Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18:15kor kezdünk ok? bocsi hogy csúszik egy picit de a WoWnak 2 óra múlva vége és eszméletlen dolgok folynak benn, képeket csainálok 😊, kiszólok ha kész
hajrá😄
Partizánok ellen sztem a legjobbak a tankok😄 vagy lovak szinte pár nap alatt ott vannak ahol zûr van és leverik a rakoncátlankodókat.
Most indulok!
18:10-re ott vagyok
18:10-re ott vagyok
Szedd össze magad engine!!!! Nehogymár lemaradj a nagy nemulassról <#szomoru1>#szomoru1>, hát nem akarod látni ahogy a vörös hadsereg kitûzi a SZU zászlaját a Reichstagon??? <#vigyor5>#vigyor5>
Lehet mégsem érek rá 😞
Nagyon elúsztam a munkámmal 😞
Nagyon elúsztam a munkámmal 😞
Én 1-2 garisont szoktam használni. De militiát még sosem használtam csak leadtam rögtön
én rendes gyalogságot használok partizan duty-n. szét vannak szórva hogy hogy minden terület szomszédságában legyen egy hadosztály. egykét terület pl akár 6-7 másikkal is határos. Oda beteszel egyet és ha több helyen gond van akkor miután végzett az egyikkel szétszedi a többit is. Nagyon hatásos.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ti mivel védekeztek a partizán lázadás ellen. Illetve melyik a jobb a garison vagy a militia erre a feladatra?
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
18:00-tól már jó, addigra haza érek melóból 😊
Nem tudnátok segíteni ebben a hatótávnövelésben? Gyakorlatilag az orosz frontról 15 páncéloshadosztályt ki tudnék vonni, ezek nélkül is képes lennék tovább nyomulni csak szolídabb tempóban. Akkora veszteseségeket szenvedett hogy védekezni alig bír, nemhogy visszatámadni. A transzporthajóim is megvannak és komoly vízi fedezetet is tudnék nekik adni. Most így sokmindent nem tudok csinálni, a patizánagyabugyáláson lévõ egységeimet mindig darabokra szedik az USA gépei franciaországban és a jugóknál. Max elfoglalom gibraltárt, hátha segít.
A másik gondom az emberanyag utánpótlás. 0,9-en van jelenleg egy nap ami elég savanyú. Lehet valamivel növelni? Pegid akkora területem van hogy csak na, és az IC-m is 400 körüli 4%-os dissentel.
elõre is köszi a segítséget.
A másik gondom az emberanyag utánpótlás. 0,9-en van jelenleg egy nap ami elég savanyú. Lehet valamivel növelni? Pegid akkora területem van hogy csak na, és az IC-m is 400 körüli 4%-os dissentel.
elõre is köszi a segítséget.
Én is kb akkortól
A flották hatótávolságát lehet valahogy növelni? kinéznék amerikába egy pöttyet, kanadán keresztül.
azt írja kész jöhettek és ezt kell beírni :zsolo.no-ip.org
ezt kell beírni?
zsolo.no-ip.org
80.99.31.116
itt vagyok
laden hostol
ok
Jól siekrült. Zsolohoz csatlakoztam eddig a leggyorsabban. Neki kéne majd a hostnak lenni, de úgy beszéltük meg, hogy addig elkezdhetjuk, és majd beszál 1-2 óra múlva.
na megcsináltam csatlakozzatok, most biztosan nem tudok játszani csak azt szeretném tudni hogy jól sikerült e beállítanom
nah akkor hányan leszünk?
singleben ment
Sokan ellenezték, hogy amcsi túl erõs lenne, ezért van egy ajánlatom. Egy bizonyos ideig nem fegyverkezhetem. Ez így már jó lenne, akkor?
Nagyon úgy néz ki hogy nem fogok ráérni 4tõl 😞((((, da azt az egy dolgot kipróbálhatnánk hogy tudtok e rám csatlakozni, beállítottam a tûzfalam
megnézem bár multiban nembiztos hogy menni fog
na átírtam az intervencionalismot 1rõl 3as ra azaz 2 év alatt tud usa joinolni szövibe
mit szólnátok egy magyarításhoz? 😄
még nem néztem😄
Ilyen radikális változásokat nem csinálok😄
átírjam?