Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
2005.03.17 a Silent Hunter 3 megjelenése, szal szerintem azzal inkább fogunk multizni mint a 2-vel 😄DDD.

Zsolo007
Remélem minél hamarabbtól, mert én holnap nagyon hamar hazaérek és jó lenne nyomulni. Nagyon hamar alatt 11-et értek 😄

Zsolo007
Nem nem lesz sajnálom, de nem jöttek össze a dolgok. Ellenben holnap mikortól értek rá?

I.C.ram
Amúgy sem értem volna rá sokáig :/
I.C.ram
na úgyl átom ebbõl nem lesz ma semmi.
ha érdekel gamestar oldalán fennt van a tengeralattjárós játék új részébõl egy múvi.

És már haza értem😊

Kb. fél hatra haza érek

I.C.ram
Szóljatok MSN-en vagy valamin, ha lesz játék!
Nah mikor folytatjuk.
A chellot?😄 egyáltalán minek van ilyen korlátozás,még azt se tudták megcsinálni ,hogy hó elején vegyék ki a korlátozást.
Ne szidd a céget, mert olvasom mit írsz 😊

erdos
Na én is bekezdtem az amiknak, elég hülyén néznek ki a pantherek az usában... 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Zsolo007
Persze én örülök annak hogy ilyen balfasz 😊

Zsolo007
Istenem mekkora balfasz ez a chello 😄DD Már ma kaptam sebességet 😊, szal folytathatjuk is a partit majd ma valamikor 😊

Zsolo007
Így már van esélyem SZU ellen is 😄. Majd berakok pár képet a hadihelyzetrõl.

Zsolo007
van vagy 300, de ez sem elég, ez lehet probléma? Tény hogy visszavontam erõim nagy részét UKból és Írországból és így csökkent az igény, kezd helyreállni a manpower (hál' istennek)

I.C.ram
és van elég convoy hajod? Nem támadják a convoyodat?
15%mi?
gameplusz
15%-on állok....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jaja ez akkor szokott lenni amikor reinforcolsz vmi oknál fogva a manpower levonást rosszul számolja :I
Zsolo007
Hát ez biztosan bug, Bõven max. TCn belül vagyok, egyik napról a másikra változik a reinforcement IC szükséglet anélkül hogy én bármit is csinálnék, ráadásul mostmár elfopgyott a manpowerem, sõt SZU megtámadott szal már harcolok is és a gyengült egységeket nem erõsíti, elképzelésem sincs hogy hova a picsába megy el az a sok menpower..... Inkább újatkezdek 😞 pedig olyan jól ment 😞

Zsolo007
Kérdés az hogy mi számít messzinek? Ha NOval vagyok és egységeim vannak Angliában az már messze van? 😊 mert ha az nincs messze akkor egy katonám sincs túl messze.

I.C.ram
Hát ez lehet több dologtól. Túl messze van az utánpótlás forrásától, vagy nagyon szar az infrastruktúra az utánpótlás, és a katonáid közt, ezért sokkal több supply illetve TC kell.
gameplusz
Van ugye hozzá 1.1 patch. Próbáld azt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Zsolo007
Nem tudjátok véletlenül mitõl lehet az hogy nem harcolnak sehol sem a aktonáim, mindegyik teljes erõn van, mégis hihetetlenül magas a reinforcementnek az IC szükséglete (710). Ez bug? Létezik erre valamilyen megoldás? Iszonyúan gáz a dolog mert nem csökken a manpowrem meg elfogy így nagyon hamar.....

én meg má nagyon rég nyomtam vele 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én meg csak most kezdtem szóval elöbb még megtanulom mit hogy kell utánna multizhatunk😄
nekem sincs csak ugy megemlitettem 😊
viszont kiabáljatok ha multiztok vele, mert sajnos hoi2höz nincs elég idõm egy iylet viszont kiprobálnék 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jaja bár az már nincs meg 😄 vm Destroyer... a neve ,de amúgy is subbal lennék.
és együt tud müködni multiban a másik rombolos gameel amit ugyan õk csináltak csak nem jut most eszembe a neve 😊

Zsolo007
Én azt mondom hogy még nincs eldõlve semmi sem tehát értelmetlen lenne újat kezdeni. Volt egy kis ballépésünk Enginenel, de mind1, egyik fél sem áll egyértelmûen nyerésre, szal én azt mondom folytassuk. A másik probléma az hogy én nem ismerem UK-t, de ha szükséges el leszek vele, már szövögetem a terveimet 😊.
De még egy kicsit jó lenne nyomni a régebbit, mert nagy terveim vannak és azt még szeretném tesztelni hogy kivitelezhetõ-e (erõsen kétlem, de ha sikerül, akkor......)

