Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja akinek még nem tûnt fel a képen: franciaország meghülyült és elfoglalta egész spanyolországot... :ASD:A:SD:ASD:A:SDSD:
elsõ vh-s. 1914 a neve.
Ez milyen mód? Mert érdekelne <#vigyor2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

így:

BariHUN
Na ki hogy áll, helyzetjelentést kérek 😄

Én a magyarokkal vagyok 39 végén, németekkel szöviben, enyém az egész Felvidék, és Kárpátalja is. A germánok lerohanták a polákokat, nyugaton a helyzet változatlan 😄 Én meg háborúra készülök a Balkánon 😄

Megpróbálom ezeket, így sikerülnie kell.. Nagyon köszönöm a segítségeteket! 😊
Szia en ket dolgot tudok mondani
-elotte mentsd el es ha nem jon elo akkor toltsd be ujra neha nekem is volt ilyen-pl vagy csehszlovakia annektalasa elott kileptem majd amikor ujra toltottem kaptam az anekthez 1 tankhadosztalyt is
-ha nem megy akkor probald pogessort o biztosan tud neked segiteni
Auric
Akkor valószínûleg csak nincs szerencséd... elég idegesítõ tud lenni az ilyen, bár azért olyan kevésbé szerencsés dolgokat is meglehet úszni, mint mondjuk a Khalkin Gol-i csata. 😊

Ha jól emlékszek az alap Doomsdayben még csak 2-3 hetes volt a sáv mialatt ez megtörténhetett, az offset pedig talán egy hétre volt állítva, szóval könnyen meglehet, hogy 'kicsúsztál' az idõhatárból.

Van egy megoldás rá: konzolt nyitsz az F12-vel és beírod a következõt: "event 2020" - ez majd segít a problémán.

Egyébként ha egy következõ játékban sem indulna, akkor érdemes legkésõbb '38 áprilisában kézzel indítani a parancsot, mert így elég sok mindenrõl lemaradsz...

GRUNGE IS DEAD

Az 1.0-ás Doomsday van fent, nem tudom ez befolyásol-e valamit.
Nem, akkor még senkivel nem állok háborúban.

Próbáltam megnézni az "event" fájlban, de látszólag minden rendben van, vagyis minden beállítás olyan, amilyennek kell lennie.
Hát, ha nem sikerül megcsinálni az se nagy gond, csak kicsit zavaró az ilyen, meg ugye az a néhány + hadosztály se jönne rosszul. 😊
Auric
Háborúzol valakivel az Anschluss ideje alatt?

GRUNGE IS DEAD

Szia egyszer volt ilyen pogessor modnal is valamit elirtak, de aztan kijavitottak,a sz.vas csak az volt hogy elorol kellett kezdeni a gamet, nem tudom hasznalsz e kiegeszitot,azt nezd meg.
vidd el abból a provinciából a szárazföldi erõidet, akkor össze tutod majd vonni, de úgy is max. 4-et.
Sziasztok!

Természetesen Németországgal játszom, már volt egy kampány amiben lezúztam az oroszokat, már az Urálon túl kergettem õket, de Franciaország, Nagy-Britannia és észak-Afrika is meghódításra került '42-ben. Valami bug miatt viszont az Anschluss nekem nem akar összejönni, akárhányszor pórbálom is, vagyis kezdtem most egy újat, de hiába jön el '38 márciusa, nem adja ki azt a logot, amivel ugye Ausztriát egyesíteni tudom N.o.-al. Próbáltam úgy, hogy szövetségben vagyok velük, próbáltam úgy, hogy nem, sehogy sem akart összejönni.

Remélem valaki tud segíteni mert a további terjeszkedésemet kicsit megnehezíti így, minden délen elfoglalt terület Ausztriához tartozik 😊
+1😊 hOGY TUDOK KÉT REPÜLÕ RAJT ÖSSZEVONNI? mERT EGYSZERRE CSAK EGYET ENGED KIJELÖLNI...(BOCS CAPSLOCK)...😊
Kezdek ráérezni,nem is olyan nehéz Magyarország. Románia és Bulgária elfoglalása után már értelmesen lehet fejlödni is.

Bár nagyon nagy elönyük van a nagyhatalmaknak és itt nem csak az IK és sereget(ami érthetõ) hanem a fejlesztéseket,sokkal ügyesebb kutato vállalataik vannak,nehéz lépést tartani.

Még egy dolgot nem tudok,hogy lehet energiát termelni?
A cim lemaradt
http://www.pcdome.hu/forum.php?action=ll&t=18450&start=550
Szia bocsi multkor irtam mar hol nezheted meg,helyetted nem olvasom el de belinkelem a cimet,s itt kerd pogessor segitseget(baracklekvar)
De ahogy en olvastam nem erdemes uj orszagot letrehozni mert egy reszt a bolygo fel van osztva szoval csak ki kell valasz egyett esetleg ezeket felturbozod.Azonban ez se mindegy hiszen egy egesz sor tortenelmet ki kell talalnaod ra, s ezt meg igazitani a haboruhoz-sok sok tortenelmi esemeny-de sok sikert remelem most mar menni fog,ezen az oldalon kerdez ra esetleg ha meg sem talalod meg visszamenoleg,pogessor segiteni fog.
Good luck!!!
De légyszives valaki másolja már át ide azt a szõveget ahol leírják a új ország létrehozzását mert én nem találom. 😞<#pardon1><#conf>
Az a helyzet hogy mindent fejleszeni kell ha ütõképes sereget akarsz összehozni.A tengeri egységekkel szoktam ugy hogy rágyurok a tengeralatjárokra (persze ha van tengered)mert azoknak nincs ellenfelük olcsok nagy tömegben lehet gyártani és a nagy csatahajókat irtják rendesen.A beállitásokra nem tudok mit irni azt sosem szoktam átállitani.
Je és még egy utolsó kérdés, a játék inditásakkkor ahol kiválasztjuk az országot ott vannak külömbözö beállitások,mit jelentenek azok hogy:
Teljes IK átvétele ki/be
Ország megosztása ki/be
Kutatóvállalatok átvétele ki/be
Kösz a válaszokat,kiprobálom. Igazábol az egész játékkal azért szenvedtem ennyit (10 minimum ujra telepitettem) hogy megnézhessem mit tudnék összehozni a magyarokkal.

Ti mit szoktatok fejleszteni? (Gyalogság,Ipar,Páncélosok,Repülõgépek,stb)
Én nagyon repülõgép Fan vagyok viszont nem tudom hogy ebbe a játékba érdemes e nagyobb összeget és idöt belefektetni a fejlesztésbe és gyártásba....
ezután már elég IK-lesz hogy sereget csinájt nekem volt már 75 80 IK -is a magyarokkal
bocs 1939 március 15
Én a Magyarokkal mindir ugy csináltam hogy gyárakat épitettem meg fejlesztettem"rögtön a z elején csatlakozni kell a tengelyhez mer átküldi a tervrajzokat és könnyebb kifejleszteni a cuccokat.és 1938 március 15-én mikor németország annektálja a csehszlovákokat akkor felvidéket meg kel szerezi és ezzel elég sok IK-ad.legkönnyeben ugy tudod ha elõtte átlépsz a németekhez és a magyaroknak adod felvidéket utána meg visszalépsz a magyarokhoz és kész is.
HoI Szebb térkép mod-ról halott valaki,mert láttam egy linket ami egy forumra vitt de ott nem birtam letölteni,azt hiszem ez a link
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=344129
Pont kezdésnek elég nehéz küldetést keztél a magyarokkal elég nehéz haladni,de ha ügyes vagy komoly állam lehet belõled.
az usa-nak azér van a te szavaidval élve 5 cége mert nagy állam és mert sok az IK-ja.minnél többa IK annál több "céget"jelenit meg.A gyárak arra jók növekedésével egyenesen nõ az IK-d is de sokáig tart meg keveset emel az IK-on.
Sikerült,kösz a segítséget!

Most kezdtem 1936-tól egy kampányt Magyarországgal,tudnátok adni pár jó tippet,mit érdemes fejleszteni,épiteni,képezni,csinálni?

Meg még lenne itt valami..Fejlesztéseknél(Technologia) csak 2 "céggel" tudok fejleszteni miközbe 5 is lehetne(mint pl USA-nak) hogy tudom növelni a fejelsztõ cégek számát?

Ja igen most jutott még egy az eszembe(sry de nem teljesen látom át még a játékot) mivel tudom növelni az IK(Ipari Kapacitást), és mire jók a gyárak?
Akkor vlhonnan szedd le az Armageddont , és telepítsd fel , majd azt peccseld , és arra rakd rá a modot és a magyarítást..😊

Pontositok: Sikerült felpatch-elnem 1.3-ig hogy elinduljon de msot meg az a gond hogy felrakom a progressor modot és utána meg a játék inditásakor Critical error-t ir és nem indul..
Ez esetbem az lenne a problémám hogy mikor fel patch-elem 1.3-ra és elinditom befagy a játék mikor el aakrok kezdeni egy hadjáratot,ugyna ez van ha rárakom a modod, csak akkor mûkdik ha se patchet se modot nem rakok rá.
Hy!

