Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Igen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigfoot
jobb mint az 1??

I.C.ram
probald ujra! zsolo.no-ip.org
nem enged
Zsolo007
laden, lupis gyertek!!!

Zsolo007
lehet jönni

ezt mondom hogy megint szar az msn szerver😄
Zsolo007
nem megy az MSNem 😞
mindegy ami lényeg: zsolo.no-ip.org 😊

Ne az msnt az úgyse fog menni inkább a hoit😄
Zsolo007
belövöm MSNt

Zsolo007
krehálok...krehálok 😄

zsolo kreálsz akkor?
msn
Zsolo007
hova nem tudtok csatlakozniu?

hát akárhogy próbálom nem megy
I.C.ram
Csatlakozz újra. Én is csak most tudtam.
nah ezért nem érdemes windózért fizetni
inkább lavór kéne, beáztatni szétfagyott lábam 😊

MSN beszart😄
sziasztok 😄 akkor lesz ma war?😄
Zsolo007
szwerintem elég ha a szervernek van fenn, de azért rakja fel mindenki, kis csúszás lesz, szerintem csak 19:15-kor fogunk kezdeniu de majd értesítelek titeket (harcolok a szüleimmel hogy ma elkezdhessük a háborút! 😄 )

Ráérek és nincs fennt

I.C.ram
Mindenkinek fent van az idõlimit kiszedõ? Móka lenne tovább nyomni 47-nél 😊
I.C.ram
én igen.
Zsolo007
Na nagyon úgy néz ki hogy 19:00-tõl ráérek, mindenki rá fog érni?

Help17
ok ok😊

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Bocs, de errõl szerintem is lekéstél.

Ugyanis 39-tõl indul a háboró és a gép nem szokott brillírozni a menedzsmentben.
Ami azt jelenti, hogy több év kéne bármelyik választott országhoz, hogy gatyába rázd. Annyi idõd meg nincs, csak hetek....

Szerintem majd legközelebb, de a többiek is alkossanak véleményt, aztán a többség dönt.

Zsolo007
'39 július már túl késõ hogy beszálj szerintem, de majd a többiek is mondanak véleményt 😄

Help17
melyik év? esetleg beszálhatok? Igérem nem leszek akkora segg mint amikor enyém volt a SZU

Help17
hol tartotok?

nekem jó 19:00-tól

Zsolo007
Mit csinál ez a MOD?

Zsolo007
Ki mikro fog ráérni a multi partira? ÉN elõreláthatólag 19:00-tól, de ez közel sem biztos mivel ma fogjuk kitölteni a jelentkezési lapokat

erdos
köszi, este szedem is le az otthoni gépemre. Én is elõször kanadát kell lenyomjam, az usa partjain lehetetlen lenne partraszállni.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

na ja, nincs is szebb a katlanoknál :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

itt van

mondjuk ez a képeket is cseréli országhûen.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

erdos
Oké, köszi. Kezdek helyrejönni emberanyagilag is. Gondolom az elfoglalt területek után is jön valamennyi. Most robogok végik az oroszokon, sztálingrád már megvan, moszkva elõtt állok. Ott akarok mégegy bekerítést csinálni bár azokon a területeken csak cammognak a tankjaim. Még jó hogy vannak ejtõernyõseim. Szinte minden jelenõs erejét itt állította fel a nagymedve, ha bejön akkor cirka 25 hadosztály kerül a veszteséglistájára, onnantól meg teljesgõzzel az annexig... :-)
A másik oldalról megugye az USA is közelebb van.
Csak attól félek hogy kifutok az idõbõl. Már 41 közepe van és a ruszkikkal még egy ideig elpöcsölök sajnos.
Holisvan az az 55 ig módosító peccs?

foglald el azt a nagy szigetet kanada partjainál. újfulland talán.

<#smile> oda majd tudsz rebase-elni. a távolságot meg úgy játszd ki, hogy kiadsz a partmenti vizekre mondjuk convoy raid parancsot és amikor a kikötõ melletti partszakasznál halad el a flotta. akkor állítsd meg a flottát. rugd ki a katonákat a transportokból, jelõld ki õket és ad ki a támadás parancsot a csónakázó katonáknak. <#violent>
újfulland azért jó mert ideális ugródeszka (én kanada ellen használtam) van rebase-re alkalmas kikötõje + reptere.

erdos
Uhh ennyit azért mégse segítsetek mert unalmas lesz a játék...<#confused>

engine gyere pls
Zsolo007
megy a szerver

Zsolo007
megy a szerver

Zsolo007
nem com, áááhhh zsolo.no-ip.org

Zsolo007
megy a szrver: zsolo.no-ip.com

150

I.C.ram
na zsolo gyere már hostolni! Szól valaki Ladennek?
20 perc volt 100m-t megtenni? 😄
messze van a szomszéd utca 😊

megjöttem...

azta megyek én is😄