Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem szívesen kezdeném újra ha már ennyit szenvedtem SZUval, de ha feltételenül újat akartok akkor én leszek francia szívesen mivel azt már nyomtam, és ismerem (mellesleg AI NO-t vertem már meg vele, bár ez nem sokat számít)
Ma BL van Real-Juve. Azt azért nézném 😊
Egyébként zsolot nem tudom, hogy lehet elérni...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt beszéltük Lupissal, hogy mi lenne, ha újat kezdenénk, és cserlénénk. Mi lennenk No + Szu, ti meg US es anglia, vagy anglia helyett valami mas, pl.: fro.
Megmutatjuk nektek, hogy lehet gyõzni axisszal is 😊
Ha gyorsitani akarsz a fejlesztésen, az alábbi dolgokat teheted:
- szerezz be egy szövetségesedtõl terveket (blueprint) - ez felére csökkenti a kifejlesztési idõt.
- ne kezdj bele olyan technológiába, amelyet a valóságban az aktuális év után fejlesztettek ki (historical year). Az ilyen fejlesztések sokkal tovább tartanak.
- amikor csapatot választasz, lehetõleg minél több olyan területen legyenek expertek ami az adott technológiánál is szerepel. Minden passzoló terület az adott rész kifejlesztésének sebességét duplázza.
Ehhez hasonlóan, a magasabb skill is bónuszt jelent.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"This patch is made for VERSION 1.05b of Hearts of Iron."
A #1218-ban ayt irja, vagy editálod VAGY letöltöd a programot. Erre reagáltam, hogy az editálás nem segit tudtommal.
Lupis által linkelt progi telepíti a notimelimitert, ami mindent megold.
ennyi
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Én - ha jól láttam, ha betöltöttem egy editált játékállást majd legközelebb kimentettem, akkor megint az eredeti dátum került bele.
Igazából kanadában gondoltam partot érni a nyugati oldalról, mert 27 veterán fullextrás tankhadosztályom ficereg a ruszkik azonfelén, sose érnének vissza. Még csinálok hozzá párat aztán hadd menjen.
Innen elérem az amikat is, bár elég combos lesz mégha kanadán keresztül is mennék. 44 májusában vagyunk de min egy év kell mire összekapom magam egy invázióhoz ezzel a piti 630-as IC-vel.. 😄
Nem gondoltam volna hogy ennyire leköt ez a játék, remekbeszabott lett...
csá
Qnet #HOI.hu
Várunk mindenkit!!!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Meg tudnátok mondani, hogy lehet végteleníteni a játékot, nem idõvisszaírással, hanem hogy tovább mennyen mint 1947 dec. 30??