Nem kell hozzá crack😊

A magyarítást pedig innen tudod letölteni😊 Instrukciókat is találsz az oldalon , ami leírja , hogyan rakd fel..😊

Hello
A Hearts Of Iron 2 Doomsday van meg és felszeretném rakni az 1.0 verziora a magyarositást. Ez lehetséges? És honnan tudnám letölteni?

Elõre is bocs de nem láttam kiirva hogy nem lehet: 1.3-mas verziohoz van crack és ha igen honnan tudnám megszerezni?
Auric
Ez velem is elõfordult már párszor és elég idegesítõ tud lenni... elvileg a "Program Files" mappában lennie kell egy rejtett mappának 'InstallShield Installation Information', abban pedig több ismeretlen nevû mappának, amiben setup.exe fájlok vannak azokat kellene próbálgatni, amíg végre meg nem találod a HoI telepítõ fájlját aztán azt lefuttatni és már le is szedte a géprõl / ha mégsem mûködne akkor töröld azt a mappát amiben a HoI telepítõ fájlja van. Remélem segít.

GRUNGE IS DEAD

Hello baj van...

Letöröltem egy az összes fájlt és mikor unistallok akkor gyorsan betölt és azt azt írja ki hogy kész. Aztán felakarom telepíteni de még mindig csak unistallni tudok.
Szia en csak egy cimet tudok a pc dome,azon belul pogessor foruma, vagy hoi2.Ott mar egyszer kerdeztek de nagyon bonyolult ahogy olvastam.A forumon lapozz vissza s megtalalod ha nem vilagos toluk nyugodtan megkerdezheted
Elõre is köszönöm
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy, hogy lehet új országot létrehozni??
thx akkor azt keresem 😊

Muki100
no time limit patch a neve

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hm értem de én ugy halottam van valami mod amivel bármeddig lehet nyomni.. vagy téves az infom?! <#wow1>

Kiegészítõk fönn vannak tovább tart a játék.
sziasztok most játszom elöször a játékkal nekem negyon bejön,, annyi lenne hogy betudom valahogy állitani hogy 47-be ne legyen vége? 😄 ugy olvastam van rá mod,de nem tudtam kisilabizálni hogy kell.. elöre is kösz

Helló. Egy csomó eventet nem találok az eventeknél (Paradox Interactive\Armageddon\db\events). Pl. a Fáklya-hadmûvelet (mikor a szövetségesek partraszállnak Észak-Afrikában), vagy a Habidaya(asszem így kell írni) konfrontáció, mikor Irak semleges lesz, Szíria pedig belép a tengely oldalán.
Több is van, de most ezt a kettõt emeltem csak ki. Az a baj, hogy ezek az eventek benne vannak a játékban, elõ is szoktak jönni, de az eventek mappájában sehol sem találom õket. Akkor hol vannak, hol lehet megtalálni õket?

In gém ném: MaxWell125

Sziasztiok. Ki tudna nekem abban segiteni, hogy hogyan kell elinditani a Hoi2 1914 modot. A scenario betöltése közben mindig kidob. Pedig mindent a leiras alapján csináltam. Esetleg valakinek vmilyen ötlete?
Sziasztok!
Megvan inenn valakinek az 1914-s Mod?Mert nekem alap Hoi2-re telepítettem és a 1917-s kampány ugyan elindul viszont sehol sincsenek egységek csak a nagyon kicsi államoknál.Kérlek segítsetek.

Elõreis köszönöm!

Muki100
A molotov-ribbentrop paktum után senki sem védi õket, csak legázolod mindet büntetlenül.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Csáó! Az érdekelne, hogy a balti államok annektálására tudtok valami módszert? Szovjetekkel vagyok, próbáltam a területek követelését, vagy a puccsot, de mind a kettõre 0% esélyt írt...
I.C.ram
drafted army-nal, ha szeriaban gyartod a katonakat, akkor gyorsabban elkeszulnek.

free market-nel nincs ic minusz, csak gyorsabb gyartas.
ja a tarsadalom nyitottsagat...

fasiszta vagy ne foglalkozz senkivel
bevallom ez nemtudom mire jo, azthiszem a legfontosabb itt a tech teamek fizetese, vagy ilyesmi. ehhez altalaban nem szoktam nyulni.