Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mondjuk úgy képzelem el, hogy minden gyarmat egy eventtel indulhatna, hogy szovjet, nyugati, fasiszta befolyás alá kerüljön vagy maradjon semleges. És a választások eredményeképp felajánlják az egyes szövetségek vezetõi, hogy védnökségük alá kerüljön e az állam, segélyeket kapjon stb. Így pl Afrikában a VH alatt elég kemény harcok bontakoznának ki és minden gyarmat megválaszthatja a sorsát.
Eszembe jutott még egy kis gond:
Hogyan akarod megvalósítani, hogy a tengelyhatalmak nyerjenek?
Hitler célja az egész világ elfoglalása volt... Ez nem lenne túl izgi játék...
Hogyan akarod megvalósítani, hogy a tengelyhatalmak nyerjenek?
Hitler célja az egész világ elfoglalása volt... Ez nem lenne túl izgi játék...
Sztem jó lenne egy fellázadt gyarmatok vs gyarmattartók ellen mod is. USA beszállhatna az angolok meg franciák oldalán, Japán meg az ázsiai gyarmatok mellett állna ki.
Egy késõbb kezdõdõ mod azért nem lenne túl jó, mert szinte minden át kell írni: minisztereket, techteameket, tech-eket, eventeket. Szóval lenne vele gond elég.
Egy késõbb kezdõdõ mod azért nem lenne túl jó, mert szinte minden át kell írni: minisztereket, techteameket, tech-eket, eventeket. Szóval lenne vele gond elég.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ahol gyenge országokat kell menedzselni, megtalálsz😄
Ez a mániád? 😄 Nem.
#9795: Természetesen Armageddonra készülne, így 64ig lehetne játszani.
#9795: Természetesen Armageddonra készülne, így 64ig lehetne játszani.
Gyarmatok közben fellázadnak?😄
Mi lenne ha arról szólna, hogy a tengely nyerte meg a VH-t és mondjuk az 50-es években kezdõdne? Még az 50-es években kitörne egy újabb világháború. 😄 Na ki csatlakozna készítõnek? 😊
A második ötlet nem is rossz. 😊 Mondjuk nem az egészét, de a nagyrészét.
Minden gyarmat fellázad?
Másképp. Én csak utópia szinten terveztem, jórészt valósághûség nélkül...
De egy történésszel nem versenyezhetek. 😊
De egy történésszel nem versenyezhetek. 😊
Hát az ötletek palettája végtelen 😛
Most ezek jutottak eszembe hirtelen:
-Oroszországban nem gyõz a bolsevik forradalom, a kivált országok függetlenek maradnak
-Oroszoknál gyõznek a bolsevikok, és sikerül egész Európát megfertõzni
-Németország császárság marad, Hitler nem kerül hatalomra
Most este ennyit tudtam összehozni, de ha nagyon akarod akkor külön is gondolkozom majd rajta :p
Most ezek jutottak eszembe hirtelen:
-Oroszországban nem gyõz a bolsevik forradalom, a kivált országok függetlenek maradnak
-Oroszoknál gyõznek a bolsevikok, és sikerül egész Európát megfertõzni
-Németország császárság marad, Hitler nem kerül hatalomra
Most este ennyit tudtam összehozni, de ha nagyon akarod akkor külön is gondolkozom majd rajta :p
Csináljuk meg a saját new nations/new revolters modunkat!
Az még vagy fél év, nem bírom ki. <#vigyor3>#vigyor3>
Szóval a #9778-as post még mindig érvényben van azzal a különbséggel, hogy kéne egy másik alapötlet a patch-hez.
Szóval a #9778-as post még mindig érvényben van azzal a különbséggel, hogy kéne egy másik alapötlet a patch-hez.
Hogy?
Én fordítok angolra, ha beakarsz törni a nemzetközi piacra😄
Én fordítok angolra, ha beakarsz törni a nemzetközi piacra😄
Szerintem mostmar vard ki a HOI3-at. En is akkor fogok hozza majd csak egy improvement addonhoz MO-nak 😊
Hát nem tudom mi legyen most, mert megjött a kedvem a patchkészítéshez. 😊
Ha valakinek lenne egy épkézláb ötlete egy másféle pach-hez, várom az ötleteket.
Ha valakinek lenne egy épkézláb ötlete egy másféle pach-hez, várom az ötleteket.
Utánanéztem, tényleg arról szól. Bár én teljesen másképp képzeltem volna el...
Csak pontosításból:
A központi hatalmak az I. vh-ban volt. A II. vh-ban tengelyhatalmak volt a szövetség neve.
