Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ugyanis 39-tõl indul a háboró és a gép nem szokott brillírozni a menedzsmentben.
Ami azt jelenti, hogy több év kéne bármelyik választott országhoz, hogy gatyába rázd. Annyi idõd meg nincs, csak hetek....
Szerintem majd legközelebb, de a többiek is alkossanak véleményt, aztán a többség dönt.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A másik oldalról megugye az USA is közelebb van.
Csak attól félek hogy kifutok az idõbõl. Már 41 közepe van és a ruszkikkal még egy ideig elpöcsölök sajnos.
Holisvan az az 55 ig módosító peccs?
<#smile>#smile> oda majd tudsz rebase-elni. a távolságot meg úgy játszd ki, hogy kiadsz a partmenti vizekre mondjuk convoy raid parancsot és amikor a kikötõ melletti partszakasznál halad el a flotta. akkor állítsd meg a flottát. rugd ki a katonákat a transportokból, jelõld ki õket és ad ki a támadás parancsot a csónakázó katonáknak. <#violent>#violent>
újfulland azért jó mert ideális ugródeszka (én kanada ellen használtam) van rebase-re alkalmas kikötõje + reptere.