moddolható. Vagyis egy támadás után ennyi ideig nem lehet újra támadni. Végülis talán ez modellezné azt amit írsz.
Support attack is ugyanolyan hatékony mint a sima támadás.
Üdv emberek
Ismét lenne egy-két kérdésem. Az elsõ az az, hogy van-e valamilyen mód arra, hogy felderítsem az ellenség egységeit egy provinciában anélkül, hogy megtámadnám õket?
A másik, hogy van ugye ez a support attack. Namost elég fura, hogy ha egy egységnek ezt a parancsot adom, akkor 0 idõbe kerül, hogy elhelyezkedjen ehhez. Mert pl ha van egy provinciám, és mindkét oldalán egy-egy ellenséges provincia. Ha kiadom a support attack parancsot valamelyik ellenséges provinciára, és utána a másikra, akkor reálisan az egységeimnek el kell menniük a provincia egyik határából a másikhoz, és ez miért nem kerül idõbe? Van olyan mod, ami ezen változtat?
Ja, még valami. Ha support attack parancsot adok ki egy egységnek, akkor az ugyanolyan hatékony, mintha azzal az egységgel is támadnék?
Ismét lenne egy-két kérdésem. Az elsõ az az, hogy van-e valamilyen mód arra, hogy felderítsem az ellenség egységeit egy provinciában anélkül, hogy megtámadnám õket?
A másik, hogy van ugye ez a support attack. Namost elég fura, hogy ha egy egységnek ezt a parancsot adom, akkor 0 idõbe kerül, hogy elhelyezkedjen ehhez. Mert pl ha van egy provinciám, és mindkét oldalán egy-egy ellenséges provincia. Ha kiadom a support attack parancsot valamelyik ellenséges provinciára, és utána a másikra, akkor reálisan az egységeimnek el kell menniük a provincia egyik határából a másikhoz, és ez miért nem kerül idõbe? Van olyan mod, ami ezen változtat?
Ja, még valami. Ha support attack parancsot adok ki egy egységnek, akkor az ugyanolyan hatékony, mintha azzal az egységgel is támadnék?
Aki akar multizni,nekem jövöhéten hétköznaponként jó bármikor.
Port, tûzfal, router beáálítás lehet a gond.
Iigen egyébként már Armageddon is van, ha nem egyezik akkor azt irja ki hibának (1x nem egyezett). Más szerverére se sikerülne szvsz .
Egyezik a verziótok?
Valki Interenet? Az jó lesz? Én szivesen csinálok szervert vagy más? Eddig még sose multiztam Hoi-val.<#vigyor2>#vigyor2>
Megvan a Doomsday. Ha kell csinálhatok egy szervert.
Valamiért nem tudok haverommal multizni, mind kettönknél ugyan az a hiba (az ip cimen nincs szerver(?). HOI2 és Doomsday van meg , mi lehet a gond?
Ez ip-es szóval küld el a szerver nevét és én fel megyek. Lehetek ha szeretnéd Olaszokal vagy másal<#phone>#phone>
Na meg vanilía arma 1.2😄
pogessor oldalán már úgy van leírva, mint hivatalos és kész patch. Utána kellett volna olvasnom😄
Arma 1.2.az 1.3at még azért nem mert csak béta.
Arma 1.3?
Doomsday meg arma is kell...
Én írogatok néha. Kérdezd meg ott.
ma délután jött meg az anthology-m, de nem találtam rajta a reg kódot... nem tudja valaki merre lesz? elején-hátulján, alul-felül-belül, kívül és a manuál lapjait is végiglapoztam... semmi. lehet lemaradt róla? mellesleg van még vki fent a paradox fórumon?
GRUNGE IS DEAD
Talán nekem de hogy hogyan? És nekem nincs meg a doomsday.<#integet2>#integet2>
Multihoz kinek lenne kedve a közeljövõben?
kozben mar rajottem, es belodoltam egy korabbi savet, es gyorsan rastartoltam VP-s teruletekre, aztan annex manualisan 😊
A Cold War a hidegháboró ugye bár de mikor megnézem az Online Map-nál ném nem muttat változást.
Nekem se jött semmi, pedig annektáltam õket az eventtel. Nyetu tekktím. Most az a 2 nyomi gyár fejleszti a csatahajókat és az anyahajókat... mit ne mondjak rohadt lassan haladnak.
39 aug. 30-án muszáj háborúba kerülniük a franciákkal a Danzigos event miatt, amire 99% az esély, hogy megtörténik.
Vagy te arra gondolsz, hogy már háborúban állnak, de csak nem akarnak a beneluxon vagy akár a maginot vonalon támadni?
Vagy te arra gondolsz, hogy már háborúban állnak, de csak nem akarnak a beneluxon vagy akár a maginot vonalon támadni?
In gém ném: MaxWell125
techteam takeover nem mukodik, ha envettel annektalok egy orszagot? SZU-val vagyok, bedaraltam nemeteket, jott az event, hogy nemetek kapitulalnak, de nem kaptam meg egy deka techteamjuket sem, pedig kellenenek a szovik ellen majd a jo hajos techteamek 😊
Azigen! <#idiota>#idiota>