A központi hatalmak az I. vh-ban volt. A II. vh-ban tengelyhatalmak volt a szövetség neve.
Nem hinném, hogy az arról szólna, az csak egy simán csak utópisztikus patch.
Van már ilyen mod, ha jól emlékszek ez a Kaiserreich.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Üdv Mindenkinek!
Lenne gy ötletem. Kéne csinálni egy patch-et, ami ugyanabban az idõsávban játszódna, mint az alap HoI, csak az lenne a helyzet,
hogy mi lett volna ha a központi hatalmak nyerték volna meg a Világháborút. Azok jelentkezését várom, akik értenek valamennyire a patchkészítéshez.
Keressetek meg msn-en: bph.geo(kukac)hotmail(pont)com
Az alábbi, vastagon szedett posztokat lehet betölteni:
Grafikai felelõs alias GFX Wizzard: Értelemszerûen grafikai dolgok pl. zászlók készítése.
Event készítõ alias Event Maker: Ne mégis? 😄 Természetesen eventek készítése.
Mindenes alias General: Adatok gyûjtése, scenario fájlok szerkesztgetése, feladata a többi készítõ munkájának koordinálása, összetákolása, stb... Ez lennék én.
Lenne gy ötletem. Kéne csinálni egy patch-et, ami ugyanabban az idõsávban játszódna, mint az alap HoI, csak az lenne a helyzet,
hogy mi lett volna ha a központi hatalmak nyerték volna meg a Világháborút. Azok jelentkezését várom, akik értenek valamennyire a patchkészítéshez.
Keressetek meg msn-en: bph.geo(kukac)hotmail(pont)com
Az alábbi, vastagon szedett posztokat lehet betölteni:
Grafikai felelõs alias GFX Wizzard: Értelemszerûen grafikai dolgok pl. zászlók készítése.
Event készítõ alias Event Maker: Ne mégis? 😄 Természetesen eventek készítése.
Mindenes alias General: Adatok gyûjtése, scenario fájlok szerkesztgetése, feladata a többi készítõ munkájának koordinálása, összetákolása, stb... Ez lennék én.
Üdv!
Akinek lenne kedve multizni Pogessor moddal , 1,3b patchel , írjon már privátba.
Akinek lenne kedve multizni Pogessor moddal , 1,3b patchel , írjon már privátba.
Üdv. Valaki el tudná mondani, a modern day scenario feltelepítésének módját? Valahol azt olvastam, hogy kell hozzá a no limit patch, de hallottam olyat is, hogy nem szükséges.
Letöltöttem torrentrõl.
Ti nektek honnan van meg az anthology?
Õ, mi van? Az Armageddon egy kiegészítõ a Doomsdayhez, önmagában nem fut.
Telepítési útmutató
1.Doomsday (Ez magában foglalja az alapjátékot is)
2.Armageddon
3.Armageddon 1.2 hivatalos javítás
4.Armageddon 1.3 hivatalos javítás
5.6.4 alapcsomag
6.6.xx javítócsomag, ha van
Pogessor oldalán van fent ez a telepítési útmutató. Eszerint pakololtam fel én is azzal a különbséggel hogy az 1.es pontot kihagyom...
Miért is kell feltenni a doomsday-t külön? Én mindig csak az armát teszem fel az anthology lemezrõl és arra rakom a peccet modot.
1.Doomsday (Ez magában foglalja az alapjátékot is)
2.Armageddon
3.Armageddon 1.2 hivatalos javítás
4.Armageddon 1.3 hivatalos javítás
5.6.4 alapcsomag
6.6.xx javítócsomag, ha van
Pogessor oldalán van fent ez a telepítési útmutató. Eszerint pakololtam fel én is azzal a különbséggel hogy az 1.es pontot kihagyom...
Miért is kell feltenni a doomsday-t külön? Én mindig csak az armát teszem fel az anthology lemezrõl és arra rakom a peccet modot.
Üdv mindenkinek!
Feltettem a hoi2 armára a 1.2-es meg a 1.3 beta peccset és a legújabb pogessor modot, de a 36-os kampányban a németeknél állandóan kifagy a nacionalista spanyolo. event-nél...hibaüzenettel kilép a játékból..
eddig sosem volt gond sem a peccsekkel sem a pogessor moddal..nem értem .. van valakinek esetleg ötlete mi lehet a gond?
Feltettem a hoi2 armára a 1.2-es meg a 1.3 beta peccset és a legújabb pogessor modot, de a 36-os kampányban a németeknél állandóan kifagy a nacionalista spanyolo. event-nél...hibaüzenettel kilép a játékból..
eddig sosem volt gond sem a peccsekkel sem a pogessor moddal..nem értem .. van valakinek esetleg ötlete mi lehet a gond?
