Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már haza értem😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
viszont kiabáljatok ha multiztok vele, mert sajnos hoi2höz nincs elég idõm egy iylet viszont kiprobálnék 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De még egy kicsit jó lenne nyomni a régebbit, mert nagy terveim vannak és azt még szeretném tesztelni hogy kivitelezhetõ-e (erõsen kétlem, de ha sikerül, akkor......)
Amikor zsolo újra harcképes lesz
Az egész flottámat áttettem keletre és onnan megyek neki az aamiknak, a nyugati részt 9 naval bomber védi és meglepõen hatásosan.
Úgy beszéltük a többiekkel, hogy engine+te lennétek a szövetségesek (szerepcsere miatt) engine aztmondta, hogy szívesen lenne USA-val. Te meg akkor Franciaval, vagy Angliával gondolom. Lupis No én meg SzU.
Így elég kiegyensúlyozott lenne a csata szerintem. Fro nem olyan erõs, de USA messze a legerõsebb állam a játékban... csak annyit mondok, hogy 600 olajtermelés/nap.
Bár én Angliát ajaánlanám inkább neked, egyrészt mert csak anglia tudja meghvni USA-t szövinek, másrészt sokkal erõsebb mint Fro.
Én már régóta szeretném kipróbálni SzU-t multiban. Ahogy kivettem Lupis is zsertne Noval lenni, illetve engine sem ellenkezet az USAval.
Meg eddig mindig mi voltunk a szövetségesekkel.
Ha mindeképpen Froval akarsz lenni anglia helyett, akkor azt lehet csinálni, hogy mikor eléri USA a kellõ mennyiségû intervencet, akkor elmentjük, kilépünk, belépünk angliával, meghívja USA-t, aztán mentés, és vissza.