Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4-tõúl ráérek, úgytûnik találtam egy módot arra hogy szerverkedjek, úgyhogy én leszek a szerver 4tõl és újat kezdunk és én leszek SZUval.
akkor 4-kor jövök 😊
ha késnék írjatok icq-n
ha késnék írjatok icq-n
lol tudtátok, hogy létre lehet hozni, kelet- meg nyugatnémetországot? Most látom, hogy van nekik is propaganda plaákatjuk 😊
4tõl kb
java-t rakd fel ha nem lenne vagy nézd meg a netscape beállításait
Mellesleg nem tudja valaki miért van az hogy nekem nem mozognak a szmájlik? csak állnak mint vlami kép, pedig régen mozogtak (Netscape-et használok)
Íme a beigért képek a világhódító útra indult franciaországról:
Azé' nem rossz mi? <#vigyor3>#vigyor3><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#wink>#wink><#worship>#worship><#violent>#violent><#taps>#taps><#smile>#smile><#gun>#gun>
Azé' nem rossz mi? <#vigyor3>#vigyor3><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#wink>#wink><#worship>#worship><#violent>#violent><#taps>#taps><#smile>#smile><#gun>#gun>
Akkor oks, majd megnézem.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Namost akkor hogyan is kell? A régebbi link látszólag az elsõ részhez van, más módszerröl meg nem tudok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezáltal lehetõség nyílik a totális gyõzelem kivívására <#vigyor5>#vigyor5>
Azt akarom mondani, hogy nem tudom tudjátok-e, de vissza lehet írni az elmentésben az idõt, ezáltal úgymond végteleníteni a játékot.
gyere be meg nickname is kéne
jöttem
sziasztok most ment el engi kutyát sétáltatni 😄 addig hostol laden újat
zsolo gyere!
megszakadt 😞 laden felajánlotta hogy hostol: 80.99.31.116
indítottam : 80.98.204.242
mégis ráérek 😊
Netán dumálhatnánk, ki tud servert indítani....
Ha van icq:
I.C.ram - 124021211
engine - 285867726
Ha van icq:
I.C.ram - 124021211
engine - 285867726
Vagy TE zsolo, i.c.ram, én...még valaki?
Elkezdtétek már?
szasztok megérkeztem cseszett busznem akart jönni 😞
hányan vagyunk?
éljen 😊