Zsolo007
Örülök hogy tetszik. Van Multi módja? Nem is tudtam. Kipróbálhatnánk multiban 😄 Bár én már nagyon-nagyon régen nyomultam vele......

Zsolo tök szupi ez a Silent Hunter 2 már van hozzá multiplayer patch is^^
Oksi, amúgy tölthetne hóvégén😄 én úgy szoktam és így legalább nem korlátoznak le. Végre sikerült megtalálni hágy subjuk volt a németeknek 1153 😄
majd meg látjuk 1 7 múlva kb.

Amikor zsolo újra harcképes lesz

Sztem örülhetnek hogy épségben hazajutottak😛
Sztem a másik túl erõs a légvédelem 5-6nál már tökre nem éri meg bombázni.😮
Elsõnek akkor néztem amikor 4 anyahajómat simán szétbombázták, pedig sztem azért az anyahajón vannak vadászok dögivel😄
Pontosan rendes légi támogatás hiányában öngyilkosság naval bomberer zónákon hajókázni😄
erdos
Jah akkor itt a trükk. csodálkoztam is hogy a junkerset zúzzák az anyahajókat mint a mókus a mogyorót... 😄

Németek készek harcolni utolsó hitlerjugendig 😊

Felöllem folytathatjuk az eddigit is mindegy csak játszunk😄
Hát naval bomberek túlvannak tápolva😄 olvastam a fórumon hogy a köv patchban már gyengítve lesznek.
erdos
Nekem is 44 elejére lettek csak meg. Elõtte anglia+franciaország aztán mehetett a barbarossa... :-)
Az egész flottámat áttettem keletre és onnan megyek neki az aamiknak, a nyugati részt 9 naval bomber védi és meglepõen hatásosan.

I.C.ram
Én szerencsére mielött megindultam a ruszkik felé, lerendeztem az angolokat, az amcsik meg járták a maguk útját, azaz hadatüzentek kínának, japánnak, nekem, meg még pár országnak 😊
Nincs serege kb 30-40 unit.És már bevetettem az ejtõernyõsõket is de a legkeletibb részeit még így is csak több dobással tudom elérni alig kell már csak 3om VP 😊 Közben amcsi+angol iraqban partraszállt és van már vagy 50 osztaguk a környéken :I
I.C.ram
Ugyanez volt az én gondom is szingle playerben. Erre kell hihetetlen mennyiségû ejtõernyõs, és csak a VC pontokhoz ledoblálni õket, de az is jó, ha ledobsz páar és azokkal minden irányba elindulsz, gondolom az szu fõserege a fronton van, így mire elérnek téged már annektálni tudod. Én így csináltam.
Szovjeteket teljesen annexálni nagy szopacs hiába van Noval 250 egységem ha 1km/óra a max sebességük szibériában😮
I.C.ram
engine is beleegyezett az újrakezdésbe. Szvsz kezdjük újra. Sok hibát követett el mindkét fél, mostmár egy sokkal kiforrotabb politikát folytathat mindkét csapat.

Úgy beszéltük a többiekkel, hogy engine+te lennétek a szövetségesek (szerepcsere miatt) engine aztmondta, hogy szívesen lenne USA-val. Te meg akkor Franciaval, vagy Angliával gondolom. Lupis No én meg SzU.

Így elég kiegyensúlyozott lenne a csata szerintem. Fro nem olyan erõs, de USA messze a legerõsebb állam a játékban... csak annyit mondok, hogy 600 olajtermelés/nap.

Bár én Angliát ajaánlanám inkább neked, egyrészt mert csak anglia tudja meghvni USA-t szövinek, másrészt sokkal erõsebb mint Fro.

Én már régóta szeretném kipróbálni SzU-t multiban. Ahogy kivettem Lupis is zsertne Noval lenni, illetve engine sem ellenkezet az USAval.

Meg eddig mindig mi voltunk a szövetségesekkel.

Ha mindeképpen Froval akarsz lenni anglia helyett, akkor azt lehet csinálni, hogy mikor eléri USA a kellõ mennyiségû intervencet, akkor elmentjük, kilépünk, belépünk angliával, meghívja USA-t, aztán mentés, és vissza.
Zsolo007
Legszívesebben persze NOval lennék 😊 Õket szeretem a legjobban 😊