Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
18:15kor kezdünk ok? bocsi hogy csúszik egy picit de a WoWnak 2 óra múlva vége és eszméletlen dolgok folynak benn, képeket csainálok 😊, kiszólok ha kész

hajrá😄
Partizánok ellen sztem a legjobbak a tankok😄 vagy lovak szinte pár nap alatt ott vannak ahol zûr van és leverik a rakoncátlankodókat.
Most indulok!

18:10-re ott vagyok

Zsolo007
Szedd össze magad engine!!!! Nehogymár lemaradj a nagy nemulassról <#szomoru1>, hát nem akarod látni ahogy a vörös hadsereg kitûzi a SZU zászlaját a Reichstagon??? <#vigyor5>

I.C.ram
Nemár! :/
Lehet mégsem érek rá 😞
Nagyon elúsztam a munkámmal 😞

Én 1-2 garisont szoktam használni. De militiát még sosem használtam csak leadtam rögtön

erdos
én rendes gyalogságot használok partizan duty-n. szét vannak szórva hogy hogy minden terület szomszédságában legyen egy hadosztály. egykét terület pl akár 6-7 másikkal is határos. Oda beteszel egyet és ha több helyen gond van akkor miután végzett az egyikkel szétszedi a többit is. Nagyon hatásos.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ti mivel védekeztek a partizán lázadás ellen. Illetve melyik a jobb a garison vagy a militia erre a feladatra?

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

18:00-tól már jó, addigra haza érek melóból 😊

erdos
Nem tudnátok segíteni ebben a hatótávnövelésben? Gyakorlatilag az orosz frontról 15 páncéloshadosztályt ki tudnék vonni, ezek nélkül is képes lennék tovább nyomulni csak szolídabb tempóban. Akkora veszteseségeket szenvedett hogy védekezni alig bír, nemhogy visszatámadni. A transzporthajóim is megvannak és komoly vízi fedezetet is tudnék nekik adni. Most így sokmindent nem tudok csinálni, a patizánagyabugyáláson lévõ egységeimet mindig darabokra szedik az USA gépei franciaországban és a jugóknál. Max elfoglalom gibraltárt, hátha segít.
A másik gondom az emberanyag utánpótlás. 0,9-en van jelenleg egy nap ami elég savanyú. Lehet valamivel növelni? Pegid akkora területem van hogy csak na, és az IC-m is 400 körüli 4%-os dissentel.
elõre is köszi a segítséget.

Én is kb akkortól
Zsolo007
Ki mikor fog ráéreni folytatni a partit? Én kb. 18:00-tól, de majd még pontosítok.

erdos
A flották hatótávolságát lehet valahogy növelni? kinéznék amerikába egy pöttyet, kanadán keresztül.

I.C.ram
ip: 80.99.31.116
I.C.ram
zsolo gyere laden kreált.
Zsolo007
kifagytam, gyertek csinálom a szervert megint

azt írja kész jöhettek és ezt kell beírni :zsolo.no-ip.org
ezt kell beírni?

zsolo.no-ip.org
Zsolo007
na ráérek 😊

80.99.31.116
itt vagyok

I.C.ram
engine jön? majd írjátok be az ipt légyszi.
laden hostol
I.C.ram
na akkor többiek? Hostolsz?
ok
I.C.ram
Jól siekrült. Zsolohoz csatlakoztam eddig a leggyorsabban. Neki kéne majd a hostnak lenni, de úgy beszéltük meg, hogy addig elkezdhetjuk, és majd beszál 1-2 óra múlva.
Zsolo007
na megcsináltam csatlakozzatok, most biztosan nem tudok játszani csak azt szeretném tudni hogy jól sikerült e beállítanom

Zsolo007
nagyon gyorsan csinálok egy szervert csatlakozzatok: zsolo.no-ip.org

I.C.ram
mikortól érsz, akkor rá?
nah akkor hányan leszünk?
I.C.ram
Ne már 😞
singleben ment
I.C.ram
Sokan ellenezték, hogy amcsi túl erõs lenne, ezért van egy ajánlatom. Egy bizonyos ideig nem fegyverkezhetem. Ez így már jó lenne, akkor?
Zsolo007
Nagyon úgy néz ki hogy nem fogok ráérni 4tõl 😞((((, da azt az egy dolgot kipróbálhatnánk hogy tudtok e rám csatlakozni, beállítottam a tûzfalam

I.C.ram
Gáz lenne.
megnézem bár multiban nembiztos hogy menni fog
I.C.ram
és müxik is?
na átírtam az intervencionalismot 1rõl 3as ra azaz 2 év alatt tud usa joinolni szövibe
I.C.ram
Inkább egy patch kéne, egy jó 50 megás patch 😊
I.C.ram
Nézd meg légyszi, mert nekem nem akart mûködni.
mit szólnátok egy magyarításhoz? 😄
még nem néztem😄
I.C.ram
Sikerült átírni?
Ilyen radikális változásokat nem csinálok😄
I.C.ram
Bár nekem az is jó lenne, ha diktatorikus lenne 😊 Sõt ez mégjobb lenne 😄
átírjam?
I.C.ram
én meg usával. 😊 Zsolo, akkor áttudjuk írni kicsit az intervenciót amcsiknál, hogy én is tudjak valamit csinálni??