Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodszor: 1936,japán,szedjétek össze az eröket 1:guam 2:midway 3:pearl harbour 4:San Francisco... és 1937 nyarára az egyesült államok japán megszálás alatt lesz 😄 próbáljátok ki
In gém ném: MaxWell125
Meg tudnátok mondani a pogessor mód készítõinek email címét?
Elvileg fent van az oldalukon valahol, de sehol sem találom.
In gém ném: MaxWell125
"Some things have changed since the last AAR. It is now slightly easier to get rid of dissent. Free slider moves now occur every year instead of every 18 months. Research speed has been increased. Transport capacity has been increased. Noncore IC/resource penalty has been decreased. Tooling and retooling time has been reduced to 80 and 40 days respectively."
Szóval ez is mire játszható lesz, pláne multiban...
A 2 legizgalmasabb játékomat, Németországgal és Japánnal csináltam. 😊
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én 2-vel évekig elvoltam, rengeteg mod van hozzá, grafikai pakkok stb., szóval jó game.
3 most jött ki aug-ban, és elég bugos, lassú volt, állítólag 1.3-ban sokat javítottak rajta, ezt nem tudom mert még nem próbáltam...
Jó ötletek vannak benne, hosszútávon nagy potenciál van a játékban, több lehetõség, térképet, unitot is könnyen lehet moddolni stb, szóval csak idõ kérdése és nagyon jó modok lesznek hozzá, ebben biztos vagyok.
Gépigénye kicsit nagy, de 1-2 év múlva már egy átlag gépen is jól el fog futni biztos. 😊)
Egyesek szerint a sok provincia elõny, mások szerint hátrány. HOI2-ben volt 2700, itt meg 14000 körül szóval elég nagy a különbség.
Ami elõny, hogy több mozgástér van, lehet taktikázni, manõverezni, viszont több micromenedzsment kezelni és átlátni az egészet.
(De ez fõleg multiban jön ki inkább.)
Azt hiszem 1 hét múlva jön a AoD (dec. 17-20), ez teljesen különálló játék, nem kell hozzá az eredeti. Azt hiszem 20$ körül árulják majd.
Ez végülis HOI 2.5-nak tekinthetõ. Néhány dolog a 3-ra hasonlít, valami a 2-re, és vannak olyan ötletek amik teljesen újak.
Szerintem nézd meg a Fejlesztõi Naplókat, itt be van linkelve az összes.
Az utolsó egy Beta AAR Szovjetunióval és lesz még egy UK-val is.
Ide irányítottak a 3. rész fórumjából. Szerintetek a 2. vagy 3. a jobb választás? Nem akarok elköltein pénzt egy bughalomra.
Állítólag jön valami Arsenal of Democracy néven. Ez add-on vagy az alapjáték is benne lesz?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Hát jah 😞
Los angelesbe atombomba és itt a gyõzelem 😄 már csak kis országok vannak mint mexiko stb 😄
DANKE MINDENKINEK 😄 Bár a Németek nyertek volna igazából is
Haditengerészeti bombázók+kisérõ vadászok,szerintem.
vfrtom
Mivel sztem simán szétpicsázzák a japánokat az amcsik, azon gondolkozok h esetleg partraszállok náluk...vagy küldök egy atomot a keleti partra...esetleg kettõt, és akkor hátha meggondolják magukat ^^
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
elõre is kössz.
Békekötésnél nem lehet valahogy térképen kijelölni mit szeretnék elvenni az ellenségtõl, mert most csak a neveit látom és eléggé megnehezíti a dolgomat.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
biztos hogy nem lehet máshogy???