Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ték.
Lacc
Ték esete áll fent.
ide joinolj : zsolo.no-ip.org v1.1es kell
itt sajna
ZsoltiMC
Skype, msn, icq? hol tartjátok a kapcsolatot?
Olaszoknak jószolván már nincs flottájuk😄
ZsoltiMC
Nem gond 😊
Csak nagy a hátrányuk

Olaszok még nem

ZsoltiMC
Mármint kis országként a nagy testvérhez 😊
ZsoltiMC
Mind1, majd csapódok valakihez 😛 Tengeri hadvezéri tudásom ugyis szerény 😛
I.C.ram
lagolni fog szerintem nagyon 😞
Zsolo007
na jó rendben de haragszom rátok 😄, újraindulok és kb. 2 perc múlva csatlakozhattok: zsolo.no-ip.org

jaja sztem is az az egyik legjobb amúgy felöllem nyugodtan bejöhetsz csak hát a nagy országok már elkeltek
ZsoltiMC
BitComet-et ajánlom, nekem semmi bajom vele, mem-et is alig eszik. Van persze pause, fájlonként letöltés, up/download limit 😛
Állítsd már le ne szarozz😄
Zsolo007
BitTornado, de értelmetlen leszabályozni mert amilyen kurva szar ennek a gémnek a netkódja teljes sávszél kell hozzá 😞

I.C.ram
nem baj 😊
ZsoltiMC
nem tudod leszabályozni? mivel töltöd?
Zsolo007
Nem 12 óra 😄 1-2 óra

Zsolo007
Most töltöm a csillagkapu 8x18-adik részét (jó nagy darab) és már csak 1 óra van belõle hátra, így is kellett neki 12 óra mire értelmes mennyiségû seedert talált, és értelmes sebességene megy, és ha gémelünk akkor le kell állítanom :'(

I.C.ram
?
Zsolo007
😞 nem örülök

I.C.ram
ja!
Zsolo007
Na készen álltok? mindenki?

ZsoltiMC
Benézhetek?
Hazaértem!
18:10-tõl jó

Nem a gyõzelem, hanem a gyárak érdekeltek

Eddig német o és szovj nem látta mire képes az allies Japán már megtapasztalhatta. Már csak helyi parasztok tartják a fõ szigetüket ezután figyelmünk ismét Európára szegezõdik.
ÉN NYERTEM!!! 😄 amúgy nem nevezném nagy csatának pl a déli áttörés után már nem volt kivel harcolni
Csak az olaszok éppen kifulladtak mire odaértem a fõ erõmmel, erre pár egységük - ami egyedül képtelen nyerni - velem jött. Én nyertem, meg õ foglalt 😞

húzz bele mert lemaradsz 😄
engine ezt nagyon úgy mondtad mintha a te érdemed lenne 😄 tudtommal az egészet az olaszok szerezték meg és ellenállásba se ütköztek
Ja és annyi melóm van, hogy a 6 óra optimista becslés volt...de igyekszem.

Eléggé, gyakorlatilag afrikában vannak csak 😊

Ilyen hajóknál nincs
Help17
Franciákkal mi a helyzet? Szarul állnak?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Zsolo007
Én rá is érnék még nem is 4tõl 😄, de értelemszerûen csak akkor kezdünk el nyomulni ha mindenki ráér...

I.C.ram
ctrl jobb gomb és synchronize arrival.
Én 6 elõtt szinte kizárt....

Ladennek sajnos gondja akadt a sulijával 😞 remélem ma már ráfog érni,ha jól láttam a gép nem nyúlt Mo irányításához szóval csak pár tech meg gyártás lemaradás lehet neki ,de azt majd No megoldja.
nekem 4tõl már megfelel ,nem tudjátok ,hogy lehet két flottát küldeni hogy egyszerre menjenek,azaz ne maradjon le a transport mert tegnap is megszívtam emiatt pedig csak pár órácskát maradt le,amúgy itt tuti ,hogy csal a gép mert tudja hol lesz partraszállás és oda küldi a flottáját(ebben 100%osan biztos vok). Még nem nagyon láttam olyat ,hogy a felderítése tévedett volna,mert ügye nekünk egy számot ír ki ? jellel a végén és amilyen jó a felderítésünk annyira pontos ez a szám,de a gép szinte mindig pontos informácíókkal rendelkezik.
I hate this. Már kezd alakulni a háború ruszkik túlléptek egy határ skandinávia megtámadásával szóval számíthat majd megtorló akciókra. Elég vicces ,hogy olasz o most sztem jobban áll mint német o 😄 legalábbis területileg gondolom a gyártási kapacitása se maradhat el a németétõl nagyo mértékben.
mikortól értek rá?
Zsolo007
Lehet már tudni mi történt ladennel? hogy hova lett?

Én meg cseheket gyaktam, mert MO-ra támadtak. Annektálás után pedig a - megnem történt - bécsi döntés tartományait MO kapta.
Fura, de nem baj 😊

Zsolo007
Alakulgat a helyzet, holnapo még izgalmasabb lez biztos vagyok benne 😄

Amúgy ez a lengyel dolog érdekes ugyanis a töri könyvem szerint az oroszok nekimenetek a lengyeleknek és erõvel szerezték meg a szerzõdésben kikötött területeket, nem pedig a németek adták nekik.....

Szóval érdekes a gém

I.C.ram
Na ez jó volt 😊
ez igy nem teljesen igaz, nagyrészt jobb de nem minden 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szevasztok.
Lehet ehhez a játékhoz magyarosítást találni valahol?