VH-n rég próbáltam már, úgy egy - másfél éve - nehéz volt...; ha valamit végigjátszok, azt általában H-n vagy VE-n játszok; amúgy - sokan valószínû nem értenek egyet velem - szerintem az AI agresszivitása többet nyom a latban, mint a nehézségi szint - legalábbis több értelme van azon állítgatni, mint megrövidíteni magad 10-20-50-akárhány % IC-vel, nyersanyaggal... stb.
(ma megint belõttem a régi hoi2-t - patch nélküli - tökjó volt fél évenként a csúszkát állítgatni meg 100+ szuperlégierõt kreálgatni 😊)
(ma megint belõttem a régi hoi2-t - patch nélküli - tökjó volt fél évenként a csúszkát állítgatni meg 100+ szuperlégierõt kreálgatni 😊)
GRUNGE IS DEAD
Mert az AI nem immunis a partizánokra... igazság szerint elég rosszul kezeli a problémát... legalábbis régen biztosan úgy volt (vanilla hoi2-ben legalábbis biztosan); valószínû arra írták át egy patchben a küldetéseket - meghát mért ne lennének APD-n? 😊
GRUNGE IS DEAD
Normalon simán, hardon se nehéz. VH-on már rég játszottam, de szerintem ott is meg lehet szivatni az AI-t 😄D
ha a hoi 2 vel játszotok milyen fokozatban tudjátok a németekkel megnyerni a háborut 1936 tól?
ha valakit érdekel.-kapható a hoi1 hoi2 kiegészitõket medált és térképet tartalmazó gyüjtõi kadás a tesz- vesz -en 5900 forintért
Ezt egyébként már észre vehette mindenki aki használta az assume military controlt. Hogy minek, azt ne kérdezd.
Mert azt hitted, hogy tud. <#idiota>#idiota>
Nem tud??? Akkor én minek építem a légvédelmem???
Az AI dolgának megkönnyítésére lett kitalálva; pont úgy, mint a repülõk/hajók korlátlan hatótávolsága - 'rebase' parancs nélkül. Jobb is egyébként, hogy az AI file szerint végzik a teendõjüket, másképp a küldetés amit éppen végeznek (ide-oda mozgás) ugyanúgy belekerülne a logba (nem a mentés logjába), ami még annál is elõbb játszhatatlanná tenné a játékot... A repülõkre visszatérve: de jó is, hogy az AI nem tud atombombákat dobni. 😉
GRUNGE IS DEAD
Ennek mi haszna van? Az elõzõ postodból sem értem igazán...
Ma játék közben észrevettem egy érdekes dolgot:
Magyarországgal játszottam, éppen nem volt semmi dolgom, és a fullcontrolt, mert kíváncsi voltam, hogy az AI hogyan csoportosítja át az egységeit. Az mellékes, hogy túl sok logikát nem találtam benne, amikor Németo. keletrõl nyugatra és fordítva vitte ide-oda az egységeit, de nem ez a lényeg. A következõ 2, pedig minden országra érvényes: szóval minden egység amelyik nem mozgott Anti-partisan dutyban volt, hogy minek azt nem tudom. A másik: az egységek úgy mentek át 'A'-ból 'B'-be, hogy nem volt kiválasztva semmilyen küldetés. Se move, se semmi...
Magyarországgal játszottam, éppen nem volt semmi dolgom, és a fullcontrolt, mert kíváncsi voltam, hogy az AI hogyan csoportosítja át az egységeit. Az mellékes, hogy túl sok logikát nem találtam benne, amikor Németo. keletrõl nyugatra és fordítva vitte ide-oda az egységeit, de nem ez a lényeg. A következõ 2, pedig minden országra érvényes: szóval minden egység amelyik nem mozgott Anti-partisan dutyban volt, hogy minek azt nem tudom. A másik: az egységek úgy mentek át 'A'-ból 'B'-be, hogy nem volt kiválasztva semmilyen küldetés. Se move, se semmi...
ok
Na de meggkell állapodni abban,hogy kinek mi a verzió száma mert nem mind1. 😊
Na de meggkell állapodni abban,hogy kinek mi a verzió száma mert nem mind1. 😊
Én kapható lennék multira, viszont csak este 8 után érek rá és néha hétvégén.
A legújabb Pogressor természetesen fenn van a HoI2DDArma1.3b-n.
A legújabb Pogressor természetesen fenn van a HoI2DDArma1.3b-n.