Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

39-40-41 környékére hogy a fa..ba?

valami rohadtul nem értek, tudnál írni egy részletesebb leírást?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

minden provinciámba kb 20 gyár volt és nem is volt rövid idõ õket felépíteni
"Amikor a németekkel el akartam foglalni lengyel o-t akkor a franciák az országom felét elfoglalták..."

A való életben is ezt kellett volna csinálniuk, nem pedig hónapokig maszturbálni a Maginot-vonal mélyén. Ha úgy vesszük megérdemelték a négy év megszállást.

valóban furi 😄

<#fejvakaras>hogy van IC-d páncélosokhoz?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Magyar-Olasszal szoktam lenni
Én a 36-ba úgy szoktam csinálni hogy csak a gyalogság meg a tank tech-t csinálok és ha ez megvan akkor szövit kötök a nácikkal és megvédem õket a FRANCIÁKTÓL meg a SZOVJETEKTÕL 😄😄

Amikor a németekkel el akartam foglalni lengyel o-t akkor a franciák az országom felét elfoglalták...úgy jöttem rá hogy nincs meg az országom hogy sokkal kisebb lett 😊
Mikor hogy...

upsz akkor én kiestem mert arma 1.2-est használok.
A szabályokra meg azért van szükség mert pl Szovjetek megtámadják elején Romániát akkor a németeknek befelegzett...vagy egyéb finomságokat lehet elõhozni Angliá-val vagy Usa-val...

Nálatok normálon a németek szívnak a szovjetek ellen, vagy tudtak valamit kezdeni?

A szabályokat közös megbeszélés alapján állítjuk fel.
A verzió meg a legújabb Pogessor mod.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

kamaszaki
Én mennék szívesen. MSN: [email protected]

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Házi szabályok?Verzió?

jaó lenne

36-os. A felek még nem tisztázottak teljesen, így akárkivel lehet lenni.

csak kiváncsiságból kérdem:36-os kampány?és a felek?

Ha van valaki, aki beszállna multiba, és legalább kétnaponta ráér, akkor jelentkezzen, mert épp keresünk egy 3. embert.

Örök hálám,a magyarításért.
kell hozzá no time limit patch

Mondhatjuk hogy én hoi mester vagyok deee erre nem tok rájönni mi a baj ja és aki modokat akar letõlteni www.heartsofiron2.mlap.hu
Italo Balbo : Van hozzá teljes magyarosítás www.heartsofiron2.mlap.hu Magyarítást csinálta : Dante

Amikor feltettem a Modern day-t akkor állandóan vége volt a játéknak vagyis amikor elindítom akkor 1bõl

Vége van a játéknak a te csapatod nyert!
Játék vége

Le akartam törölni azt hittem le is törli de nem tudtam letörölni se a modern day-t se a DD-t és amikor játszani szeretnék vele nem ír semmit de ha le akarom törölni akkor igen

Törléskor: C/Prog.... a modul nem található
A Pogessor mód le fogom szedni, hogy megnézzem milyen, kíváncsi vagyok rá.

Köszi,majd megnézem.Jah és TELJES magyarítás van hozzá?
Legvalószínûbb ok, hogy éhezteted a népet. A "Consumer Goods" nevû IC csúszkád ne legyen pirosban
Hello!
Egy kérdésem lenne miért van az hogy vagyok pl:az amcsikkal és kb 2 hónap múlva mindenhol partizánok lesznek és szinte lehetetlen legyõzni õket,próbáltam elõször helyõrségeket lerakni azokat pedig partizán elhárításra de,mindig csomó helyen lesz lázadás van vlmi ötlet?
matthias92
nekem tetszett az Armageddon <#circling><#vigyor5>

kamaszaki
Esetleg az 1914-es modot felrakni, ott is kevés az ország és még jó is.

Ez természetes, mindenkinek ilyen
Bocsi , nekem váratlan elfoglaltságom akadt...Ma , vagy holnap talán már ráérek.

Hamachival próbáltátok? Én azt tapasztaltam, hogy azzal nem akadozik annyira.

Az Armageddon meg egy nagy rakás sz*r. Mindenkinek ugyan annyi IC-ja, egysége, nyersanyaga van, de mindenkit körbevesz min. 3 ellensége ország. Kereskedni lehetetlen. Fejeltség nullán áll.

kamaszaki
Ki kéne próbálni az Armageddon részét, ott kevesebb az ország, nem fagyna annyira.

kamaszakival próbálkoztunk, de egyrészt gyenge vagyok, másrészt egyikünk nete se tudta kikaparni a gesztenyét, 1936os scen csak above normalon ment, 1 óra alatt haladtunk egy évet<#idiota>

Na mi van már, hogy senki se ír se itt, se MSN-en. 2 napja még nagyon lelkes volt mindenki.

az elfoglalt az valóban elfoglalt vagy attól még rád lehet írni?<#idiota><#idiota><#ravasz1>

Hát eddig tényleg ritkán voltam fent, de ha összehozunk valamit, akkor én benne vagyok.

Nagyon nem láttalak..😄 De az msnem szerint is fenn voltál , csak én meg éppen nem voltam itt..😄 Vlmikor össze kéne ülni megint ...aztán folytatni:-) Topit meg Téged lehet legritkábban elérni...

sima Hoi2 dommsday armageddon 1.2vel játszik valaki? vmi jobb játékossal, játszanék, bár én elég szar vagyok

kamaszaki
Vegyél fel, írj rám msn-en.

Nehéz az élet 😄
De pl. msot is fent vagyok MSN-en 😛

Hát igen Gabi..😄 Mióta is várunk a folytatásra?😄 Azóta msnen sem láttalak😛

Ha van még itt valaki, aki ezzel, a verzióval tolja, és szeretné kipróbálni multiban is, akkor összehozhatnánk valamit.

Most újra elkezdtem játszani pogessor modal segítséget kérek az 1941-es kampányban tudna valaki olaszokkal taktikát adni.
ja bár elég amatõr vagyok

matthias92
játszik még valaki a kettes verzióval, így, hogy a harmadik már kinnvan (netán multiban is)??

Arsenal of Democracy

utolsó simítások

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

umm probáltad a HOI3at egyáltalán?
sok egységnél fél óra alatt iszonyatosab belassul

May the force serve you well!

Ezt kifogom próbálni mert ne nagyon alattomos 😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

lol, na ez érdekes

Hát ez nem nyert BUÉK SZEBB JÖVÕÕÕÕTT 😄
B.U.É.K