Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap délelõtt 11-tõl nekem jó

Már õ sincs szerintem.

És asszem gém sem lesz 😞

Ennyi idõ elég újra indulni itt komolyabb, vagy más jellegû gond van szerintem.

I.C.ram
na asszem ebbõl nem lesz ma már semmi....
Davidos mennyire tudsz játszani?
átok ül a bandán
AARRRGGGHHHHHH!!!!!

I.C.ram
hát bazzeg ilyen nincs....
tikk takk
I.C.ram
na mivan már?
Zsolo007
kifagyott gyertek megint megy a szerver újból

Zsolo007
Kész van gyertek

Zsolo007
Akkor csinálom is a szervert: zsolo.no-ip.org

Zsolo007
JAJJJJ, JAJJJ sosem vagyok itt mikor kéne..... sorry fiúk kedvenc országomat egyengettem a sonosz SZU ellen 😊

De most már itt vagyok és kezdhetjük is a partit

ic, lupis meg én még várunk zsolora, mert vele félbe maradt partink van. Tán a többiek beállnak.
Bocs

a bolt polcárol ha elér mo-ra...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor csináljak servert?
Hello Srácok!

Honnan szereztétek meg a játékot? Nekem is piszkosul kellene!
I.C.ram
Zsolo baszod!! Mirt nem tudod bekapcsolni azt a kurva MSN-t!! Mindig bukik az egész játék, mert nem tudunk elérni téged!
mind 1 a korlát! Nem leszek semmi jónak elrontója, ha gondoljátok akkor csinálok servert! Akartok játszani?
errõl zsolo tudna nyilatkozni talán. Õ is chellos és õ volt eddig a server

nincs most korlátom, de nem is akarok korlátot.. Csak azért kérdeztem, hogy zabál e annyit a játék hogy korlátos lesz a netem?
Egyébként ritka xar a netkód. 512 uploaddal is necces, épphogy jó 4 playerrel

most vagy korlátos?
Mert akkor felejtsd el

csinálok akkor én szervert! Az nem jó? Meggyi adatot eszik a játék multinál az interneten? Mert chello korlátom van...
😞 Akkor mér nem csinál más servert ha Zsolo nincs?
sztem nem fogunk
Akkor mikor játszunk?
I.C.ram
Nem kezdünk akkor újat?
ZSOLO VAAAAGGYYYY?????
akkor mehet? IP mi? Milyen országokkal van már valaki?
Tõlem mehet és ha jól látom lenne 1 új ember davidos személyében 😊

Sziasztok! lesz ma multi? Ha igen akkor beszálhatok én is? Mikor lesz?
Ik bin et hóm

Most próbálok kilõni. Még kb fél óra mire gép elõtt leszek mert még nem is ebédeltem 😞

I.C.ram
Engine még nincs szerintem.
Zsolo007
Mindenki ittvan? Engine? Lupis?

I.C.ram
Japán szövetségesed? Ha igen, akkor indulj meg japán felöl is, és foglald el Vlagyivosztokot is, majd onnan szépen két irányból nyomd össze a ruszkikat. Ejtõernyõsökkel, meg a távoli VC helyeket. Így elég hamar belehet õket zúzni.
I.C.ram
én is itt vagyok.
Zsolo007
Az szép, mennyi idõ kellett a ruszkik annektálásához? mert nekem alig pár hónapja megy a háború, nyáron kezdtem 😊

Zsolo007
Na mivan hopl vagytok?

Zsolo007
Enginerõl tudtok valamit? Én már itthon vagyok de még töltök cucoost szal olyan 13:00tól kezdhetjük, ha engine megjön

erdos
Hát ha esetleg lebírnám lökni az amikat is, na az lesz majd a nagy szürkeség... <#taps> (már kanadában vagyok, 45 eleje van, ruszkik annektálva, a nyugat meg a spanyolok meg a finnek kivételével ua.)
Próbáld meg goebbelst miniszternek, nekem nagyon megdobta a manpovert.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nekem is jó 11tõl ,remélem engine mielöbb hazaér 😛
I.C.ram
Én is korán itthon leszek. Szóval nekem is jó. Csak nemtom, hogy este felé megyek-e valahova.
Most néztem meg a videókat, már alig várom ,hogy játszhassak vele. Sajna a mostani gépem tuti nem fogja bírni ezt a grafikát 😞
Ma megcsináltam pár pályát a silent hunter 2 kampányából ,de mivel egy vacak romboló állandóan elkap így abbahagytam mára😄 3.rész meglesz másnap multi oks?
Zsolo007
Íme pár beígért kép arról hogy hogy haladok a németekkel. Tudom láttatok már ennél sokkal jobb álllást is, de azért én berakom 😊 (erõszakos vagyok mi? 😄 ).
Látható rajta a jelentõs Menpower csökkenés ami sajknos idõrõl idõre visszajön minden különösebb elõjel nélkül, sajnos még mindígnem egészen tudom miért is. Elfelejtettem a hadiflottámról képet csinálni, de azért leírom a felépítésüket:
3 harci és 1 szállító flottám van:

Az 1. és a 2. harci flotta felépítése megegyezik: (mindkét flottaa legutolsó elõtti fejlettségi állapotot reprezentálja, meg nem mondom fejbõl a számát 😄 )
-3 CV
-4 BB
-4 BC
-4 CA
-8 CL
-7 DD

Van ezenkívül 1 tengeralattjáró flottám is ami 30 Long Range Sub-ból áll, ezek lassan pusztulgatnak és veszi át helyüket az elektro sub.

És persze a szállítóflottám ami csöpp 70 hajóból áll 😄 (készülnek USA inváziójára.

Na elég is ennyi a beszédbõl, következzenek a várva-várt képek 😊

Íme egy nagy áttekintõ eddigi területfoglalásaimról:

Egy közeli áttekintés a keleti front északi részérõl, figyeljétek meg a középsõ tankhadsereget, szépen beékelõdve az SZU állásai közé 😊

És végül a keleti front déli része:

Ha megfigyelitek rájösztök hogy miért itt álltam meg 😊 (Na vajon???)
MOst pihi jön az egységeknek, amúgy is itt az õsz meg a tél, ilyenkor nincs értelme támadni, "tökéletes" védelmi pozíciót vettem fel 😊.
Szóval tavasz vége-nyár elejéig katonai R&D lesz csak. Meg persze szövöm a tervem USA megszállására. Még lehet hogy azelõtt nekimegyek mielõtt befejezném az oroszokat, bár ez nem túl valószínû, nehéz lenne két helyre figyelni.

Na ennyi a mese mára, kérem nyilatkozzatok hogy holénap ki mikro fog ráérni, mint már említettem én nagyon hamar itthon leszek, szal örülnék neki ha hamar kezdhetnénk.

Holnap én is beszállhatnék a játékba? 11 tõl én is ráérek!
Zsolo007
Most annyira megtetszettek a viedók hogy lehet hogy nekiesek a 2nek és elsüllyesztek pár csatahajót 😄

Zsolo007
Ide látogassatok, ez a hivtalos oldal most szedem le a viedókat és eddig nagyon jók!!! Garantálom hogy tátva marad a szátok olyan grafikája van, ráadásul ezek még 2004-es viedók szal azóta remélem még szebb lett 😊

Hivatalos oldal letöltési szekció

hm, télleg? még egy jó game márciusra... 😊 azt tudtam hogy tavaszal jön de hogy már ilyen hamar azt nem <#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent